villasg Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Συμφωνα με αυτη την αναλυτικη παρουσιαση : "Δυστυχώς, τόσο το RN4 όσο και ο φορτιστής του δεν ενσωματώνουν τεχνολογία φόρτισης ισάξια με τις πρόσφατες Quick Charge 2.0 και 3.0 της Qualcomm. Γι' αυτόν το λόγο, καλό είναι να το φορτίζετε όποτε έχετε την ευκαιρία και όπως εξάλλου είναι το προτεινόμενο για τη μακροζωία της μπαταρίας." Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 παλικαρια ποση ωρα θελει να φορτισει το κινητο εως το 100 πανω κατω.. ? και επισης ποσο screen on time εχετε με την χρηση που κάνετε.. ? επισημάνετε ποια εκδοση εχετε x20 η χ25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 εχω το x20 καμια 2.5 ωρες πανω κατω για να φορτισει... SOT παιζω στις 6-6.30 ωρες περιπου με αυτοματη φωτεινοτητα - Wifi - data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 3/64 έχω και βγάζω περίπου 4,5 ώρες οθόνης με 4g/WiFi και φωτεινότητα μη αυτόματη λίγο κάτω από την μέση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 εχω το x20 καμια 2.5 ωρες πανω κατω για να φορτισει... SOT παιζω στις 6-6.30 ωρες περιπου με αυτοματη φωτεινοτητα - Wifi - data απο οτι εχω δει σε σχόλια και για να το λες και εσυ θέλει πολύ ώρα για να φόρτιση :mad: ειχα συνηθίσει με το note 3 pro που φόρτιζε πιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 το χ20 και χ25 που λέτε,τι είναι;;:O Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekoss Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 το χ20 και χ25 που λέτε,τι είναι;;:O Ο επεξεργαστής, helio x20 και helio x25 (στην ουσία είναι το ίδιο chip με διαφορετικό χρονισμό). Από όσο ξέρω όμως το note 4 έχει μόνο τον x20 σε όλες τις εκδόσεις του, το redmi pro είναι που έχει τον x25 στην μεσαία και μεγάλη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Α μάλιστα.Ευχαριστω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ο επεξεργαστής, helio x20 και helio x25 (στην ουσία είναι το ίδιο chip με διαφορετικό χρονισμό). Από όσο ξέρω όμως το note 4 έχει μόνο τον x20 σε όλες τις εκδόσεις του, το redmi pro είναι που έχει τον x25 στην μεσαία και μεγάλη έκδοση. εχεις δικιο δικο μου λαθος το μπερδεψα με το redmi pro που στο 16αρι εχει χ20 και στα πιο μεγαλα χ25 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Χθες ήταν η δεύτερη φόρτιση που του έκανα. Η μπαταρία κράτησε για μία ημέρα και 5ώρες και είχα screen on on time 4 ώρες και 49 λεπτά,έχοντας όλη μέρα το wifi ανοιχτό. Καλούτσικα θα έλεγα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Χθες ήταν η δεύτερη φόρτιση που του έκανα. Η μπαταρία κράτησε για μία ημέρα και 5ώρες και είχα screen on on time 4 ώρες και 49 λεπτά,έχοντας όλη μέρα το wifi ανοιχτό. Καλούτσικα θα έλεγα. Θα στρώσει κ άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Θα στρώσει κ άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το ήθελα μη πω και ψέματα.:) Εντάξει πάντως αν βγάζει σχετικά άνετα μια μέρα από τις 5 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ ας πούμε,θα είμαι είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Εγώ μετά από στρώσιμο της μπαταρίας μου βγάζει 15 ώρες σύνολο με 7 ώρες οθόνη με φουλ WiFi ελάχιστο data ελάχιστες κλήσεις και λίγο παιχνίδι και φωτεινότητα στο 1/3!! Καλά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 καλα ειναι αλλα με 2+ ωρες για πληρη φορτιση δεν λεει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 καλα ειναι αλλα με 2+ ωρες για πληρη φορτιση δεν λεει :p από 19% φόρτισε σε 2 ώρες ακριβώς. Δεν το λες και άσχημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Έχει πάρει κάνεις Τώρα τελευταία από το vickmall? Να το πάρω με την Multilanguage Rom για να εχω και ελληνικά? ή αν το πάρω από το geekbuying με official global rom? το καλό με το geek είναι ότι το δίνε φτηνότερα χωρίς θήκη και tempered και μπορώ να πάρω από αλλού ότι θέλω. το μόνο θέμα μου είναι αν έχουν ελληνικά γιατί είναι για ένα φίλο ο οποίος θέλει οπωσδήποτε ελληνικό μενού. Αν ξεκλειδώσω τον bootloader δεν θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αφού η Xiaomi μας δίνει τον κωδικό ξεκλειδώματος? LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7n Edited November 13, 2016 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Έχει πάρει κάνεις Τώρα τελευταία από το vickmall? Να το πάρω με την Multilanguage Rom για να εχω και ελληνικά? ή αν το πάρω από το geekbuying με official global rom? το καλό με το geek είναι ότι το δίνε φτηνότερα χωρίς θήκη και tempered και μπορώ να πάρω από αλλού ότι θέλω. το μόνο θέμα μου είναι αν έχουν ελληνικά γιατί είναι για ένα φίλο ο οποίος θέλει οπωσδήποτε ελληνικό μενού. Αν ξεκλειδώσω τον bootloader δεν θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αφού η Xiaomi μας δίνει τον κωδικό ξεκλειδώματος? LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7n Εξαρταται απο το τι θες να κανεις στην συνεχεια . Δλδ εαν θες να βαλεις της Ελληνικης κοινοτητας ή οχι . Εαν δεν θες Ελληνικα παρε απο το Vick με την multi . Εαν θες παρτο με την multi Original CN Rom(Chinese&English) ή την Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) Η Official Stable Global ROM δεν εχει ακομα Ελληνικα αλλα θα παρει συντομα καθως η μεταφραση ειναι κοντα στο 95% . Το ξεκλειδωμα δεν επειρεαζει εγγυηση . Εγω ειμαι υπερ της αγορας απο Vick ( απο εκει το παραγγειλα και εγω ) γιατι ειναι πιο επαγγελματιες σε ολα τους . Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Εξαρταται απο το τι θες να κανεις στην συνεχεια . Δλδ εαν θες να βαλεις της Ελληνικης κοινοτητας ή οχι . Εαν δεν θες Ελληνικα παρε απο το Vick με την multi . Εαν θες παρτο με την multi Original CN Rom(Chinese&English) ή την Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) Η Official Stable Global ROM δεν εχει ακομα Ελληνικα αλλα θα παρει συντομα καθως η μεταφραση ειναι κοντα στο 95% . Το ξεκλειδωμα δεν επειρεαζει εγγυηση . Εγω ειμαι υπερ της αγορας απο Vick ( απο εκει το παραγγειλα και εγω ) γιατι ειναι πιο επαγγελματιες σε ολα τους . Στο vickmall λέει ότι έχει ελληνικά δεν ισχύει ? " Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Catalan, Czech, Danish, German, Estonian, English, Spanish, Filipino, French, Croatian, Isizulu, Italian, Swahili, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Nederlands, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Romansh, Slovenian, Slovak, Finnish, Swedish, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Urdu, Arabic, Persian, Amharic, Hindi, Bengali, Thai, Burmese, Cambodia, Korean, Japanese, Traditional/Simplified Chinese " το geekbuying το έχει 15usd φτηνότερα στην global τι να πω. Θα του πω του φίλου μου και ας αποφασίσει. Αλλιώς ας πάρει το redmi note 3 pro που φαντάζομαι θα έχει πλέον international έκδοση. Edited November 13, 2016 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Στο vickmall λέει ότι έχει ελληνικά δεν ισχύει ? " Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Catalan, Czech, Danish, German, Estonian, English, Spanish, Filipino, French, Croatian, Isizulu, Italian, Swahili, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Nederlands, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Romansh, Slovenian, Slovak, Finnish, Swedish, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Urdu, Arabic, Persian, Amharic, Hindi, Bengali, Thai, Burmese, Cambodia, Korean, Japanese, Traditional/Simplified Chinese " το geekbuying το έχει 15usd φτηνότερα στην global τι να πω. Θα του πω του φίλου μου και ας αποφασίσει. Αλλιώς ας πάρει το redmi note 3 pro που φαντάζομαι θα έχει πλέον international έκδοση. Μονο στην μουλτι εχει Ελληνικα , αλλα τι μουλτι να ειναι οτι ναναι ...... Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μονο στην μουλτι εχει Ελληνικα , αλλα τι μουλτι να ειναι οτι ναναι ...... Οπότε για να μην το κουράζουμε το θέμα παίρνουμε με global που έχει ΟΤΑ και κάποια στιγμή σύντομα θα έχει και ελληνικά? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Οπότε για να μην το κουράζουμε το θέμα παίρνουμε με global που έχει ΟΤΑ και κάποια στιγμή σύντομα θα έχει και ελληνικά? Αυτο ακριβως εκανα εγω Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 καλα ειναι αλλα με 2+ ωρες για πληρη φορτιση δεν λεει :p πραγματικα εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει , βγαζει διπλασιο SOT απο αλλα κινητα που ειχα οποτε και μονο αυτο με καλυπτει πληρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaf Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα. Ένας φίλος αγόρασε το κινητάκι πριν λίγες μέρες και κατάφερε να το κλειδώσει, είχε βάλει το touchID και το ενεργοποίησε με μοτίβο το οποίο όμως δεν θυμάται. Μετά από ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, το κινητό πλέον είναι κλειδωμένο και δεν βγάζει επιλογή για εισαγωγή gmail, αλλλά και με την πρώτη λανθασμένη επιλογή μένει κλειδωμένο για 120 λεπτά. Προσπάθησα να μπω σε recovery mode για να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με power+vol up, αλλά εκεί στο εικονιδειο με το φορτιστή μένει στάσιμη η οθόνη, το συνδέω και πάλι τίποτα. Παρακαλώ πολύ όποιος έχει λύση.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα. Ένας φίλος αγόρασε το κινητάκι πριν λίγες μέρες και κατάφερε να το κλειδώσει, είχε βάλει το touchID και το ενεργοποίησε με μοτίβο το οποίο όμως δεν θυμάται. Μετά από ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, το κινητό πλέον είναι κλειδωμένο και δεν βγάζει επιλογή για εισαγωγή gmail, αλλλά και με την πρώτη λανθασμένη επιλογή μένει κλειδωμένο για 120 λεπτά. Προσπάθησα να μπω σε recovery mode για να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με power+vol up, αλλά εκεί στο εικονιδειο με το φορτιστή μένει στάσιμη η οθόνη, το συνδέω και πάλι τίποτα. Παρακαλώ πολύ όποιος έχει λύση.. Ευχαριστώ! Λογικά με flash tool αλλά δεν ξέρω φιλε, ρώτα και στα παιδιά στο miui.gr Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Οπότε για να μην το κουράζουμε το θέμα παίρνουμε με global που έχει ΟΤΑ και κάποια στιγμή σύντομα θα έχει και ελληνικά? ίσως η καλύτερη επιλογή. Αυτό έκανα και εγώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts