Grgasteus Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Νομίζω το J7 2016 είναι το best seller της σειρας J, το δικό μου έχει τον επεξεργαστή exynos 7870, η super amoled οθόνη του ειίναι καταπληκτική στην ανταπόκριση κάτω από τοην ήλιο, μόνο 2 μειονεκτέιματα μπορώ να πώ ότι εχουν όλα τα μοντέλα της σειράς J, η έλλειψη αυτόματης φωτηνότητας και τα λίγα ram μέχρι 2 gb, θα μπορούσαν να έιχαν πάνω απο 2 gb........Το δικό μου έχει 3GB και 32GB rom.... :cool: Πολύ μπροστά σε όλα η σειρά J σε σχέση με άλλες εταιρείες. Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Εγω ειμαι διακοπες τωρα.Επειδη περισυ τετοιο μηνα ειχα το s6 και μπορω να συγκρινω οσον αφορα την καμερα στις περισσοτερες των περισσότερων το 7αρι δεν εχει να ζηλέψει τίποτε απο τις ναυαρχιδες..Σε όλα τα αλλα ,αυτονομία, ραδιο κτλ ειναι επισης μποστα το J.Για all around κινητο ειναι τελειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Το δικό μου έχει 3GB και 32GB rom.... :cool: Πολύ μπροστά σε όλα η σειρά J σε σχέση με άλλες εταιρείες. Sent from my SM-G610F using Tapatalk Το πολύ μπροστά δεν ισχύει. Είναι όμως πολύ καλή επιλογή και σε πολλά θέματα μπροστά ενώ σε άλλα πίσω. Πες μας και την τιμή που το πήρες για να έχουμε μια ιδέα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Το πολύ μπροστά δεν ισχύει. Είναι όμως πολύ καλή επιλογή και σε πολλά θέματα μπροστά ενώ σε άλλα πίσω. Πες μας και την τιμή που το πήρες για να έχουμε μια ιδέα.Πολύ μπροστά εν συγκρίση με άλλα στην ίδια τιμή, αυτό εννοώ, δεν είναι ναυαρχίδα.... Περίπου 280€ αλλά είναι το J7 Prime, πάνω κάτω τα ίδια Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ειδαμε και τις ναυαρχιδες.Στην καθημερινη χρηση καμια διαφορα.ισα ισα που ειναι και λειψες!!!.....τωρα αν ψηρισεις πχ την καμερα του s6 που ειχα,ενταξει εχει σταθεροποιητη και live hdr στο βιντεο.καλο να υπαρχει αλλα δεν μου ελλειψε,ενω πχ το ραδιο που δεν εχουν οι ναυαρχιδες,η σουπερ αυτονομια του j κτλ τα βλεπω καθε μερα...Ο κολλητός μου εχει το Νοτε4 και χανει κατα κρατος σε φωτεινοτητα οθονης,αυτονομια,λειψο και αυτο απο ραδιο.Στις ημερισιες φωτο ειναι καλυτερο μονο....Εμπειρικα και μονο τα γραφω αυτα.Αν δεν δοκιμασω μονος μου,δεν καταπινω αμασσητα οτι δινει το μάρκετινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_213 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ειμαι κατοχος του κινητου απο τον Μαρτιο. Το πηρα στα 165 ευρω περιπου.Για την τιμη του παιδια ειμαι απιστευτο κινητο. Μπαταρια παρα παρα πολυ καλη, οθονη επισης καλη, δεν με εχει απογοητευσει καθολου. Βαζει κατω αρκετα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ειδαμε και τις ναυαρχιδες.Στην καθημερινη χρηση καμια διαφορα.ισα ισα που ειναι και λειψες!!!.....τωρα αν ψηρισεις πχ την καμερα του s6 που ειχα,ενταξει εχει σταθεροποιητη και live hdr στο βιντεο.καλο να υπαρχει αλλα δεν μου ελλειψε,ενω πχ το ραδιο που δεν εχουν οι ναυαρχιδες,η σουπερ αυτονομια του j κτλ τα βλεπω καθε μερα...Ο κολλητός μου εχει το Νοτε4 και χανει κατα κρατος σε φωτεινοτητα οθονης,αυτονομια,λειψο και αυτο απο ραδιο.Στις ημερισιες φωτο ειναι καλυτερο μονο....Εμπειρικα και μονο τα γραφω αυτα.Αν δεν δοκιμασω μονος μου,δεν καταπινω αμασσητα οτι δινει το μάρκετινγκ.Μια από τα ίδια, είδα και ναυαρχίδες.... με αυτό μάλλον θα κάτσω καιρό αν δεν κάτσει καμία στραβή Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) Πολύ μπροστά εν συγκρίση με άλλα στην ίδια τιμή, αυτό εννοώ, δεν είναι ναυαρχίδα.... Περίπου 280€ αλλά είναι το J7 Prime, πάνω κάτω τα ίδια Sent from my SM-G610F using Tapatalk Για αυτό λέω ότι κάπου υπερτερεί, κάπου υστερεί αλλά δεν είναι το απόλυτο. Το xiaomi Redmi Note 4 με snapdragon, 2ghz, 3/32, με 4100 μπαταρία και περίπου ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ.... Κι άλλα πολλά βέβαια. Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν είναι το απόλυτο, όχι ότι δεν είναι πολύ καλό. Edited August 4, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) Το xiaomi ειναι καλο κινητό, το εχω δουλεψει λιγο(στα ιδια χρηματα ειναι).πολυ καλη μπαταρια και δακτυλικο αποτυπωμα ακαριαιο,αλλα σε ποιοτητα οθονης και καμερα ουτε καν,η σαμμυ εχει την συνταγη.Αυτο που βλεπω ειναι οτι το j7 του 2017 είναι αρκετα βελτιωμενο και ισως το τιμησω του χρονου οταν ειναι κατω απο 200 ευρω. Edited August 4, 2017 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Το xiaomi ειναι καλο κινητό, το εχω δουλεψει λιγο(στα ιδια χρηματα ειναι).πολυ καλη μπαταρια και δακτυλικο αποτυπωμα ακαριαιο,αλλα σε ποιοτητα οθονης και καμερα ουτε καν,η σαμμυ εχει την συνταγη.Αυτο που βλεπω ειναι οτι το j7 του 2017 είναι αρκετα βελτιωμενο και ισως το τιμησω του χρονου οταν ειναι κατω απο 200 ευρω. Στα ίδια λεφτά με το j7 2/16 και όχι με το prime που έχει τα ίδια (και καλύτερα) χαρακτηριστικά. Συμφωνώ 100% για κάμερα και οθόνη αν και η οθόνη του xiaomi είναι πολύ καλή (για τα λεφτά του) αλλά είμαι φαν των amoled. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ειδαμε και τις ναυαρχιδες.Στην καθημερινη χρηση καμια διαφορα.ισα ισα που ειναι και λειψες!!!.....τωρα αν ψηρισεις πχ την καμερα του s6 που ειχα,ενταξει εχει σταθεροποιητη και live hdr στο βιντεο.καλο να υπαρχει αλλα δεν μου ελλειψε,ενω πχ το ραδιο που δεν εχουν οι ναυαρχιδες,η σουπερ αυτονομια του j κτλ τα βλεπω καθε μερα...Ο κολλητός μου εχει το Νοτε4 και χανει κατα κρατος σε φωτεινοτητα οθονης,αυτονομια,λειψο και αυτο απο ραδιο.Στις ημερισιες φωτο ειναι καλυτερο μονο....Εμπειρικα και μονο τα γραφω αυτα.Αν δεν δοκιμασω μονος μου,δεν καταπινω αμασσητα οτι δινει το μάρκετινγκ. Μια από τα ίδια, είδα και ναυαρχίδες.... με αυτό μάλλον θα κάτσω καιρό αν δεν κάτσει καμία στραβή Sent from my SM-G610F using Tapatalk Πλάκα κάνετε έτσι; Δεν παίζει με την καμία μια χαρά κινητό είναι το έχω αλλά μην θέλετε να το συγκρίνουμε με κινητά ναυαρχίδες που λέτε, ούτε σε κάμερα ούτε σε φώτο ούτε σε επεξεργαστικη ισχύ ούτε σε πολλά άλλα. Μην λέμε ότι νανε σας παρακαλώ. Έχω συγκρίνει με note 3 note 4 S6 s7 Mate8 mate9 και φυσικά όλα είναι καλύτερα στα πάντα και είναι και λογικό. . Δεν λέω, για τα λεφτά του είναι το καλύτερο αλλά ως εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πράγματι εξαιρετικό κινητό για τα λεφτά του, αλλά πχ κάμερα χάνει πάρα πολύ, ειδικά νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πράγματι εξαιρετικό κινητό για τα λεφτά του, αλλά πχ κάμερα χάνει πάρα πολύ, ειδικά νύχτα. Γιατί ταχύτητα; Άνοιξε ένα pdf με 100 σελίδες να καταλάβεις. Οθόνη; Βέβαια πολύ κακός έχουμε παρασυρθεί και συνεχίζουμε να το συζητάμε και να το συγκρίνουμε με τα προαναφερθέν κινητά πολύ κακός και άδικο. Αλλά το να διαβάζω μέσα σε φόρουμ τέτοια με ξεπερνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Ο καθενας μιλαει και κρινει αναλόγως των αναγκων του.Δεν διαφωνω σε τιποτε απο οτι λεει ο φιλος παραπανω.Για απαιτητικους χρηστες καλυτερα οι ναυαρχιδες.Εγω δεν παιζω ποτε παιχνιδια,ουτε εχω βαριες εφαρμογες.Χρειαζομαι ενα σβελτο κινητο με καλη οθόνη, καμερα,αυτονομία και ραδιο.Το j ειναι οτι πρεπει.Οσον αφορα την καμερα,επειδη ασχολούμαι λιγο περισσοτερο με τις φωτογραφίες (Στις εκδρομες εχω πάντα και το Ν8 μου μαζι στο τσαντακι μιας και ειναι μικρο),εχοντας κανει αμετρητα συγκριτικα με ποιο ακριβα κινητα τυπου Νοτε4 και περισυ με το s6,η διαφορα ειναι μετα το σουρουπο,οχι στο Νοτε4,αυτο εχει θεμα,παλιωσε.Ημερισιες αν ξερεις λιγο να τραβας ειναι ισαξιες.Οποιος θελει βραδυνες ληψεις παει στο S7.Εκει δεν παιζεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Πολύ σωστη διατύπωση και μην ξεχνάμε ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν ναυαρχίδες απλά για να τις έχουν και δεν ξέρουν καν να τις δουλεύουν φυσικά ο καθένας ανάλογα την τσέπη και το μυαλό του πράττει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Παίδες τώρα είμαι Ινδία θέλετε να ξέρετε τιμές για J7 Prime (3gb/32gb), J7 max (3gb/32gb)& J7 Pro (3gb/64gb); Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Παίδες τώρα είμαι Ινδία θέλετε να ξέρετε τιμές για J7 Prime (3gb/32gb), J7 max (3gb/32gb)& J7 Pro (3gb/64gb); Sent from my SM-G610F using Tapatalk Για πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Εγώ το έχω από μέσα Μάιου. Το πήρα 170 ευρώ. Έχω Facebook Twitter Instagram Viber και λίγες εφαρμογές ακόμα που χρησιμοποιώ όλη μέρα ανοικτό 4g κτλ και το τηλέφωνο είναι άψογο. Κανένα πρόβλημα κανένα κόλλημα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Έχω μια θήκη gold καθρέφτη μου εμφανίζει και τις ειδοποιήσεις. Είναι με τις ζελατίνες. Αν ενδιαφέρει κάποιον ας στείλει pm Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Παίδες τώρα είμαι Ινδία θέλετε να ξέρετε τιμές για J7 Prime (3gb/32gb), J7 max (3gb/32gb)& J7 Pro (3gb/64gb); Sent from my SM-G610F using Tapatalk Αλήθεια τώρα μας ρωτάς αν θέλουμε να ξέρουμε και γιατί δεν μας τις λες; Αν γίνετε γκάλοπ πριν μας πεις εγώ δεν θέλω να μάθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Αλήθεια τώρα μας ρωτάς αν θέλουμε να ξέρουμε και γιατί δεν μας τις λες; Αν γίνετε γκάλοπ πριν μας πεις εγώ δεν θέλω να μάθω.... σαν να συζητούσαμε από κοντά βρε συ το λέω, ενθουσιαστηκα λιγάκι, αυτό ήταν όλο... Έχανα και την σύνδεση στο WiFi... Εντάξει, δεν ήταν για να με πάρετε από τα μούτρα. Τέλος πάντων επειδή υπάρχει νήμα με το J7 Pro, το σταματάω εδώ για να μην ταλαιπωρία τα παιδιά που θέλουν ενημέρωση για αυτό του νήματος. Καλή σας μέρα Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Καλησπερα.Ηρθε μια αναβαθμιση 250 κατι mb.Την περασε κανεις να πει εντυπωσεις; Edited August 6, 2017 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλησπερα.Ηρθε μια αναβαθμιση 250 κατι mb.Την περασε κανεις να πει εντυπωσεις; Ποτε σου ηρθε ? Εχει κανα 15νθμερο η τελευταια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Πριν 3 ημερες.Δεν την εχω βάλει γιατι ειμαι διακοπες χωρις wifi και φοβαμαι μηπως δεν κατσει καλα οπως την προηγουμενη και μπω σε περιπετειες.Hard reset και τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Πριν 3 ημερες.Δεν την εχω βάλει γιατι ειμαι διακοπες χωρις wifi και φοβαμαι μηπως δεν κατσει καλα οπως την προηγουμενη και μπω σε περιπετειες.Hard reset και τετοια... Μια χαρα εκατσε αν και δεν ειδα καποια διαφορα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts