Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχουμε νέα έκδοση

Oxygen Os 4.1.3

https://t.co/u30ICpPns0

Καλημερα σε ολους και απο εμενα,επειδη ολα αυτα εδω μου ακουγονται λιγο Κινεζικα,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος να περασω την αναβαθμηση σε 7.1.1? εχω το oneplus 3 και τωρα εχω την 7.0 και 4.0.3 OS ,kernel 3.18.31.Προσπαθω με ΟΤΑ αλλα δεν καταφερνω να την περασω,μου λεει συνεχως failed,αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω.

Νέο update στην beta

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Διαολε είναι πολύ γρήγορο το κινητό! Βελτιώσεις σε launcher GPS Bluetooth etc

Παρατηρώ ότι σε άνοιγμα εφαρμογών από παρασκήνιο τρέχει νερό

Edited by skatzivas

Πέρασα και εγώ. Έκανα clean install πέρασα ρυθμίσεις , εφαρμογές κλπ και περιμένω αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής πολύ γρήγορη

Ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά μου είναι δύσκολο να κάτσω να ψάξω 100+ σελίδες,δεν εχω τον χρόνο.Έχω καταλήξει σε αυτό το toolkit https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/toolkit-oneplus-3t-toolkit-unlock-t3507729 ,αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω ρούτ μετά

Αφού περάσεις twrp θα μπεις στο twrp και θα φλασαρεις το τελευταίο supersu και είσαι έτοιμος!

Άνοιξα τώρα το Tapatalk που το είχα από το μεσημέρι και άνοιξε σφαίρα.Μεταξενιο flow

Το security patch προχώρησε καθόλου?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αφού περάσεις twrp θα μπεις στο twrp και θα φλασαρεις το τελευταίο supersu και είσαι έτοιμος!

Οκ,ευχαριστώ

Το security patch προχώρησε καθόλου?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι

Νέο update στην beta

Διαολε είναι πολύ γρήγορο το κινητό! Βελτιώσεις σε launcher GPS Bluetooth etc

Παρατηρώ ότι σε άνοιγμα εφαρμογών από παρασκήνιο τρέχει νερό

Πρώτο βράδυ και είδα καλύτερο doze.Δύο μικρά wake μόνο.

Ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά μου είναι δύσκολο να κάτσω να ψάξω 100+ σελίδες,δεν εχω τον χρόνο.Έχω καταλήξει σε αυτό το toolkit https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/toolkit-oneplus-3t-toolkit-unlock-t3507729 ,αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω ρούτ μετά

Ακολούθησα τις οδηγίες,ξεκλειδώνω bootloader,φλασάρω twrp,μένει κολλημένο στο λογότυπο του twrp,κάνω επανεκίννηση αλλά δεν μπορώ να μπώ,μπαίνει στην recovery της oneplus...Γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ να περάσω την twrp?:blink::blink::blink:

Edit:ολα οκ τελικά,ήθελε το πρώτο boot να γίνει μέσω του προγράμματος

Edited by SergioChr

Εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.αρκετα βελτιωμένο doze.Ανακαλυψα ένα bug όπου δεν είναι ενεργοποιείται το να κλείνει τις βαριές εφαρμογές που πίνουν μπαταρία και το έστειλα.γενικα είμαι πολύ ευχαριστημένος

Στις ρυθμίσεις μπαταρίας έχει μία επιλογή να κλείνει αυτόματα τις ενεργοβορες εφαρμογές.αυτη έχειbug κ ακόμα και αν επιλέξεις να είναι on αυτη μένει off

Καλησπέρα, μόλις προσπάθησα να εγκαταστήσω την τελευταία ενημέρωση συστηματος... Εκανα επανεκκίνηση για να γίνει η εγκατάσταση (δεν πείραξα τίποτα) και από τότε δεν ανοίγει το κινητό.. Δεν έχω πειράξει καθόλου το κινητό , είναι με την official rom..... SOS, τι μπορώ να κάνω;

Δε θυμάμαι ακριβώς... Στη χειρότερη περίπτωση να είχα 20%.. το βάζω να φορτίσει αλλά δεν ανάβει καν το led των ειδοποιήσεων...

Δε θυμάμαι ακριβώς... Στη χειρότερη περίπτωση να είχα 20%.. το βάζω να φορτίσει αλλά δεν ανάβει καν το led των ειδοποιήσεων...

Δεν σε αφήνει νομίζω με τόσο μικρό ποσοστό να κάνεις την αναβάθμιση

Δοκίμασες με πατημένο το power button για αρκετά δευτερόλεπτα μήπως ξυπνήσει;

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα !! Αυτο μαλλον που ειχα παθει κι εγω !! Νεκρο τελειως το τηλεφωνο .... Μηπως τελικα υπαρχει κατι στην 4.1.3?? Χθες , ενω ημουν στην εφαρμογη του Facebook, κολλησε ξανα η οθονη , και μετα απο λιγο εσβησε ...Αναβοσβηνανε τα λαμπακια back και multitasking , και εκανε reboot μονο του ...
Oneplus 3T

Είχα αρκετή μπαταρία βασικά 74%.. Τα είχα δοκιμάσει όλα ,αλλά δεν ανοιγε.. Μετά από λίγη ώρα με το power button και το volume + ή- ( δε θυμάμαι ποιο) , τελικά άνοιξε:worry::D:)

Να ρωτήσω κάτι, είμαι εντελώς ασχετος με τις ρομς κλπ, αλλά υπάρχει κάποια ρομ που να είναι ολοιδια (η εστω πολυ κοντα)με αυτη του s8? είναι πολυ ωραια η ατιμη, ειδα ενα βιντεο του phone arena και το ζηλεψα:lol::lol:

Εαν δεν υπάρχει, υπάρχει εστω του σ7;

Να ρωτήσω κάτι, είμαι εντελώς ασχετος με τις ρομς κλπ, αλλά υπάρχει κάποια ρομ που να είναι ολοιδια (η εστω πολυ κοντα)με αυτη του s8? είναι πολυ ωραια η ατιμη, ειδα ενα βιντεο του phone arena και το ζηλεψα:lol::lol:

Όχι και όχι

Ιερόσυλε..... :ρ:ρ:ρ

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks