Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω φίλε μου όταν το κινητό το αγόρασα μεταχειρισμένο...Ήμουν στην 3.2.4 θυμάμαι και η 3.2.6 δεν εμπαινε με τίποτα ούτε με ΟΤΑ ουτε manual με adb sideload..συνεχεια εβγαζε failed..ειχα κανει τα παντα ειχα κατεβαζει ολοκληρη την 3.2.6 αλλά και σε ota update...ειχα ξεκληδώσει τον bootloader και συνεχως failed.. Απλα μετα ακολούθησα ενα οδηγό και έκανα unbrick το κινητό..χρησιμοποιησα ενα εργαλειο και επανεφερε το κινητο με όλα τα partitions σαν ατο αγοράζω από την αρχή και μου το πηγε στην 3.1.2 και απο κει και περα εκανα κανονικά update σε 3.2.6

Root από αυτά που είδα δεν έχει σίγουρα, μιας και δεν λειτουργεί καμία εφαρμογή που να θέλει root (AdAway, BetterBatteryStats, και άλλες).

Για την recovery καλά κατάλαβα; Είναι η μαμά, σωστά; Αν ναι, το πρόβλημα ποιο είναι τελικά; Αυτό που αναφέρει ο Βαγγέλης, ο ανοιχτός bootloader, που μέχρι τώρα ήξερα ότι δεν επηρεάζει;

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

1+ Never Settle

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω το θαυμαστικό όταν έχει κάποιο θέμα με τα δεδομένα ή το WiFi στη statusbar? Χρησιμοποιώ το flat style bar indicators και δε μου το εμφανίζει πλέον

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Mετά από πολλές προσπάθειες και ενώ τις περισσότερες φορές ακολουθούσαμε τα ίδια βήματα από τον οδηγό και ποτέ δεν μπορούσε να πάρει την OTA το κινητό, τελικά τα καταφέραμε.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ενώ flashάραμε 2 φορές την 3.2.6 δεν έλεγε με τίποτα να πάρει την OTA της 3.2.7 και το έκανε την 3η φορά. Και άντε αρχικά μπορείς να πεις ότι έφταιγε ο ξεκλείδωτος bootloader, τις υπόλοιπες φορές; :worry:

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλησπερα παιδια,

κατεβασα και φλασαρα το τελευταιο update μεσω twrp και ολα εγιναν κανονικα, ανοιξα και το κινητο και ολα μια χαρα. Οταν παω ομως να φλασαρω το super su για το root κολλαει στο bootloader και δεν ανοιγει ποτε.. Προσπαθω να βαλω την τελευταια εκδοση super su sr4 (δοκιμασα και την sr3 αλλα παλι τπτ... Αντιμετωπισε κανεις αυτο το προβλημα;

Ευχαριστω

πως γίνεται update της ρομ μεσω twrp; μετα θελει στήσιμο από την αρχή; ειμαι με στοκ ρομ, κ ροοτ

οχι, την περνας απο πανω και γινεται το update, απλα χανεις root και xposed και πρεπει να τα ξαναπερασεις.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/rom-community-build-3-5-5-t3490939

οχι, την περνας απο πανω και γινεται το update, απλα χανεις root και xposed και πρεπει να τα ξαναπερασεις.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/rom-community-build-3-5-5-t3490939

το ροοτ ευκολο να ξαναγίνει αφού λογικά δε θα κλειδώνει ο btlder, που μπορω να κοιταζω για πιθανα updates; προερχόμενος απο ΝΟΤΕ 4 και ακομα το ψαχνω το θεμα

όχι δεν κλειδώνει ο bl.σου βγάζει ειδοποίηση μόνο του για update απλά δεν το κάνεις ota.Το κατεβάζεις από την σελίδα και το περνάς με twrp και μετά φλασάρεις το supersu.

το xposed δεν παίζει με το security patch του Νοέμβρη.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

όχι δεν κλειδώνει ο bl.σου βγάζει ειδοποίηση μόνο του για update απλά δεν το κάνεις ota.Το κατεβάζεις από την σελίδα και το περνάς με twrp και μετά φλασάρεις το supersu.

ευχαριστώ πάρα πολύ! 2 ερωτήσεις ακόμη , με το xposed τι κερδιζει καποιος; δεν υο εχω βαλει ποτέ σε καμια συσκευή, εποσης πως μπορω να αλλαξω το ρολόι απο δεξια στη μεση;

ευχαριστώ πάρα πολύ! 2 ερωτήσεις ακόμη , με το xposed τι κερδιζει καποιος; δεν υο εχω βαλει ποτέ σε καμια συσκευή, εποσης πως μπορω να αλλαξω το ρολόι απο δεξια στη μεση;

αυτό που ρωτάς και άλλα πολλά τα κάνεις με xposed.

Με τον Kernel τι γίνεται αν θες να κάνεις update? Εγώ έχω βάλει elementalx γιαυτό και ρωτάω. Επίσης μετά το update μένουν οι ρυθμίσεις, δεδομένα? Με την nougat λογικά θα αλλάξει το σκηνικό έτσι? Θα θέλει στήσιμο απτην αρχή. Μέχρι τότε βέβαια έχουμε ακόμα.

περνάς την ρομ, μετά supersu, xposed, kernel και όλα είναι όπως πριν αρκεί να μην κάνεις wipe.

στην 7 αφού μιλάμε για αλλαγή έκδοσης θα θέλει υπομονή για κερνελ xposed και τα λοιπά

Το επόμενο update θα είναι η 7 αν δεν είναι απασχολημενη η 1+ με το να βγάλει και άλλη συσκευή

περνάς την ρομ, μετά supersu, xposed, kernel και όλα είναι όπως πριν αρκεί να μην κάνεις wipe.

στην 7 αφού μιλάμε για αλλαγή έκδοσης θα θέλει υπομονή για κερνελ xposed και τα λοιπά

Το επόμενο update θα είναι η 7 αν δεν είναι απασχολημενη η 1+ με το να βγάλει και άλλη συσκευή

Κλαίω!

Εγώ που φλασαρα το super su όπως είπα πριν μου προκαλεί bootloop.. :/

Εγώ που φλασαρα το super su όπως είπα πριν μου προκαλεί bootloop.. :/

μήπως έβαλες xposed?

Θέλει το v87 xposed σε περίπτωση που βάζεις και το framework.

για αυτό ρώτησα, μήπως δεν είναι το bootloop από το supersu

Καλησπέρα στο forum. Καινούριος κάτοχος του oneplus 3 κ εγω με κάποιες απορίες.

Το ρουταρα κ του πέρασα την RR και παρατήρησα ότι πιάνει γύρω στα 11gb χώρο.

Είναι φυσιολογικό?https://www.dropbox.com/s/z5wep3s38sb95er/Screenshot_20161122-165619.png?dl=0

Τέλος μπορείτε να μου προτεινετε ποιά είναι η καλύτερη επιλογή σε ρυθμίσεις- απόδοση μπαταρίας ανάμεσα στην official ή σε κάποια

custom rom?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Edited by leroy1980

Guest philliako
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την Oxygen OS και η μπαταρια ειδικα μετα το τελευταιο update νομιζω ειναι σε πολυ καλα πλαισια γιαυτο και δεν μου μπηκε η ιδεα ακομα για να φλασαρω καποια αλλη ρομ. Ειμαι σε open7. Επισης προσεξα πως βαζοντας το θεμα του τηλεφωνου σε dark αυξηθηκε η διαρκεια της μπαταριας.

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την Oxygen OS και η μπαταρια ειδικα μετα το τελευταιο update νομιζω ειναι σε πολυ καλα πλαισια γιαυτο και δεν μου μπηκε η ιδεα ακομα για να φλασαρω καποια αλλη ρομ. Ειμαι σε open7. Επισης προσεξα πως βαζοντας το θεμα του τηλεφωνου σε dark αυξηθηκε η διαρκεια της μπαταριας.

Και οτιδήποτε σε dark τρώει λιγότερη μπαταρία λόγω amoled :)

αν τη περάσω μέσω twrp θα χασω κατι; twrp και ροοτ χάνονται; η πρέπει να την περασω με καποιο αλλο τροπο;

αν τη περάσω μέσω twrp θα χασω κατι; twrp και ροοτ χάνονται; η πρέπει να την περασω με καποιο αλλο τροπο;

Μπορείς να την περάσεις μέσω twrp αλλά θα χάσεις την recovery θα αντικατασταθεί με την στοκ και το ροοτ θα πρέπει να το κάνεις install ξανά.

Βήματα:

1)wipe system.

2)install rom.

3)install twrp recovery image.

4)reboot to recovery.Για να κρατήσει τη twrp.

6)install root.

7)reboot.

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks