tasose Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Σου είναι ευκολο να αναφέρεις τις ρυθμίσεις για νυχτερινες φωτογραφίες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έτσι ακριβώς όπως λέει ο φίλος pandrits Πρέπει εκεί που βγάζεις την φωτογραφία ανάλογα με το φώς που υπάρχει θα ρυθμίσεις το iso 100 η 200 συνήθως η 400. Μόνος σου θα το δεις εκείνη την ώρα. Edited March 13, 2017 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 καλησπερα.Εγω σε συνθηκες τεχνητου φωτισμου σε εσωτερικο χωρο εχω την εστιαση στο ματριξ,την φωτεινοτητα στο -0.5 γιατι το φλας ειναι πολυ δυνατο και τα καιει και το wb στον φθορισμο.Το εχω αφησει εκει και δεν το πειραζω.το αποτελεσμα σε προσωπα κυριως πολυ ποιο φυσικο.Δοκιμαστε το και πειτε μου εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 καλησπερα.Εγω σε συνθηκες τεχνητου φωτισμου σε εσωτερικο χωρο εχω την εστιαση στο ματριξ,την φωτεινοτητα στο -0.5 γιατι το φλας ειναι πολυ δυνατο και τα καιει και το wb στον φθορισμο.Το εχω αφησει εκει και δεν το πειραζω.το αποτελεσμα σε προσωπα κυριως πολυ ποιο φυσικο.Δοκιμαστε το και πειτε μου εντυπωσεις Στο φθορισμού δεν τα βγάζει κοκκινωπά; Θα δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Αυτη την ρυθμιση την δουλευω μονο σε εσωτερικό χωρο με φωτα.Σε απόλυτο σκοταδι και μέρα το αφηνω ως εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 παιδια καλημερα, έχει κάποιος το δικαρτο; το πηρατε απο Ελλαδα; ποσο καιρο το εχετε;αξιζει; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 καλημερα.οπως και να παρεις αυτο το κινητο,μονοκαρτο η δικαρτο,μετα την αναβαθμιση ειναι πολυ καλο σε ολους τους τομεις.Αν αναλογιστεις και την τιμη του το παιρνεις με κλειστα ματια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Δεν ειχα ποτε δικαρτο γιατι δεν το χρεαζομουν αλλα αν καποια στιγμη χρειαστω δευτερο αριθμο θα παρω . Εχω ακουσει αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη ότι εχουν καποια προβλήματα τα δικαρτα .Αληθευει ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 πριν μερικα χρονια ακουγονταν θεματα.Τωρα πια δεν ακουω τιποτε.κανα δυο δικαρτα που εχω δουλεψει δεν παρουσιασαν τιποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 παιδια οκ παω για το κανονικο (οχι δικαρτο) αλλα πειτε μου... ποσο χρονο το εχετε , τι προβληματα εχετε...τι σας απασχολει... για ποια αναβαθμιση μιλατε; εγω θα το παρω απο κανονικο μαγαζι οχι σκρουτζομαγαζο και ΔΕΝ θα το πειραξω καθολου....αρα αναβαθμιση εννοειται η αυτοματη απο την σαμυ; επίσης να παρω αυτο ή το Α5 του 2016?ακουω προτασεις...τα λεφτα μου ειναι μεχρι 350 ευρω τελικη τιμη... ευχαριστω!!!! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 παιδια οκ παω για το κανονικο (οχι δικαρτο) αλλα πειτε μου... ποσο χρονο το εχετε , τι προβληματα εχετε...τι σας απασχολει... για ποια αναβαθμιση μιλατε; εγω θα το παρω απο κανονικο μαγαζι οχι σκρουτζομαγαζο και ΔΕΝ θα το πειραξω καθολου....αρα αναβαθμιση εννοειται η αυτοματη απο την σαμυ; επίσης να παρω αυτο ή το Α5 του 2016?ακουω προτασεις...τα λεφτα μου ειναι μεχρι 350 ευρω τελικη τιμη... ευχαριστω!!!! Το κινητο ειχε προβλημα και χανοταν η κλιση .Εγινε χαμος με την samsung και ηρθε πριν ενα μηνα μια αναβαθμιση που ελυσε ριστικα το προβλημα . Εινai παρα πολυ καλο κινητο και απο κατοχο πoυ ειχε και αυτο κια το Α5 εμαθα οτι το Α5 γενικα ειναι καπως πιο καλο αλλα με αθλια καμερα μπροστα στο J7 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Συμφωνω με τον γιαννη ποιο πανω.Γνωμη μου,εξαρταται απο ποσες ιντσες θελεις.Δυο επιλογες υπαρχουν.Αν θελεις 5.2 ιντσες πας στο Α5 2016 (ΟΧΙ 2017).Για 5.5 ιντσες στο J7 2016 και καθαρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Έχω πάρει την έκδοση για Κίνα με 3gb RAM και FHD οθόνη και είναι άψογο, κανένα πρόβλημα και δεν είχε και το θέμα με τις κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εννοεις το J7 ετσι;Αντε καλομιλητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 απο οτι ειδα του λειπουν κατι γυσροσκοπια και αλλα τετοια αλλα στη χρηση σας ενοχλουν καπου; δηλαδη σε παιχνιδια ή σε εφαρμογες; γενικα δηλαδη ειστε χαρουμενοι απο τη συσκευη οχι συγκριτικα με άλλες ..αλλά απο την καθημερινη σας χρηση....με ενδιαφερει να καταλαβω..απο μπαταρια πως παει , διαβάζω καλα αλλά αυτό είναι σχετικο δωστε μου λιγα παραδειγματα...εγω ας πουμε λαμβανω μιλαω καθημερινα 10 λεπτα στο κινητο...με Bluetooth και εχω μονιμα ανοιχτο το wifi χωρις να κανω κατι...απλα το ξεχναω ανοιχτο..ποσο λετε να κρατησει με αυτη τη χρηση η μπαταρια;πολλές ερωτήσεις..χααχαχαχ ευχαριστω! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Πυξιδα,γυροσκοπια κτλ δεν μου χρειαστηκαν ποτε.5 προγραμματα gps εχω πανω,τα 2 εκτός δρομου μου βγαζουν πυξίδα μεσω gps.Οσον αφορα μπαταρια,το στιβω στην κυριολεξια ολη μέρα και 9 βράδυ εχω 50 τα εκατο.Με την δικη σου χρηση σε βλεπω τριήμερο. Απο φωτεινοτητα οθονης και κάμερα πολύ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μπαταρία.... Δύο με τρεις μέρες με όλα ανοιχτά, και με το GPS όλα μια χαρά. Όσο για φωτογραφίες λίγο ποιό πίσω αν διαβάσεις θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Το κινητο ειχε προβλημα και χανοταν η κλιση .Εγινε χαμος με την samsung και ηρθε πριν ενα μηνα μια αναβαθμιση που ελυσε ριστικα το προβλημα . Εινai παρα πολυ καλο κινητο και απο κατοχο πoυ ειχε και αυτο κια το Α5 εμαθα οτι το Α5 γενικα ειναι καπως πιο καλο αλλα με αθλια καμερα μπροστα στο J7 δηλαδη εσυ εχανες κλησεις λογω δικαρτου; αναβαθμιση λειτουργικου εννοεις; ή στα προγραμαμτα απο το play store; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Δεν άκουγαν τον συνομιλητή τους όχι ότι έχαναν κλήση αλλά δεν το είχαν όλοι το πρόβλημα όπως εγώ δεν το είχα.(στο μονοκαρτο γίνονταν δεν ξέρω αν γίνονταν και στο δίκαρτο ). Ήρθε πάντως λογισμικό από την Samsung επίσημο και το πρόβλημα δεν υπάρχει . Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι πολύ καλό σε όλα και έχει καλή τιμή πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 δηλαδή αν δε το πειραξω και το αφήσω όπως το αγορασω...είναι μια χαρα,,,,, καλυτερα, δεν εχω σκοπο να τα πειραζω και για πειραματα...τη δουλεια του να κανει μαλλον θα σας πω νεοτερα συντομα θα το χτυπησω μεσα στην εβδομαδα.. για να δουμε Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 δηλαδή αν δε το πειραξω και το αφήσω όπως το αγορασω...είναι μια χαρα,,,,, καλυτερα, δεν εχω σκοπο να τα πειραζω και για πειραματα...τη δουλεια του να κανει μαλλον θα σας πω νεοτερα συντομα θα το χτυπησω μεσα στην εβδομαδα.. για να δουμε Όταν το πάρεις ότι αναβάθμιση επίσημη έρθει να την κάνεις. Ξανά πες μας πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 δηλαδή αν δε το πειραξω και το αφήσω όπως το αγορασω...είναι μια χαρα,,,,, καλυτερα, δεν εχω σκοπο να τα πειραζω και για πειραματα...τη δουλεια του να κανει μαλλον θα σας πω νεοτερα συντομα θα το χτυπησω μεσα στην εβδομαδα.. για να δουμε Από όσο έχω δει εδώ, κανένας μας δεν το έχει πειράξει. Όλοι μαμά το δουλεύουμε το τηλέφωνο και πάει μια χαρά. Όσον αφορά την μπαταρία, απλά δεν υπάρχει!!! Ότι και να του κάνεις εντός της ημέρας, δεν θα σε αφήσει με τίποτα. Εμένα καθε βράδυ που το βάζω για φόρτιση έχει βγάλει σταθερά πάνω από 8 ώρες sot (ανοιχτή οθόνη) και μπαίνει στο φορτιστή με 30/40% μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 ωραια παλι καλα γιατι δεν εχω χρονο για μαιμουδιες...και πειραματα επισης παρατηρησα ότι οι μεγαλοι το εχουν 269 και αλλοι 299..περιεργο νομιζα ότι ολοι τους εχουν σταθερες τιμες... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Όχι μια ό ένας το κατεβάζει μια ό άλλος. Αν το πάρεις από το Σκρουτζ έχει 190 περίπου, πολύ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Μερικες φωτο δοκιμαστικες 20170315_000146 by kompouts, on Flickr 20170315_000253 by kompouts, on Flickr 20170313_223120 by kompouts, on Flickr 20170226_183748~2 by kompouts, on Flickr 20170226_183744 by kompouts, on Flickr 20170223_132901 by kompouts, on Flickr 20170203_144517_Richtone(HDR) by kompouts, on Flickr Edited March 18, 2017 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Μια χαρα ειναι η καμερα του.Στον υπολογιστη εχω και φωτο απο το s6 που ειχα.Σιγα τις διαφορες.Το καλο ειναι οτι κατω στην φωτο μπορεις να κανεις και αυτοματη επεξεργασια και χειροκινητη,αν πειραξεις λιγο την αντιθεση η τον κορεσμο μπορεις να παρεις πολυ καλα αποτελεσματα,αναλογα με τις συνθηκες βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts