Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φοράω την MIUI Global Stable 8.0.4.0 (MBFMIDG) και παρατηρώ συνεχώς ότι έχω drain από το Cell Standby (battery used by radio) σε ποσοστό που φτάνει 81%΄, ενώ βγάζω SoT 4.5ώρες περίπου. Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσω το drain; Να ξαναπεράσω τη rom από την αρχή;

Το πρόβλημα ήταν ότι το κινητό δεν έμπαινε ποτέ σε deep sleep mode και γι'αυτό το λόγο είχα drain. Το έλυσα αντικαθιστώντας την παλιά μου sim με μία καινούργια. Όποιος λοιπόν αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα και θέλει να αποφύγει το ξεκλείδωμα του bootloader και το root, ας δοκιμάσει να αλλάξει την sim του.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πώς περνάω ρε παιδιά τις επαφές απο τις σιμ στο τηλέφωνο;

https://www.youtube.com/watch?v=2RXYpIW0kwM

Ετσι τις βρισκεις και στο ιδιο μενου αν θυμαμαι καλα εχει επιλογες για να τις περασεις και στην μνημη του τηλεφωνου.

Ειναι ηδη ρυθμισμενες οι εφαρμογες ραδιοφωνου απο την προηγουμενη ερωτηση πριν μερες.το ραδιοφωνο λειτουργει κανονικα μετα απο επαννεκινηση

ραδιόφωνο μέσω ιντερνετ;

η το κανονικό;

ίσως πω και χαζομάρα,αλλά με άλλα ακουστικά έχεις δοκιμάσει;

Xiaomi 12 Pro

https://www.youtube.com/watch?v=2RXYpIW0kwM

Ετσι τις βρισκεις και στο ιδιο μενου αν θυμαμαι καλα εχει επιλογες για να τις περασεις και στην μνημη του τηλεφωνου.[

ευχαριστω

Καλησπερα,

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο που το γραφω,

Χτες παρελαβα ενα redmi 4a απο vickmall ολα καλα εκτος του bug που βγαζει οταν πας να μπει στα μηνυματα...

Τι μπορει να φταιει?Δεν θελω να μπλεξω με ρουτ κλπ διοτι ο χρηστης που το θελει ειναι πολυ light...

Εχουμε καμια ιδεα,αλλιως κανενα αλλο προγραμμα να χρησιμοποιει για να μπαινει στα μηνυματα?http://i.imgsafe.org/c3b5b052c1.jpg

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Ποιό πρόγραμμα προτείνετε για να καθαρίζει η μνήμη απο άχρηστα αρχεία???

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποιό πρόγραμμα προτείνετε για να καθαρίζει η μνήμη απο άχρηστα αρχεία???

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που έχει το κινητό.

Xiaomi 12 Pro

εχει βγει καποια global stable που να περιεχει ελληνικα?

Ναι η 8.1.4.0

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φοράω την MIUI Global Stable 8.0.4.0 (MBFMIDG) και παρατηρώ συνεχώς ότι έχω drain από το Cell Standby (battery used by radio) σε ποσοστό που φτάνει 81%΄, ενώ βγάζω SoT 4.5ώρες περίπου. Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσω το drain; Να ξαναπεράσω τη rom από την αρχή;

Αλλαξε σιμ παρε καινουργια 4g απο εκει ειναι

@kflabouris

Κανε επαναφορα ρυθμίσεων.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Θα εχουμε καμια απωλεια αρχειων?

Θα εχουμε καμια απωλεια αρχειων?

Στην επαναφορά το τηλέφωνο επανέρχεται στην εργοστασιακή κατάσταση..... Άρα ναι θα χάσεις ότι είχες περάσει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Στην επαναφορά το τηλέφωνο επανέρχεται στην εργοστασιακή κατάσταση..... Άρα ναι θα χάσεις ότι είχες περάσει.

Ok..Αν δεν αλλαξει κατι...Εχουμε καμια εφαρμογη για να βλεπουμε-στελνουμε μηνυματα?

καλησπερα παιδια...

ο κολλητος αγορασε το redmi note 4 και ανοιγοντας και κανοντας αναβαθμιση, ειμαστε πλεον στην 8.0.4.0. χωρις ομως τα ελληνικα που χρειαζομαστε. κανουμε υπομονη ή κατεβαζουμε developer Version: 7.2.9 (MIUI8) ? ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση.

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

καλησπερα παιδια...

ο κολλητος αγορασε το redmi note 4 και ανοιγοντας και κανοντας αναβαθμιση, ειμαστε πλεον στην 8.0.4.0. χωρις ομως τα ελληνικα που χρειαζομαστε. κανουμε υπομονη ή κατεβαζουμε developer Version: 7.2.9 (MIUI8) ? ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση.

προτεινω υπομονη να επαναφερει stable με ελληνικα η xiaomi

Edited by telefoneri

καλησπερα παιδια...

Φλασαρε την ντεβ 7.2.9 άφοβα έχει ελληνική γλώσσα,αυτή έχω από χθες

Αν βιάζεσαι πέρνα την dev.

Η επιστροφή στην global είναι πολύ εύκολη διαδικασία.

Xiaomi 12 Pro

ευχαριστω για τις απαντησεις... να σε ρωτησω votis αφου την εχεις απο χτες.

εχεις κανονικα double tap kai dual apps ?

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

τελεια...προχωραω τοτε... ευχαριστω πολυ παιδια!

Παιδιά καλησπέρα, πως το βλέπετε θα πάρουμε αναβάθμιση σε android nougat η όχι? Γιατί κάτι άκουσα πως τα μοντέλα με mediatek δεν τους δίνει αναβάθμιση εύκολα η xiaomi...:worry:
H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p

Παιδιά καλησπέρα, πως το βλέπετε θα πάρουμε αναβάθμιση σε android nougat η όχι? Γιατί κάτι άκουσα πως τα μοντέλα με mediatek δεν τους δίνει αναβάθμιση εύκολα η xiaomi...:worry:

Δυσκολάκι,αν και είναι στην λίστα.

Βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι το sd variant ή το mtk που θα πάρει αναβάθμιση ή και τα δύο...:wacko:

Xiaomi 12 Pro