odiss Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλημέρα . Έχω κάνει κ εγώ την αναβάθμιση σε 8.1.7 και δεν έχω δεί κάποιο πρόβλημά σχετικά με αυτό που λέτε. Δουλεύουν όλα οκ.Να δούμε πότε θα πάρει την 8.2.3 Το RN3 την έχει πάρει.γιατι αργούν τόσο πολύ στο RN4?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παιδιά η συσκευή έχει κολλήσει με τέσσερα πολύχρωμα εικονίδια που περιστρέφονται και δεν ανοίγει,είχα πατήσει επαναφορά εδώ και κάνα μισάωρο κάνει αυτό,έπεσε σε bootloop; άνοιξε εν τέλη; ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα . Έχω κάνει κ εγώ την αναβάθμιση σε 8.1.7 και δεν έχω δεί κάποιο πρόβλημά σχετικά με αυτό που λέτε. Δουλεύουν όλα οκ.Να δούμε πότε θα πάρει την 8.2.3 Το RN3 την έχει πάρει.γιατι αργούν τόσο πολύ στο RN4?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μας τα έχει κάνει μαντάρα η xiaomi με το nikel.Οι άλλες εκδόσεις του κινητού έχουν φύγει πιο μπροστά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ναι άνοιξε όλα καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefenbmx Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλημερα! Ειμαι καινουριος στο forum και χαιρετω τα παιδια που κανουν καλη δουλεια! Θελω να αποκτησω RN4 η RN4x και η ερωτηση μου ειναι αν δεν εχει την 800 μπαντα με αλλαγη της ρομ την παιρνει?και φυσικα αν καποιος το εχει κανει γτ ειμαι ασχετος τελειως. Ευχαριστω εκ τον πρωτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλημερα! Ειμαι καινουριος στο forum και χαιρετω τα παιδια που κανουν καλη δουλεια! Θελω να αποκτησω RN4 η RN4x και η ερωτηση μου ειναι αν δεν εχει την 800 μπαντα με αλλαγη της ρομ την παιρνει?και φυσικα αν καποιος το εχει κανει γτ ειμαι ασχετος τελειως. Ευχαριστω εκ τον πρωτερων! Όχι φίλτατε δεν είναι θέμα software Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Είναι Global Version? Μόλις το παρέλαβα. το κουτι γράφει global version και επίσης έχει ελληνικά, παρόλο που στην σελίδα του eshop γράφει πως έχει αγγλικό μενού. Μπορώ να επιβεβαιώσω κάπως αλλιώς ότι όντως έχει την 800αρα; Πέραν του κόκκινου "global version" δεν αναγράφει πουθενά ποιες μπάντες παίζει. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Μόλις το παρέλαβα. το κουτι γράφει global version και επίσης έχει ελληνικά, παρόλο που στην σελίδα του eshop γράφει πως έχει αγγλικό μενού. Μπορώ να επιβεβαιώσω κάπως αλλιώς ότι όντως έχει την 800αρα; Πέραν του κόκκινου "global version" δεν αναγράφει πουθενά ποιες μπάντες παίζει. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα ρουταρεις ναι. Βαζεις μια εφαρμογη που βγαζει τις διαθεσιμες μπαντες. Παντως σε τηλεφωνο που τους εκανα μου απαντησαν οτι δεν την εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Αμα ρουταρεις ναι. Βαζεις μια εφαρμογη που βγαζει τις διαθεσιμες μπαντες. Παντως σε τηλεφωνο που τους εκανα μου απαντησαν οτι δεν την εχει. Μπα δεν είμαι διατεθημενος να ρουταρω, ειδικά από την στιγμή που έχει ελληνικά κλπ (δεν είναι για μένα η συσκευη). Όσο για το τι σου είπαν, εδώ σου λέω, γράφουν στο site πως είναι με αγγλικό μενού Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 γεια σας παιδια, χρονια πολλα και χριστος ανεστη. Μια φιλη μου αγορασε απο το eshop το note 4 και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να περασω καποιο λογισμικο με Ελληνικα. Αν δεν κάνω λάθος είναι με το helios x20 και 2gb μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να προσθέσει στη πρώτη σελίδα τις εκδόσεις κινητών που έχουν κυκλοφορήσει και όλα τα χαρακτηριστικά τους? Το λέω διότι ψάχνομαι και εγώ για το ποια έκδοση να προτιμήσω και δε γίνεται να διαβάσω ('οπως και πολλοί φαντάζομαι) όλες αυτές τις σελίδες. Ευχαριστώ. :) Φιλικά πάντα. Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Μπα δεν είμαι διατεθημενος να ρουταρω, ειδικά από την στιγμή που έχει ελληνικά κλπ (δεν είναι για μένα η συσκευη). Όσο για το τι σου είπαν, εδώ σου λέω, γράφουν στο site πως είναι με αγγλικό μενού Μπορει η πρωτες εκδοσεις της rom να μην ειχαν ελληνικα και να παρεμεινε μετα ετσι. Τεσπα, σου ειπα το μοναδικο τροπο να το εξακριβωσεις. Εναλλακτικα βρες ενα μερος που ξερεις οτι σιγουρα εχει μονο 800 band και τσεκαρε να δεις αν εχεις 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλησπέρα σε ολους,παρατηρω μετα την αναβαθμιση κατα την επανεκκινηση της συσκευης σαν καμμενα pixel και αρχίζω και προβληματιζομαι! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 για τα παιδιά με τα πίξελ,δοκιμάσατε να γυρίσετε σε παλαιότερη έκδοση να δείτε τι παίζει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλημερα.πώς επιστρεφουμε σε παλαιοτερη εκδοση; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με την αυτόματη φωτεινότητα κάτι κουλα που μου κάνει όπου η φωτεινότητα ξαφνικά πάει στο τέρμα στα καλά του καθουμενου και μετά ξαναπέφτει παλι, το χει παρατηρήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλημερα.πώς επιστρεφουμε σε παλαιοτερη εκδοση; την κατεβάζεις και την περνάς από τον updater. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Καλησπέρα. Ένα ακόμη bug βρήκα στην γκαλερί φωτογραφιών μου ρολαροντας διαρκώς φωτογραφίες σε κάποια στιγμή "κολλάει". Στο google photos δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει τρόπος με κάποιο update να διορθωθεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μήνες τωρα.το έθεσα εδώ αλλά δεν πήρα απάντηση.ενω σαν εφαρμογή είναι πολύ καλή.τωρα κατέβασα κάποια άλλη από το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μήνες τωρα.το έθεσα εδώ αλλά δεν πήρα απάντηση.ενω σαν εφαρμογή είναι πολύ καλή.τωρα κατέβασα κάποια άλλη από το play. Πάντως απαράδεκτο για μένα να έχει τέτοιο θέμα. Τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Καμία σχέση αλλά τέλος πάντων. Περάστε την dev,να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο,τόσο καιρό το λέω... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Καμία σχέση αλλά τέλος πάντων. Περάστε την dev,να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο,τόσο καιρό το λέω... Ποια είναι αυτή η dev μπορείς να μας κατατοπισεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 εδώ είναι. την κατεβάζεις,την περνάς μέσω updater και βουαλά. Πολύ πιο καινούρια από την όποια Global και με ελληνικά και τα όλα της. Κάθε παρασκευή έχει ενημέρωση,βλέπεις τι αλλάζει και αν θες την κάνεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Hi dev έκδοση είναι σταθερή;υπάρχει περίπτωση να πάρει την έκδοση 7;και πως ακριβώς είναι ο οδηγος;υπάρχει τρόπος μετά επαναφοράς στήν εργοστασιακη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Από την stable πιο σταθερή είναι. Για το 7 μόνο η xiaomi ξέρει. Για να περάσει την dev την κατεβάζεις,την περνάς στην μνήμη και από τον updater επιλέγεις το αρχείο ενημέρωσης. Για να πας σε σταθερή ακολουθείς την ίδια διαδικασία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Προσπάθησα να την εγκαταστήσω και μου έβγαλε μήνυμα ότι θα εγκαταστήσω έκδοση παλαιότερη από αυτή που έχω. Έχω 8.1.7.0 σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts