eklipsi Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Beta είπαν δεν έχει άλλη...Εγώ επανέφερα εργοστασιακές και γύρισα stable. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Beta είπαν δεν έχει άλλη...Εγώ επανέφερα εργοστασιακές και γύρισα stable. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν σταμάτησαν τις beta πως θα δοκιμάσουν την 9 πριν την δώσουν;; :blink: Κάτι βρωμάει εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Αν σταμάτησαν τις beta πως θα δοκιμάσουν την 9 πριν την δώσουν;; :blink: Κάτι βρωμάει εδώ...Σταματάνε τις public beta. Υπάρχουν και private beta. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Σταματάνε τις public beta. Υπάρχουν και private beta. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΟκ δεν το ήξερα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Σταματάνε τις public beta. Υπάρχουν και private beta. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Πως παίρνουμε τις private beta!? Άρα για να πάρουμε το 9 μόνο σε stable θα την δουμε; Σε stable όταν είμαστε σε beta κάνουμε επαναφορά εργοστασίκων και εγκατάσταση... Σωστά; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Πως παίρνουμε τις private beta!? Άρα για να πάρουμε το 9 μόνο σε stable θα την δουμε; Σε stable όταν είμαστε σε beta κάνουμε επαναφορά εργοστασίκων και εγκατάσταση... Σωστά; Οι private beta δεν διατίθενται στο κοινό. Οι open beta που διατίθενται, έχει ανακοινωθεί ότι έχουν σταματήσει για τα op3/t. Άρα ναι, το 9 θα έρθει κατευθείαν σε stable μόνο. Από beta σε stable θέλει πραγματι factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Παντός χωρίς να θέλω να είμαι κακοπροαίρετος αυτό το ότι σταμάτησαν τις open beta πριν δώσουν την 9 για τεστ μου δημιουργεί πολλές αμφιβολίες για το αν θα δώσουν πραγματικά την 9. Μακάρι να κάνω λάθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Οι private beta δεν διατίθενται στο κοινό. Οι open beta που διατίθενται, έχει ανακοινωθεί ότι έχουν σταματήσει για τα op3/t. Άρα ναι, το 9 θα έρθει κατευθείαν σε stable μόνο. Από beta σε stable θέλει πραγματι factory reset. Έφτασε η ώρα να επιστρέψω στην stable μετά από πάρα πολύ καιρό.εχω πάρει όλες τις beta από την αρχή. Καλό θ κάνει να φρεσκαριστει και το κινητό με το factory. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Κάποια στιγμή θα πάρουμε την 9.... https://www.techfreaks.gr/item/1543-%CF%84%CE%BF-oneplus-5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-5t-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-oxygenos-%CF%84%CE%BF-android-pie-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ηρθε κ η 5.0.7 ... Αντε να δουμε πότε θα παρουμε την 9αρα Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Ναι! Πιστεύω μέσα στον Δεκέμβριο... Το θέμα είναι ότι με την 9άρα αποχαιρετούμε την ηχογράφηση κλήσεων. Παράθεση Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louros777 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Παιδια ποια custom rom αξιζει να βαλω στο κινητο ? Να ειναι stable Το εχω το op3 απο οταν βγηκε και ποτε δε το εχω πειραξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Καλησπέρα στην παρέα θελω να γυρίσω το κινητό σε full στοκ μπορειτε να μου προτείνετε τον ποιο σωστο τρόπο-οδηγό? Υπάρχει καποιο toolkit που να δουλεύει ακόμη? Το κινητο ειναι unlock, twrp Ο κάτοχος δεν εχει ιδέα του το είχαν πειράξει κ δεν παιρνει αναβαθμίσεις Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ότι είναι ρουτ οπότε το πρόγραμμα προτείνει να κατέβει ολόκληρη η ρομ, γιατί δεν το κάνει? Μετά το μόνο που έχει να κάνει είναι να την περάσει από twrp. Αν δεν κάνει κάτι άλλο το τηλέφωνο θα επιστρέψει σε στοκ κατάσταση εκτός από τον bootloader που θα παραμείνει unlock. Δεν βλέπω το λόγο να τον κλειδώσει, αν θέλει να τον κλειδώσει μέσω fastboot δίνεις την εντολή fastboot oem lock. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως την εντολή την δίνεις αφού είσαι εντελώς στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ότι είναι ρουτ οπότε το πρόγραμμα προτείνει να κατέβει ολόκληρη η ρομ, γιατί δεν το κάνει? Μετά το μόνο που έχει να κάνει είναι να την περάσει από twrp. Αν δεν κάνει κάτι άλλο το τηλέφωνο θα επιστρέψει σε στοκ κατάσταση εκτός από τον bootloader που θα παραμείνει unlock. Δεν βλέπω το λόγο να τον κλειδώσει, αν θέλει να τον κλειδώσει μέσω fastboot δίνεις την εντολή fastboot oem lock. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως την εντολή την δίνεις αφού είσαι εντελώς στοκδηλαδή με το update θα περάσει στοκ recovery? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 δηλαδή με το update θα περάσει στοκ recovery? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, και αν είσαι ρουτ χάνεται και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Ναι, και αν είσαι ρουτ χάνεται και αυτόευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δυστυχώς δεν πήρε το update επειδή έλειπε το recovery...έβαλα το twrp από flashify αλλά το κακό είναι ότι τη συσκευη δεν την βλέπει καθόλου ο υπολογιστής για να προχωρήσω σε φλας στοκ από adb Έχω εγκαταστήσει usb drivers άλλα στην διαχείριση συσκευών δεν φαίνεται πουθενά Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δυστυχώς δεν πήρε το update επειδή έλειπε το recovery...έβαλα το twrp από flashify αλλά το κακό είναι ότι τη συσκευη δεν την βλέπει καθόλου ο υπολογιστής για να προχωρήσω σε φλας στοκ από adb Έχω εγκαταστήσει usb drivers άλλα στην διαχείριση συσκευών δεν φαίνεται πουθενά Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?? Τι εννοείς έλειπε? Δεν είχες twrp? Η στοκ ρομ περνάει και μέσω twrp αρκεί να έχεις κατεβάσει ολόκληρη τη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Τι εννοείς έλειπε? Δεν είχες twrp? Η στοκ ρομ περνάει και μέσω twrp αρκεί να έχεις κατεβάσει ολόκληρη τη ρομέλειπε φίλε κ δεν έμπαινε recovery με πετούσε συνέχεια σαυτο το μενού Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 έλειπε φίλε κ δεν έμπαινε recovery με πετούσε συνέχεια σαυτο το μενού Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν επέλεγες recovery με τα πλήκτρα για τον ήχο και μετά με το power δεν έμπαινε? Όπως και να έχει τη ρομ που κατέβασε μπορείς να την περάσεις από twrp και μετά να επιστρέψει σε στοκ κατάσταση με στοκ recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Δυστυχώς δεν πήρε το update επειδή έλειπε το recovery...έβαλα το twrp από flashify αλλά το κακό είναι ότι τη συσκευη δεν την βλέπει καθόλου ο υπολογιστής για να προχωρήσω σε φλας στοκ από adb Έχω εγκαταστήσει usb drivers άλλα στην διαχείριση συσκευών δεν φαίνεται πουθενά Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος??Μας μπέρδεψες. Είτε έχεις στοκ recovery είτε twrp, αν κατεβασες την φουλ ρομ, θα έπρεπε να μπορείς να την Φλασαρεις Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Δεν έμπαινε καν recovery με τις επιλογές σαν να έλειπε...δεν ξερω τι ειχαν κάνει.... καταφερα να περασω αναβάθμιση τελικά αφού φλασαρα twrp απο flashify εκανα update σε nougat κ μου περασε και στοκ recovery... πριν λιγο εκανα κ το update σε oreo-oxygen 5.0.6 κ το κινητό παει σφαίρα Το root εφυγε κ ξήλωσα κ παραπανησιες εφαρμογές. Το μονο πρόβλημα που υπάρχει ακόμη ειναι οτι η συσκευή δεν αναγνωρίζεται καθόλου απο pc κ otg δεν δουλεύει δεν το βλέπει καθόλου. Να πω εδω οτι δεν εχω κάνει καθολου factory reset γιατι εχει αρκετά πραγματα μέσα ο φιλος γυρω στα 30gb κ δεν ξερω πως να τα μεταφέρω αλλου... μονο φωτο-βιντεο εκανα backup στο google photos Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Δεν έμπαινε καν recovery με τις επιλογές σαν να έλειπε...δεν ξερω τι ειχαν κάνει.... καταφερα να περασω αναβάθμιση τελικά αφού φλασαρα twrp απο flashify εκανα update σε nougat κ μου περασε και στοκ recovery... πριν λιγο εκανα κ το update σε oreo-oxygen 5.0.6 κ το κινητό παει σφαίρα Το root εφυγε κ ξήλωσα κ παραπανησιες εφαρμογές. Το μονο πρόβλημα που υπάρχει ακόμη ειναι οτι η συσκευή δεν αναγνωρίζεται καθόλου απο pc κ otg δεν δουλεύει δεν το βλέπει καθόλου. Να πω εδω οτι δεν εχω κάνει καθολου factory reset γιατι εχει αρκετά πραγματα μέσα ο φιλος γυρω στα 30gb κ δεν ξερω πως να τα μεταφέρω αλλου... μονο φωτο-βιντεο εκανα backup στο google photos Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜα καλά factory reset γίνεται εδώ και χρόνια χωρίς να χάσεις αρχεία κατεβασμένα ή φωτός κλπ. Δεν το ήξερες;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Μα καλά factory reset γίνεται εδώ και χρόνια χωρίς να χάσεις αρχεία κατεβασμένα ή φωτός κλπ. Δεν το ήξερες;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkτο ξέρω αλλά έλεγα να κάνω ολική εκκαθάριση... έχεις να προτείνεις κάτι που δεν φαίνεται η συσκευή? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts