Jump to content

Ξένες γλώσσες

Φίλιππος
 Κοινοποίηση

Ποιες ξένες γλώσσες μιλάτε;  

684 members have voted

1. 1. Ποιες ξένες γλώσσες μιλάτε;

• Αγγλικά
      337
    • Γερμανικά
      108
    • Γαλλικά
      106
    • Ιταλικά
      46
    • Ισπανικά
      34
    • Αλβανικά
      10
    • Άλλη / Άλλες
      43

Recommended Posts

Αγγλικά, Γαλλικά και Ολλανδικά :)

Έκανα και 2 χρόνια Γερμανικά αλλά ξέχασα τα πάντα μιας και δεν τα εξασκώ ποια :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

• Απαντήσεις 347
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θεωρω τα αγγλικα φτωχη γλωσσα(το λενε κ οι αριθμοι αλλωστε). παντως τα περασα Αγγλικα 5εξαμηνων στην σχολη.

ξερω γερμανικα.. ειχα φτασει ως πτυχιο μικρος.

κ γαλλικα ειχα μαθει αλλα δε θυμαμαι τι-πο-τα

Μιλάω Ελληνικά απιαστα:p ,Αγγλικά μετα απο πολυ προσπαθεια πηρα και το lower,δεν τα παω καθολου καλα με τις ξενες γλωσσες ενας θεος ξερει πως καταφερα και πηρα το lower!:happy:
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Εγω μιλαω πολυ καλα ελληνικα Αγγλικα αρκετα καλα(lower) και εκανα και Γαλλικα 3 χρονια στο Γυμνασιο(ελαχιστα εως τιποτα δεν θυμαμαι!!)!!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα ενα χρονο γερμανικα και το μονο που εμαθα ηταν η αλφα-βητα!:p
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα ενα χρονο γερμανικα και το μονο που εμαθα ηταν η αλφα-βητα!:p

Απ' το τιποτα κατι ειναι και αυτο!! Εγω ουτε αυτη δεν ξερω:lol: :lol:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Παιδιά κάποιο καλό φροντιστήριο για αγγλικά(proficiency)στο κέντρο της αθήνας έχετε να προτείνετε;κ να μπορώ να κάνω κ κάποια δεύτερη γλώσσα...

Επίσης πότε ξεκινάνε τα τμήματα;

εχω ηδη το λοουερ κ το γκετε(γερμανικα).τωρα παω να παρω το τοικ. κ θα παω κ ισπανικα. μου αρεσει παρα πολυ αυτη η γλωσσα(ισπανικα). φοβαμαι μην μου μεινει το θ.

εχω ηδη το λοουερ κ το γκετε(γερμανικα).τωρα παω να παρω το τοικ. κ θα παω κ ισπανικα. μου αρεσει παρα πολυ αυτη η γλωσσα(ισπανικα). φοβαμαι μην μου μεινει το θ.

Aφου εχεις το λοουερ γιατι θα δωσεις το τοικ?

Καλη επιτυχια τοτε και να το φτασεις σε επιπεδο αντβανς!

Εχεις δικιο,τα περδεψα!

Δεν το καταργησαν απο οσο ξερω.

Παιδία ξέρω ελληνικά,αγγλικά lower έχω (αλλά τα έχω ξεχάσει να τα μιλάω:lol:)

λόγω των γερμανικών που τον Ιανουάριο δίνω τη δεύτερη φορά το δευτερο πτυχίο(Mittelstufe για τους σχετικούς:lol:) και ξέρω και λίγα εντόπικα(μια τοπική διάλεκτο που μιλάνε περισσότερο οι ηλικιωμένοι,η οποία είναι παραλαγή των σέρβικων)

Αγγλικά σε επίπεδο lower.

Στο γυμνάσιο έκανα και γερμανικά που είναι γαμώ τις γλώσσες αλλά δε θυμάμαι τίποτα :(

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

και ξέρω και λίγα εντόπικα(μια τοπική διάλεκτο που μιλάνε περισσότερο οι ηλικιωμένοι,η οποία είναι παραλαγή των σέρβικων)

Στο πράις, μίζλιο? :p

btw ifrit oldboy ftw :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ξερω Αγγλικα εχω το Lower αλλα μπορω να πω πως την γλωσσα την κατεχω αρκετα καλα!!!!!:happy: :happy: Το παν ειναι να μην τα αφησεις!!! :)

Απο αλλες γλωσσες κατι ψευτογαλλικα ξερω απο αυτα που καναμε στο σχολειο αλλα που να μαθω καλα οταν εγω αντι να προσεχω την καθηγητρια...προσεχα και "επαιζα" με την Μαρια...???:p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Agglika proficiency k kati arxaia ellinika apo to sxoleio! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Βασικά ξέρω αγγλικά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πήρα το Proficiency πριν 3 χρόνια και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην ξεχνάω το λεξιλόγιο, γιατί λόγω σχολείου δεν προλαβαίνω να διαβάζω τίποτα στα αγγλικά. Το καλοκαίρι διάβασα την αγγλική έκδοση της Jane Eyre (με την ελληνική μετάφραση ανοιχτή δίπλα!) και λίγα αγγλικά περιοδικά από πρακτορεία τύπου.

Γαλλικά μέχρι και το Β1, αλλά προς το παρόν ως εκεί, γιατί δεν έχω όρεξη να συνδυάζω ξένες γλώσσες και σχολείο. Και τέλος, θέλω να μάθω ισπανικά, ίσως μετά το σχολείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Ομιλώ την Αγγλικήν σε επίπεδο Proficiency (Cambridge) & την Βουλγαρικήν σε επίπεδο Advance.......

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Βασικά ξέρω αγγλικά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πήρα το Proficiency πριν 3 χρόνια και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην ξεχνάω το λεξιλόγιο, γιατί λόγω σχολείου δεν προλαβαίνω να διαβάζω τίποτα στα αγγλικά. Το καλοκαίρι διάβασα την αγγλική έκδοση της Jane Eyre (με την ελληνική μετάφραση ανοιχτή δίπλα!) και λίγα αγγλικά περιοδικά από πρακτορεία τύπου.

Γαλλικά μέχρι και το Β1, αλλά προς το παρόν ως εκεί, γιατί δεν έχω όρεξη να συνδυάζω ξένες γλώσσες και σχολείο. Και τέλος, θέλω να μάθω ισπανικά, ίσως μετά το σχολείο.

Στα 13 σου;;;;:wacko:

Έλεος!

Destiny found.

Απο οτι βλεπω παντως ειναι λιγο τρελα το θεμα με τις γλωσσες.αγγλικά,πήρα το Proficiency στην 1η λυκείου,ο μονος τροπος βασικα που εχω βρει να μην τα ξεχασω ειναι να μιλαμε συχνα με την αδερφη μου αγγλικα κ που κ που κατι mails που στελνω στην ξαδερφη μου στη βοστονη.Απο γαλλικα κατι ψιλα για να βγαζω ακρη,κ ιταλικα επιπεδο δαπεδου:lol: λογω παρε δωσε με ιταλους πελατες στο μαγαζι που δουλευα μεχρι προσφατα.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

• 2 weeks later...

Αγγλικά επίπεδο proficiency

Γαλλίκα σε πτυχίο Delf (Α1-Α4) αλλά δεν θυμάμαι σχεδόν τπτ!:lol:

αγγλικά lower και γερμανικά mietelstufe.

πολύ βαρετές οι ξένες γλώσσες.

με τόσους κινέζους που έχει εδώ που είμαι,΄σε λίγο θα μάθω και κινέζικα.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!