kommatias_3 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Εγώ με την 27 beta εδώ και 4 περίπου 24ωρα σε stanby δεν χάνω καθόλου μόνο ένα 1% όσες ώρες κ να το αφήσω.. Αλλά μόλις αρχίζω και το πιέζω η μπαταρία εξανεμιζεται ακόμα και μ wifi.μαλλον έφτασε η ώρα να κάμω Hard reset και να την ξαναπεράσω. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 (edited) Θυμιστε μου λίγο. Καθαρό ινσταλ χωρίς twrp/root με 1+ recovery γίνεται? Και τι σβήνουμε; Ψήνομαι που έχω χρόνο σήμερα (και Ίντερνετ για να κατεβάσω το αρχείο)να το στήσω. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited November 20, 2017 by zidane72003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Στο 8ωρο σήμερα στη δουλειά, με ελάχιστη χρήση (για να μη πω με καθόλου χρήση) χωρίς να είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi, η κατανάλωση της μπαταρίας με την Oreo είναι στα ίδια επίπεδα με την Nougat. Το BetterBatteryStats μού έδειχνε τη στιγμή που μπήκα στο σπίτι draining 3.1%/h. Γύρισα στο σπίτι με 73% !! Το doze κοιμόταν αυτό αντί να κοιμίζει το κινητό (ήταν μόλις στο 1%) και το περίεργο είναι ότι είναι στο 100% το Wi-Fi Running, ενώ από την ώρα που έβγαλα το κινητό από την πρίζα το έχω κλειστό (βέβαια στο 100% ήταν και με την Nougat, και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί). Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Στο 8ωρο σήμερα στη δουλειά, με ελάχιστη χρήση (για να μη πω με καθόλου χρήση) χωρίς να είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi, η κατανάλωση της μπαταρίας με την Oreo είναι στα ίδια επίπεδα με την Nougat. Το BetterBatteryStats μού έδειχνε τη στιγμή που μπήκα στο σπίτι draining 3.1%/h. Γύρισα στο σπίτι με 73% !! Το doze κοιμόταν αυτό αντί να κοιμίζει το κινητό (ήταν μόλις στο 1%) και το περίεργο είναι ότι είναι στο 100% το Wi-Fi Running, ενώ από την ώρα που έβγαλα το κινητό από την πρίζα το έχω κλειστό (βέβαια στο 100% ήταν και με την Nougat, και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί). Sent from my ONEPLUS A3003 using Κάτι άλλο βρε αδερφέ εκτός από μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Κάτι άλλο βρε αδερφέ εκτός από μπαταρία;Η μπαταρία ήταν το μοναδικό μου πρόβλημα με τη Nougat, και απ' ότι βλέπω θα είναι και με τη Oreo (τουλάχιστον όσον αφορά τη χρήση του κινητού με ανοιχτά τα δεδομένα). Για τί θέλεις να γράψω; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Κάτι άλλο βρε αδερφέ εκτός από μπαταρία;Δεν πρόκειται να δεις καμία ιδιαίτερη διαφορά στην πράξη. Κάτι parallel apps και Pip έχουν μειωμένη χρήση. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Δεν πρόκειται να δεις καμία ιδιαίτερη διαφορά στην πράξη. Κάτι parallel apps και Pip έχουν μειωμένη χρήση. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted το parallel το δοκίμασες, λειτουργεί σωστά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Το pip πάντως δουλεύει στο Google maps. Μου άρεσε. Στο YouTube μόνο με συνδρομή red, οπότε δεν.... Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Oreo Full zip: http://otafsg.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus3Oxygen/OnePlus3Oxygen_16.A.60_GLO_060_1711160505/OnePlus3Oxygen_16_OTA_060_all_1711160505_d8b688b464.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Το pip πάντως δουλεύει στο Google maps. Μου άρεσε. Στο YouTube μόνο με συνδρομή red, οπότε δεν.... Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Πώς δουλεύει φίλε μου; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Βάζεις προορισμό και ξεκινάς την πλοήγηση. Όταν πλέον είσαι στην πλοήγηση και πατήσεις το home button θα μειωθεί το παράθυρο σε ένα μικρό τμήμα της οθόνης το οποίο μπορείς να μετακινήσεις ή/ και να το μεγαλώσεις. Δοκίμασε το είναι καλό. Sent from my ONEPLUS 3 H2 Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Το drain σε standby δεν έχει φτιαχτεί, είναι όπως στις beta, σε 9 ώρες το βράδυ έχασε 12% με 7.5 ώρες deep sleep και 1.30 awake, σε nougat με ακριβώς το ίδιο setup χάνει 5-6% και awake είναι λιγότερο από 25 λεπτά, επίσης έχει απενεργοποιηθεί και το backup στο λογαριασμό Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Το drain σε standby δεν έχει φτιαχτεί, είναι όπως στις beta, σε 9 ώρες το βράδυ έχασε 12% με 7.5 ώρες deep sleep και 1.30 awake, σε nougat με ακριβώς το ίδιο setup χάνει 5-6% και awake είναι λιγότερο από 25 λεπτά, επίσης έχει απενεργοποιηθεί και το backup στο λογαριασμό Google Εγω έχω άλλη εικόνα... Σε 7 ώρες βραδυνης αναμονής, εμένα έχασε μονο 1%...! (ολα ανοικτα, Wifi, 4G, κλπ) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Το drain σε standby δεν έχει φτιαχτεί, είναι όπως στις beta, σε 9 ώρες το βράδυ έχασε 12% με 7.5 ώρες deep sleep και 1.30 awake, σε nougat με ακριβώς το ίδιο setup χάνει 5-6% και awake είναι λιγότερο από 25 λεπτά, επίσης έχει απενεργοποιηθεί και το backup στο λογαριασμό GoogleΚαι εγώ έχω άλλη εικόνα. Ούτε 1%/ώρα δεν τρώει. Αν είσαι ροοτ βάλε το Naptime μήπως βοηθήσει. Αλλιώς θέλει ψάξιμο ποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 (edited) Και εγώ έχω άλλη εικόνα. Ούτε 1%/ώρα δεν τρώει. Αν είσαι ροοτ βάλε το Naptime μήπως βοηθήσει. Αλλιώς θέλει ψάξιμο ποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Είναι ακριβώς οι ίδιες εφαρμογές σε nougat και Oreo, και η oreo έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με τις beta oreo, μετά από 15 ώρες είναι awake 3 ώρες ενώ σε nougat σε 24 ώρες θα έφτανε σχεδόν μια ώρα awake, στο gsam το awake είναι όλο στον kernel https://imgur.com/a/oWCCZ Edited November 21, 2017 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Καλημερα! Αυτη την στιγμη χρησιμοποιω την εκδοση 4.1.7 η οποια κατα την γνωμη μου ειναι η πιο ολοκληρωμενη και πιο σταθερη εκδοση μιας και μου δινει τα καλυτερα αποτελεσμετα. Εχω TWRP την τελευταια εκδοση 8.52 (νομιζω). Μπρορω μεσω clean flash παντα ( και αμεσως μετα φλασαρισμα SuperSU )μιας και μιλαμε για μεγαλη αναβαθμιση να παω απο 4.1.7 σε 5.0 ; Ακουω οδηγιες! Ευχαριστω! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Δοκίμασε κανείς κανένα substratum theme στην 8? Πρέπει να είναι συμβατά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Από εχθές και εγώ σε Oxygen 5.0 και οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές. Να σημειώσω ότι το Smart text selection δεν λειτουργεί με την ελληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σε όσους έβαλαν Oreo το backup στο λογαριασμό Google σας δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σε όσους έβαλαν Oreo το backup στο λογαριασμό Google σας δουλεύει?Ναι, αλλά εγώ έκανα clean install δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Ναι, αλλά εγώ έκανα clean install δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Και εγώ clean έκανα και δεν παίρνει,στις ρυθμίσεις- αντίγραφα ασφαλείας -λογαριασμός Google λέει απενεργοποιήθηκε από το διαχειριστή στα αντίγραφα στο drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Και εγώ clean έκανα και δεν παίρνει,στις ρυθμίσεις- αντίγραφα ασφαλείας -λογαριασμός Google λέει απενεργοποιήθηκε από το διαχειριστή στα αντίγραφα στο drive Κ εμένα το ίδιο ...κ με clean install Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Χρησιμοποιώ θέμα με substratum + Andromeda. Με root δε χρειάζεται Andromeda. Δουλεύει μια χαρά. Sent from my ONEPLUS 3 H2 Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Και εγώ clean έκανα και δεν παίρνει,στις ρυθμίσεις- αντίγραφα ασφαλείας -λογαριασμός Google λέει απενεργοποιήθηκε από το διαχειριστή στα αντίγραφα στο drive Κ εμένα το ίδιο ...κ με clean install Το είδα κι εγώ - κανεις μια φορά το Back up my Data OFF, ξανα ΟΝ και συνέρχεται...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλησπέρα. Έχουμε κανέναν με vertex και xposed εδω; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts