fagito2000 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Αγγλικά, Γαλλικά και Ολλανδικά :) Έκανα και 2 χρόνια Γερμανικά αλλά ξέχασα τα πάντα μιας και δεν τα εξασκώ ποια :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 θεωρω τα αγγλικα φτωχη γλωσσα(το λενε κ οι αριθμοι αλλωστε). παντως τα περασα Αγγλικα 5εξαμηνων στην σχολη. ξερω γερμανικα.. ειχα φτασει ως πτυχιο μικρος. κ γαλλικα ειχα μαθει αλλα δε θυμαμαι τι-πο-τα Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Μιλάω Ελληνικά απιαστα:p ,Αγγλικά μετα απο πολυ προσπαθεια πηρα και το lower,δεν τα παω καθολου καλα με τις ξενες γλωσσες ενας θεος ξερει πως καταφερα και πηρα το lower!:happy: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Εγω μιλαω πολυ καλα ελληνικα Αγγλικα αρκετα καλα(lower) και εκανα και Γαλλικα 3 χρονια στο Γυμνασιο(ελαχιστα εως τιποτα δεν θυμαμαι!!)!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα ενα χρονο γερμανικα και το μονο που εμαθα ηταν η αλφα-βητα!:p Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα ενα χρονο γερμανικα και το μονο που εμαθα ηταν η αλφα-βητα!:p Απ' το τιποτα κατι ειναι και αυτο!! Εγω ουτε αυτη δεν ξερω:lol: :lol: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Παιδιά κάποιο καλό φροντιστήριο για αγγλικά(proficiency)στο κέντρο της αθήνας έχετε να προτείνετε;κ να μπορώ να κάνω κ κάποια δεύτερη γλώσσα... Επίσης πότε ξεκινάνε τα τμήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Αγγλικά, γαλλικά και κορακίστικα :p :lol: :lol: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 εχω ηδη το λοουερ κ το γκετε(γερμανικα).τωρα παω να παρω το τοικ. κ θα παω κ ισπανικα. μου αρεσει παρα πολυ αυτη η γλωσσα(ισπανικα). φοβαμαι μην μου μεινει το θ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 εχω ηδη το λοουερ κ το γκετε(γερμανικα).τωρα παω να παρω το τοικ. κ θα παω κ ισπανικα. μου αρεσει παρα πολυ αυτη η γλωσσα(ισπανικα). φοβαμαι μην μου μεινει το θ. Aφου εχεις το λοουερ γιατι θα δωσεις το τοικ? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 για να παρω το τοικ σε επιπεδο προφισενσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Καλη επιτυχια τοτε και να το φτασεις σε επιπεδο αντβανς! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 απο οσο ξερω το αντβανς ειναι πανω απο λοουερ κατω απο προφισενσι. αν κα νομιζω οτι το καταργησαν. ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Εχεις δικιο,τα περδεψα! Δεν το καταργησαν απο οσο ξερω. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Παιδία ξέρω ελληνικά,αγγλικά lower έχω (αλλά τα έχω ξεχάσει να τα μιλάω:lol:) λόγω των γερμανικών που τον Ιανουάριο δίνω τη δεύτερη φορά το δευτερο πτυχίο(Mittelstufe για τους σχετικούς:lol:) και ξέρω και λίγα εντόπικα(μια τοπική διάλεκτο που μιλάνε περισσότερο οι ηλικιωμένοι,η οποία είναι παραλαγή των σέρβικων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Αγγλικά σε επίπεδο lower. Στο γυμνάσιο έκανα και γερμανικά που είναι γαμώ τις γλώσσες αλλά δε θυμάμαι τίποτα :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 και ξέρω και λίγα εντόπικα(μια τοπική διάλεκτο που μιλάνε περισσότερο οι ηλικιωμένοι,η οποία είναι παραλαγή των σέρβικων) Στο πράις, μίζλιο? :p btw ifrit oldboy ftw :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Ξερω Αγγλικα εχω το Lower αλλα μπορω να πω πως την γλωσσα την κατεχω αρκετα καλα!!!!!:happy: :happy: Το παν ειναι να μην τα αφησεις!!! :) Απο αλλες γλωσσες κατι ψευτογαλλικα ξερω απο αυτα που καναμε στο σχολειο αλλα που να μαθω καλα οταν εγω αντι να προσεχω την καθηγητρια...προσεχα και "επαιζα" με την Μαρια...???:p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Agglika proficiency k kati arxaia ellinika apo to sxoleio! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Βασικά ξέρω αγγλικά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πήρα το Proficiency πριν 3 χρόνια και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην ξεχνάω το λεξιλόγιο, γιατί λόγω σχολείου δεν προλαβαίνω να διαβάζω τίποτα στα αγγλικά. Το καλοκαίρι διάβασα την αγγλική έκδοση της Jane Eyre (με την ελληνική μετάφραση ανοιχτή δίπλα!) και λίγα αγγλικά περιοδικά από πρακτορεία τύπου. Γαλλικά μέχρι και το Β1, αλλά προς το παρόν ως εκεί, γιατί δεν έχω όρεξη να συνδυάζω ξένες γλώσσες και σχολείο. Και τέλος, θέλω να μάθω ισπανικά, ίσως μετά το σχολείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Καλησπέρα. Ομιλώ την Αγγλικήν σε επίπεδο Proficiency (Cambridge) & την Βουλγαρικήν σε επίπεδο Advance....... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Βασικά ξέρω αγγλικά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πήρα το Proficiency πριν 3 χρόνια και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην ξεχνάω το λεξιλόγιο, γιατί λόγω σχολείου δεν προλαβαίνω να διαβάζω τίποτα στα αγγλικά. Το καλοκαίρι διάβασα την αγγλική έκδοση της Jane Eyre (με την ελληνική μετάφραση ανοιχτή δίπλα!) και λίγα αγγλικά περιοδικά από πρακτορεία τύπου. Γαλλικά μέχρι και το Β1, αλλά προς το παρόν ως εκεί, γιατί δεν έχω όρεξη να συνδυάζω ξένες γλώσσες και σχολείο. Και τέλος, θέλω να μάθω ισπανικά, ίσως μετά το σχολείο. Στα 13 σου;;;;:wacko: Έλεος! Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Απο οτι βλεπω παντως ειναι λιγο τρελα το θεμα με τις γλωσσες.αγγλικά,πήρα το Proficiency στην 1η λυκείου,ο μονος τροπος βασικα που εχω βρει να μην τα ξεχασω ειναι να μιλαμε συχνα με την αδερφη μου αγγλικα κ που κ που κατι mails που στελνω στην ξαδερφη μου στη βοστονη.Απο γαλλικα κατι ψιλα για να βγαζω ακρη,κ ιταλικα επιπεδο δαπεδου:lol: λογω παρε δωσε με ιταλους πελατες στο μαγαζι που δουλευα μεχρι προσφατα. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Αγγλικά επίπεδο proficiency Γαλλίκα σε πτυχίο Delf (Α1-Α4) αλλά δεν θυμάμαι σχεδόν τπτ!:lol: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 αγγλικά lower και γερμανικά mietelstufe. πολύ βαρετές οι ξένες γλώσσες. με τόσους κινέζους που έχει εδώ που είμαι,΄σε λίγο θα μάθω και κινέζικα.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts