Davout Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 1)Το fingerprint απενεργοποιειται αυτοματα με το που το βαζεις στην τσεπη.Για τεστ καλυψε το πανω μερος του κινητου με το χερι κ προσπαθησε να το ξεκλειδωσει με αποτυπωμα και θα δεις οτι δεν κανει τιποτα. 2)Oταν κατεβαζεις την γραμμη συντομευσεων πανω δεξια εχει μια γραφιδα.Πατας εκει και το επιλεγεις και μετα κανεις save. Καλά θα τρελαθούμε, είχα δοκιμάσει προφανώς τη γραφίδα και δεν το έβγαζε. Τώρα μου το έβγαλε. Ωραίο η αλλαγή του fingerprint sensor. Κάπου διάβασα ότι για ενεργοποιηθεί χρειάζεται ένα συνδυασμό κουμπιών και νόμισα ότι είναι κάτι πολύπλοκο. Ή διάβασα ή κατάλαβα λάθος... Το διαχωρισμό ήχου κλήσης από ήχο μηνυμάτων δεν το φτιάξανε. Υπάρχει και τοπίκ στο επίσημο φόρουμ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλά θα τρελαθούμε, είχα δοκιμάσει προφανώς τη γραφίδα και δεν το έβγαζε. Τώρα μου το έβγαλε. Ωραίο η αλλαγή του fingerprint sensor. Κάπου διάβασα ότι για ενεργοποιηθεί χρειάζεται ένα συνδυασμό κουμπιών και νόμισα ότι είναι κάτι πολύπλοκο. Ή διάβασα ή κατάλαβα λάθος... Το διαχωρισμό ήχου κλήσης από ήχο μηνυμάτων δεν το φτιάξανε. Υπάρχει και τοπίκ στο επίσημο φόρουμ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω παντως απο την 3.2.1 που το ειχα παραλαβει και τώρα στην 3.2.2 μια χαρα εχω ξεχωριστο ηχο για κλήσεις κ αλλο για μυνηματα/ειδοποιησεις κ συγκεκριμενα εχω βαλει κ δικά μου mp3 που ειχα παντα σε ολα τα κινητα μου Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εγω παντως απο την 3.2.1 που το ειχα παραλαβει και τώρα στην 3.2.2 μια χαρα εχω ξεχωριστο ηχο για κλήσεις κ αλλο για μυνηματα/ειδοποιησεις κ συγκεκριμενα εχω βαλει κ δικά μου mp3 που ειχα παντα σε ολα τα κινητα μου Η μια ρύθμιση είναι για ένταση ήχου κλήσης και εκεί περιλαμβάνονται τα μηνύματα και η άλλη για ένταση πολυμέσων (video, YouTube κλπ). Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Για ξεχωριστή ένταση μιλάς η για ξεχωριστό ήχο σε κλήσεις και ειδοποιήσεις; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ένταση προφανώς. Το έχω γράψει πολλές φορές παλιότερα. :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ένταση προφανώς. Το έχω γράψει πολλές φορές παλιότερα. :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε ναι για ενταση δεν εχει ξεχωριστά οντως αλλα εμενα δεν με απασχολεί.ή τερμα θα τον εχω το ηχο ή σε δόνηση Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλημέρα σε όλους - Εχει βάλει κάποιος απο εσάς xposed framework; (δεν ειχα βάλει ποτέ σε προηγούμενα κινητά και δεν ξέρω αν είναι κάτι που παίζει σωστά με αυτό) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλημέρα σε όλους - Εχει βάλει κάποιος απο εσάς xposed framework; (δεν ειχα βάλει ποτέ σε προηγούμενα κινητά και δεν ξέρω αν είναι κάτι που παίζει σωστά με αυτό) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω βάλει εγώ φίλε μου. Μια χαρά παίζει, αναλόγως βέβαια τι module θα χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Έχω βάλει εγώ φίλε μου. Μια χαρά παίζει, αναλόγως βέβαια τι module θα χρησιμοποιήσεις. Ευχαριστώ πολύ ☺️ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Όσοι φόρτωσαν MIUI πάει καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Έχω βάλει εγώ φίλε μου. Μια χαρά παίζει, αναλόγως βέβαια τι module θα χρησιμοποιήσεις. Εχει κάπου βήμα βήμα πως γίνεται? Δηλαδή πρέπει να κάνεις ROOT?? Εάν το θες μαμά πάλι γίνεται? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Εχει κάπου βήμα βήμα πως γίνεται? Δηλαδή πρέπει να κάνεις ROOT?? Εάν το θες μαμά πάλι γίνεται? Google is your friend.. http://androiding.how/install-xposed-oneplus-3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Εγώ ψηνομαι για resurrection.. Έβαλε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάνει root την συσκευή μου και έχω τώρα την έκδοση 3.2.1. Έχει έρθει ειδοποίηση να κατεβάσω την έκδοση 3.2.2. Την κατεβάσω αλλά όταν είναι να την εγκαταστήσω μπαίνει στο recovery όπου έχω βάλει το twrp. Και από εκεί δεν ξέρω που να βρω το αρχείο για να το κάνω install. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) Πρεπει ν κατεβασεις ολοι την ρομ π ειναι 1.2Gb απο λινκ τς oneplus Παρε ενα λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6825211 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 2, 2016 by Cumfiesta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Πρεπει ν κατεβασεις ολοι την ρομ π ειναι 1.2Gb απο λινκ τς oneplus Παρε ενα λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6825211 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω φιλε Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έκανα και εγώ root το τηλέφωνο έτσι για να δοκιμάσω να ανοίξω όλη τη μνήμη έχει ανοίξει κανένας άλλος όλη τη μνήμη και τι έχει παρατηρήσει από λειτουργία και κατανάλωση μπαταρίας..... τώρα που είναι root δεν θα έχει αυτόματη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έκανα και εγώ root το τηλέφωνο έτσι για να δοκιμάσω να ανοίξω όλη τη μνήμη έχει ανοίξει κανένας άλλος όλη τη μνήμη και τι έχει παρατηρήσει από λειτουργία και κατανάλωση μπαταρίας..... τώρα που είναι root δεν θα έχει αυτόματη αναβάθμιση Η μνήμη είναι ανοιχτή τις τελευταίες 4 εκδόσεις νομίζω, δεν χρειάζεται ρουτ γι αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Η μνήμη είναι ανοιχτή τις τελευταίες 4 εκδόσεις νομίζω, δεν χρειάζεται ρουτ γι αυτό.. Δεν νομίζω ότι έχει δοθεί πλήρως γιατί οι αριθμοί που είδα μέσα στο αρχείο δεν είναι οι ίδιοι με αυτούς όταν η ram είναι ελεύθερη χειροκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Δεν νομίζω ότι έχει δοθεί πλήρως γιατί οι αριθμοί που είδα μέσα στο αρχείο δεν είναι οι ίδιοι με αυτούς όταν η ram είναι ελεύθερη χειροκίνητα Εγω χωρις root και αυτη τη στιγμη μου τρωει τοσυστημα 1,5gb ram, οι εφαρμογες 700mb και ελευθερη 3gb.Aρα ειναι ολη ανοιχτη νομιζω Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μέσα στις ρυθμίσεις που βλέπεις για τη μνήμη και πριν δοθεί όλη η μνήμη τα ίδια έγραφε ότι έχει 5,6 και χρησιμοποιεί ότι χρησιμοποιεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μέσα στις ρυθμίσεις που βλέπεις για τη μνήμη και πριν δοθεί όλη η μνήμη τα ίδια έγραφε ότι έχει 5,6 και χρησιμοποιεί ότι χρησιμοποιεί Αν θυμαμαι καλα,στο τελευταιο update ανοιξαν ολη τη Ram.Ισως θα μπορουσε να μας διαφωτησει καποιος που εχει ανοιξει πολλες εφαρμογες μαζι και εχει φτασει τη Ram σε υψηλα επιπεδα.Εγω δεν εχω φτασει σε τετοιο σημειο το κινητο. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Πρεπει ν κατεβασεις ολοι την ρομ π ειναι 1.2Gb απο λινκ τς oneplus Παρε ενα λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6825211 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To zipακι αυτό βάζει και το μαμά recovery και θέλει πάλι root recovery κλπ κλπ ; Aπο twrp το φλασαρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Σχετικά με την ραμ, άμα κοιταξετε τους αριθμούς στο build.prop γράφει "32". Στην μαμά ρομ, και στις custom oxygen που βγαίνουν στο XDA πριν το φτιάξει η oneplus. Το όριο νομίζω είναι το "42" αλλά μάλλον έχει επιπτωση στην μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Παλιά ήταν στο 20 Εγώ το έβαλα στο 42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts