Jump to content

Thanos_35

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thanos_35

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Thanos_35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thanos_35

    OnePlus 3T

    Και σε μενα με το Yubrowser το εκανε , 2 φορες ! Εβγαλα την συγκεκριμενη εφαρμογη , εκανα factoty reset και εκανα κι ενα calibration της μπαταριας ..( το αφησα να ξεφορτισει μονο του μεχρι να σβησει , και το φορτισα χωρις να το ανοιξω ... x3 , 3 φορες , 3 κυκλους ) .Το τελευταιο το εκανα υστερα απο ticket που εστειλα στην Oneplus . Μεχρι στιγμης , ολα καλα !
  2. Thanos_35

    OnePlus 3T

    Θα ξεκινησω απο σημερα το drain της μπαταριας ... Για να δουμε ..
  3. Thanos_35

    OnePlus 3T

    Καλησπερα σε ολους !! Ρωτησα και στο live chat της oneplus για το συγκεκριμενο θεμα ! Αυτη ηταν η απαντηση τους . I suggest you to Use your phone and let it drain until it shuts down. Charge it continuously uninterrupted. Repeat it for 3 consecutive full charge cycles.
  4. Καλησπερα !! Αυτο μαλλον που ειχα παθει κι εγω !! Νεκρο τελειως το τηλεφωνο .... Μηπως τελικα υπαρχει κατι στην 4.1.3?? Χθες , ενω ημουν στην εφαρμογη του Facebook, κολλησε ξανα η οθονη , και μετα απο λιγο εσβησε ...Αναβοσβηνανε τα λαμπακια back και multitasking , και εκανε reboot μονο του ...
  5. Thanos_35

    OnePlus 3T

    Καλημερα ! Ναι το δικο σου ποστ διαβασα , και ειδα και τις απαντησεις που εδωσαν οι υπολοιποι..!! Αναρωτιεμαι εαν ο browser ηταν τελικα το προβλημα .. Κι εγω μετα το factory reset δεν τον εβαλα ξανα ... Ειμαι με Chrome , πλεον ...Το κινητο σου δεν ξαναεσβησε ....Ελπιζω το ιδι να συμβει και σε μενα :)
  6. Thanos_35

    OnePlus 3T

    Καλημερα Και Χρονια Πολλα σε Ολους !! Χθες αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα με ενα παιδι απο εδω ! Εχω το Oneplus 3T εδω και καμια βδομαδα ..Κατευθειαν εκανα αναβαθμιση στην 4.1.3 , μεσω Opera Vpn ...Ολα εδειχναν να λειτουργουν ομαλα ..Και το τηλεφωνο , ταχυτατο...(Προηγουμενες συσκευες Nexus 5 , Nexus 6p). Χθες το βραδυ , και ενω ημουν στον Browser , ξαφνικα παγωνει η οθονη και κλεινει το τηλεφωνο... Προσπαθησα να το ανοιξω, αλλα ματαια. Διαβασα εδω , τις απαντησεις που δωσατε σε ιδια περιπτωση ...Οντως Το τηλεφωνο , μετα απο κανα 2 ωρο στην φορτιση , το ανοιξα σε recovery , εκανα wipe cache , και λειτουργουσε μεχρι και σημερα το πρωι . Αλλα ενω ημουν ξανα στον browser , ξαναπαγωνει η οθονη και κλεινει ξανα... Ευτυχως ομως , μετα απο κανα 10 λεπτο , προσπαθησα ξανα, και τελικα ανοιξε ... Τωρα στο σπιτι εκανα back up , και του εκανα factory reset πλεον , σβηνωντας τα παντα ...ελπιζωντας πως δεν θα ξανασυμβει .... Αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης ...Και τις 2 φορες που κολλησε ημουν στο Yubrowser ...Δεν ξερω εαν αυτο φταιει , η κατι αλλο ... Προς το παρον , το τηλεφωνο λειτουργει ... Ελπιζω να μην σας κουρασα .. Αναμενω οδηγιες , και συμβουλες ... Σας ευχαριστω εκ των προτερων !
  7. Καλο καλοκαιρι σε ολους !!! Nexus rulessss!!!!
  8. Καλημερα !!Εσβησα την δευτερη επιλογη ...και οντως για τις επομενες ωρες δεν επεσε το σημα ..!! Χθες το απογευμα εκανα και ενα hard reset ... Το τηλ λειτουργει κανονικα ...αλλα παρατηρησα οτι ξαναεπανηλθαν τα 2 access point networks ..!! Aκομη ειναι νωρις για να δω , εαν θα πεσει ξανα το σημα ... Προς το παρον το αφηνω για να δω τι θα γινει ..! Εαν κανει παλι τα ιδια ..θα διαγραψω το δευτερο ! Παρατηρηση ... Μια γνωστη μου με Nexus 4, Lollipop και Wind , εχει 1 APN ... O ξαδερφος μου με Nexus 5 , Lollipop και Vodafone εχει 1 APN Εγω και ενας φιλος μου με Nexus 5 , lollipop και Cosmote εχουμε 2 APN Και ολα με default ρυθμισεις οσον αφορα τα APN !.. Οπως και να χει , σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου !
  9. Το δοκιμασα ...Την βαζω ...ελεγχω ..εχω σημα 4g ...και οταν ξαναπηγαινω παλι settings κτλπ , ανοιγω access point name και βρισκω παλι επιλεγμενη την δευτερη !!
  10. Καλησπερα Σε Ολους !! Θα ηθελα να ρωτησω για ενα συγκεκριμενο θεμα που εχω παρατηρησει ... Διαβασα το νημα , αλλα δεν αναφερθηκε κατι αντιστοιχο.. Σε Nexus 5 εγινε ΟΤΑ αναβαθμιση σε 5.0. Ολα λειτουργουν κανονικα , εκτος απο το mobile data... Ειναι στιγμες μεσα στην ημερα που ξαφνικα απλα μου βγαζει ενα θαυμαστικο στο σημα , και απλα δεν εχω νετ ..!! Το εψαξα στο google και βρηκα μονο αυτο ... http://stackoverflow.com/questions/26970821/mobile-data-is-not-working-android-lollipop-on-nexus-5 Βαζω το λινκ για να γινω πιο συγκεκριμενος και να ειναι απολυτα κατανοητο αυτο που θελω να πω .. Πηγα λοιπον στα settings στα access point names και παρατηρησα οτι υπαρχουν 3 !! Cosmote Wireless internet Cosmote Wireless Internet # internet Cosmote Mms mms Προεπιλεγμενη επιλογη ειναι η δευτερη ... Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο ?? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων .!!
  11. Ειναι ενα ρισκο που θα πρεπει να το σκεφτεις , και να προχωρησεις ! ;)
  12. Μολις μιλησα παλι με Cosmote ! Θελουν ακομη να με κρατησουν ....Σημειωση ..Σημερα πηρα μηνυμα απο Vodafone για το οτι η αιτηση μου για το δικτυο της εγκριθηκε ..Νομιζα πως επειδη δεν μπορεσα να απαντησω χθες , δεν θα ξαναασχολιοντουσαν !! Η Cosmote μου ειπε πως δεν θα δωσει το νουμερο εαν εγω δεν το θελω ...
  13. Καλησπερα ! Οχι δεν ειμαι δικηγορος , απλα με την βοηθεια ολων των παιδιων εδω , και φυσικα με την βοηθεια της Cosmote μπορεσα και εμαθα 2 πραγματα ..!! Μην αγχωνεσαι ! Η ιδια η Cosmote θα σου πει για το πως θα ''υπαναχωρησεις ΄΄ του αιτηματος σου ...Η ιδια η Cosmote θα σε δασκαλεψει !!
×
×
  • Create New...