Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εδώ βρήκα έναν οδηγό και μια καινούρια recovery που υποστηρίζει f2fs και decryption.

Download:

twrp-3.0.2-0_blu_spark_v11-op3

Source:

Proper Instructions to Install Oxygen OS 4.0 without DM - Verity Error and F2FS -

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Άργησα να καταλάβω πως μπαίνουν σωστά οι drivers και έβαλα πολλούς μαζί. Όλα καλά για την ώρα και τώρα υπομονή για το ξαναστήσιμο από την αρχή.

Πάνε 4 ώρες απτην ζωή μου ...:p

διαφορες απο 4.0.0;

Τις γράφει στην περιγραφή/screenshot...

Εκτιμω οτι η 4.0 βγήκε λίγο "πιεστικά/γρήγορα" και πιστευω οτι θα δοθουν τουλάχιστον 2 updates μέσα στον Ιανουάριο...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Τις γράφει στην περιγραφή/screenshot...

Εκτιμω οτι η 4.0 βγήκε λίγο "πιεστικά/γρήγορα" και πιστευω οτι θα δοθουν τουλάχιστον 2 updates μέσα στον Ιανουάριο...!

Aυτο ειναι το changelog της 4.0.0, και φυσικα δεν βγηκε βιαστικα.

Οτι θα παρει μικρα updates ειναι σιγουρο παντως, οπως εκανε και η Μαρςμελοου εκδοση.

δυο ερωτησεις: μπηκα ρυθμισεις ασφαλειας και δεν ειναι κρυπτογραφημενο πλεον το τηλεφωνο. επειδη ξεκλειδωσα τον bootloader ? θεωρω οτι δεν εχω θεμα ''ασφαλειας'' αν και βλακεια θα ηθελα να ειναι κρυπτο.

το βασικοτερο τωρα. οταν βγει update τι πρεπει να κανω; θα τοπαρω οτα; θα χασω κατι; ή θα πρεπει να το φλασαρω χεράτα και να ξαναρουταρω;

ευχαριστω

Κάποιος;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Μετα απο 2-3 φορτισεις, μου φαινεται καλυτερη η μπαταρια στο 1+3

Τωρα εχει πεσει στο 75%, με 1 ωρα 50 λεπτα οθονη και 20 λεπτα κληση σε whatsapp, ενω ειναι 5 ωρες εκτος φορτιστη

Αμα δεν ειναι κλειδωμένο οτα δεν πέρνει περνάς χειροκίνητα την ρομ

Σε ευχαριστώ πολύ. Μέσα από TWRP υποθέτω.Με το removery και το root πρέπει να κάνω κάτι ξανά όταν φλασαρω; Ή δεν χάνονται;

Aυτο ειναι το changelog της 4.0.0

Μα φαίνεται ξεκάθαρα οτι είναι 4.0.1....

https://postimg.cc/image/rgvvp1hd5/

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Σε ευχαριστώ πολύ. Μέσα από TWRP υποθέτω.Με το removery και το root πρέπει να κάνω κάτι ξανά όταν φλασαρω; Ή δεν χάνονται;

Ναι άλλα κατεβάζεις ολόκληρη τη ρομ

Μα φαίνεται ξεκάθαρα οτι είναι 4.0.1....

https://postimg.cc/image/rgvvp1hd5/

Πρεπει να το γραψω 500 φορες ή να κανουμε 500 ποστ για ενα θεματακι;

Το changelog ειναι απο την 4.0.0 και απλα κρατησαν το ιδιο γιατι οι διαφορες ειναι μικρες.

Ποιες ειναι ομως;

Παντός με vpn όποια Χώρα και να δοκίμασα δεν την βρήκε την ν4.0.1

Εσείς με ποιάς χώρας vpn την κατεβάσατε;

Σε καμία δεν χώρα από vpn δεν υπάρχει. Μάλλον fake μου φαίνεται....

Omicron Technics

https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/oxygenos-4-0-1-developer-preview-t3533208

Μάλλον δεν ψάχνεις ούτε και εσύ από ότι βλέπω...

Χαχαχα. Δοκίμασα όλες τις χώρες αλλά τζίφος..... Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάποιο ιντο μας δουλεύει. Χαχα

Omicron Technics

λοιπον βρηκα μια ακρη

το θεμα του κωδικου στο twrp το ξεπερνας με cancel και μετα wipe data.Ετσι το twrp βλεπει την εσωτερικη μνημη και δουλευει.Προσοχη οχι το system και χασετε το λειτουργικο οπως την πατησα εγω, γιατι αναγκαστηκα να κατεβαζω ολη την ρομ και να την φλασαρω.μετα καπακια φλασαρα το supersu.

τωρα μπουταρε και εχω κ ρουτ. ευτυχως δεν πηγε τσαμπα ο κοπος.

δυο ερωτησεις: μπηκα ρυθμισεις ασφαλειας και δεν ειναι κρυπτογραφημενο πλεον το τηλεφωνο. επειδη ξεκλειδωσα τον bootloader ? θεωρω οτι δεν εχω θεμα ''ασφαλειας'' αν και βλακεια θα ηθελα να ειναι κρυπτο.

το βασικοτερο τωρα. οταν βγει update τι πρεπει να κανω; θα τοπαρω οτα; θα χασω κατι; ή θα πρεπει να το φλασαρω χεράτα και να ξαναρουταρω;

ευχαριστω

Ενδεχωμενως να το ειχες απο πριν αποκρυπτο με ολα αυτα που ειχες κάνει...

Απο δω κ πέρα για να παραμείνει twrp k root θα κατεβαζεις ολοκληρο το ζιπ της ρομ κ θα το φλασαρεις μεσω twrp κ αμεσως φλασαρισμα κ το supersu (πριν μπουταρεις) για να μη χάσεις το twrp k το ρουτ...εννοείται καθε φορα λριν κ μετα φλασαρισμα clean davlik k cache καθως κ nandroid

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτήν η Recovery από τον eng.stk δουλεύει άψογα την δοκίμασα μόλις,είναι συμβατή με όλο το πακέτο του Android 7 Nugat δηλαδή

υποστηρίζει F2FS, Data Decryption και δεν εμφανίζει το μήνυμα DM - Verity Error.

Πλήρως λειτουργική κλασική TWRP Recovery για Android 7 Nugat.

Αυτήν η Recovery από τον eng.stk δουλεύει άψογα την δοκίμασα μόλις,είναι συμβατή με όλο το πακέτο του Android 7 Nugat δηλαδή

υποστηρίζει F2FS, Data Decryption και δεν εμφανίζει το μήνυμα DM - Verity Error.

Πλήρως λειτουργική κλασική TWRP Recovery για Android 7 Nugat.

Είναι μόνο για oos 4 ή μπαίνει και σε Beta 10?

Φλασαρουμε από TWRP που έχουμε τώρα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks