SteveAth Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 αγγλικα , ιταλικα Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Αγγλικά και γερμανικά προς το παρόν!Θα ήθελα όμως να μάθω και γαλλικά,ιταλικά:O Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 χμμ αγγλικα και γαλλικα.. καταλαβάινω λίιιγα ιταλικα και ισπανικα.. α και ξέρω και μερικες λεξεις στα γιαπωνέζικα.. χαχα πάντως θέλω να μάθω ιταλικα ισπανικα γερμανικα και φυσικα γιαπωνεζικα. α ναι και να τελειοποιησω τα γαλλικα μου ουτε δέκα ζωες δεν μου φτανουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 χμμ αγγλικα και γαλλικα.. καταλαβάινω λίιιγα ιταλικα και ισπανικα.. α και ξέρω και μερικες λεξεις στα γιαπωνέζικα.. χαχα πάντως θέλω να μάθω ιταλικα ισπανικα γερμανικα και φυσικα γιαπωνεζικα. α ναι και να τελειοποιησω τα γαλλικα μου ουτε δέκα ζωες δεν μου φτανουν.. Όσο το σκέφτεσαι, τόσο χάνεις τα χρόνια. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Πω πω! Πώς είναι δυνατόν; Κόπηκα για 5η φορά (!!!!!) στα Ισπανικά! Έχω μεινει 1 χρόνο στην Ισπανία, προετοιμάστηκα πολύ καλά τις 2 τελευταίες φορές που έδωσα και τίποτα! Κι εχω πτυχία γερμανικών και γαλλικών που δεν μπορώ να φτιάξω μια πρόταση. Τι φταίει; τα εχω πάρει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Αγγλικά αλλά τα έχω σχεδόν ξεχάσει. Αν ξεκινούσα τώρα να μάθω 1 γλώσσα, το σίγουρο είναι ότι μόνο αγγλικά δν θα μάθαινα:p Καλύτερα ιταλικά,ισπανικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγώ ξέρω αγγλικά, έχω proficiency, κι έχω το πτυχίο επιπέδου lower στα γαλλικά, γερμανικά κι ισπανικά. Γαλλικά και γερμανικά τα ξέχασα, αν και νομίζω ότι ποτέ δεν τα έμαθα όπως θα πρεπε, έχω το χαρτί, κάτι είναι κι αυτό, κι εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθώ να πάρω το ανώτερο πτυχίο στα ισπανικά... αλλά δεν το βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Αν και ήξερα καλά γαλλικά πήρα το Sorbonne 2 με την τρίτη,αν σε παρηγορεί καθόλου :shifty:, και στα γερμανικά που δεν μπορούσα να σταυρώσω πρόταση πήρα το Grundstuffe στα 14 με την πρώτη.:wacko: Bέβαια ξέροντας τις δυνατότητες μου δεν πήγα για το Μittel.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Νομίζω ότι δεν είναι γραφτό να το πάρω, έχω δώσει 5 φορές! θα πάω για 6η, αν και θα το σκεφτώ πολύ, βαρέθηκα. Το θεμα είναι ότι ξέρω πολύ καλά ισπανικά, έχω κανει και ισπανόφωνο μεταπτυχιακό στην Ισπανία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να το πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Πω πω! Πώς είναι δυνατόν; Κόπηκα για 5η φορά (!!!!!) στα Ισπανικά! Έχω μεινει 1 χρόνο στην Ισπανία, προετοιμάστηκα πολύ καλά τις 2 τελευταίες φορές που έδωσα και τίποτα! Κι εχω πτυχία γερμανικών και γαλλικών που δεν μπορώ να φτιάξω μια πρόταση. Τι φταίει; τα εχω πάρει!!! Τι προσπαθείς να πάρεις; Επίσης, τα ισπανικά είναι πανεύκολη γλώσσα και αυτό αποτελεί παγίδα αν πηγαίνεις για Superior ακόμα κι αν έχεις ζήσει Ισπανία. Και αυτό γιατί δεδομένου ότι μια χαρά συνεννοείσαι με όλον τον κόσμο, εφησυχάζεις και δεν ψάχνεις να βρεις τα αδύνατα σημεία σου. Προφανώς πρέπει να αλλάξεις καθηγητή. Δεν ξέρω που κάνεις, αλλά αν κάνεις σε κάποιον που απλά τσίμπησε ένα Superior τότε που ήταν χαμηλότερο το επίπεδο τότε βρήκαμε τη ρίζα του κακού. Γιατί δεν πας στο Cervantes (αν μένεις Αθήνα); Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 lewton, το superior προσπαθώ να πάρω. Την πρώτη φορά έδωσα από μόνη μου για πλάκα, είχα το μπάσικο, είχα πάει κι εράσμους στην Ισπανία... αλλά κόπηκα. Μετά πήγα φροντιστήριο για ένα χρόνο, η καθηγήτρια ήταν ισπανίδα κι η ίδια, αλλά και πάλι τίποτα. Έφυγα, πήγα για μεταπτυχιακό στην Ισπανία, τελείωσα, γύρισα, έκανα ιδιαίτερα με άλλον καθηγητή, και πάλι τίποτα! Τις τελευταίες 2 φορές διάβασα μόνη μου, γιατί ο.τι ήταν να κάνω με καθηγητές και φροντιστήρια το έκανα, δε μένει τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 lewton, το superior προσπαθώ να πάρω. Την πρώτη φορά έδωσα από μόνη μου για πλάκα, είχα το μπάσικο, είχα πάει κι εράσμους στην Ισπανία... αλλά κόπηκα. Μετά πήγα φροντιστήριο για ένα χρόνο, η καθηγήτρια ήταν ισπανίδα κι η ίδια, αλλά και πάλι τίποτα. Έφυγα, πήγα για μεταπτυχιακό στην Ισπανία, τελείωσα, γύρισα, έκανα ιδιαίτερα με άλλον καθηγητή, και πάλι τίποτα! Τις τελευταίες 2 φορές διάβασα μόνη μου, γιατί ο.τι ήταν να κάνω με καθηγητές και φροντιστήρια το έκανα, δε μένει τίποτα άλλο. Τι να πω, ίσως είσαι άτυχη. Εγώ θα πάω στο Cervantes φέτος, επειδή θεωρώ ότι έχει άλλη χάρη σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 lewton και λοιποί thnx για τις απαντήσεις. Λογικά θα ξεκινήσω ισπανικά γιατί θέλω κάτι εύκολο και στην εκμάθηση αλλά και στο πτυχίο. :) se habla espanol? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Βγηκαν τα απουελεσματα απο το Ιταλικο Ινστιτουτο!πηρα το Diploma!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Βγηκαν τα απουελεσματα απο το Ιταλικο Ινστιτουτο!πηρα το Diploma!:D Συγχαρητήρια, αυτό είναι αντίστοιχο του λόουερ.;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Συγχαρητήρια, αυτό είναι αντίστοιχο του λόουερ.;; επιπεδο Β2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 περιμενω το celi 1 αμαν... στην αθηνα ανακοινωθηκαν..... Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Hello guys!! Υπάρχει κάποιος στην παρέα του myphone που να γνωρίζει τούρκικα; Thanx in advance Nick Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Θέλω να κάνω μια ερώτηση, όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Μιας και πολλοι ξεκιναμε μια γλώσσα σε μεγαλύτερη ηλικία, τι είναι αυτό που σας διδασκουν στο πρωτο μάθημα; πρεπει να κανω μια εργασία για τη σχολή, να παραστήσω διδασκαλία σε πρώτο μάθημα αγγλικών ενηλίκων-αρχάριων. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θεωρώ γελοίο για παράδειγμα να τους δείξω εικονίτσες για να μάθουν το αλφάβητο. Πώς ήταν τα πρώτα μαθηματα που κάνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Παιδια ξερετε αν και πως μπορω να παρω το πτυχιο(το χαρτι δλδ) του lower Cambridge & Michigan μεσω ιντερνετ; Να μου το στειλουν, γιατι μεσω φροντιστηριου δεν μπορει πλεον να γινει.. Επισης, πανε καποια χρονια απο τοτε που εδωσα εξετασεις κ τα πηρα.. Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο τα αντίστοιχα ινστιτούτα....:) Θέλω να ρωτήσω κάτι και εγώ..... Στα γαλλικά έχω B2, και φέτος θα πάω πρώτη λυκείου! Αξίζει να συνεχίσω για C1? Εννοώ αξίζει να κάθομαι να διαβάζω, ενώ μπορώ να πάρω ένα ξεκούραστο μάθημα ή υπολογιστές.....?:) Thanks! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο τα αντίστοιχα ινστιτούτα....:) Θέλω να ρωτήσω κάτι και εγώ..... Στα γαλλικά έχω B2, και φέτος θα πάω πρώτη λυκείου! Αξίζει να συνεχίσω για C1? Εννοώ αξίζει να κάθομαι να διαβάζω, ενώ μπορώ να πάρω ένα ξεκούραστο μάθημα ή υπολογιστές.....?:) Thanks! Αν δε λατρεύεις τα γαλλικά, μην το κάνεις. Τζάμπα κόπος. Αν τα λατρεύεις, εγώ λέω να το κάνεις. Δεν είναι σίγουρο ότι θα το πάρεις μόνο με τη βοήθεια από το σχολείο, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς. Και εκτός αυτού, δεν είναι τα πτυχία το παν. Η γνώση είναι δύναμη. Κάθε τι παραπάνω που μαθαίνεις στα γαλλικά -εφόσον σου αρέσουν- είναι υπέρ σου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο τα αντίστοιχα ινστιτούτα....:) Θέλω να ρωτήσω κάτι και εγώ..... Στα γαλλικά έχω B2, και φέτος θα πάω πρώτη λυκείου! Αξίζει να συνεχίσω για C1? Εννοώ αξίζει να κάθομαι να διαβάζω, ενώ μπορώ να πάρω ένα ξεκούραστο μάθημα ή υπολογιστές.....?:) Thanks! αντιστοιχο προβλημα ειχα κ γω στην ηλικια σου με τα γερμανικα. τελικα συνεχισα και πηρα το γ1, αλλα με κουρασε πολυ ολη η χρονια κ ο κοπος και το διαβασμα με αποτελεσμα στην δευτερα λυκειου να ψιλοπαρατησω την μελετη.:O αν δεν σκεφτεσαι πως θα υπαρξει τετοιο προβλημα τοτε συνεχισε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Hello guys!! Υπάρχει κάποιος στην παρέα του myphone που να γνωρίζει τούρκικα; Thanx in advance Nick Ξέρω κάτι ψιλά.:ninja: Τι θες? Καμιά λέξη? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 αντιστοιχο προβλημα ειχα κ γω στην ηλικια σου με τα γερμανικα. τελικα συνεχισα και πηρα το γ1, αλλα με κουρασε πολυ ολη η χρονια κ ο κοπος και το διαβασμα με αποτελεσμα στην δευτερα λυκειου να ψιλοπαρατησω την μελετη.:O αν δεν σκεφτεσαι πως θα υπαρξει τετοιο προβλημα τοτε συνεχισε. Λοιπόν, πρώτα από όλα, κάνω μαθήματα και στο σπίτι, εννοείται ότι δεν θα έδινα μόνο με το σχολείο..... Απλά, νομίζω ότι θα είναι ένα στήριγμα. Αλήθεια είναι ότι δεν τρελαίνομαι για τα γαλλικά, αλλά είναι πάντα χρήσιμο να ξέρεις μια δεύτερη γλώσσα.... Δεν ξέρω, αύριο αρχίζουμε και θα δω....... Thanks πάντως.........! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts