Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1)Το fingerprint απενεργοποιειται αυτοματα με το που το βαζεις στην τσεπη.Για τεστ καλυψε το πανω μερος του κινητου με το χερι κ προσπαθησε να το ξεκλειδωσει με αποτυπωμα και θα δεις οτι δεν κανει τιποτα.

2)Oταν κατεβαζεις την γραμμη συντομευσεων πανω δεξια εχει μια γραφιδα.Πατας εκει και το επιλεγεις και μετα κανεις save.

Καλά θα τρελαθούμε, είχα δοκιμάσει προφανώς τη γραφίδα και δεν το έβγαζε. Τώρα μου το έβγαλε.

Ωραίο η αλλαγή του fingerprint sensor. Κάπου διάβασα ότι για ενεργοποιηθεί χρειάζεται ένα συνδυασμό κουμπιών και νόμισα ότι είναι κάτι πολύπλοκο. Ή διάβασα ή κατάλαβα λάθος...

Το διαχωρισμό ήχου κλήσης από ήχο μηνυμάτων δεν το φτιάξανε. Υπάρχει και τοπίκ στο επίσημο φόρουμ.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά θα τρελαθούμε, είχα δοκιμάσει προφανώς τη γραφίδα και δεν το έβγαζε. Τώρα μου το έβγαλε.

Ωραίο η αλλαγή του fingerprint sensor. Κάπου διάβασα ότι για ενεργοποιηθεί χρειάζεται ένα συνδυασμό κουμπιών και νόμισα ότι είναι κάτι πολύπλοκο. Ή διάβασα ή κατάλαβα λάθος...

Το διαχωρισμό ήχου κλήσης από ήχο μηνυμάτων δεν το φτιάξανε. Υπάρχει και τοπίκ στο επίσημο φόρουμ.

Εγω παντως απο την 3.2.1 που το ειχα παραλαβει και τώρα στην 3.2.2 μια χαρα εχω ξεχωριστο ηχο για κλήσεις κ αλλο για μυνηματα/ειδοποιησεις κ συγκεκριμενα εχω βαλει κ δικά μου mp3 που ειχα παντα σε ολα τα κινητα μου

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως απο την 3.2.1 που το ειχα παραλαβει και τώρα στην 3.2.2 μια χαρα εχω ξεχωριστο ηχο για κλήσεις κ αλλο για μυνηματα/ειδοποιησεις κ συγκεκριμενα εχω βαλει κ δικά μου mp3 που ειχα παντα σε ολα τα κινητα μου

Η μια ρύθμιση είναι για ένταση ήχου κλήσης και εκεί περιλαμβάνονται τα μηνύματα και η άλλη για ένταση πολυμέσων (video, YouTube κλπ). Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες;

Για ξεχωριστή ένταση μιλάς η για ξεχωριστό ήχο σε κλήσεις και ειδοποιήσεις;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ένταση προφανώς. Το έχω γράψει πολλές φορές παλιότερα. :)

Ένταση προφανώς. Το έχω γράψει πολλές φορές παλιότερα. :)

Ε ναι για ενταση δεν εχει ξεχωριστά οντως αλλα εμενα δεν με απασχολεί.ή τερμα θα τον εχω το ηχο ή σε δόνηση

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους -

Εχει βάλει κάποιος απο εσάς xposed framework; (δεν ειχα βάλει ποτέ σε προηγούμενα κινητά και δεν ξέρω αν είναι κάτι που παίζει σωστά με αυτό)

Καλημέρα σε όλους -

Εχει βάλει κάποιος απο εσάς xposed framework; (δεν ειχα βάλει ποτέ σε προηγούμενα κινητά και δεν ξέρω αν είναι κάτι που παίζει σωστά με αυτό)

Έχω βάλει εγώ φίλε μου. Μια χαρά παίζει, αναλόγως βέβαια τι module θα χρησιμοποιήσεις.

Έχω βάλει εγώ φίλε μου. Μια χαρά παίζει, αναλόγως βέβαια τι module θα χρησιμοποιήσεις.

Ευχαριστώ πολύ ☺️

Εχει κάπου βήμα βήμα πως γίνεται? Δηλαδή πρέπει να κάνεις ROOT?? Εάν το θες μαμά πάλι γίνεται?

Greek Android & iOS users (FB group)

Εχει κάπου βήμα βήμα πως γίνεται? Δηλαδή πρέπει να κάνεις ROOT?? Εάν το θες μαμά πάλι γίνεται?

Google is your friend..

http://androiding.how/install-xposed-oneplus-3/

Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάνει root την συσκευή μου και έχω τώρα την έκδοση 3.2.1. Έχει έρθει ειδοποίηση να κατεβάσω την έκδοση 3.2.2. Την κατεβάσω αλλά όταν είναι να την εγκαταστήσω μπαίνει στο recovery όπου έχω βάλει το twrp. Και από εκεί δεν ξέρω που να βρω το αρχείο για να το κάνω install. Τι πρέπει να κάνω;
Oneplus 3

Πρεπει ν κατεβασεις ολοι την ρομ π ειναι 1.2Gb απο λινκ τς oneplus

Παρε ενα λινκ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6825211

Edited by Cumfiesta

Παρε ενα λινκ

ευχαριστω φιλε

Oneplus 3

Έκανα και εγώ root το τηλέφωνο έτσι για να δοκιμάσω να ανοίξω όλη τη μνήμη έχει ανοίξει κανένας άλλος όλη τη μνήμη και τι έχει παρατηρήσει από λειτουργία και κατανάλωση μπαταρίας..... τώρα που είναι root δεν θα έχει αυτόματη αναβάθμιση

Έκανα και εγώ root το τηλέφωνο έτσι για να δοκιμάσω να ανοίξω όλη τη μνήμη έχει ανοίξει κανένας άλλος όλη τη μνήμη και τι έχει παρατηρήσει από λειτουργία και κατανάλωση μπαταρίας..... τώρα που είναι root δεν θα έχει αυτόματη αναβάθμιση

Η μνήμη είναι ανοιχτή τις τελευταίες 4 εκδόσεις νομίζω, δεν χρειάζεται ρουτ γι αυτό..

Η μνήμη είναι ανοιχτή τις τελευταίες 4 εκδόσεις νομίζω, δεν χρειάζεται ρουτ γι αυτό..

Δεν νομίζω ότι έχει δοθεί πλήρως γιατί οι αριθμοί που είδα μέσα στο αρχείο δεν είναι οι ίδιοι με αυτούς όταν η ram είναι ελεύθερη χειροκίνητα

Δεν νομίζω ότι έχει δοθεί πλήρως γιατί οι αριθμοί που είδα μέσα στο αρχείο δεν είναι οι ίδιοι με αυτούς όταν η ram είναι ελεύθερη χειροκίνητα

Εγω χωρις root και αυτη τη στιγμη μου τρωει τοσυστημα 1,5gb ram, οι εφαρμογες 700mb και ελευθερη 3gb.Aρα ειναι ολη ανοιχτη νομιζω

Mi 9 128gb :shoot:

Μέσα στις ρυθμίσεις που βλέπεις για τη μνήμη και πριν δοθεί όλη η μνήμη τα ίδια έγραφε ότι έχει 5,6 και χρησιμοποιεί ότι χρησιμοποιεί

Μέσα στις ρυθμίσεις που βλέπεις για τη μνήμη και πριν δοθεί όλη η μνήμη τα ίδια έγραφε ότι έχει 5,6 και χρησιμοποιεί ότι χρησιμοποιεί

Αν θυμαμαι καλα,στο τελευταιο update ανοιξαν ολη τη Ram.Ισως θα μπορουσε να μας διαφωτησει καποιος που εχει ανοιξει πολλες εφαρμογες μαζι και εχει φτασει τη Ram σε υψηλα επιπεδα.Εγω δεν εχω φτασει σε τετοιο σημειο το κινητο.

Mi 9 128gb :shoot:

Παρε ενα λινκ

To zipακι αυτό βάζει και το μαμά recovery και θέλει πάλι root recovery κλπ κλπ ;

Aπο twrp το φλασαρω;

Σχετικά με την ραμ, άμα κοιταξετε τους αριθμούς στο build.prop γράφει "32". Στην μαμά ρομ, και στις custom oxygen που βγαίνουν στο XDA πριν το φτιάξει η oneplus. Το όριο νομίζω είναι το "42" αλλά μάλλον έχει επιπτωση στην μπαταρία.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks