ch_makis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Έκανα αναβάθμιση σήμερα σε Hydrogen beta 23. Δεν μπορώ να κάνω licence καμία εφαρμογή. Για παράδειγμα το aqual mail ενώ το έχω αγορασμένο δεν λειτουργεί η άδεια του. Όπως επίσης και το adguard. Ξερει κανείς τι συμβαίνει ; Sent from my ONEPLUS A3000 H2Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Προσπάθησα να βάλω τον καινούριο Launcher 2.1.6.171024164826 είμαι έκδοση 4.5.1 αλλά δεν το κάνει εγκατάσταση...Δοκίμασε κανείς άλλος και το κατάφερε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Προσπάθησα να βάλω τον καινούριο Launcher 2.1.6.171024164826 είμαι έκδοση 4.5.1 αλλά δεν το κάνει εγκατάσταση...Δοκίμασε κανείς άλλος και το κατάφερε;; Ο 2.1.6 είναι για oreo αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ο 2.1.6 είναι για oreo αν δεν κάνω λάθος Ναι είναι, αλλά έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Εμένα έκανε update ο launcher σημερα απο το playStore σε 2.1.6 αλλά χάθηκε η διαφάνεια που είχε στα κάτω εικονίδα σαν μπάρα στο home screen.:( Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 γιατί η μαμά εφαρμογή δεν στέλνει σμς με 160 χαρακτήρες? έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 γιατί η μαμά εφαρμογή δεν στέλνει σμς με 160 χαρακτήρες? έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkGoogle messages βάλε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 ευχαριστώ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 γιατί η μαμά εφαρμογή δεν στέλνει σμς με 160 χαρακτήρες? έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalktextra και δε θα ή ξανασχοληθεις με άλλα προγράμματα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 το έβαλα αλλά δεν το έκανε, δεν βρήκα την ρύθμιση Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 το έβαλα αλλά δεν το έκανε, δεν βρήκα την ρύθμιση Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkSplit long messages ειναι η επιλογή αν θυμάμαι καλα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Split long messages ειναι η επιλογή αν θυμάμαι καλα Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΝαι αυτό ήταν, ευχαριστώ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Μόλις πήρα αναβάθμιση στον OnePlus Launcher v2.1.6.171107102447 δεν θα έπρεπε να εμφανίζει και την κουκκίδα δίπλα από το εικονίδιο που δηλώνει πως έχω μια ειδοποίηση οπως στον nova;Σε εσάς δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Μόλις πήρα αναβάθμιση στον OnePlus Launcher v2.1.6.171107102447 δεν θα έπρεπε να εμφανίζει και την κουκκίδα δίπλα από το εικονίδιο που δηλώνει πως έχω μια ειδοποίηση οπως στον nova;Σε εσάς δουλεύει; Έχεις δώσει δικαιώματα? Ρυθμίσεις- ειδοποιήσεις- εμφάνιση συστήματος ( τρεις τελείες πάνω δεξιά) εκκίνηση oneplus- να επιτρέπεται η κουκίδα ειδοποίησης Επίσης ρυθμίσεις- εφαρμογές- ειδική πρόσβαση- πρόσβαση ειδοποιήσεων- εκκίνηση oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Έχεις δώσει δικαιώματα? Ρυθμίσεις- ειδοποιήσεις- εμφάνιση συστήματος ( τρεις τελείες πάνω δεξιά) εκκίνηση oneplus- να επιτρέπεται η κουκίδα ειδοποίησης Επίσης ρυθμίσεις- εφαρμογές- ειδική πρόσβαση- πρόσβαση ειδοποιήσεων- εκκίνηση oneplus Εχει τέτοιο πράγμα στο ΟΡ3 (Oxygen 4.5.1), OnePlus Launcher 2.1.6? Εχω κανα 10λεπτο που το κοιτώ και δεν το βρίσκω... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Και εγώ δεν το βρήκα στην ίδια έκδοση είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Είναι στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου όχι του launcher, αν και είμαι με oreo θυμάμαι ότι έχει αυτές τις επιλογές και σε nougat, τουλάχιστον η δεύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Είναι στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου όχι του launcher, αν και είμαι με oreo θυμάμαι ότι έχει αυτές τις επιλογές και σε nougat, τουλάχιστον η δεύτερη Ειναι του Oreo χαρακτηριστικό, δεν υπάρχει σε Nougat 7 (προφανώς κοιτάξαμε στις ρυθμίσεις τηλεφώνου, έδωσες την διαδρομή) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Όχι δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές σε nougat, μήπως δεν υποστηρίζονται οι ειδοποιήσεις στην nougat....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Καλησπέρα σε όλους -- έχει δοκιμάσει κάποιος τις τελευταίες δύο beta (Oreo) να μας δώσει κάποια εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Εγώ τα μόνα dots που ξέρω για τον launcher, είναι όταν βάζεις κάποια καινούρια εφαρμογή που προσωρινά σου εμφανίζει μια μπλε κουκίδα στο πλάι. Για ειδοποιήσεις δεν έχω δει κάτι προς το παρόν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Όχι δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές σε nougat, μήπως δεν υποστηρίζονται οι ειδοποιήσεις στην nougat....;Από 5.1 είχα ειδοποιήσεις. Θέμα Launcher είναι. Βάλτε Microsoft Launcher ή Nova prime. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Από 5.1 είχα ειδοποιήσεις. Θέμα Launcher είναι. Βάλτε Microsoft Launcher ή Nova prime. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΝαι την ξέρουμε αυτήν την λύση να πάμε σε άλλο launcher...Τώρα συζητάμε για τον στοκ να έχουμε ειδοποιήσεις στην έκδοση 2.1.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Μάλλον είναι μόνο για oreo παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Καλησπέρα σε όλους -- έχει δοκιμάσει κάποιος τις τελευταίες δύο beta (Oreo) να μας δώσει κάποια εικόνα; Με τη δεύτερη διόρθωσαν τα θέματα με την αποσύνδεση data,wifi και από τότε όλα ρολόι! Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts