leo06 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Και? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Έχω την εντύπωση ότι είμαστε Αύγουστο και αυτή είναι beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 ε εντάξει είναι το γελοίο του θέματος, πόση ώρα θέλουν για να βάλουν ένα πατς? σιγά το πράγμα δηλαδή. σε άλλα νέα βρήκα τι μου ρουφαγε την μπαταρία αφού ήταν όλα κομμένα. το ένα ήταν το τουιτερ που για κάποιο λόγο δεν το έκοβε ούτε το doze ούτε το powernap οπότε το έκοψα με appops και το άλλο ήταν το email που είχα. 270 wake σε 5 ώρες ενώ το ειχα βάλει να ελέγχει κάθε ώρα. δηλαδή ήμαρτον. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΚαι στο BBS δεν φαινόντουσαν αυτά; Γιατί δηλαδή θέλανε τόσο ψάξιμο; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δεν ξέρω τι παίχτηκε και στο bbs δεν φαινόταν, έβγαζε γενικά πράγματα, ότι την κατανάλωση την είχε το android.Τελικά μετά από ώρες που το παράτησα έτσι είδα στο wakeup triggers στο wakelock detector οτι τουιτερ και μια εφαρμογή μεηλ είχαν 100+ το ένα και 270 το άλλο σε 5-6 ώρες.το μεηλ το ξήλωσα και το τουιτερ το έκοψα από το appops να μην κάνει wakeup στο background και ησύχασα.Από 5% όλη την νύχτα πήγε στο 0.Το κουλό ήταν πως είχα με άλλες ρομ το ίδιο θέμα ενώ δεν είχα την ίδια εφαρμογή μεηλ. Υποψιάζομαι το τουιτερ και το ινστα, κάποιες διεργασίες παρακάμπτουν το doze, δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί μόλις έκοψα αυτά τα 2 συν το μεηλ σταμάτησαν όλα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Έχω την εντύπωση ότι είμαστε Αύγουστο και αυτή είναι betaΝαι απλά δεν κατεβαίνω τη επίπτωση που έχει το patch Μαΐου στην χρήση σου. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 ε ψυχολογικό είναι με το security patch πιο πολύ, εξάλλου η google όταν είναι κρίσιμο βγάζει ανακοίνωση για να το περάσουν όλοι. Κάτι μου προκαλεί restart και δεν ανοίγει αν δεν φλασάρω ξανά το PurifyOS-Bypass-PIE.Έβγαλα όλα τα modules από το xposed αλλά τίποτα.Θα το ξηλωσω εντελώς Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 ε ψυχολογικό είναι με το security patch πιο πολύ, εξάλλου η google όταν είναι κρίσιμο βγάζει ανακοίνωση για να το περάσουν όλοι. Κάτι μου προκαλεί restart και δεν ανοίγει αν δεν φλασάρω ξανά το PurifyOS-Bypass-PIE.Έβγαλα όλα τα modules από το xposed αλλά τίποτα.Θα το ξηλωσω εντελώςΜάλλον η custom rom σε συνδυασμό με κάποιο Xposed. Κανένα πρόβλημα σε μένα με στοκ ρομ και όσα modules έχω. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 stock είμαι τώρα. φλασαρα και το αρχείο για το magisk και νομίζω όλα είναι οκ. πριν ήταν κάτω το site και δεν το έβρισκα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Κάτι παίζει με το Amplify, δεν ξέρω αν φταίει το Xposed. Ενώ γενικά δείχνει τα wakelocks κανονικά, μετά αν ξαναμπείς λίγες ώρες αργότερα, δεν δείχνει τίποτα μέσα. Όλα τα μενού των wakelocks, alarms είναι άδεια Αν κάνω restart επανέρχεται. Περίεργο Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Θέλει system app αν δεν το έχεις κάνει.σε μένα παίζει μια χαρά και έφτιαξε και το xposed, όλα κομπλέ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Κάτι παίζει με το Amplify, δεν ξέρω αν φταίει το Xposed. Ενώ γενικά δείχνει τα wakelocks κανονικά, μετά αν ξαναμπείς λίγες ώρες αργότερα, δεν δείχνει τίποτα μέσα. Όλα τα μενού των wakelocks, alarms είναι άδεια Αν κάνω restart επανέρχεται. Περίεργο Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Γενικά με το Xposed κάτι δε πάει καλά μάλλον δεν είναι και τόσο σταθερό γιατί με το που εγκατέστησα το Amplify έπεσε σε boot loop με stock ρομ 4.1.6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Ή μάλλον θα φταίει το ότι δεν είναι stable έκδοση ;) Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Κανένα bootloop και κανένα άλλο πρόβλημα. Επίσης από την αρχή το έκανα και system app . Είναι πολύ κουλό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 περίεργο όντως γιατί σε μενα δουλεύουν όλα άψογα απο χτες που το έφτιαξα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Κατάφερα και ενεργοποίησα όλα τα features του betterbatterystats μέσω adb για non rooted συσκευές, και αυτό που βλέπω σήμερα με ελάχιστη χρήση είναι ότι σε 14h 23m since unplugged, έχασα 2.6%/h, με το deep sleep να είναι στο 80% (11h 31m), ενώ το dose interactive time να είναι μόλις στο 4% (35m). Είναι λογικό το ποσοστό βλέπω στο dose; Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει το ποσοστό και άρα να έχω και λιγότερο draining; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Κατάφερα και ενεργοποίησα όλα τα features του betterbatterystats μέσω adb για non rooted συσκευές, και αυτό που βλέπω σήμερα με ελάχιστη χρήση είναι ότι σε 14h 23m since unplugged, έχασα 2.6%/h, με το deep sleep να είναι στο 80% (11h 31m), ενώ το dose interactive time να είναι μόλις στο 4% (35m). Είναι λογικό το ποσοστό βλέπω στο dose; Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει το ποσοστό και άρα να έχω και λιγότερο draining; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΣτο CPU STATES τα βλέπεις αυτά; Εγώ δεν έχω πουθενά κάτι να δείχνει το Doze. Μήπως το ενεργοποιεις να φαίνεται κάπως; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) αυτό είναι το δικό μου. νομίζω έχω πολύ wake up time. Edited August 21, 2017 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Στο CPU STATES τα βλέπεις αυτά; Εγώ δεν έχω πουθενά κάτι να δείχνει το Doze. Μήπως το ενεργοποιεις να φαίνεται κάπως; Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΌχι, στο Summary εμφανίζονται. Στην κεντρική σελίδα μόλις τρέχεις την εφαρμογή. αυτό είναι το δικό μου. νομίζω έχω πολύ wake up time. 4h dose. Σ' εμένα απ' ότι φαίνεται δεν λειτουργεί..... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited August 21, 2017 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) χωρίς ρουτ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. χμμμ άρα το doze έχει σοβαρό θέμα για να δουλεύει μόνο 20%. σκεφτείτε πόσο drain θα είχα χωρίς powernap και amplify. που και πάλι έχω μιάμιση ώρα wake up με κλειστή οθόνη για αυτό δεν πιάνω τα νούμερα που είχα στην 6. θα το αφήσω με αυτό το σεταπ μερικές φορτισεις ακόμα και θα δω υγ το τουιτερ ούτε το doze το κόβει ούτε το greenify ούτε το appops. 172 wake παλι. μυστήρια πράγματα υγ2 ας μας πει κάποιος με 4.1.6 και ρουτ πόσο % doze έχει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited August 21, 2017 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Το ίδιο πρόβλημα εχω με το τουιτερ πολλά wake,αναγκάστηκα το έσβησα και βλέπω διαφορά αισθητή στην μπαταρία,αλλά θα το επαλήθευσω και σε μερικές φορτίσεις. Με root στην 4.1.6 έχω 25%Doze σύμφωνα με το betterbatterystats Edited August 21, 2017 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Με χαρά ανακοινώνω ότι πλέον έπιασα τις 5 ώρες SOT με φουλ χρήση. Φαίνεται σιγά σιγά να στρώνει το κινητό. Θα κοιτάξω και το Doze προς το τελείωμα αυτής της φόρτισης. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 εγώ έπιασα τις 6 αλλά πάλι κάτι δεν μου κολλάει. το έβγαλα από την φόρτιση, το έβαλα flight mode και το παράτησα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Update σε 4.1.7 https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-4-1-7-ota-for-oneplus-3-3t.609756/ Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Πάλη καλά που έβαλαν security patch updated to August αλλιώς δεν θα είχε κανένα νόημα το update αυτό. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 το μικρόφωνο το έφτιαξαν η θα ακούμε τον άλλο σαν να παλεύει στα χαρτιά μέσα? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 το μικρόφωνο το έφτιαξαν η θα ακούμε τον άλλο σαν να παλεύει στα χαρτιά μέσα? Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με μικρόφωνο ή ακουστικό και τα δυο δουλεύουν άψογα,μήπως έχεις κάποιο hardware πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts