Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σου πω κάτι; εδώ στο κέντρο, στην Άνω Κυψέλη και δεν έχει καν σήμα η κ@λ@ Wind, ούτε καν για να κάνεις στοιχειώδη κλήση!!

Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να σου πω κάτι; εδώ στο κέντρο, στην Άνω Κυψέλη και δεν έχει καν σήμα η κ@λ@ Wind, ούτε καν για να κάνεις στοιχειώδη κλήση!!

Kαι στον Κορυδαλλό δεν έχει καλό σήμα...

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα πραγματα είναι άπλα με το 4g της wind.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Ισχύει αυτό που έγραψα. Δεν είναι bag.

Βρε τις ξέρω τις διαφορετικές πάντες!!

Απλά επειδή είπε συνδυασμό Ελληνικής ρομ με Cosmote.

Xiaomi 12 Pro

Προσφατα πείρα το RM4 και έχει μεγάλο πρόβλημα στην διαχείριση της ραμ. Διαβασα ότι έχει γενικώς κάποια θεματακια στην διαχείριση της ram αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται για τέτοιο πρόβλημα αλλά για κάποιο bug του λογισμικόυ καθώς ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει reload ΟΛΑ τα app όταν κάνω multitask παρόλο που μπορει να υπάρχει διαθέσιμη μνημη περιπου 600-800mb ram.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχει καταντήσει αρκετά ενοχλητικό. Ευχαριστώ!

Σχετικο άσχετο. Αυτό ισχύει και με άλλες συσκευές? Ή μήπως υπάρχει θέμα της συσκευής?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσφατα πείρα το RM4 και έχει μεγάλο πρόβλημα στην διαχείριση της ραμ. Διαβασα ότι έχει γενικώς κάποια θεματακια στην διαχείριση της ram αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται για τέτοιο πρόβλημα αλλά για κάποιο bug του λογισμικόυ καθώς ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει reload ΟΛΑ τα app όταν κάνω multitask παρόλο που μπορει να υπάρχει διαθέσιμη μνημη περιπου 600-800mb ram.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχει καταντήσει αρκετά ενοχλητικό. Ευχαριστώ!

Έχεις 2 ή 3gb ram?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Με όλες λεμεεεε μας έχει βγάλει το λάδι η παλιοξόφτερνη!!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Στο gearbest αυτή εδώ εννοείς? http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_470615.html?wid=21

Δεν λεει ποια ειναι ακριβος δεν διαβαζω καπου global stable η global beta...

Αλλα για να την εχει international version θα εννοει την global beta που εχει πολλες γλωσσες

Οποια απο τις 2 και να εχει θα εχει ελληνικα η beta εχει ηδη ενω η stable θα εχει συντομα.

Στειλτους καλου κακου και ρωτα αν ειναι στα σιγουρα η global rom και οχι η china rom..

η απλα παρε απο to2c vickmall κλπ που στα εχει σαν επιλογη.

beta-developer

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

reload τι εννοεις?

μηπως εννοεις αυτο εδω οτι στα κλεινει?

δες το step 3 http://en.miui.com/thread-268224-1-1.html

Step 3.

Go to Settings-->Additional Settings--> Battery-->Manage apps battery usage και βαλτο off

πες μας και πια ρομ εχεις απο το about phone-miui version

Καλησπέρα,σκεφτομαι να αντικαταστησω το mi4 lte με το redmi note 4. Μέχρι στιγμής το mi4 δουλεύει μία χαρά με cosmote, υπάρχει πιθανότητα να έχω πρόβλημα με το redmi σε σχέση με τον πάροχο;ρωτώ διότι κάπου αναφέρθηκε ότι με συγκεκριμένη rom και cosmote το τηλέφωνο ίσως να μην δουλεύει σωστά.

Παιδιά αξίζει ή αγορά του από το vickmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-3gb-ram-64gb-rom-stock-in-eu-warehouse-gold.html και μάλιστα από ευρωπαϊκη αποθήκη,γιατι διαβάζω εδώ και λίγες ημέρες για μεγάλο μπλέξιμο στο τελωνείο!!! (Δεν γνωρίζω φυσικά αν ειναι αρβύλα)

Επισης βλέπω (όλοι το ίδιο ρωταμε :) )

3 εκδόσεις όπου την μία την ξεχνάμε με την κινεζική,εχουμε την Multi-language rom&Google play και την

Official Stable Global ROM

Διαβάζω συνέχεια για την επιλογή της stable global αλλά εγώ έχω θέμα με τα Αγγλικά και βλέπω να μπαίνει στο συρτάρι το κινητό.

Ή έκδοση multi-language είναι τόσο χάλια και δεν προτείνεται παιδια,και τέλος θέλω να ρωτησω αν είναι δύσκολο το κινητό να το ρουταρουμε αφού ή περισσότερες εφαρμογές που δουλεύω είναι για rout.

(Θέλω να κόβω και της διαφημίσεις με κάποια εφαρμογή .....)

Την καλησπέρα σε όλους και ψηλά την κεφαλι παιδιά...

Παιδιά αξίζει ή αγορά του από το vickmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-3gb-ram-64gb-rom-stock-in-eu-warehouse-gold.html και μάλιστα από ευρωπαϊκη αποθήκη,γιατι διαβάζω εδώ και λίγες ημέρες για μεγάλο μπλέξιμο στο τελωνείο!!! (Δεν γνωρίζω φυσικά αν ειναι αρβύλα)

Επισης βλέπω (όλοι το ίδιο ρωταμε :) )

3 εκδόσεις όπου την μία την ξεχνάμε με την κινεζική,εχουμε την Multi-language rom&Google play και την

Official Stable Global ROM

Διαβάζω συνέχεια για την επιλογή της stable global αλλά εγώ έχω θέμα με τα Αγγλικά και βλέπω να μπαίνει στο συρτάρι το κινητό.

Ή έκδοση multi-language είναι τόσο χάλια και δεν προτείνεται παιδια,και τέλος θέλω να ρωτησω αν είναι δύσκολο το κινητό να το ρουταρουμε αφού ή περισσότερες εφαρμογές που δουλεύω είναι για rout.

(Θέλω να κόβω και της διαφημίσεις με κάποια εφαρμογή .....)

Την καλησπέρα σε όλους και ψηλά την κεφαλι παιδιά...

Η stable global rom θα εχει πολυ συντομα ελληνικα αν μπορεις κανε υπομονη, η Multilanguage ειναι μουφα δεν λεει ναχεις τέτοιο κινητο με τετια rom επισης ειναι εξαιρετικα σπανια να περασει τελωνειο απο την στιγμη που το μαγαζι το δηλωνει χαμηλης αξιας(οπως κανουν ολοι). Για root εχει πολλους οδηγους αν ψαξεις.

Έχω το 2 GB, global 8.0.5 rom. Όσο για την αλλαγή στην ρύθμιση το έκανα δεν άλλαξε τίποτα

μηπως στα developer settings κατω κατω εχεις πειραξει to dont keep activities και το background process limit? (δες στην photo) http://3.bp.blogspot.com/--QKjx4IXLug/VLIZ-N1gnwI/AAAAAAAAAsU/EK_ljfqeXZI/s1600/Screenshot_2015-01-11-12-03-44.png

Το memory optimization αστο normal η low...οπως ηταν οταν ηρθε τελος παντων δεν χρειαζεται να το πειράξεις. Επισης δωσε μια στις εφαρμογες που κλεινουν full permissions

Καλησπέρα,σκεφτομαι να αντικαταστησω το mi4 lte με το redmi note 4. Μέχρι στιγμής το mi4 δουλεύει μία χαρά με cosmote, υπάρχει πιθανότητα να έχω πρόβλημα με το redmi σε σχέση με τον πάροχο;ρωτώ διότι κάπου αναφέρθηκε ότι με συγκεκριμένη rom και cosmote το τηλέφωνο ίσως να μην δουλεύει σωστά.

Το redmi note 4 εχει κανονικα 4g με ολες τις official rom με ολους τους παροχους μονο με wind εχει θεματα και αυτα συνήθως οχι σε μεγαλες πόλεις...

Edited by akatamakata

ωχ μηπως ειναι η multilanguage αυτη που λεει ο φιλος πανω?

Η επίσημη είναι αυτή.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/79bd73bf9c891f4fd6778b373f0e75d8.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Ε επίσημη είναι αυτή:...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

ωχ ναι η multilanguage ειναι... MBFCNDG στο τελος ειναι multilanguage

Έχω το 2 GB, global 8.0.5 rom. Όσο για την αλλαγή στην ρύθμιση το έκανα δεν άλλαξε τίποτα

Φιλε μου δεν εχεις official rom ολα αυτα που σου λεω ειναι για τις official rom... Μπορει νανε και προβλημα τις ρομ που εχεις αυτα που μου λες

καλου κακου δοκιμασετα τι να πω

Αν ρουταρουμε κινητο με Official Stable Global, θα έχουμε ΟΤΑ update, η τα χάνουμε?

επίσημη global 8.0.5 rom που αναφέρθηκε πιο πριν,δεν υπάρχει πάντως.

Για την stable 8.0.4 ρωταω χωρις Ελληνικά.

Για την stable 8.0.4 ρωταω χωρις Ελληνικά.

Δεν απάντησα σε εσένα,δεν έχω κάνει παράθεση ποστ δικό σου.

Xiaomi 12 Pro

Δυστυχώς η έλλειψη ois είσαι εμφανής στη κάμερα όπως λένε.

όταν έχει καλό φωτισμό οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές.

Άσε να λένε.

Xiaomi 12 Pro

όταν έχει καλό φωτισμό οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές.

Άσε να λένε.

όλες οι κάμερες αν έχουν φως βγάζουν καλές φώτο.. στο θέμα χαμηλού φωτισμού δυστυχώς υστερεί..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

όλες οι κάμερες αν έχουν φως βγάζουν καλές φώτο.. στο θέμα χαμηλού φωτισμού δυστυχώς υστερεί..

εδώ υστερούν ακριβότερα,με υποτίθεται καλύτερες υλοποιήσεις....

τι το ψυρίζουμε.

Xiaomi 12 Pro

Όχι και όλες. Εκτός κι αν τις κρίνουμε στην οθόνη του κινητού. Πραγματικά όμως το σκοτάδι είναι αυτό που ξεχωρίζει τους κορυφαίος. Εκεί θαλασσοπνίγεται η πλειοψηφία.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σκέφτομαι να πάρω την συσγκευή.

Μηπως ξέρει κανείς το SAR της, γιατί στα διάφορα sites που έξαψα δεν το βρήκα.

Επίσης έχει κανείς ιδέα, γιατί δεν αναφέρουν την συγκεκριμένη συσκευή στο επίσημο site της εταιρίας?