johny_pl Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 εγώ προσωπικά έμεινα με στοκ αν και δεν με βολεύει αρκετά.Είναι νομίζω η πιο σταθερή και πρώτη φορά μου συμβαίνει με κινητό να μείνω σε στοκ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 εγώ προσωπικά έμεινα με στοκ αν και δεν με βολεύει αρκετά.Είναι νομίζω η πιο σταθερή και πρώτη φορά μου συμβαίνει με κινητό να μείνω σε στοκ. Τα ίδια και εγώ πρώτη φορά μένω με την stock. Μια που το έφερε και η κουβέντα δεν έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς να πάρει αναβάθμιση η stok μιλάω για την σταθερή όχι την beta η τελευταία ήταν η OxygenOS 4.1.3 (7.1.1) και έγινε 14-4-2017 ένα μήνα και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Πλησιάζει το OP5 μάλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι με την beta 16 και έχω παρατηρήσει πρόβλημα με WiFi. Ενώ το εικονίδιο δείχνει ότι έχει δεν ανοίγουν οι σελίδες εφαρμογές και λοιπά. Και μου έχει κάνει και 2,3 παγωματα σε εφαρμογές αναγκάστηκα δλδ να κλείσω το κινητό. Δεν έχω κάνει clean install μόνο clean cache. Έχει κανείς άλλος τίποτα ανάλογο; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μετά από το factory reset επέστρεψα στην κανονικότητα των 5 ωρών SOT!!! Αν το Oneplus 5 είναι στην τιμή κάτω των 500€ και στην ποιότητα του 3 η 1+ με έχει σίγουρο πελάτη της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μετά από το factory reset επέστρεψα στην κανονικότητα των 5 ωρών SOT!!! Αν το Oneplus 5 είναι στην τιμή κάτω των 500€ και στην ποιότητα του 3 η 1+ με έχει σίγουρο πελάτη της! Εννοείται ότι θα έχουν την ίδια ποιότητα Από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει φαίνεται ότι θα είναι κατά 90% το ίδιο σασί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εννοείται ότι θα έχουν την ίδια ποιότητα Από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει φαίνεται ότι θα είναι κατά 90% το ίδιο σασί Αυτα ειναι drafts, με τιποτα δεν θα εχει το ιδιο σασι. Αυτο ελειπε να ζητησουν τουλαχιστον +150€ και να εχουν ιδιο σασι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο, η τιμή του θα αγγίζει τα $650 γιατί τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι πιο ακριβά από αυτά του Oneplus 3. https://unboxholics.com/news/tech/22767-afti-einai-i-prototypi-syskevi-tou-oneplus-5 Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Πρέπει να είναι έξωπραγματικό για να αξιζει σε αυτήν τιμή, αλλιώς παίρνω Pixel με σοβαρή εγγύηση δίπλα από το σπίτι μου ή κάνω την καρδιά μου πέτρα και μένω χωρίς root με κάνα G6 ή S8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Κάτι διαβάζω για update v4.1.4 https://www.androidsage.com/2017/05/20/oxygen-os-4-1-4-update-for-oneplus-3-3t-download-ota-and-full-rom-zips/ https://youtu.be/QCPnLfFNkZg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Κάτι διαβάζω για update v4.1.4 https://www.androidsage.com/2017/05/20/oxygen-os-4-1-4-update-for-oneplus-3-3t-download-ota-and-full-rom-zips/ https://youtu.be/QCPnLfFNkZg μάλλον είναι μόνο για την Ινδία μία μικρή αναβαθμιση των 38 mb Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 OxygenOS 4.1.4 Android v7.1.1 Download OTA Zip File: OxygenOS 4.1.4 OTA (Google Drive) OxygenOS 4.1.4 OTA (Mega) Download Full Rom File: OxygenOS 4.1.4 Full Rom (Google Drive) OxygenOS 4.1.4 Full Rom (Mega) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Ποια ειναι η τελευταία εκδοση για twrp k SuperSu? Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδια δοκιμασε κανεις την openbeta 16? εχουμε εντυπωσεις? οποιος μπορει να μου απαντησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Ποια ειναι η τελευταία εκδοση για twrp k SuperSu? 3.1.1-0 και 2.79 νομίζω Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδια δοκιμασε κανεις την openbeta 16? εχουμε εντυπωσεις? οποιος μπορει να μου απαντησει! Πολύ καλή και σταθερή. Μπαταρία θα έλεγα ίδια με την 15. Γιατί δε τη βάζεις να δεις και μόνος σου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Προτιμω πρωτα να παρω μια γνωμη, να δω αν αξιζει! νομιζω αλλαξε κ το μενου η κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Αξίζει ναι. Το μενού είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 εγω ob15 πηγα σε 4.1.3 και ξανα ειδα 6+ωρες sot. με την 15 το πολυ 3.5ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 εγω ob15 πηγα σε 4.1.3 και ξανα ειδα 6+ωρες sot. με την 15 το πολυ 3.5ωρες Αλήθεια ε; Τόσο μεγάλη διαφορά ; Με την 16 έχω περίπου 5:30- 6 ώρες αναλόγως τη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 συνήθως μετά από φλας είναι λογικό να ανέβει η αυτονομία αφού είναι καθαρή η ρομ ακόμα.όσο μαζεύονται εφαρμογές λογικό είναι να βαραίνει και να έχει λιγότερη. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 συνήθως μετά από φλας είναι λογικό να ανέβει η αυτονομία αφού είναι καθαρή η ρομ ακόμα.όσο μαζεύονται εφαρμογές λογικό είναι να βαραίνει και να έχει λιγότερη. Δεν έκανα clean flash. Έχει καλύτερη διαχείριση από την προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αλήθεια ε; Τόσο μεγάλη διαφορά ; Με την 16 έχω περίπου 5:30- 6 ώρες αναλόγως τη χρήση. Data το δουλεύεις καθόλου? Η μόνο WiFi? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Data το δουλεύεις καθόλου? Η μόνο WiFi? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι δουλεύω και data. 4G με μέτριο προς κακό σήμα. Εκεί είμαι γύρω 5:30 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Εγω αν δω 3 ωρες κανω πανηγυρι, βεβαια κανω hardcore χρηση και οντως η μπαταρια μου φαινεται κατεβαινει πιο γρηγορα στην beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts