Γιάννης Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Καλήμερα παιδιά. Αξίζει να κάνω root στο κινητό η να το αφήσω μαμισιο? Δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανεις και να χασεις και την εγγυηση.Μια χαρα ειναι το κινητο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Παίδες καλημέρα, έχει έρθει σε κανέναν η 7ρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Εχει παρει καποιος διαφανη θηκη πλατης που οταν βαζουμε το κινητο σε λεια επιφανεια να μην μπλοκαρει το ηχειο ? Εχω παρει μια αλλα οταν ακουμπαει με την πλατη σε γυαλινη ή λεια επιφανεια δεν ακουγεται σχεδον καθοολου ο ηχος κλισης . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Κριμα δε βλεπω να παιρνουμε αναβαθμιση...ξεφτιλα!μου θελουν και νεο λειτουργικο...με δεκαδες κατασκευαστες και πειραγμενες ρομ...κριμα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Κριμα δε βλεπω να παιρνουμε αναβαθμιση...ξεφτιλα!μου θελουν και νεο λειτουργικο...με δεκαδες κατασκευαστες και πειραγμενες ρομ...κριμα Εγω που εχω του 2017 με την εκδοση 7 δεν ξερω αν τελικα αξιζει η αναβαθμιση οταν ερθει στο 2016. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μα αυτη ειναι η ξεφτιλα...εγινε και η σαμυ του κιλου..ποια σοβαρη εταιρια θα ξεχνουσε 1 ετους συσκευη και θα την καταδικαζε;ενταξει οτι να ειναι...τουλαχιστον το μηλο υποστηριζει συσκευες 3-4 χρονια μονο τωρα με 64βιτ λειτουργικο αφησε κοσμακη απο εξω και λογικο ειναι Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melodos_7 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος του J7 2016 Gold, αγορασμένο από Ελλάδα! Έκανα πρόσφατα φορμάτ για να γλιτώσω απ τα σκουπίδια, αλλά τπτ.. Έμεινα μερικές ώρες με 6-7 GB, όσα θέλει για τις σαβουρες τις Samsung.. Μετά αρχισε να μου κατεβάζει ολο το Office και δεν μπορώ να κάνω κάτι.. Μόνο να τα απενεργοποιήσω να μην παίρνουν Ram.. Να μην τα πολυλέω, έχω πολύ σαβούρα που δε θα την χρησιμοποιήσω ποτέ.. Το κντ είναι για συγκεκριμένες χρήσεις.. Με πήγε πάλι στα 9-10 GB χωρις να εχω βάλει τίποτα δικό μου.. Χαχα! Θέλω να ρουτάρω και να περάσω μια κάστομ ρομ, αν γίνεται, να αποφύγω προγράμματα της samsung και τέτοια.. Να ξέρω τι γίνεται.. Υπάρχει κάποιος οδηγός να δοκιμάσω γτ έχω διαβάσει ότι μπορεί να κατεβάσεις λαθος rom και να εχεις πρόβλημα.. Σορρυ αλλα και γω ψάχνωντας πάω γιατι μου την εχει δώσει όλο το στόρυ.. Εγγύηση δεν με πειράζει, ας μην έχω, που ήδη δεν πρέπει να εχω.. Το μόνο που θέλω είναι να ξεφορτωθώ περιτά πράγματα που με το ζόρι στα επιβάλλουν! Αν μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Δε ξερω αν μπορεις να ρουταρειςγιατι ποτε δε το σκεφτηκα να το κανω, αλλα εχεις δικιο ειναι ξεφτιλα να εχει καποιος ενα σκασμο εφαρμογες με το ζορι!τελικα δεν ειναι και τοσο οκ η επιλογη του j7 16gb....και μονοκαρτο! Γενικα με χαλασε η σαμυ που μας αφησε χωρις αναβαθμισεις....εχει ξεφυγει το θεμα με τις συσκευες ανδροιντ.... Εννοω οτι αν δεν παρεις την κορυφαια τοτε πας κουβα πολυ συντομα απο πλευρας αναβαθμισεων ....κοινως η συσκευη ´παλιωνεί πιο γρηγορα...χανεις το αισθημα οτι ειναι μολις 6 μηνων ή 1 ετους...αν δεν κανει ποτε αναβαθμιση λειτουργικου και δε ξερω και ποσο ασφαλες ειναι αυτο γενικα.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Δε ξερω αν μπορεις να ρουταρειςγιατι ποτε δε το σκεφτηκα να το κανω, αλλα εχεις δικιο ειναι ξεφτιλα να εχει καποιος ενα σκασμο εφαρμογες με το ζορι!τελικα δεν ειναι και τοσο οκ η επιλογη του j7 16gb....και μονοκαρτο! Γενικα με χαλασε η σαμυ που μας αφησε χωρις αναβαθμισεις....εχει ξεφυγει το θεμα με τις συσκευες ανδροιντ.... Εννοω οτι αν δεν παρεις την κορυφαια τοτε πας κουβα πολυ συντομα απο πλευρας αναβαθμισεων ....κοινως η συσκευη ´παλιωνεί πιο γρηγορα...χανεις το αισθημα οτι ειναι μολις 6 μηνων ή 1 ετους...αν δεν κανει ποτε αναβαθμιση λειτουργικου και δε ξερω και ποσο ασφαλες ειναι αυτο γενικα.... Και οι ναυαρχίδες δεν τα πάνε και πολύ καλύτερα. Ειδικά για τα λεφτά που ζητάνε...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 δεν συγκρινω συσκευες...απλα λεω οτι μια εταιρια δε μπορει να πουλαει συσκευες με λειτουργικο για 1 ετος... και να μη κανει ποτε αναβαθμιση...ετσι απαξιωνει και ξεφτιλιζει τους πελατες που την εμπιστευτηκαν!Τα κινητ τα αγοραζουμε δεν ειναι χρησιδανεια...που τα αντικαθιστουν τζαμπα οι εταιριαρες! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melodos_7 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Δε θα έδινα ποτέ ένα μηνιάτικο για κινητό τηλέφωνο.. Κάπου έχουμε χάσει το τι είναι σημαντικό και τι όχι.. Πραγματικά ας μην κάνουν ποτέ αναβαθμίσεις.. Δε με απασχολεί καθόλου.. Τις φώτο μου, κανα δυο παιχνιδάκια και κάτι άλλα θα τα κάνω και πάλι.. Χαχαχα! Αλλά δε γίνεται να έχεις 16Gb συσκευή και αν πας μια βόλτα και τραβήξεις 100 φωτογραφίες που λέει να φοβάσαι μη κολλήσει λόγω χωρητικότητας.. Έλεος πια.. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ρουτάρει.. Απλώς δεν έχω βρει χρόνο να ψάξω έξω σε ξένα σαιτς ποια είναι η κατάλληλη rom.. Το κινητό έχει κυκλοφορήσει πάνω από χρόνο, οπότε λογικά θα το έχουν "τακτοποιήσει" καλά οι Κινέζοι! :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Θα γίνει nugat μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Έτσι απάντησε η Samsung σε email. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω θέλουμε από ένα τηλέφωνο που κοστίζει 170 έως 200 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Θα γίνει nugat μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Έτσι απάντησε η Samsung σε email. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω θέλουμε από ένα τηλέφωνο που κοστίζει 170 έως 200 ευρώ Θέλουμε τα στοιχειώδη. Μια τουλάχιστον σοβαρή αναβάθμιση. Τουλάχιστον όμως. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 ερωτηση αισθανεστε ασφαλης....οταν το κινητο ΔΕΝ παιρνει αναβαθμισεις ; φαντασου προβληματα κολληματα και κλεμμενα δεδομενα....ασπο τραπεζες κτλπ....ΟΛΟΙ κανουν αναβαθμισεις για την ασφαλεια και μετα για την καλοπεραση μας....λεω εγω τωρα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε nugat. Εμένα που είναι Ρουμανίας δεν έχει έρθει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Οκ οποιος κανει αναβαθμιση ας μας πει...να μαθουμε τα καλα νεα.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλησπερα, εχει χαλασει η οθονη, αφου εμφανίζεται αλλοιωμενο τμήμα της οθόνης και επιπλεον δεν ανταποκρινεται καθολου σε άγγιγμα. Ξέρει κανεις κόστος επισκευης σε αναλογη περιπτωση; Πιθανολογω ότι μονο το touch εχει χαλασει ενώ η οθόνη δεν φαινεται εξωτερικα σπασμενη. Επισης είναι ενας χρόνος και κάτι απο την αγορά του. Υπάρχει περιπτωση να το καλυψει η εγγυηση αν το παω σε επισημο service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjimbo Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Οκ οποιος κανει αναβαθμιση ας μας πει...να μαθουμε τα καλα νεα.... Έκανα την αναβάθμιση χθες το βράδυ. Το κινητό πάει σφαίρα...:D κανένα κόλλημα εκτός απο το gmail που δεν ανοίγει... Πολύ ωραίο περιβάλλον και ταχύτατο. Μπαταρία μέχρι στιγμής σε φυσιολογικα πλαισια καταναλωσης πιστεύω θα βγάλει ανετα 1,5-2 μέρες με wifi 4g bluetooth ανοικτά συνεχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Τρελα νεα...τελεια θα ασχολειθω το σ/κ αν μου ερθει εμενα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Τι έχεις ελληνική rom ή ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμισή. Δείχνει πιο γρήγορο. Για την μπαταρία θα δούμε στην πορεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 εμενα δεν εχει ερθει τιποτα...ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα απο μεγαλο καταστημα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 εμενα δεν εχει ερθει τιποτα...ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα απο μεγαλο καταστημα Πατα στις ρυθμίσεις ενημέρωση λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 το εκανα ..αλλα ΔΕΝ... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 το εκανα ..αλλα ΔΕΝ... 1.006 mb περίπου ;) Γύρνα γλώσσα αγγλικά επανεκκίνηση και δοκίμασε. Μόλις έγινε εδώ.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts