Raven6681 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Για επιδόσεις ότι πιο γρήγορο, τι kernel-governor προτείνετε μιας και ειμαι ανετος με τη μπαταρία και φορτιζω καθε βραδυ με 40%; κάνε δοκιμές, εκτός από ghostpepper, hawkpepper και fairpark ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με τη μπαταρία πιστεύω δεν αξίζει να ασχολείται κάνεις. Είτε με 10% φτάσεις σπίτι είτε με 30%, το βράδυ θα το φορτίσεις, όπως και να'χει. η διαφορά είναι ότι με την ίδια χρήση, στο μήνα θα έχεις φορτίσει 30 φορές τη μπαταρία ενώ πχ 20... μακροπρόθεσμα μεγαλώνουν τα νούμερα επίσης το γυρνάω το βράδυ και το φορτίζω μπορεί να μην παίζει σαν σενάριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Added OnePlus FileDash functionality for convenient file transfers Added ability to switch launcher layouts Integration of Google Map to share locational information in messages. Redesign of the phone calling UI Added personalized ringtone information in contact details Added ability to view the entire call history of the selected contact Introduction of the OnePlus Community App Increased system stability General bug fixes Please visit the download page here: http://downloads.oneplus.net/oneplus-3/oneplus_3_oxygenos_3.5.5_community_build/ την πέρασα μόλις... Nougat από Δεκέμβρη λένε. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 την πέρασα μόλις... Nougat από Δεκέμβρη λένε. Δεν εχεις κανενα θεμα; Μου ηρθε και εμενα τωρα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 OnePlus 3 OxygenOS 3.5.5 Community Build What's new: Added OnePlus FileDash functionality for convenient file transfers Added ability to switch launcher layouts Integration of Google Map to share locational information in messages. Redesign of the phone calling UI Added personalized ringtone information in contact details Added ability to view the entire call history of the selected contact Introduction of the OnePlus Community App Increased system stability General bug fixes Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δεν εχεις κανενα θεμα; Μου ηρθε και εμενα τωρα. ε μέσα στη λίγη ώρα που την έχω, όχι.. τα καθημερινά δουλεύουν.. π.χ. μόνο κλήση δεν έχει τύχει να λάβω.. οι ειδοποιήσεις παίζουν κανονικά.. κάμερα οκ.. δεν είδα κάτι.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Κανένα official update θα βγάλουν η να το γυρίσουμε όλοι στην community?:p:worry: Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Έχουν πει ότι community θα βγάζουν περίπου κάθε 15 μέρες, ενώ stable κάθε 1 - 2 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ολα οκ και'δω κλήσεις κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest philliako Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Απο battery drain η community πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Από ότι είδα σε κάτι βίντεο στο youtube βάλανε το Switch Layout και το έχουν κάνει να μοιάζει με την hydrogenOS. Αυτό μου άρεσε Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 μου άρεσε και μένα η 3.5.5 η επιλογή χωρίς τον launcher αλλά θέλει βελτίωση να μην κόβει το κάτω μέρος του wallpaper. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 μου άρεσε και μένα η 3.5.5 η επιλογή χωρίς τον launcher αλλά θέλει βελτίωση να μην κόβει το κάτω μέρος του wallpaper. Νομιζω δεν θα αλλαξει αυτό γιατι ετσι ειναι και στην hydrogen os ετσι ειναι η σχεδίαση αυτού του launcher Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 κρίμα γιατί λίγο με χαλάει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 μου άρεσε και μένα η 3.5.5 η επιλογή χωρίς τον launcher αλλά θέλει βελτίωση να μην κόβει το κάτω μέρος του wallpaper. Νομιζω δεν θα αλλαξει αυτό γιατι ετσι ειναι και στην hydrogen os ετσι ειναι η σχεδίαση αυτού του launcher Εμένα δε μου κόβει το wallpaper, δε θυμάμαι τι πείραξα και το έκανα... Χρησιμοποιώ Nova όμως... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161102/f289e193647201af5bd8c558c79235dc.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161102/0e7a6b4491cdfb1fbbeba9f1d9cd333c.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 αυτό που κάνει στην πρώτη φώτο εννοώ.Ε με νόβα ούτε εμένα το κάνει αφού πρόκειται για άλλον launcher.γύρισα σε νοβα γιατί στον στοκ launcher αφαίρεσαν κάποιες επιλογές, όπως το να είναι transparent το background. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 αυτό που κάνει στην πρώτη φώτο εννοώ.Ε με νόβα ούτε εμένα το κάνει αφού πρόκειται για άλλον launcher.γύρισα σε νοβα γιατί στον στοκ launcher αφαίρεσαν κάποιες επιλογές, όπως το να είναι transparent το background. Ήταν λάθος το wallpaper γι αυτό δεν κατάλαβες τι εννοώ... Έτσι ήταν το wallpaper, με αυτό το wallpaper νομίζω θα καταλάβεις περισσότερα.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161102/0ac94e362bcd6ae66c8e1e4ee5d2bf4f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161102/c9362ad3e955a5b666f83f0dc3fddd81.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 δεν βρίσκω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Παιδιά μια ερώτηση.... Είμαι στην 3.2.7. rooted με twrp ... Μπορώ να περάσω από πάνω την community χωρίς να χάσω ότι έχω αποθηκεύσει ή πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Παιδιά μια ερώτηση.... Είμαι στην 3.2.7. rooted με twrp ... Μπορώ να περάσω από πάνω την community χωρίς να χάσω ότι έχω αποθηκεύσει ή πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση από την αρχή? Σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό μπορείς… https://forums.oneplus.net/threads/how-to-install-oxygenos-3-5-5-community-beta-with-stock-or-custom-recovery.467808/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα αλλάξεις όμως twrp γιατί μετά όταν θα προσπαθήσεις να μπεις μάλλον θα είναι μαύρο. Ίσως και να το έφτιαξαν, αλλά όπως και να έχει προτείνω να βρεις το modified -22 στο downloads section του blu spark kernel. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Αυτο λεει και στο link που εδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Όντως λέει να χρησιμοποιηθεί το modified twrp! Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλημέρα σε ολους.εχω κάνει το update το τελευταίο στην 3.5.5 και πάλι οπως και στα προηγούμενα χάνω κλήσεις σπανίως βλέπω 4g έλεγα θα φταίει η wind Αλλά το πράγμα βλέπω δεν στρώνει.το κάνει σε κανέναν άλλον;έκανα και επαναφορά και wipe ξανα την ρομ Αλλά τίποτα. Δηλαδή κάθε φορά που θα έχει updateδεν θ εχω σήμα μετα;Ήμαρτον one plus!!!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Δεν έχω κανενα θέμα εγώ, αλλά είμαι με cosmote... Αν σου προκαλεί προβλήματα πάντως η Community γύρισε στην επίσημη έκδοση.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts