ovelix5 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Να σου πω κάτι; εδώ στο κέντρο, στην Άνω Κυψέλη και δεν έχει καν σήμα η κ@λ@ Wind, ούτε καν για να κάνεις στοιχειώδη κλήση!! Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Να σου πω κάτι; εδώ στο κέντρο, στην Άνω Κυψέλη και δεν έχει καν σήμα η κ@λ@ Wind, ούτε καν για να κάνεις στοιχειώδη κλήση!! Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Kαι στον Κορυδαλλό δεν έχει καλό σήμα... ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα πραγματα είναι άπλα με το 4g της wind. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Ισχύει αυτό που έγραψα. Δεν είναι bag. Βρε τις ξέρω τις διαφορετικές πάντες!! Απλά επειδή είπε συνδυασμό Ελληνικής ρομ με Cosmote. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Choasfever Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Προσφατα πείρα το RM4 και έχει μεγάλο πρόβλημα στην διαχείριση της ραμ. Διαβασα ότι έχει γενικώς κάποια θεματακια στην διαχείριση της ram αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται για τέτοιο πρόβλημα αλλά για κάποιο bug του λογισμικόυ καθώς ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει reload ΟΛΑ τα app όταν κάνω multitask παρόλο που μπορει να υπάρχει διαθέσιμη μνημη περιπου 600-800mb ram. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχει καταντήσει αρκετά ενοχλητικό. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Να σου πω κάτι; εδώ στο κέντρο, στην Άνω Κυψέλη και δεν έχει καν σήμα η κ@λ@ Wind, ούτε καν για να κάνεις στοιχειώδη κλήση!! Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Σχετικο άσχετο. Αυτό ισχύει και με άλλες συσκευές? Ή μήπως υπάρχει θέμα της συσκευής? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσφατα πείρα το RM4 και έχει μεγάλο πρόβλημα στην διαχείριση της ραμ. Διαβασα ότι έχει γενικώς κάποια θεματακια στην διαχείριση της ram αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται για τέτοιο πρόβλημα αλλά για κάποιο bug του λογισμικόυ καθώς ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει reload ΟΛΑ τα app όταν κάνω multitask παρόλο που μπορει να υπάρχει διαθέσιμη μνημη περιπου 600-800mb ram. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχει καταντήσει αρκετά ενοχλητικό. Ευχαριστώ! Έχεις 2 ή 3gb ram? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Με όλες λεμεεεε μας έχει βγάλει το λάδι η παλιοξόφτερνη!!! Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Στο gearbest αυτή εδώ εννοείς? http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_470615.html?wid=21 Δεν λεει ποια ειναι ακριβος δεν διαβαζω καπου global stable η global beta... Αλλα για να την εχει international version θα εννοει την global beta που εχει πολλες γλωσσες Οποια απο τις 2 και να εχει θα εχει ελληνικα η beta εχει ηδη ενω η stable θα εχει συντομα. Στειλτους καλου κακου και ρωτα αν ειναι στα σιγουρα η global rom και οχι η china rom.. η απλα παρε απο to2c vickmall κλπ που στα εχει σαν επιλογη. beta-developer ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσφατα πείρα το RM4 και έχει μεγάλο πρόβλημα στην διαχείριση της ραμ. Διαβασα ότι έχει γενικώς κάποια θεματακια στην διαχείριση της ram αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται για τέτοιο πρόβλημα αλλά για κάποιο bug του λογισμικόυ καθώς ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει reload ΟΛΑ τα app όταν κάνω multitask παρόλο που μπορει να υπάρχει διαθέσιμη μνημη περιπου 600-800mb ram. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχει καταντήσει αρκετά ενοχλητικό. Ευχαριστώ! reload τι εννοεις? μηπως εννοεις αυτο εδω οτι στα κλεινει? δες το step 3 http://en.miui.com/thread-268224-1-1.html Step 3. Go to Settings-->Additional Settings--> Battery-->Manage apps battery usage και βαλτο off πες μας και πια ρομ εχεις απο το about phone-miui version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Δυστυχώς η έλλειψη ois είσαι εμφανής στη κάμερα όπως λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Choasfever Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Έχω το 2 GB, global 8.0.5 rom. Όσο για την αλλαγή στην ρύθμιση το έκανα δεν άλλαξε τίποτα Edited November 23, 2016 by Choasfever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Καλησπέρα,σκεφτομαι να αντικαταστησω το mi4 lte με το redmi note 4. Μέχρι στιγμής το mi4 δουλεύει μία χαρά με cosmote, υπάρχει πιθανότητα να έχω πρόβλημα με το redmi σε σχέση με τον πάροχο;ρωτώ διότι κάπου αναφέρθηκε ότι με συγκεκριμένη rom και cosmote το τηλέφωνο ίσως να μην δουλεύει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδιά αξίζει ή αγορά του από το vickmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-3gb-ram-64gb-rom-stock-in-eu-warehouse-gold.html και μάλιστα από ευρωπαϊκη αποθήκη,γιατι διαβάζω εδώ και λίγες ημέρες για μεγάλο μπλέξιμο στο τελωνείο!!! (Δεν γνωρίζω φυσικά αν ειναι αρβύλα) Επισης βλέπω (όλοι το ίδιο ρωταμε :) ) 3 εκδόσεις όπου την μία την ξεχνάμε με την κινεζική,εχουμε την Multi-language rom&Google play και την Official Stable Global ROM Διαβάζω συνέχεια για την επιλογή της stable global αλλά εγώ έχω θέμα με τα Αγγλικά και βλέπω να μπαίνει στο συρτάρι το κινητό. Ή έκδοση multi-language είναι τόσο χάλια και δεν προτείνεται παιδια,και τέλος θέλω να ρωτησω αν είναι δύσκολο το κινητό να το ρουταρουμε αφού ή περισσότερες εφαρμογές που δουλεύω είναι για rout. (Θέλω να κόβω και της διαφημίσεις με κάποια εφαρμογή .....) Την καλησπέρα σε όλους και ψηλά την κεφαλι παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Παιδιά αξίζει ή αγορά του από το vickmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-3gb-ram-64gb-rom-stock-in-eu-warehouse-gold.html και μάλιστα από ευρωπαϊκη αποθήκη,γιατι διαβάζω εδώ και λίγες ημέρες για μεγάλο μπλέξιμο στο τελωνείο!!! (Δεν γνωρίζω φυσικά αν ειναι αρβύλα) Επισης βλέπω (όλοι το ίδιο ρωταμε :) ) 3 εκδόσεις όπου την μία την ξεχνάμε με την κινεζική,εχουμε την Multi-language rom&Google play και την Official Stable Global ROM Διαβάζω συνέχεια για την επιλογή της stable global αλλά εγώ έχω θέμα με τα Αγγλικά και βλέπω να μπαίνει στο συρτάρι το κινητό. Ή έκδοση multi-language είναι τόσο χάλια και δεν προτείνεται παιδια,και τέλος θέλω να ρωτησω αν είναι δύσκολο το κινητό να το ρουταρουμε αφού ή περισσότερες εφαρμογές που δουλεύω είναι για rout. (Θέλω να κόβω και της διαφημίσεις με κάποια εφαρμογή .....) Την καλησπέρα σε όλους και ψηλά την κεφαλι παιδιά... Η stable global rom θα εχει πολυ συντομα ελληνικα αν μπορεις κανε υπομονη, η Multilanguage ειναι μουφα δεν λεει ναχεις τέτοιο κινητο με τετια rom επισης ειναι εξαιρετικα σπανια να περασει τελωνειο απο την στιγμη που το μαγαζι το δηλωνει χαμηλης αξιας(οπως κανουν ολοι). Για root εχει πολλους οδηγους αν ψαξεις. Έχω το 2 GB, global 8.0.5 rom. Όσο για την αλλαγή στην ρύθμιση το έκανα δεν άλλαξε τίποτα μηπως στα developer settings κατω κατω εχεις πειραξει to dont keep activities και το background process limit? (δες στην photo) http://3.bp.blogspot.com/--QKjx4IXLug/VLIZ-N1gnwI/AAAAAAAAAsU/EK_ljfqeXZI/s1600/Screenshot_2015-01-11-12-03-44.png Το memory optimization αστο normal η low...οπως ηταν οταν ηρθε τελος παντων δεν χρειαζεται να το πειράξεις. Επισης δωσε μια στις εφαρμογες που κλεινουν full permissions Καλησπέρα,σκεφτομαι να αντικαταστησω το mi4 lte με το redmi note 4. Μέχρι στιγμής το mi4 δουλεύει μία χαρά με cosmote, υπάρχει πιθανότητα να έχω πρόβλημα με το redmi σε σχέση με τον πάροχο;ρωτώ διότι κάπου αναφέρθηκε ότι με συγκεκριμένη rom και cosmote το τηλέφωνο ίσως να μην δουλεύει σωστά. Το redmi note 4 εχει κανονικα 4g με ολες τις official rom με ολους τους παροχους μονο με wind εχει θεματα και αυτα συνήθως οχι σε μεγαλες πόλεις... Edited November 23, 2016 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Αν ρουταρουμε κινητο με Official Stable Global, θα έχουμε ΟΤΑ update, η τα χάνουμε? Edited November 23, 2016 by alexgr4444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 επίσημη global 8.0.5 rom που αναφέρθηκε πιο πριν,δεν υπάρχει πάντως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 επίσημη global 8.0.5 rom που αναφέρθηκε πιο πριν,δεν υπάρχει πάντως. ωχ μηπως ειναι η multilanguage αυτη που λεει ο φιλος πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) ωχ μηπως ειναι η multilanguage αυτη που λεει ο φιλος πανω? Η επίσημη είναι αυτή. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/79bd73bf9c891f4fd6778b373f0e75d8.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited November 23, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ε επίσημη είναι αυτή:... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ωχ ναι η multilanguage ειναι... MBFCNDG στο τελος ειναι multilanguage Έχω το 2 GB, global 8.0.5 rom. Όσο για την αλλαγή στην ρύθμιση το έκανα δεν άλλαξε τίποτα Φιλε μου δεν εχεις official rom ολα αυτα που σου λεω ειναι για τις official rom... Μπορει νανε και προβλημα τις ρομ που εχεις αυτα που μου λες καλου κακου δοκιμασετα τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Αν ρουταρουμε κινητο με Official Stable Global, θα έχουμε ΟΤΑ update, η τα χάνουμε? επίσημη global 8.0.5 rom που αναφέρθηκε πιο πριν,δεν υπάρχει πάντως. Για την stable 8.0.4 ρωταω χωρις Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Για την stable 8.0.4 ρωταω χωρις Ελληνικά. Δεν απάντησα σε εσένα,δεν έχω κάνει παράθεση ποστ δικό σου. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Γνωρίζει κανενας παιδιά αν θα παίξει καλύτερη τιμή τώρα την μαύρη παρασκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Δυστυχώς η έλλειψη ois είσαι εμφανής στη κάμερα όπως λένε. όταν έχει καλό φωτισμό οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές. Άσε να λένε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 όταν έχει καλό φωτισμό οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές. Άσε να λένε. όλες οι κάμερες αν έχουν φως βγάζουν καλές φώτο.. στο θέμα χαμηλού φωτισμού δυστυχώς υστερεί.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 όλες οι κάμερες αν έχουν φως βγάζουν καλές φώτο.. στο θέμα χαμηλού φωτισμού δυστυχώς υστερεί.. εδώ υστερούν ακριβότερα,με υποτίθεται καλύτερες υλοποιήσεις.... τι το ψυρίζουμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 όλες οι κάμερες αν έχουν φως βγάζουν καλές φώτο.. στο θέμα χαμηλού φωτισμού δυστυχώς υστερεί.. Όχι και όλες. Εκτός κι αν τις κρίνουμε στην οθόνη του κινητού. Πραγματικά όμως το σκοτάδι είναι αυτό που ξεχωρίζει τους κορυφαίος. Εκεί θαλασσοπνίγεται η πλειοψηφία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_gr Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Σκέφτομαι να πάρω την συσγκευή. Μηπως ξέρει κανείς το SAR της, γιατί στα διάφορα sites που έξαψα δεν το βρήκα. Επίσης έχει κανείς ιδέα, γιατί δεν αναφέρουν την συγκεκριμένη συσκευή στο επίσημο site της εταιρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 SAR Redmi Note 4: 0,560 W/Kg Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts