Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η community δειχνει να τα πηγαίνει πολυ καλα..Τωρα από τις υπόλοιπες μου άρεσε πολύ η Slim και η newclear..

Οι resurrection παρα φορτωμενες,διαφορες εκδόσεις τις δεν με τρελαναν και οι nougat θελουν λιιιγη δουλιτσα ακομα..

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να σε ρωτησω κατι αλλο? μπορουμε να περασουμε κ την καμερα του oxygen η οχι? εννοω σε αλλη rom, εχει βγει η ποιοτητα καμερας που υπαρχει στην oxyzen

Με την Google Camera σε CM13 έχω πρόβλημα όταν τραβάω βίντεο.

Όταν το βλέπεις, ανά τακτά διαστήματα το βίντεο κολλάει για 1 δευτερόλεπτο. Η εικόνα του πέρα από το κόλλημα είναι πολύ καθαρή.

Δεν ξέρω αν χρησιμοποιώντας άλλη εφαρμογή κάμερας το πρόβλημα θα λυθεί, ή είναι γενικό κακό στην συγκεκριμένη custom rom και το κάνει όποια εφαρμογή και αν χρησιμοποιήσεις.

Και φυσικά δεν ξέρω τι γίνεται με άλλες custom rom. Είμαι από την 1η μέρα με CM, δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/themes/port-official-oxygenos-3-1-3-camera-mm-t3407757

αυτη δν ειναι η καμερα που μπορεις να βαλεις μεσα στις rom? της oxygen δεν ειναι?

Παιδια περασα την 3.5.5 κ νομιζα οτι αισθητα το κινητο ειναι ποιο γρηγορο απο πριν, αν δω οτι καπου βγαζει προβλημα θα ενημερωσω! 2 με χαλσαν μονο, οτι πλεον δν μπορω να βαλω ποσο της % ειναι η μπαταρια μεσα στο κυκλο κ οτι δν εχει σκουρο θεμα, εκτος κ δεν τα βρηκα εγω, αν οχι καποιος να με βοηθησει!

Παιδια περασα την 3.5.5 κ νομιζα οτι αισθητα το κινητο ειναι ποιο γρηγορο απο πριν, αν δω οτι καπου βγαζει προβλημα θα ενημερωσω! 2 με χαλσαν μονο, οτι πλεον δν μπορω να βαλω ποσο της % ειναι η μπαταρια μεσα στο κυκλο κ οτι δν εχει σκουρο θεμα, εκτος κ δεν τα βρηκα εγω, αν οχι καποιος να με βοηθησει!

Αυτό με το ποσοστό μέσα στον κύκλο με έσπασε και εμένα, επίσης είδα ότι τώρα με την community το ξυπνητήρι δεν έχει επιλογή να λειτουργεί αν το κινητό είναι απενεργοποιημένο...

2 με χαλσαν μονο,δν εχει σκουρο θεμα, εκτος κ δεν τα βρηκα εγω, αν οχι καποιος να με βοηθησει!

Αν είσαι με stock launcher. Settings - display - theme και επιλέγεις dark.

Sent it From outer Space.

Είμαι με 3.2.6 rooted. Αν βάλω την 3.2.7 θα μου κλειδώσει πάλι bootloader και θα αλλάξει recovery? Ότι θα γίνει unrooted το ξέρω σίγουρα.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ναι φιλε ασε κ μενα με χαλασε πολυ! τωρα εχω σκετο το κυκλο,, επισης dark γινεται μονο μεσα στις ρυθμισεις οχι κ γενικα στο μενου! θελω να δω με την μπαταρια τι παιζει, η αληθεια ειναι οτι ειναι ποιο ομορφο απο το αλλο! θελω μια απαντηση οποιος μπορει, με το messenger απο την αρχη που εχω το κινητο εχω θεματακια, δλδ κολλαει παρα πολυ οταν πας να δεις ποιοι ειναι online. Εχετε κ αλλοι θεματακια? υπαρχει καποια λυση?

Η πρώτη official CM14.1 (experimental) είναι γεγονός.

https://download.cyanogenmod.org/?device=oneplus3

Official CM14.1 nougat την δοκίμασε κανένας να μας πει εντυπώσεις;;

Αν έχει bug,πόσο σταθερή ειναι,από μπαταρία πως τα πάει κ.τ.λ.

Βλέπω ότι δίνουν και cm14 recovery τι διαφορές έχει από το Official TWRP recovery;;

Official CM14.1 nougat την δοκίμασε κανένας να μας πει εντυπώσεις;;

Αν έχει bug,πόσο σταθερή ειναι,από μπαταρία πως τα πάει κ.τ.λ.

Βλέπω ότι δίνουν και cm14 recovery τι διαφορές έχει από το Official TWRP recovery;;

Όχι, μην ασχοληθείς.

Δώσε της καμιά 10-15 releases και μετά βλέπουμε, είναι πολύ νωρίς. Απλά το ότι βγήκε είναι καλό γιατί σημαίνει ότι έχουν ασχοληθεί αρκετά μαζί της και σιγά σιγά θα είναι για καθημερινή χρήση.

Εκτός από τα προβλήματα με την κάμερα (που εγώ τα περίμενα, εδώ έχει προβλήματα η CM13 πόσο μάλλον η CM14), υπάρχει αντίλαλος κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

Όχι, μην ασχοληθείς.

Δώσε της καμιά 10-15 releases και μετά βλέπουμε, είναι πολύ νωρίς. Απλά το ότι βγήκε είναι καλό γιατί σημαίνει ότι έχουν ασχοληθεί αρκετά μαζί της και σιγά σιγά θα είναι για καθημερινή χρήση.

Εκτός από τα προβλήματα με την κάμερα (που εγώ τα περίμενα, εδώ έχει προβλήματα η CM13 πόσο μάλλον η CM14), υπάρχει αντίλαλος κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

Μάλιστα κατάλαβα τι παίζει....

Με την recovery έκανες κάποια δοκιμή γιατί βλέπω ότι έχουν recovery και για την cm13,ποιες ειναι η διαφορές με την Official TWRP recovery;;

Μάλιστα κατάλαβα τι παίζει....

Με την recovery έκανες κάποια δοκιμή γιατί βλέπω ότι έχουν recovery και για την cm13,ποιες ειναι η διαφορές με την Official TWRP recovery;;

Δεν την έχω περάσει, και δεν είχα διαβάσει κάτι για recovery.

Για τα bugs διάβασα στο G+.

Παιδιά αν θελήσω να γυρίσω από community σε official, θα φλασαρω την 3.2.7 μέσω twrp ή θέλει παλαιότερη έκδοση? Το σκέφτομαι γιατί οι βραδινές φωτογραφίες είναι λίγο χειρότερες στην community, ενώ το ρημάδι το ξυπνητήρι δε λειτουργεί αν είναι κλειστό το κινητό και παρατριχα να χάσω πτήση σήμερα.....

Παιδιά αν θελήσω να γυρίσω από community σε official, θα φλασαρω την 3.2.7 μέσω twrp ή θέλει παλαιότερη έκδοση? Το σκέφτομαι γιατί οι βραδινές φωτογραφίες είναι λίγο χειρότερες στην community, ενώ το ρημάδι το ξυπνητήρι δε λειτουργεί αν είναι κλειστό το κινητό και παρατριχα να χάσω πτήση σήμερα.....

Κανονικά την 3.2.7

To one plus 3 έχει ανοικτό τον bootloader από το εργοστάσιο??

Μπορούμε κάπου να το δούμε και αν είναι ανοικτός μπορούμε να τον κλείσουμε;;;

Και κάτι άλλο.Για να πέρνει OTA αναβαθμίσεις πρέπει να είναι ο bootloader κλειστός;;;

Ευχαριστώ

Καλημέρα!! Γύρισα πάλι χθες στην τελευταία community 3.5.5 και έχω πάλι με το google πληκτρολόγιο και τα ελληνικά...κάθε φορά που κάνω εναλλαγή της γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά μου βγάζει συνέχεια Downloading: Suggestions for Greek will be ready soon. Το ιδιο είχε κάνει και όταν ειχα γυρίσει από 3.5.4 σε 3.2.6 και αναγκαστηκα να κανω factory reset. Επειδη εχω στήσει πάλι το τηλεφωνο σε 3.5.5 ξέρετε τι θα μπορουσα να κανω για να γλιτώσω το factory reset πάλι?
1+ Never Settle

To one plus 3 έχει ανοικτό τον bootloader από το εργοστάσιο??

Μπορούμε κάπου να το δούμε και αν είναι ανοικτός μπορούμε να τον κλείσουμε;;;

Και κάτι άλλο.Για να πέρνει OTA αναβαθμίσεις πρέπει να είναι ο bootloader κλειστός;;;

Ευχαριστώ

Αν σου δίνει επιλογές για boot στην αρχή, ναι είναι ξεκλείδωτος. Για το τι εννοώ δες κάνα βίντεο.

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα!! Γύρισα πάλι χθες στην τελευταία community 3.5.5 και έχω πάλι με το google πληκτρολόγιο και τα ελληνικά...κάθε φορά που κάνω εναλλαγή της γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά μου βγάζει συνέχεια Downloading: Suggestions for Greek will be ready soon. Το ιδιο είχε κάνει και όταν ειχα γυρίσει από 3.5.4 σε 3.2.6 και αναγκαστηκα να κανω factory reset. Επειδη εχω στήσει πάλι το τηλεφωνο σε 3.5.5 ξέρετε τι θα μπορουσα να κανω για να γλιτώσω το factory reset πάλι?

Βάλε το SwiftKey.

Δοκίμασες clear cache και απεγκατάσταση της εφαρμογής?

Εμένα μια χαρά πάει...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks