tigreos Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 OxygenOS Open Beta 20 https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-open-beta-20-11-for-the-oneplus-3-3t.572344/ Download Open Beta 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 ανούσιο Update, σαν να μην βγήκε.ούτε πάλι έβαλαν σεκιουριτι πατς.......... θα βάλουν λέει το πατς του ιουνιου στο επόμονο Update που θα είναι αύγουστος.... ωραία λογική.Λες και είναι δύσκολο να το ενσωματώσουν. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 εντάξει τον επόμενο μήνα θα είσαι 2 μήνες πίσω στα πατς, δεν χάθηκε και ο κόσμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 δεν είναι τόσο αυτό το θέμα αλλά ότι είναι για γέλια όλο αυτό.Τι το βγάλανε το update μετά αφου ουσιαστική διαφορά δεν έχει.το τελευταίο διάστημα δεν προσθέτουν κάτι, βγάζουν μικρά updates με μικρο διορθώσεις και αυτό είναι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 λογικό, δίνουν περισσότερη προσοχή στο 5άρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Έχεις δει και αλλού τέτοια υποστήριξη ; Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 καλά εννοείται πως όχι, όλες οι ντεμεκ ναυαρχίδες είναι με android 6 ακόμα, αλλά λέω αφού το βγάζεις που το βγάζεις, ε βάλε τίποτα μέσα, μην το κάνεις για τα μάτια του κόσμου.καλύτερα βγάλε ένα update και κάντο στωστά, μην φλασάρουμε όλη την ώρα. μιας και λέγαμε για την Oos camera που είναι πορτ ότι δεν είναι ίδια, στην ρομ του dev που την έκανε πορτ, είναι ολόιδια, έχει και hdr και hq και 60φπς στο βίντεο και τα παντα.αξίζει με χίλια πάντως.Η καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάσει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 μιας και λέγαμε για την Oos camera που είναι πορτ ότι δεν είναι ίδια, στην ρομ του dev που την έκανε πορτ, είναι ολόιδια, έχει και hdr και hq και 60φπς στο βίντεο και τα παντα.αξίζει με χίλια πάντως.Η καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάσει. Εχει στην εφαρμογη την ιδια 60fps ή με αλλο app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 στην ίδια εφαρμογή κανονικά όπως η στοκ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 στην ίδια εφαρμογή κανονικά όπως η στοκ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Την είχα τσεκαρει κι εγω και τη δούλευα (αν λέμε για την ίδια έκδοση της στοκ). Όντως δουλεύει το 60fps video αλλά, τουλάχιστον όταν τη δοκίμασα εγω, η ποιότητα ήταν πολύ πιο κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 μιλάω για την ρομ που έχει ενσωματωμένη την στοκ κάμερα όχι για σκέτη την κάμερα. εγώ δεν βλέπω διαφορά πάντως Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 μιλάω για την ρομ που έχει ενσωματωμένη την στοκ κάμερα όχι για σκέτη την κάμερα. εγώ δεν βλέπω διαφορά πάντως Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ένα λινκ αν είναι εύκολο για να τη δω κι εγώ τη ρομ; Θέλω να διαβάσω κάνα σχόλιο πριν τη δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Αυτή λέω https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/rom-phoenix-aospextended-rom-v3-2-t3563765 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Από την beta 15 που είχα 5-6 ώρες sot άρχισε ο κατήφορος μετά και φτάσαμε σήμερα με την 20 να μην μας βγάζει ούτε 3ωρες!!!!!!!κ;ι με ελάχιστο 4g. Δηλαδή αν δουλέψω δεδομένα πόσο θα μας κατεβάσει;στη 1ωρα; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Από την beta 15 που είχα 5-6 ώρες sot άρχισε ο κατήφορος μετά και φτάσαμε σήμερα με την 20 να μην μας βγάζει ούτε 3ωρες!!!!!!!κ;ι με ελάχιστο 4g. Δηλαδή αν δουλέψω δεδομένα πόσο θα μας κατεβάσει;στη 1ωρα;Για κάποιο λόγο δίνονται μόνο beta κι όχι stable εδώ και κανα 2 μηνο κοντά... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Για κάποιο λόγο δίνονται μόνο beta κι όχι stable εδώ και κανα 2 μηνο κοντά... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οι stable δίνονται κάθε 1-2 μήνες... το 2μηνο δεν έχει περάσει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 οι stable δίνονται κάθε 1-2 μήνες... το 2μηνο δεν έχει περάσει ακόμαΚαλά,παλιά έβγαιναν το πολύ κάθε μήνα...Τώρα πια για να δούμε stable θα γεράσουμε. Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να μας οδηγήσουν στο σαπάκι το 5αρι που σκονιζεται στις αποθήκες τους. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 ε παλιά ήταν μόνο το 3, λογικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Από την αρχή το χρονοδιάγραμμα που είχαν ήταν αυτό. Κάθε 1-2 μήνες stable και κάθε 15 μέρες beta. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Οποιος θελει Xposed Framework on Android Nougat 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Μέχρι τώρα δεν φαίνεται να δουλεύει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Κάποιος γνώστης της φωτογραφίας να δοκιμάσει και να μας πει την γνώμη του για το app του one Plus 5 που έγινε port για το one Plus 3 και από όσο το δοκίμασα φαίνεται να δουλεύει. https://drive.google.com/file/d/0B8Z7a6eocUt2clA1UDYwaWFKckk/view https://mega.nz/#!5oBEkAKB!l2ZtVrwA1hQ6J-FCthHGo4lW-2eo5HYgr-PMwaFpBI0 Edited July 20, 2017 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Κάποιος γνώστης της φωτογραφίας να δοκιμάσει και να μας πει την γνώμη του για το app του one Plus 5 που έγινε port για το one Plus 3 και από όσο το δοκίμασα φαίνεται να δουλεύει και σε μένα λειτουργεί και έχει και ωραία mode (πχ το Pro). Θα δοκιμάσουμε φωτό αυριο (ημέρα) και επανερχόμαστε... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Κάποιος γνώστης της φωτογραφίας να δοκιμάσει και να μας πει την γνώμη του για το app του one Plus 5 που έγινε port για το one Plus 3 και από όσο το δοκίμασα φαίνεται να δουλεύει. https://drive.google.com/file/d/0B8Z7a6eocUt2clA1UDYwaWFKckk/view https://mega.nz/#!5oBEkAKB!l2ZtVrwA1hQ6J-FCthHGo4lW-2eo5HYgr-PMwaFpBI0Αυτό αντικαθιστά την μαμά εφαρμογή κάμερας ή μπορούμε να τις έχουμε μαζί; Επίσης... Το πρώτο λινκ τι είναι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Αυτό αντικαθιστά την μαμά εφαρμογή κάμερας ή μπορούμε να τις έχουμε μαζί; Επίσης... Το πρώτο λινκ τι είναι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και τα δυο λινκ είναι το ίδιο app απλά έβαλα δυο,το ανέβασα και αλλού. Όχι δεν αντικαθιστά την μαμά εφαρμογή,μπορούμε να τις έχουμε μαζί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts