Jump to content

melodos_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by melodos_7

  1. Ευχαριστω για τον κοπο σου,τπτ ομως.. Δεν ολοκληρωνει καν την αναζητηση.. Το ιδιο ισχυει και σε αλλα παρομοια προγραμματα.. Το σκυλομετανοιωσα που.πηρα αυτο το κινητο που δεν κανει για τπτ, ενω με 30-40 ευρω θα επαιρνα το Sam J7 το καινουργιο.. Ειχα το παλιο που αυτο ηταν πραγματι best value.. Κριμα, νομιζα οτι εχουν βελτιωθει οι Τσαινεζοι αλλα δεν.. Εχουν μεν βελτιωθει σε σχεση με τις σαπιλες παλιοτερα αλλα οχι οσο νομιζα.. Ευχαριστω παντως..
  2. Με συγχωρειτε αν το εγραψα σε λαθος τοπικ! Αλλα ο cleaner μου διεγραψε βιντεο απ το τηλεφωνο, υπαρχει τρόπος ανακτησης;; Σημειωση, δεν ηταν στην καρτα μνημης αλλα στο τηλ! Αν πρεπει να μεταφερθει ενημερωστε με και θα το.διορθωσω!ευχαριστω!
  3. Με συγχωρειτε αν το εγραψα σε λαθος τοπικ! Αλλα ο cleaner μου διεγραψε βιντεο απ.το τηλεφωνο, υπαρχει τρόπος ανακτησης;; Σημειωση, δεν ηταν στην καρτα μνημης αλλα στο τηλ! Αν πρεπει να μεταφερθει ενημερωστε με και θα το.διορθωσω!ευχαριστω!
  4. Δε θα έδινα ποτέ ένα μηνιάτικο για κινητό τηλέφωνο.. Κάπου έχουμε χάσει το τι είναι σημαντικό και τι όχι.. Πραγματικά ας μην κάνουν ποτέ αναβαθμίσεις.. Δε με απασχολεί καθόλου.. Τις φώτο μου, κανα δυο παιχνιδάκια και κάτι άλλα θα τα κάνω και πάλι.. Χαχαχα! Αλλά δε γίνεται να έχεις 16Gb συσκευή και αν πας μια βόλτα και τραβήξεις 100 φωτογραφίες που λέει να φοβάσαι μη κολλήσει λόγω χωρητικότητας.. Έλεος πια.. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ρουτάρει.. Απλώς δεν έχω βρει χρόνο να ψάξω έξω σε ξένα σαιτς ποια είναι η κατάλληλη rom.. Το κινητό έχει κυκλοφορήσει πάνω από χρόνο, οπότε λογικά θα το έχουν "τακτοποιήσει" καλά οι Κινέζοι! :D:D
  5. Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος του J7 2016 Gold, αγορασμένο από Ελλάδα! Έκανα πρόσφατα φορμάτ για να γλιτώσω απ τα σκουπίδια, αλλά τπτ.. Έμεινα μερικές ώρες με 6-7 GB, όσα θέλει για τις σαβουρες τις Samsung.. Μετά αρχισε να μου κατεβάζει ολο το Office και δεν μπορώ να κάνω κάτι.. Μόνο να τα απενεργοποιήσω να μην παίρνουν Ram.. Να μην τα πολυλέω, έχω πολύ σαβούρα που δε θα την χρησιμοποιήσω ποτέ.. Το κντ είναι για συγκεκριμένες χρήσεις.. Με πήγε πάλι στα 9-10 GB χωρις να εχω βάλει τίποτα δικό μου.. Χαχα! Θέλω να ρουτάρω και να περάσω μια κάστομ ρομ, αν γίνεται, να αποφύγω προγράμματα της samsung και τέτοια.. Να ξέρω τι γίνεται.. Υπάρχει κάποιος οδηγός να δοκιμάσω γτ έχω διαβάσει ότι μπορεί να κατεβάσεις λαθος rom και να εχεις πρόβλημα.. Σορρυ αλλα και γω ψάχνωντας πάω γιατι μου την εχει δώσει όλο το στόρυ.. Εγγύηση δεν με πειράζει, ας μην έχω, που ήδη δεν πρέπει να εχω.. Το μόνο που θέλω είναι να ξεφορτωθώ περιτά πράγματα που με το ζόρι στα επιβάλλουν! Αν μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  6. Είσαι σιγουρος ότι την δέχεται;; Το S3 Neo νομίζω βλέπει μέχρι 32 GB... Και το S3 μέχρι 64 GB... Αν δεν κάνω λάθος βασικά.. Επίσης, υπάρχει τρόπος να εγκαταστησω Flash στο κινητό;;
  7. Παιδιά, για να μην τρελαθούμε... Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά θα σας πω τι κάνω και δεν εχω τα προβλήματα που λέτε... Προσπαθώ να το "λιώσω" 10 μέρες που το χω περίπου, για να δω αν βγάλει κανένα σφάλμα και μετά να το ρουτάρω.. Καταρχάς παρότι παίζω κάτι παιχνίδια 500 ΜΒ, το κινητό δεν καίει ΠΟΤΕ... Αν τώρα έχετε ανοίξει άλλα 5 προγράμματα και τρέχουν στο παρασκήνιο, τότε ναι.. Ή αν το φορτίζετε και παίζετε ταυτόχρονα.. Κανένα απ τα δύο δεν είναι σωστό.. Στο φίλο που κοιμάτε με μισή μπαταρία και ξυπνάει με 1%.. Κλείνεις όλα τα προγράμματα;; Εχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για οικονομία;; Κλείνεις το WiFi ή όλη νύχτα είνα ανοιχτό;; Τα περισσότερα που λέτε, δεν είναι βλάβες ή λάθη του κινητού.. Είναι επιλογές και ρυθμίσεις του λειτουργικού... Γενικώς αν δείτε να ανεβάζει θερμοκρασία η συσκευή, αν ψιλοκολλάει κάτι δεν πάει καλα, κάτι τρέχει από πίσω κτλ... Πχ ο φίλος που είπε ότι τα κλείνει όλα και τρέχουν 900 ΜΒ η RAM κάτι έχει κάτι... Κανονικά θέλει 600 ΜΒ περίπου να τρέξει τα βασικά... Και τα υπόλοιπα μέχρι τα 1,35 που ναι τα ωφέλιμα, απ τον χρήστη.. Όσο βαζεις εφαρμογες, προσθαφερείς και τέτοια, τα 600 ΜΒ ανεβαίνουν.. Μόνο με ρεσετ θα ξαναέρθει.. Όποιο πρόγραμμα και να έχεις, άντα θα αφήνει κατάλοιπα, ίσως να μην τα σβήνει όλα κτλ κτ.. Εγώ το Clean Master έχω.. Στο φίλο με την Κάμερα που έλεγε ότι δεν μπορεί να βρει το κουμπί για σέλφι.. Εκτός ότι έχει ρύθμιση (που την βρήκες) να τραβάει όταν πατάς στην οθόνη.. Έει και χρονοδιακόπτη!!! Βάλε 2 ή 5 δεύτερα, πάτα το να τραβήξει, κράτησέ το όως θες και βγηκε! Τόσο απλά.. Μπορείς επίσης να τραβήξεις και με την μπροστά.. Μη την υποτιμάς.. με σχεδόν 2 ΜΡ βγάζεις πού καλές selfies..Ρώτα και μας που βγάζαμε με την VGA και βίντεο χωρίς ήχο.. ή 10 δεύτερα.. :lol::lol::lol: Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα.. Θέλω μόνο να κάνω μια εκμάθηση στο ρουτάρισμα.. Αν γίνεται να αφήσω μόνο τον πυρήνα και να μην τρέχει τίποτα.. Αλλά δνε ξέρω και φοβάμαι ακόμα, θέλω να το ψάξω λίγο.. 4,5 GB λογισμικό και 600 MB στη RAM το θεωρώ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ... Τέλος εγώ ενεργοποίησα τις "επιλογές προγραμματιστή". Ότι και να κάνω, κρατάω πατημένο το home button και τα σβήνω αμέσως! Έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενεργειας πάντα! Κλείνω το WiFi και το ανοίγω όταν το είμαι σε δικτυο ή θα μείνω κάπου που πιάνει ώρα! Φορτίζω το κντ όταν τελειώσει τελείως η μπαταρία και όταν φορτίζει δεν κάνω κάτι.. Το αφήνω να φορτίσει χωρίς να καταναλώνω.. (Για όσους δε θέλουν την εξοικονόμηση ενέργειας, χαμηλώστε την φωτεινότητα.. Η αν σας παιρνουν συχνά τηλέφωνο, μνμ, μην εχετε τέρμα όλους τους ήχους! Ακούγονται δυνατα και τέρμα να μην είναι.. Αλλά αν συνηθίσεις τέρμα, δύσκολα το μειώνεις!! :p Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως να ρουτάρω ας μου στείλει μήνυμα παρακαλώ! (Οχι μονο τα βήματα.. Γενικως πως λειτουργεί το ρουτ! Για να το εμπεδώσω!)
  8. Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές! Ψάχνω κινητά και συγκρινω μια βδομάδα τώρα.. Δεν έχω διάθεση να σκορπίσω τρελά λεφτά αυτές τις εποχές... Οπότε πάντα πρέπει να κοιτάμε στα λεφτά που θελουμε, να πάρουμε αυτό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ανάγκες μας.. Βέβαια και γω θα θελα να χε 8πύρηνο και 4 RAM και και και... Και να το πληρώσω κάτω από 200.. Αχαχαχα!! Αυτό το μοντέλο προχθές το βρήκα και με 171 ευρώ.. Τώρα με 180-185 το λιγότερο.. Θεωρείτε ότι δεν ειναι το καλύτερο στα λεφτά του;; Πείτε μου ένα μοντέλο μέχρι 220-230 ευρώ που ναι καλύτερο.. Γτ εγώ πιστεύω ότι βάζει κάτω και κινητά με 250 ευρώ.. Τι θέλω να πω.. Ρίχτε μια ματιά στο SAMSUNG Galaxy S5 mini.. Πιστεύετε ότι αξίζει να πληρώσεις 100+ παραπάνω να πάρεις εκείνο αντί για το S3 Neo;; Εγώ πιστεύω όχι... Η οθόνη δεν είναι TFT αλλά Super AMOLED, η ανάλυση μεγάλη 720 x 1280 pixels στις 4.8 ιντσες και όχι 480 x 800... Κάμερα 8 MP πίσω με 1080p και 1,9 μπροστά σε 720p, όχι VGA... Επεξεργαστής 1,4 GHz τετραπύρηνος και μνήμη 16 GB και όχι 32 GB.. Ε και;; Αν το ρουτάρεις και όλας πιστευω το μηχάνημα θα τα σπάει και δε θα κολλάει ποτέ αν δεν κάνεις πατατιά... Εδώ υπάρχει και η σύγκριση έτοιμη για αυτό που λέτε στο θέμα! http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6289&idPhone2=6433 Δεν ξέρω αν υπάρχει το πρώτο στην Ελλάδα.. Εγώ για το δέυτερο μιλάω τόση ώρα.. Επίσης παιδιά το θέμα με την κάμερα δεν είναι μηχανικό της συσκευής! Οπως και με την μπαταρία.. Θέλει κάποιο σωστό στρωσιματάκι στην αρχη για να δουλέψει σωστά, να κλείνεις τα περιττά, να φορτιζεις σωστα και πάει λέγοντας.. Όταν κάνεις αυτά, μπορείς να δεις αν κρατάει και πόσο... Λογικά πρέπει να βγαζει μια μιση με 2 μέρες άνετα με χρήση WIfi και παιχνίδια! Το μόνο που ισως με προβληματίζει είναι αν έχει θεματάκι στο φουλ ήχο με το ακουστικό-μικρόφωνο! Τα άλλα δε τα θεωρώ προβλήματα της συσκευης!
  9. Τελικά ρε μάγκες τι γίνεται με τις Ερωτήσεις;; Που μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις μαζεμένες από το φυλλάδιο που μας δώσανε στο Ι.Ε.Κ. Εγώ κάτι βιβλία που αγόρασα δεν βοηθάνε καθόλου... Υπάρχει κάποιος που τις βρήκε;; Και πότε είναι τελικά η ακριβής ημερομηνία για την πιστοποίηση;;
  10. Καλησπέρα!! Βρήκα αυτό το κινητό στην παραλία και προέρχεται από εξωτερικό! Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος;; Θέλω να το ξεκλειδώσω και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να του κάνω αναβάθμιση η φορμάτ από τον υπολογιστή μου Όπως κάνω στο Νόκια Ν80 για παράδειγμα! Λογικά δεν θα έχει Ελληνικά, θα μπορέσω να του βάλω;; Τα δέχεται όλα αυτά;; Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μου στείλει! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
×
×
  • Create New...