SERS1612 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Το Magisk το φλασαρουμε όπως το supersu και είμαστε έτοιμοι ή είναι άλλη διαδικασία; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Good morning Εχω Twrp 3.0.2-1 με freedom os 1.7 (MM) Σκεφτομαι για αναβαθμιση στην 7αρα (λογικα open beta) Παω κατευθειαν ή θελω αλλο recovery? Καλο θα ήταν να αναβαθμισεις το twrp στην τελευταία έκδοση κ να κανεις κ " καθαρη" εγκατασταση της 7αρας μιας κ έρχεσαι κ απο παλια εκδοση αλλα κ απο αλλη ρομ. Επιπλέον θα σου πρότεινα να περναγες πρώτα την stable Oos κ κατόπιν την beta Oos. Τέλος για ρουτ το τελευταίο σταθερο κ απροβληματιστο superSu ειναι 2.79 sr3 Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 βγήκε 2.82 supersu και πλέον λειτουργεί κανονικά στο 1+3Τ μου , λογικά το ίδιο θα συμβαινει και στο απλό 3 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 βγήκε 2.82 supersu και πλέον λειτουργεί κανονικά στο 1+3Τ μου , λογικά το ίδιο θα συμβαινει και στο απλό 3 Ακόμα σαν test εκδοση την αναφέρουν κ δεν την έχουν ανεβάσει σαν stable...προφανως περιμένουν να δουν αν θα σκάσει τίποτα ξανα κ μετά... Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ακόμα σαν test εκδοση την αναφέρουν κ δεν την έχουν ανεβάσει σαν stable...προφανως περιμένουν να δουν αν θα σκάσει τίποτα ξανα κ μετά... ναι δεν αντιλέγω, απλά εγώ την βλέπω να δουλευει οκ,τσεκάρισα και adaway και titanium, όλα σωστά :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Το Magisk το φλασαρουμε όπως το supersu και είμαστε έτοιμοι ή είναι άλλη διαδικασία; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλά το zip φλασαρεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 εχει δοκιμάσει κανείς κανένα θέμα σε substratum που να δουλεύει σωστά?όσα δοκίμασα δεν δουλεύουν σωστά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 εχει δοκιμάσει κανείς κανένα θέμα σε substratum που να δουλεύει σωστά?όσα δοκίμασα δεν δουλεύουν σωστά. To swift black έχω και δουλεύει μια χαρά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς custom ROMs? Ποια είναι η καλύτερη για μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Σταμάτησε μου φαίνεται η 1+ να ασχολείται με το 3 και έχει πέσει με τα μούτρα στο 5... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 μπα δεν θα το έλεγα, στην μπετα σταθερά έδινε Updates.Ετσι και αλλιώς με τόσες ρομ, ας κάνει ότι θέλει. η καλυτερη ρομ που δοκίμασα είναι η Pure android.Τρομερή μπαταρία, 3 μέρες έβγαλα αλλά είναι με τον κερνελ του sultan που είναι Underclock.Μου άρεσε πολύ γιατί είναι aosp based και όχι Lineage ή cm. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Σταμάτησε μου φαίνεται η 1+ να ασχολείται με το 3 και έχει πέσει με τα μούτρα στο 5... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Βγαζει παρα πολλες beta, σταθερη εχει σχετικα καιρο να βγαλει. η καλυτερη ρομ που δοκίμασα είναι η Pure android.Τρομερή μπαταρία, 3 μέρες έβγαλα αλλά είναι με τον κερνελ του sultan που είναι Underclock.Μου άρεσε πολύ γιατί είναι aosp based και όχι Lineage ή cm. Αποδοση ομως; Οτι και να εχω δοκιμασε σε κινητα με πειραγμενους kernel και 'advanced profiles', παντα εχω πολυ λιγο κερδος αλλα ξεκιναει το κινητο και εχει lag + stutters. Eμενα μου αρεσε πολυ η phoenix aospa που εχει βγαλει αυτος που εκανε port και το camera app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Νομίζω αυτή έχω τώρα.Δεν με τρελαίνει, δεν κάνει τόσο καλή διαχείριση ραμ, μου κλείνει εφαρμογές που έχω ανοιχτές και ας είναι στην whitelist και έχει και πολλά wakelocks.η pure κάνει τρομερή διαχείριση ραμ, δεν κλείνει τίποτα και έχει 0 wakelock.Να φανταστείς είχα 12 ώρες 100% σε αναμονή με 0 wakelocks. η απόδοση ήταν λίγο πιο κάτω έχω την εντύπωση, αλλά σε καθημερινή χρήση δεν κατάλαβα και διαφορά. καλά στο 1+ ο λόγος που βάζω κάστομ είναι ότι έχω μικρά χουγια που στην στοκ δεν υπάρχουν.ας πούμε όπως ξανα είπα δεν αντέχω που notification και ringtone έχουν ένα volume, είναι ανοησία. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Η freedomOS που είναι stock based είναι καλή ή να μην δοκιμάσω καν, τώρα δοκιμάζω την darkrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Αυτήν είναι μακράν η καλύτερη νομίζω. https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/rom-aospextended-rom-v3-1-t3557363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Aosp based, από μπαταρία πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Αυτήν είναι μακράν η καλύτερη νομίζω. https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/rom-aospextended-rom-v3-1-t3557363 Aosp based, από μπαταρία πως πάει? AOSPA ειναι, εγω προτιμω του siankatabg που εχει και την καμερα ενσωματωμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 AOSPA ειναι, εγω προτιμω του siankatabg που εχει και την καμερα ενσωματωμενη Την έχω κατεβάσει για δοκιμή, βλέπω θέλει firmware από open beta 16, είχα stable 4.1.3, πρέπει να περάσω το firmware οπωσδήποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 AOSPA ειναι, εγω προτιμω του siankatabg που εχει και την καμερα ενσωματωμενη Και γω αυτήν έχω καιρό τώρα, από μπαταρία ούτε καλύτερα ούτε χειροτερα, ούτε από επιδόσεις έχει διαφορές σε καθημερινή χρήση, απλά εχει παραμετροποιήσεις και την στοκ κάμερα που μαρεσουν. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Μπα.Αδιάφορη η beta. Δε γίνομαι δοκιμαστής για προβλήματα εκδόσεων που ετοιμάζονται για το υπάρχον ή επόμενο κινητό. 1 φορά το μήνα με είχε συνηθίσει και τώρα μου έχει υπέρ κακοφανει που δε δίνει νέα σταθερή με βελτίωση μπαταρίας και κάνα καινούργιο μαγικό-βελτιωση για κάμερα-αυτόματη λήψη. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 εγώ έμεινα με το Pure android και δεν το αλλάζω.Πολύ καλή ρομ. Το xposed μας μάμησε στην 7, αν το είχα με στοκ θα έμενα.Μου λείπουν πολλά πράγματα από xposed. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 http://www.phonearena.com/news/OnePlus-3-and-3T-will-be-updated-to-Android-O_id94643 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 http://www.phonearena.com/news/OnePlus-3-and-3T-will-be-updated-to-Android-O_id94643 Δεν ειχε κανενας καμια αμφιβολια οτι θα παρουν Ο. Ποτε ομως; Του χρονου τον Ιουνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Δεν ειχε κανενας καμια αμφιβολια οτι θα παρουν Ο. Ποτε ομως; Του χρονου τον Ιουνιο; Mαζι με το oneplus 6 :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Την 7.1.1 την πήραν ταχύτατα πάντως... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts