Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φυσικά και ναι, γιατί όχι?έχει πολλά χρήσιμα πράγματα

Δυστυχώς πλέον το έχει καθυστερήσει απίστευτα πολύ να βγάλει για 7.1.1 οπότε πιο πιθανό είναι να έχουμε πάει σε 8 παρά να έχουμε Xposed . Η πιο κοντινή λύση είναι magisk !

[sIGPIC][/sIGPIC]

σας δουλεύει το substratum στην μπέτα?δεν μπαίνει κανένα θέμα

Όχι μόνο δεν δουλεύει αλλά είχα και bootloop ! 3 φορές το δοκίμασα και τις 3 έκανα clean install από την αρχή !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι μόνο δεν δουλεύει αλλά είχα και bootloop ! 3 φορές το δοκίμασα και τις 3 έκανα clean install από την αρχή !!

Μπορείς απλά να διαγράψεις τα overlay μέσω twrp ή ακόμα πιο απλά να φλασαρεις το zip που έχεις στην sdcard/substratum

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

η μια έγραφε να διαλέξω και ος, διάλεξα oxygen αλλά τίποτα.ίσως να ήταν για την stable και οχι για μπετα
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Μπορείς απλά να διαγράψεις τα overlay μέσω twrp ή ακόμα πιο απλά να φλασαρεις το zip που έχεις στην sdcard/substratum

Τα overlay σε ποιο φάκελο τα βρίσκεις ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα overlay σε ποιο φάκελο τα βρίσκεις ?

Mount system και /system/vendor/overlay

PS θα είχες απάντηση πιο γρήγορα με ένα Google search ;)

Μια απλη ερωτηση. Εστησα ενα 3Τ πριν λιγο και ο κατοχος ηθελες ρουτ με οφισιαλ ρομ. Ξεκλειδωσα εβαλα TWRP περασα Magisk. τωρα σε περιπτωση που θελει να περνει updates ( και ας χαθει το root) πρεπει να ξαναβαλω στοκ recovery σωστα? θα παιρνει ΟΤΑ με αυτον τον τροπο?

Όχι. όταν έρθει η ειδοποίηση για update, αν πατήσει να το κάνει OTA θα του σβήσει το twrp και θα περάσει το στοκ. με supersu που το έχω δοκιμάσει το ρουτ χάθηκε, με το magisk δεν ξέρω, ίσως και να μείνει.

Όχι. όταν έρθει η ειδοποίηση για update, αν πατήσει να το κάνει OTA θα του σβήσει το twrp και θα περάσει το στοκ. με supersu που το έχω δοκιμάσει το ρουτ χάθηκε, με το magisk δεν ξέρω, ίσως και να μείνει.

Το έχεις δοκιμάσει αυτό? Το ΟΤΑ έχει και το recovery? Πιθανότερο να μην γίνει η εγκατάσταση παρά να χαθεί το twrp

ναι, είχα βάλει twrp σε μια φίλη μου και πάτησε αναβάθμιση OTA και περάστηκε κανονικά.Απλά χάθηκε το twrp και το supersu

ναι, είχα βάλει twrp σε μια φίλη μου και πάτησε αναβάθμιση OTA και περάστηκε κανονικά.Απλά χάθηκε το twrp και το supersu

Στο 3T πάντως δεν έχω καταφέρει με root και twrp να κάνω ota update. Στην αρχή κατεβάζει μόνο το μικρό λίγων MB ota που μετά την επανεκκίνηση δεν το κάνει, και μετά κατεβαζει το μεγάλο αρχείο που και αυτό μετά από επανεκκίνηση δε προχωράει την διαδικασία. Οπότε αναγκαστικά κατεβάζω και γω από το pc το full αρχείο της rom και το κάνω εγκατάσταση χειροκίνητα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Και εγώ έτσι τό κάνω και είναι ο καλύτερος τρόπος.Δεν ξέρω πως το κατάφερε η άλλη και το έκανε.δεν το δοκίμασα και εγώ από τότε.

Νομιζω από κάποια εκδοση κ μετα το TWRP (αν κ δε το δοκίμασα ποτε) επέτρεπε την αναβάθμιση μεσω OTA(κατεβαζοντας το full zip βέβαια) αλλα ταυτόχρονα μετα εχανες κ twrp k root Edited by hs2000corolla
...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει δοκιμάσει κανείς τις ρομ που βασίζονται στην στοκ να ρωτήσω κάτι?

Φοράω την τελευταία beta.Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να έχω την επιλογή για αλλαγή font;

Δεν εχεις 'Font' στο settings;

Δεν εχεις 'Font' στο settings;

Ξέχασα να πω ότι έχω το 3.Μετά το ''Γραμμή κατάστασης'' τίποτα.Θέλει αγγλικά μήπως;

When the going gets tough,the tough get going...

Ξέχασα να πω ότι έχω το 3.Μετά το ''Γραμμή κατάστασης'' τίποτα.Θέλει αγγλικά μήπως;

Δεν ξερω, εγω Αγγλικα εχω και την εχω την επιλογη.

Στα Ελληνικα τωρα που μου το λες, μου ακουγεται λογικο να μην το εχει, δεν νομιζω να επηρεαζει Ελληνικη γλωσσα

Δεν ξερω, εγω Αγγλικα εχω και την εχω την επιλογη.

Στα Ελληνικα τωρα που μου το λες, μου ακουγεται λογικο να μην το εχει, δεν νομιζω να επηρεαζει Ελληνικη γλωσσα

Λογικό...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

When the going gets tough,the tough get going...

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks