nikchris Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Tι παει να πει xposed; Ασχολειται ακομα ο κοσμος με τετοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 φυσικά και ναι, γιατί όχι?έχει πολλά χρήσιμα πράγματα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Κανένα wakelock με beta 9 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 φυσικά και ναι, γιατί όχι?έχει πολλά χρήσιμα πράγματα Δυστυχώς πλέον το έχει καθυστερήσει απίστευτα πολύ να βγάλει για 7.1.1 οπότε πιο πιθανό είναι να έχουμε πάει σε 8 παρά να έχουμε Xposed . Η πιο κοντινή λύση είναι magisk ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 σας δουλεύει το substratum στην μπέτα?δεν μπαίνει κανένα θέμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 σας δουλεύει το substratum στην μπέτα?δεν μπαίνει κανένα θέμα Όχι μόνο δεν δουλεύει αλλά είχα και bootloop ! 3 φορές το δοκίμασα και τις 3 έκανα clean install από την αρχή !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Όχι μόνο δεν δουλεύει αλλά είχα και bootloop ! 3 φορές το δοκίμασα και τις 3 έκανα clean install από την αρχή !! Μπορείς απλά να διαγράψεις τα overlay μέσω twrp ή ακόμα πιο απλά να φλασαρεις το zip που έχεις στην sdcard/substratum Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 ευτυχώς που δεν έφαγα bootloop δηλαδή Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Σίγουρα χρησιμοποιείτε εκδόσεις που υποστηρίζουν την oxygen? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 η μια έγραφε να διαλέξω και ος, διάλεξα oxygen αλλά τίποτα.ίσως να ήταν για την stable και οχι για μπετα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μπορείς απλά να διαγράψεις τα overlay μέσω twrp ή ακόμα πιο απλά να φλασαρεις το zip που έχεις στην sdcard/substratum Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Τα overlay σε ποιο φάκελο τα βρίσκεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Τα overlay σε ποιο φάκελο τα βρίσκεις ? Mount system και /system/vendor/overlay PS θα είχες απάντηση πιο γρήγορα με ένα Google search ;) Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Μια απλη ερωτηση. Εστησα ενα 3Τ πριν λιγο και ο κατοχος ηθελες ρουτ με οφισιαλ ρομ. Ξεκλειδωσα εβαλα TWRP περασα Magisk. τωρα σε περιπτωση που θελει να περνει updates ( και ας χαθει το root) πρεπει να ξαναβαλω στοκ recovery σωστα? θα παιρνει ΟΤΑ με αυτον τον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Όχι. όταν έρθει η ειδοποίηση για update, αν πατήσει να το κάνει OTA θα του σβήσει το twrp και θα περάσει το στοκ. με supersu που το έχω δοκιμάσει το ρουτ χάθηκε, με το magisk δεν ξέρω, ίσως και να μείνει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Όχι. όταν έρθει η ειδοποίηση για update, αν πατήσει να το κάνει OTA θα του σβήσει το twrp και θα περάσει το στοκ. με supersu που το έχω δοκιμάσει το ρουτ χάθηκε, με το magisk δεν ξέρω, ίσως και να μείνει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το έχεις δοκιμάσει αυτό? Το ΟΤΑ έχει και το recovery? Πιθανότερο να μην γίνει η εγκατάσταση παρά να χαθεί το twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 ναι, είχα βάλει twrp σε μια φίλη μου και πάτησε αναβάθμιση OTA και περάστηκε κανονικά.Απλά χάθηκε το twrp και το supersu Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 ναι, είχα βάλει twrp σε μια φίλη μου και πάτησε αναβάθμιση OTA και περάστηκε κανονικά.Απλά χάθηκε το twrp και το supersu Στο 3T πάντως δεν έχω καταφέρει με root και twrp να κάνω ota update. Στην αρχή κατεβάζει μόνο το μικρό λίγων MB ota που μετά την επανεκκίνηση δεν το κάνει, και μετά κατεβαζει το μεγάλο αρχείο που και αυτό μετά από επανεκκίνηση δε προχωράει την διαδικασία. Οπότε αναγκαστικά κατεβάζω και γω από το pc το full αρχείο της rom και το κάνω εγκατάσταση χειροκίνητα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Και εγώ έτσι τό κάνω και είναι ο καλύτερος τρόπος.Δεν ξέρω πως το κατάφερε η άλλη και το έκανε.δεν το δοκίμασα και εγώ από τότε. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Νομιζω από κάποια εκδοση κ μετα το TWRP (αν κ δε το δοκίμασα ποτε) επέτρεπε την αναβάθμιση μεσω OTA(κατεβαζοντας το full zip βέβαια) αλλα ταυτόχρονα μετα εχανες κ twrp k root Edited June 25, 2017 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 έχει δοκιμάσει κανείς τις ρομ που βασίζονται στην στοκ να ρωτήσω κάτι? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Φοράω την τελευταία beta.Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να έχω την επιλογή για αλλαγή font; Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Φοράω την τελευταία beta.Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να έχω την επιλογή για αλλαγή font; Δεν εχεις 'Font' στο settings; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δεν εχεις 'Font' στο settings; Ξέχασα να πω ότι έχω το 3.Μετά το ''Γραμμή κατάστασης'' τίποτα.Θέλει αγγλικά μήπως; Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ξέχασα να πω ότι έχω το 3.Μετά το ''Γραμμή κατάστασης'' τίποτα.Θέλει αγγλικά μήπως; Δεν ξερω, εγω Αγγλικα εχω και την εχω την επιλογη. Στα Ελληνικα τωρα που μου το λες, μου ακουγεται λογικο να μην το εχει, δεν νομιζω να επηρεαζει Ελληνικη γλωσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δεν ξερω, εγω Αγγλικα εχω και την εχω την επιλογη. Στα Ελληνικα τωρα που μου το λες, μου ακουγεται λογικο να μην το εχει, δεν νομιζω να επηρεαζει Ελληνικη γλωσσα Λογικό...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts