johny_pl Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 εγώ γύρισα στην resurection remix που είχα κρατήσει ένα μπακαπ.έκανα ενα τουρ σε πολλές και γύρισα εκει, είναι ότι πιο σταθερό δοκίμασα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Α ξέχασα να πω ότι από χθες έχω και επανεκκίνησεις μέχρι τώρα 4...και παγωμα,κλεσιμο πολλών εφαρμογών. Τι στο καλό την ήθελαν την community απορω.. Άρα μάλλον με βλέπω για ρουταρισμα και λοιπά. Εντάξει, δεν έχει 'καθίσει' απλά καλά στο κινητό σου η συγκεκριμένη rom. Δεν σημαίνει ότι είναι χάλια η rom. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος με τέτοιο πρόβλημα. Από το 2010 που είχα το Desire, έχω περάσει απλές αναβαθμίσεις της rom που ήδη φορούσα, και άλλαζε όλη η λειτουργία του κινητού προς το χειρότερο. Με την επόμενη έκδοση όλα έστρωναν. Την ίδια ώρα άλλοι χρήστες δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Αυτό δε σήμαινε ότι ήταν μάπα η rom. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Όχι john δεν το είχα κάνει, απλά είχα διαβάσει στο changelog της τελευταίας community ότι είχε διορθωθεί το bug της επιστροφής στην official. Πάντως τα προβλήματα που είπε ο φίλος πάνω δεν αντιμετωπίζω... Έκανες wipe cache όταν πέρασες την community? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 μα τι χάλι είναι αυτό τελευταίες 2 μέρες, χάνω κλήσεις συνεχώς.ενώ έχω σήμα έρχονται σε μήνυμα.ένα μηνα δεν είχα το παραμικρό θέμα και 2 μέρες τώρα μαμηθηκε το θέμα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Το καταλαβαίνω να υπάρχουν κάποια πρόβλημα σε μία beta έκδοση αλλά όχι και πρόβλημα στα βασικά να χάνουμε κλήσεις και μηνύματα.εγω το χρησιμοποιώ και στην δουλειά μου και ει αι θέμα μεγάλο να χάνω ραντεβού. Alex είχα κάνει αμέσως μετά την εγκατάσταση.αρα καλύτερα να μην δοκιμασω να γυρισω μην έχω περισσότερα θέματα.θα περιμενω να ισιωσει το πράγμα. Πάντως δεν χαίρεσαι το τηλέφωνο έτσι...αυτό είναι το συμπέρασμα. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Το καταλαβαίνω να υπάρχουν κάποια πρόβλημα σε μία beta έκδοση αλλά όχι και πρόβλημα στα βασικά να χάνουμε κλήσεις και μηνύματα.εγω το χρησιμοποιώ και στην δουλειά μου και ει αι θέμα μεγάλο να χάνω ραντεβού. Alex είχα κάνει αμέσως μετά την εγκατάσταση.αρα καλύτερα να μην δοκιμασω να γυρισω μην έχω περισσότερα θέματα.θα περιμενω να ισιωσει το πράγμα. Πάντως δεν χαίρεσαι το τηλέφωνο έτσι...αυτό είναι το συμπέρασμα. Αντί να περνάς τη μια rom πάνω από την άλλη, ενώ έχεις ήδη θέμα, μήπως να σκεφτόσουν το factory reset; Είναι μακράν καλύτερη η community σε πολλά. Θα φας 2 ώρες αλλά θα ηρεμήσεις μετά. Κάτι δεν θα έκατσε καλά. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 εμένα λογικά εφαρμογή πρέπει να μου έκανε την ζημιά.Δεν γίνεται ένα μήνα να μην έχω το παραμικρό και σε 2 μέρες να πάει έτσι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Το καταλαβαίνω να υπάρχουν κάποια πρόβλημα σε μία beta έκδοση αλλά όχι και πρόβλημα στα βασικά να χάνουμε κλήσεις και μηνύματα.εγω το χρησιμοποιώ και στην δουλειά μου και ει αι θέμα μεγάλο να χάνω ραντεβού. Alex είχα κάνει αμέσως μετά την εγκατάσταση.αρα καλύτερα να μην δοκιμασω να γυρισω μην έχω περισσότερα θέματα.θα περιμενω να ισιωσει το πράγμα. Πάντως δεν χαίρεσαι το τηλέφωνο έτσι...αυτό είναι το συμπέρασμα. Αρχικά όλοι πλέον τα χρησιμοποιούμε για την δουλειά μας, οπότε όταν δεν σε παίρνει να χάσεις λεπτό το κινητό σου δεν πειραματίζεσαι με BETA εκδόσεις. Εγώ πχ που είμαι στην ίδια κατάσταση ήθελα καιρό να περάσω την community αλλά δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου. Το ΣΚ που είχα λίγο χρόνο από την δουλειά το έκανα γνωρίζοντας ότι είναι πιθανό να μπλέξω με επαναφορές και factory reset. Δεν με πείραξε όμως γιατί δεν το είχα ανάγκη το ΣΚ. Δευτερον, τα προβλήματα που αναφέρεις δεν είναι «γνωστά θέματα»της community. Δηλαδή δεν υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές, οπότε κατά 99% με ένα factory reset θα ξεμπερδέψεις. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpminio Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω σοβαρό θέμα με το call of duty heroes, ενώ το τρέχει πολύ καλά και γρήγορα από ένα σημείο και μετά αρχίζει να κολλάει και με πετάει, αυτό γίνεται κάθε φορά. Είμαι με freedom 1.5.1 έχοντας όμως δοκιμάσει stock om με stock kernel και με elementary. Έχει κάποιος υπόψη του τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Έχω κάνει factory reset όπως ανεφερα παραπάνω.τεσπα για να μην σας πρηζω θα κοιτάξω λίγο στο xda τι γίνεται με την επιστροφή στην official και θα ενημερωσω. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Δεν βάζεις twrp να γυρισεις μαμα να τελειωνεις; :) Θα χρειαστεις αυτό το twrp http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=68691560 Θα κανεις wipe data,system,cache,dalvik θα φλασαρεις μαμα 3.2.6 ψηφιζω και καθαρισες. Edited October 7, 2016 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Με την community πάντως από τότε που απενεργοποιησα το backup της Google έχω και πάλι μια συσκευή που βάζει μέρα με περίπου 4:30 SoT... Τη νύχτα μάλιστα μου καίει ένα 5% με τα πάντα ανοιχτά (Wi-Fi Bluetooth κτλ)... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τι επιπτώσεις έχει κανείς αν απενεργοποιησει το backup της Google? Σκέφτομαι να κάνω και εγώ τη μετάβαση στην community... Τρώει πολύ μπαταρία η 3.2.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τίποτα ουσιαστικό... Απλά αν αλλάξεις συσκευή και θες να σου επαναφέρει τις εφαρμογές θα στις επαναφέρει από το τελευταίο back up, αν το κόψεις σήμερα δηλαδή τις εφαρμογές που έχεις σήμερα... Πρόσεξε όχι τα δεδομένα των εφαρμογών... Απλά ποιες εφαρμογές έχεις στο κινητό σου... Πάλι θα χρειαστείς να κάνεις log in και να τις στήσεις οπότε δεν προσφέρει και τίποτα φοβερό το back up της Google... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τίποτα ουσιαστικό... Απλά αν αλλάξεις συσκευή και θες να σου επαναφέρει τις εφαρμογές θα στις επαναφέρει από το τελευταίο back up, αν το κόψεις σήμερα δηλαδή τις εφαρμογές που έχεις σήμερα... Πρόσεξε όχι τα δεδομένα των εφαρμογών... Απλά ποιες εφαρμογές έχεις στο κινητό σου... Πάλι θα χρειαστείς να κάνεις log in και να τις στήσεις οπότε δεν προσφέρει και τίποτα φοβερό το back up της Google... Προσφερει συνεχη συγχρονισμο των επαφων σου (ιδιαίτερα σημαντικο αν χρησιμοποιείς την συσκευση κ για δουλειά κ προσθέτεις επαφές κ τηλ συνέχεια) Κ επιπλεον σου επαναφέρει κ τα αποθηκευμενα wifi spots (με τους κωδικούς τους εννοείται) που έχεις συνδεθεί στο παρελθόν. Γιαυτα τα δυο κ μονο + το google keep + google photos που χρησιμοποιώ εγω για σημειωσεις κ ανεβασμα φωτό τον εχω μονιμα τον συγχρονισμο ανοιχτο ούτως ώστε κ να χασω η χαλασει ή συσκευη να μην εχω χάσει υλικο το οποιο δε θα μπορω να ανακτησω. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Αυτό για τις επαφές δεν ισχύει που λες... Οι επαφές συγχρινιζονται από το Google Account όχι από το back up... Επίσης το να τα κάνω όλα αυτά όταν τρώει την μισή μπαταρία... Γύρνα στις προηγούμενες σελίδες να δεις σκρινσοτ που εγώ κοιμάμαι και το κινητό δεν έχει πέσει σε αδράνεια ούτε δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα σε 5 ώρες ύπνου να τρώει 15-20%... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 το google photos και οι επαφές δεν είναι backup αλλά συγχρονισμός και το google backup δεν έχει καμια σχέση με αυτά τα 2.Πολύ πιθανόν το ίδιο να ισχύει για το google keep αλλά δεν ξέρω γιατί προτιμώ το evernote.το google backup είναι μια μπουρδα και μισή, υπάρχουν πολύ καλύτερα απο αυτό το ρεταλι.Πχ titanium backup και χωρίς μπαταντέζα στην κωλοτσεπι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Ωραία όλα αυτά που λέτε ρε παιδιά. Τα ερωτήματά μου είναι όμως τα εξής: Εγώ γιατί πρέπει να τα ξέρω όλα αυτά? Γιατί θα πρέπει κάθε φορά να ψάχνω από που μου τρώγεται η μπαταρία? Γιατί η ίδια η Google δε φροντίζει ώστε όλα αυτά που "πρέπει" να τρέχουν στο παρασκήνιο να μην καταναλώνουν μπαταρία? Πότε κάτοχος iphone για π.χ. χρειάστηκε να κοιτάξει αν του "τρώει" κάτι την μπαταρία? Τι στα κομμάτια αλλάζει τόσο πολύ κάθε φορά, από την 3.2.6 στην 3.2.7 για παράδειγμα και πηδιέται η μπαταρία? Γιατί θα πρέπει να με απασχολεί αυτό? Υ.γ. Προέρχομαι από galaxy s6 το οποίο και αυτό είχε χάλια διαχείρηση της μπαταρίας. Αν δε το έκανες restart μόλις το έβγαζες από το φορτιστή το android system ρούφαγε όλη την μπαταρία. Απαράδεκτα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Αυτό με το iPhone δεν ισχύει... Είχα αρκετούς που είχαν ανεξήγητα drains... Αλλά ας μην κάνουμε VS εδώ οπότε θα παρακαλέσω η κουβέντα να λήξει εδώ.. Τώρα γιατί αυτό με το Google BackUp δεν το έχει φτιάξει η Google κανείς δεν ξέρει καθώς είναι bug που χτυπάει ένα σωρό Android συσκευές εδώ και πολύ καιρό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 παντού γίνονται αυτά, για να κάνει μπακαπ πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο για ώρα ανάλογα τις εφαρμογές που έχεις.ο κάτοχος του iphone και το 90% των android δεν μπορεί να κοιτάξει τι του τρώει την μπαταρία γιατί έχουν κλειδωμένα κινητά. Δεν θέλει κανείς να σου βελτιώσει την μπαταρία γιατί θα αναγκαστεί να κόψει τα analytics της κάθε εφαρμογής και από αυτά τα τσεπώνουν.τα έχουμε ξαναπει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Ωραία όλα αυτά που λέτε ρε παιδιά. Τα ερωτήματά μου είναι όμως τα εξής: Εγώ γιατί πρέπει να τα ξέρω όλα αυτά? Γιατί θα πρέπει κάθε φορά να ψάχνω από που μου τρώγεται η μπαταρία? Γιατί η ίδια η Google δε φροντίζει ώστε όλα αυτά που "πρέπει" να τρέχουν στο παρασκήνιο να μην καταναλώνουν μπαταρία? Πότε κάτοχος iphone για π.χ. χρειάστηκε να κοιτάξει αν του "τρώει" κάτι την μπαταρία? Τι στα κομμάτια αλλάζει τόσο πολύ κάθε φορά, από την 3.2.6 στην 3.2.7 για παράδειγμα και πηδιέται η μπαταρία? Γιατί θα πρέπει να με απασχολεί αυτό? Υ.γ. Προέρχομαι από galaxy s6 το οποίο και αυτό είχε χάλια διαχείρηση της μπαταρίας. Αν δε το έκανες restart μόλις το έβγαζες από το φορτιστή το android system ρούφαγε όλη την μπαταρία. Απαράδεκτα πράγματα... Για το iPhone δεν ξέρω αν έχει αντίστοιχα προβλήματα αλλά έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Προσφερει συνεχη συγχρονισμο των επαφων σου (ιδιαίτερα σημαντικο αν χρησιμοποιείς την συσκευση κ για δουλειά κ προσθέτεις επαφές κ τηλ συνέχεια) Κ επιπλεον σου επαναφέρει κ τα αποθηκευμενα wifi spots (με τους κωδικούς τους εννοείται) που έχεις συνδεθεί στο παρελθόν. Γιαυτα τα δυο κ μονο + το google keep + google photos που χρησιμοποιώ εγω για σημειωσεις κ ανεβασμα φωτό τον εχω μονιμα τον συγχρονισμο ανοιχτο ούτως ώστε κ να χασω η χαλασει ή συσκευη να μην εχω χάσει υλικο το οποιο δε θα μπορω να ανακτησω. Σου επανάφερε εσένα κωδικούς Wi-Fi που είχες αποθηκεύσει σε αλλη συσκευή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Σου επανάφερε εσένα κωδικούς Wi-Fi που είχες αποθηκεύσει σε αλλη συσκευή ; Ναι κανονικα ...βεβαια να προσθεσω οτι οι συγχρονισμοι ολοι του google account μου ειναι παντα ενεργοι κ ενημερωμενοι κ συγκεκριμενα εκει που λεει δεδομενα εφαρμογών μιας κ πιστεύω δουλεύουν συνδυαστικά. Πάντως θα συμφωνησω με τα παιδια πιο πανω σχετικα με το titanium backup οτι εφοσον είσαι ρουτ κανει παπαδες αλλα για καποιον που δεν ειναι ρουτ δεν υπαρχουν κ πολλες επιλογές. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Εγώ να αναφέρω ότι μετα απο τις 3 η 4 όταν αναβαθμίσεις που πήρε το κινητό ,η αυτονομία άρχισε να μου κάνει νερά..Αποφάσισα λοιπόν εχτές να κανω hard reset και να το στήσω απο την αρχή ξανά...έφαγα 1μισή ώρα αλλά άξιζε...Η αυτονομία επανήλθε στα γνωστά της στάνταρ.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Εάν στην ανάλυση της μπαταρίας σου δείχνει ότι είναι συνέχεια awake κλείσε το Google Backup από τις ρυθμίσεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts