Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η πιο ισχυρη εκδοση του "redmi note 4" με mediatek επεξεργαστη ειναι η 3/64.

τα λινκ σου δειχνουν ακριβως το ιδιο κινητο απο πλευρας hardware.

καμια φορα μπορει να σου ερθει με αλλη rom απο εκεινη της παραγγελιας.

θηκη σιλικονης προτεινω μια που εβαλα και στο σχολιο #1915

Όλα τα sites το στέλνουν με κινέζικο logo στο καπάκι; απ'οτι είδα

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-helio-x20-mt6797-deca-core-3gb-ram-64gb-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-metal-body-golden.html

Εδώ και 2 μέρες βλέπω ότι δεν μπορώ να συνδεθώ σε wifi ενώ έχει full σήμα δεν κάνει τίποτα. Εχει κάνεις το συγκεκριμένο πρόβλημα? Υπάρχει καμία λύση?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν εννοείς το Mi από πίσω,είναι το σήμα της μάρκας.

Xiaomi 12 Pro

Καλησπερα σε ολους.Εχω προσφατα αλλαξει σε galaxy a5 2016,αλλα η αληθεια ειναι οσο περναει ο καιρος τοσο με τρωει να το δωσω για το redmi note 4.Καταρχην ενδιαφερομαι για ελληνικο για να εχω εγγυηση.Φανταζομαι πως δεν θα εχει προβλημα με το 4g οπως διαβαζα ετσι;(εχω cosmote).Γενικα οι εντυπωσεις σας απο οθονη μπαταρια καμερα και ταχυτητα ποιες ειναι;Και αξιζει μια μεταβαση απο το α5 στο xiaomi;

οχι. μονο καποια καταστηματα το εχουν σε εκδοση που γραφει "china mobile 4G".

οι περισσοτεροι το εχουν κανονικα, μονο με το "mi" που ειναι το ονομα-logo της εταιρειας.

οσα πηρα για φιλους απο το geek, ειναι κανονικα-σκετα. link.

το vickmall εχει +20$ για το καθαρο (χωρις "china μπλα μπλα")

Edited by telefoneri

Καλησπερα στη παρεα. Ειδα ανακοινωση στο fb της unifone οτι εφερε το 4x Και βλεπω εδω http://www.unifone.gr/Xiaomi-Redmi-Note-4X-32GB-LTE-DUAL-White-Gold οτι παρολο που στη περιγραφη εχει το αλλο μοντελο,στο τιτλο και στα χαρακτηριστικα γραφει 4χ με sd.Ξερουμε αν οντως ισχυει; :blink:

Καλησπερα στη παρεα. Ειδα ανακοινωση στο fb της unifone οτι εφερε το 4x Και βλεπω εδω http://www.unifone.gr/Xiaomi-Redmi-Note-4X-32GB-LTE-DUAL-White-Gold οτι παρολο που στη περιγραφη εχει το αλλο μοντελο,στο τιτλο και στα χαρακτηριστικα γραφει 4χ με sd.Ξερουμε αν οντως ισχυει; :blink:

Δεν μου κανει τοσο εντυπωση. Αν ελεγε οτι ειναι το global θα με παρεξενευε (που οντως δεν εχει προλαβει να κυκλοφορησει τοσο).

καλημερα στο φορουμ! Παρελαβα το κινητο 3/32 σε μαυρο με την global ολα αψογα πραγματικα σφαιρα και πολυ ομορφο αλλα θεμα με μπαταρια??!!! Μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει αν αυτη ειναι η σωστη global?

οριστε και η φωτογραφια

https://drive.google.com/file/d/0BxY3C5J9QHYOdWJqdXVhUVBOOFk/view

Edited by nikosnick1

Aυτή είναι.

Αλλά τι εννοείς πρόβλημα;

Ανέβασε μια φωτογραφία από τα στατιστικά της μπαταρίας σου.

Xiaomi 12 Pro

30% αναλωση μπαταριας και 1.5 ωρα οθονη με ενεργο wifi ειναι εντος φυσιολογικων πλαισιων για το κινητο (ειδικα αν ειναι και πρωτη φορτιση). Απο εκει και περα εξαρταται ποσο ψηλα εχεις τη φωτεινοτητα και τι συγχρονισμους εχει αφησει ανοιχτους. Γενικα στους περισσοτερους η μπαταρια βγαζει περιπου 5-6 ωρες sot

οχι. μονο καποια καταστηματα το εχουν σε εκδοση που γραφει "china mobile 4G".

οι περισσοτεροι το εχουν κανονικα, μονο με το "mi" που ειναι το ονομα-logo της εταιρειας.

οσα πηραν φιλοι μου απο το geek, ειναι κανονικα-σκετα. link.

το vickmall εχει +20$ για το καθαρο (χωρις "china μπλα μπλα")

Το geek και το gear δίνουν θήκη όπως το vickmall?

Καλησπέρα έχοντας περάσει από china rom (με αυτή ήρθε το κινητό) στην ελληνική της xiomi-miui.gr ξέρει κανείς αν είναι προτιμότερη αυτή και όχι η globa 8.1.10.0l;(είχα βάλει και global αλλά μάλλον χαζεύοντας είχα την 8.0.4.0 που δεν είχε ελληνικά). Βασικά θέλω stable rom οχι developer.

Επίσης δύο ερωτήσεις για όσους έχουν την ρομ την ελληνική (xiomi-miu.gr)

1) Μπορείτε να ορίσετε σε επαφή ως ήχο κλήσης μια μουσική που έχετε φτιάξει εσείς από κάποιο τραγούδι γιατί εγώ δεν μπορώ όχι από τους ήχους του κινητού και

2) Η γραμμή κατάστασης ενώ είστε σε κάποια εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε σε κάθετη θέση του κινητού1 γιατί σε έμενα όταν είμαι μέσα σε μια εφαρμογή (πχ facebook) κατεβαίνει μόνο αν είμαι στην αρχική οθόνη ή όταν γύρισω το κινητό σε οριζόντια θέση.

Η ελληνική 1000% καλύτερη κσι απλά κάνεις update χειροκίνητα άμα βγει η επόμενη

1) Μπορείς να το κάνεις από τις επαφές , επεξεργασία επαφής

2) Όχι (από όσο ξέρω) δεν είμαι σίγουρος

-------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία

Η ελληνική 1000% καλύτερη κσι απλά κάνεις update χειροκίνητα άμα βγει η επόμενη

1) Μπορείς να το κάνεις από τις επαφές , επεξεργασία επαφής

2) Όχι (από όσο ξέρω) δεν είμαι σίγουρος

Ευχαριστώ, είμαι με την stable την ελληνική και πιο πρίν είχα δοκιμάσει μέχρι την global 8.0.4.0 και δεν ήξερα αν η 8.1.6.0 που βγήκε τώρα τελευταία και έχει ελληνικά αξίζει.

Στις επαφές πάω και επιλέγω ξεχωριστό ήχο αλλά δεν τον δέχεται χτυπάει όπως ο κεντρικός ήχος. Στην επαφή έχω ένα κομμάτι που το ''εκοψα'' στα σημεία που θέλω από mp3. Αν βάλω ξεχωριστό ήχο από ήχο κλήσης της xiaomi τον δέχεται

Οι κάρτες microsd δουλεύουν σε όλους σε σας? Σε εμένα που δεν έχω root δεν με αφήνει να γράψω ή να σβήσω στη microsd. Είμαι με stable 8.1.15. Αν δεν ξεκλειδώσω και δώσω δικαιώματα root υπάρχει ελπίδα να χρησιμοποιήσω την κάρτα?

την 8.1.6 την κατεβάσαν και αυτή.

Πάλι τελευταία επίσημη η 8.0.4 χωρίς τα Ελληνικά.

Εγώ πέρασα στην developer πλέον.

Xiaomi 12 Pro

την 8.1.6 την κατεβάσαν και αυτή.

Πάλι τελευταία επίσημη η 8.0.4 χωρίς τα Ελληνικά.

Εγώ πέρασα στην developer πλέον.

Για πες λίγα λόγια, Χρυσόστομε.

Η 6.2.15 είναι η τελευταία global beta;

Πως είναι σα ρομ; Έχει bugs;

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Για πες λίγα λόγια, Χρυσόστομε.

Η 6.2.15 είναι η τελευταία global beta;

Πως είναι σα ρομ; Έχει bugs;

δεν είναι κακή.

Γενικά δεν μπορώ να εντοπίσω κάποια διαφορά άξια λόγο από την Global να σου πω την αλήθεια.

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά έχετε δοκιμάσει να στείλετε μήνυμα σε 5ψυφιο αριθμό? Μπορείτε? Υπάρχει κάποιος που να ξέρει γιατί δεν στέλνει????

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4η μερα που το εχω και το κινητο εχει κανει δυο φορτισεις και οι δυο πηγανε μεχρι 96% και οχι 100%. λετε να υπαρχει θεμα με μπαταρια??

παντως μου εχει παει μεχρι 5ωρες ανοιχτη οθονη αλλα με προβληματιζει του οτι δεν φορτιζει πληρως

η εκδοση που εχω ειναι η global 8.1.6.0 https://drive.google.com/file/d/0BxY3C5J9QHYOdWJqdXVhUVBOOFk/view

Edited by nikosnick1