gnkgr Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μολις εφτασε μια ενημερωση 17 ΜΒ. Ενημερωνει το θεμα με τα app permissions που ειχε δημιουργηθει με την τελευταια Community. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μόλις έγινε και από μένα εγκατάσταση..και όλα πάνε καλά Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Παιδιά θέλω να βάλω την miui αλα είδα οτι στο xda υπαρχουν αν δεν κανω λάθος 3 ρομ έχετε να προτείνεται κάποια Άμα βγάλεις άκρη φίλε πες μου και εμένα. Ενδιαφέρομαι και γω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ειχα εγω παιδιά miui,τ ι θέλετε να ρωτησετε; Βαλτε αυτη που εχει και τα gapps προεγκατεστημενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μολις εφτασε μια ενημερωση 17 ΜΒ. Ενημερωνει το θεμα με τα app permissions που ειχε δημιουργηθει με την τελευταια Community. Τι θέμα είχε δημιουργηθεί; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ειχα εγω παιδιά miui,τ ι θέλετε να ρωτησετε; Βαλτε αυτη που εχει και τα gapps προεγκατεστημενα. Μπορείς να στείλεις το link από μπαταρία πώς συμπεριφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ειχα εγω παιδιά miui,τ ι θέλετε να ρωτησετε; Βαλτε αυτη που εχει και τα gapps προεγκατεστημενα. Γιατί την άλλαξες είχε θέματα? Πάντως στο xda δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα... :mad: Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Δεν ειχε θέματα,οχι..Η αλήθεια είναι οτι δεν αντεξα ουτε 2 μερες καλά καλά,ποτε δεν συμπαθουσα το miui ιδιαίτερα,οποτε δεν μπορω να είμαι αντικειμενικος. Σε αυτο το λιγο χρονο η μπαταρία μου φάνηκε μια χαρά,δεν ειδα bugs και γενικοτερα όλα ηταν μια χαρα. Ειχα φλασαρει την εκδοση με το ενσωματομενο playstore η οποια δεν βλεπω να υπάρχει πουθενά πλεον με μια γρήγορη ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τι θέμα είχε δημιουργηθεί; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα τα apps είχαν όλα τα permission by default. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ερώτηση : Πως κάνω clear cache στο κινητό? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Settings -> Storage & Memory -> Storage -> Cached Data Πάτα επάνω και θα διαγραφούν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 thanks Alex Settings -> Storage & Memory -> Storage -> Cached Data Πάτα επάνω και θα διαγραφούν... Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Άμα βγάλεις άκρη φίλε πες μου και εμένα. Ενδιαφέρομαι και γω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παιδιά θέλω να βάλω την miui αλα είδα οτι στο xda υπαρχουν αν δεν κανω λάθος 3 ρομ έχετε να προτείνεται κάποια Αυτή είχα βάλει παιδια και δούλευε καλα.. https://drive.google.com/file/d/0ByyU8uo_aVO5RHlKUjk0Tmwtd1E/view Του erv99 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ήταν miui 8 αυτή? Θα βόλευε επίσης αν έβρισκες και το Link από xda, να δούμε και τι παίζει γενικότερα με bugs ή και ότι άλλο τέλοσπάντων Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ήταν miui 8 αυτή? Θα βόλευε επίσης αν έβρισκες και το Link από xda, να δούμε και τι παίζει γενικότερα με bugs ή και ότι άλλο τέλοσπάντων Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εδώ θα την βρεις, στο πρώτο ποστ είναι 5 - 6 εκδόσεις από πολλούς dev.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3479362 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Το τελευταίο fix που είχε δοθεί ota στην 3.5.5, υπάρχει κάπου να το φλασαρουμε από TWRP. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος και γι του κινητού από χθες, πέρασα την community 3.5.5 και γύρισα το recovery σε στοκ για να κάνω το update με τα permissions και τπτ. Γίνεται αυτό που πάω να κάνω η ούτε καν; Επίσης ενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις το ποσοστό της μπαταρίας να είναι μέσα σε αυτήν αλλά δεν μπαίνει με τπτ.. Είναι γνωστό η μόνο εμένα μουλαρωσε; Ευχαριστώ και καλώς ήρθα στην παρέα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Το τελευταίο fix που είχε δοθεί ota στην 3.5.5, υπάρχει κάπου να το φλασαρουμε από TWRP. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος και γι του κινητού από χθες, πέρασα την community 3.5.5 και γύρισα το recovery σε στοκ για να κάνω το update με τα permissions και τπτ. Γίνεται αυτό που πάω να κάνω η ούτε καν; Επίσης ενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις το ποσοστό της μπαταρίας να είναι μέσα σε αυτήν αλλά δεν μπαίνει με τπτ.. Είναι γνωστό η μόνο εμένα μουλαρωσε; Ευχαριστώ και καλώς ήρθα στην παρέα σας Καλύτερα πέρνα όλη την rom με dirty Flash με το modified twrp. Υπάρχει στο σχετικό Thread στο General στο xda Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) 3.5.5 με exkernel και hawkpeper profile. viber Skype insta Twitter browser. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161112/76ba2d0e6c7100b073b132ce757e8f0a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161112/e3b9445634a017a5784a6b07bbfd101c.jpg Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited November 12, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Φοβερό shot η συσκευή τα σπάει πραγματικά send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 3.5.5 με exkernel και hawkpeper profile. viber Skype insta Twitter browser. 1. Με data ήσουν καθόλου? 2. Μαμά kernel ή elementalx? 3. Amplify ή και greenify? 4. Στο ex kernel manager πείραξες κάτι άλλο πέραν του profile? Γενικά ότι info δεκτό... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 1. καμιά ώρα περίπου 2. το γράφω, elementalX 3. Πάντα για όλες τις συσκευές και τα 2.greenify για τις πολύ χάλια εφαρμογές όπως ίνστα τουιτερ foursquare που απλά τσακίζουν την μπαταρία χωρίς λόγο. 4. δεν πείραξα κάτι άλλο, έβαλα το profile και τις οδηγίες για start στο boot. Επίσης έχω 5 mail, sync πάντα ανοιχτό, τοποθεσία κανονικά και βιμπερ σκαιπ browser tapatalk τα έχω μόνιμα ανοιχτά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Με τα animation πως πάει το hawkpepper? Έχει καθόλου σπασίματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 3.5.5 με exkernel και hawkpeper profile. viber Skype insta Twitter browser. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161112/76ba2d0e6c7100b073b132ce757e8f0a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161112/e3b9445634a017a5784a6b07bbfd101c.jpg Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Καλημέρα :) Είμαι σε stock ROM/Kernel (3.2.6), rooted και xposed. Για να βάλω τον Kernel απλά κατεβάζω το zip και φλασάρω; Υπάρχουν πράγματα (dash charge, fingerprint) που δεν δουλεύουν; Αν θελήσω να επιστρέψω σε stock μπορώ; Συγγνώμη που ρωτάω τόσα αλλά δε βρήκα κάποιον οδηγό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Με τα animation πως πάει το hawkpepper? Έχει καθόλου σπασίματα? τα έχω οφ έτσι και αλλιώς.καμιά φορά τρώει λαγκάρισμα όταν ξεκλειδώνει, σπάνιο όμως. Καλημέρα :) Είμαι σε stock ROM/Kernel (3.2.6), rooted και xposed. Για να βάλω τον Kernel απλά κατεβάζω το zip και φλασάρω; Υπάρχουν πράγματα (dash charge, fingerprint) που δεν δουλεύουν; Αν θελήσω να επιστρέψω σε stock μπορώ; Συγγνώμη που ρωτάω τόσα αλλά δε βρήκα κάποιον οδηγό :) όλα δουλεύουν δεν έχει θέμα.Το κατεβάζεις και το φλασάρεις και αν θες να γυρίσεις στοκ ξαναφλασάρεις την στοκ από πάνω, χωρίς wipes. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts