Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Update:

- powerful flash

- identical screen to Samsung D500

- Memory Stick Duo PRO support up to 1Gb

to tilefonaki pragmatika einai katapliktiko!... mpravo SE!

pragmatika einai asteio pleon pou oloi prospathoun na sigrinoun tis othones tous me ta samsung! :p

to powerful flash distixos einai 2 dinata led(isos ta pio dinata pou exoun mpei se kinito)... pou fisika den einai flash...

kai distixos ta memory stick einai ena apothikeftiko meso apoklistika gia sony proionta... diladi ta pantrevese...

tha faei poles poliseis apo ta nokia... kai ta siemens... giati i men proti parousiazei mondela face lift 6230i poli ipodiestera tou K750... kai i men defteri koimate kai opos panta tha vgalei fetina kinita tou xronou...

i SE exei to pronomio oti eno oles vgazoun ta varvata kinita meta to kalokairi... afti ta vgazei 'i prin 'i to kalokairi kai prolavenei tin agora...

mpravo SE... an den eixa traviksei tin friki me to service me to t68 tha se ksanaagoraza... alla distixos pleon mono anatolites empistevomai pou den vlepeis to service pote...

PS. to Bluetooth pou lete oti tha exei 100M apo pou to simperenete? giati to protokolo BT 1.2 den einai ipoxreotiko na exei 100M... mono to class 1 einai 100M (pou amfivalo an tha exei logo katanalosis)... to class 2 paramenei 10-20 metra se open air analogos ti siskevi...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για όσους τυχόν θέλουν, εδώ τα επίσημα Specs από την SE:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10242

Επισημαίνω τα εξής:

1. Εχει FM Radio

2. Μνήμη 38 ΜΒ

3. Παιρνει Memmory Stick μεχρι 1 GB

.....an den eixa traviksei tin friki me to service me to t68 tha se ksanaagoraza... alla distixos pleon mono anatolites empistevomai pou den vlepeis to service pote....

Ma kai i SE imianatolitissa einai pleon... :p

φρικη ειχαν τραβηξει πολλοι με το t-68 αλλα δεν εκει το θεμα,αυτα ανηκουν στο παρελθον η sony ericsson εχει αλλαξει ριζικα προς το καλυτερο οποτε μην δισταζεις αν το σκεφτεσαι να το παρεις το κ-750,φιλε αξιζει στα σιγουρα.

φιλε energy και τα samsung εχουν πολυ καλες οθονες αλλα δε τιθεται κανενα θεμα διαξιφισμου για το θεμα οθονων η καθε εταιρεια εχι την οθονη της ειτε καλη ειτε κακη,μονο της siemens τις οθονες μπορω να κατηγορησω που πραγματικα ανηκουν στη εποχη του t-68 παλαιολιθικης ιστοριας δηλαδη.

τιμη κινητου???χμ κι εγω καπου στα 450 το βλεπω και θα τα δωσω γιατι αξιζει πραγματικα.εδω στις μπουρδες της nokia εχω δωσει τοσα λεφτα στο σοβαρο κ-750 δεν θα τα δωσω???

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φοβερό παιδιά το Κ750i..... τα έχει απλά όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βγάζει και η Nokia το 6230i... και αυτό καλό ακούγεται....

Έχω το P900 kαι ημουν ετοιμος να πάρω και το s700 ή το 6630......

Στο περιμενε παλι..... το βλέπω να βγαίνουν και άλλα στη πορεία!!!!!!!!!

:rolleyes:

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

μη μου πεις οτι θα προτιμησεις το 6230???ουτε και να το σκεφτεσαι κ-750 χαλαρα φιλε μου αλλο πραμα

Να σας πω κατι τωρα που μπορει να φανει ασημαντο αλλα εγω το ψιλοσκεφτομαι: εχω το Nokia 7610.Τραβαω μια φωτο,την ονομαζει το κινητο "Εικονα 015" πχ,δε μου αρεσει,τη σβηνω και βγαζω αλλη.Την επομενη που θα βγαλω την ονομαζει 016 παρ'ολο που εχω σβησει (δεν υπαρχει πια στο κινητο) την 015.Ετσι πολυ ανετα περναω ολες τις φωτος μου στον υπολογιστη,στον ιδιο φακελο.Τα SE (το Τ630 τουλαχιστον) οταν σβησεις μια εικονα,στην επομενη ξαναχρησιμοποιει τις παλιοτερες ονομασιες..Αρα εγω που τις περναω ολες στο pc και τις σβηνω απο το κινητο για οικονομια χωρου,αν ειχα το Τ630 θα'χα προβλημα γιατι θα εκανε αντικατασταση καθε φορα που θα περνουσα νεες φωτος,αφου κι οι καινουριες θα ειχαν το ονομα των παλιων..Εκτος αν εκανα σε οοολες μετονομασια..

Δεν γινεται προφανως να ξερουμε τι γινεται με το Κ750i πριν καν βγει,αλλα απλα το αναφερω... :secret:

Αν καποιος ξερει κατι που δεν ξερω (hehe) ας μου το πει... :O

μη μου πεις οτι θα προτιμησεις το 6230???ουτε και να το σκεφτεσαι κ-750 χαλαρα φιλε μου αλλο πραμα

Βασικά αυτό που ζητώ είναι ένα κινητό με καλή κάμερα και να έχει ράδιο...

Τουλάχιστον στους επόμενους μήνες θα υπάρχουν αρκετά μοντέλα για σύγκριση.... Έρχεται και το Nokia 3230 σε λίγο καιρό και σε καλή τιμή. Σωστά?

Σίγουρα το κ750 είναι καλύτερο από θέμα κάμερας....

Γιατί όμως βάλαν CMOS κάμερα και CCD?????

:confused:

Βασικά αυτό που ζητώ είναι ένα κινητό με καλή κάμερα και να έχει ράδιο...

Τουλάχιστον στους επόμενους μήνες θα υπάρχουν αρκετά μοντέλα για σύγκριση.... Έρχεται και το Nokia 3230 σε λίγο καιρό και σε καλή τιμή. Σωστά?

Γιατί όμως βάλαν CMOS κάμερα και CCD?????

:confused:

ουπς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτό που ζητώ είναι ένα κινητό με καλή κάμερα και να έχει ράδιο...

Γιατί όμως βάλαν CMOS αντί για CCD κάμερα ?????

@nsourtgr

CCD cameres katanalwnoun poly bataria (vlepe S700) kai etsi protimithike i lisi tis CMOS. Pantos den einai anagastika xeiroteres oi cmos apo tis CCD, iparxoun kialloi polloi paragontes

'Greed, for lack of a better word... is good!'

βασικα εαν εβαζαν ccd θα ηταν μεγαλυτερο το μεγεθος, anyway ας ελπισουμε οτι θα ειναι οπως το περιμενουμε, εξαιτιας του ανεβαλα την αγορα του s700 που το θεωρω εξαιρετικο σαν συσκευη.
D.T

για μία ακόμα φορά.... θα αναβάλουμε την αγορά... και θα περιμένουμε για συγκρίσεις και κτλ.... ουφφφφφφ... έχω δει όλα τα κινητά πιά!!!!!!!

Και να δείτε που θα βγάλουν και άλλα καπάκι!!!!!!!

Πάει το S700, το 6630, το 6680, το 6681, το 3230... ποιό έχει σειρά τώρα???

:D :D :D

Βασικά, αν θέλεις σίγουρα καλή κάμερα, παίζεις με πιθανότητες παίρνοντας αυτό το κινητό.Εγώ έχω ψιλοαπογοητευτεί με την κάμερα του κ700(κι ας έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού).Αντιθέτως το νόκια 6230 που έχουν συγγενείς μου,βγάζει αρκετά καλύτερες φωτο.

Τώρα,αν θέλεις πραγματικά καλή οθόνη και καλό περιβάλλον(γραφικά), πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο το κ750.

Γενικά,καλύτερα περίμενε να δεις το κινητό στην πράξη και , αν η κάμερα του είναι καλή , πάρτο.

Φοβερό παιδιά το Κ750i..... τα έχει απλά όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βγάζει και η Nokia το 6230i... και αυτό καλό ακούγεται....

Έχω το P900 kαι ημουν ετοιμος να πάρω και το s700 ή το 6630......

Στο περιμενε παλι..... το βλέπω να βγαίνουν και άλλα στη πορεία!!!!!!!!!

:rolleyes:

Αν είναι πάντως και κάνει γύρω στα 450,πάρε ένα smartphone μια και καλή.Και εμένα το επόμενο τηλέφωνο τέτοιο θα είναι. Αν είναι και 3g, ακόμα καλύτερα

yanni crete φιλε μου αυτο που μας λες ειναι απλα λεπτομερειες και δε το παιρνω ως κατι σοβαρο ουτε σαν συζητηση ουτε και σαν προβλημα του κινητου

to tilefonaki pragmatika einai katapliktiko!... mpravo SE!

pragmatika einai asteio pleon pou oloi prospathoun na sigrinoun tis othones tous me ta samsung! :p

to powerful flash distixos einai 2 dinata led(isos ta pio dinata pou exoun mpei se kinito)... pou fisika den einai flash...

kai distixos ta memory stick einai ena apothikeftiko meso apoklistika gia sony proionta... diladi ta pantrevese...

tha faei poles poliseis apo ta nokia... kai ta siemens... giati i men proti parousiazei mondela face lift 6230i poli ipodiestera tou K750... kai i men defteri koimate kai opos panta tha vgalei fetina kinita tou xronou...

i SE exei to pronomio oti eno oles vgazoun ta varvata kinita meta to kalokairi... afti ta vgazei 'i prin 'i to kalokairi kai prolavenei tin agora...

mpravo SE... an den eixa traviksei tin friki me to service me to t68 tha se ksanaagoraza... alla distixos pleon mono anatolites empistevomai pou den vlepeis to service pote...

PS. to Bluetooth pou lete oti tha exei 100M apo pou to simperenete? giati to protokolo BT 1.2 den einai ipoxreotiko na exei 100M... mono to class 1 einai 100M (pou amfivalo an tha exei logo katanalosis)... to class 2 paramenei 10-20 metra se open air analogos ti siskevi...

Η memory stick duo που χρησιμοποιεί εναι ευρέως διαδεδομένη σε όλες τις ψηφιακές sony και σαφώς είναι πολύ θετικό που πρώτη η SE τα φερνει και στα κινητά.... Βολέυει πολύ τους διπλοκατόχους, που φυσικά δεν είναι και λίγοι....Πολύ θετικό επίσης πως είναι και εξωτερική.... ;)

Τα πλεονεκτήματα του Κ750i είναι πλέον πολύ περισσότερα του 6230i και είναι προφανές ότι ο κάθε μη φανατισμένος κάτοχος νόκια και δη 6230 θα το προτιμήσει σαν επιλογή...Η νοκια άλλωστε προτίμησε την μερική αναβάθμιση του μοντέλου εξυπηρετώντας προφανώς νέους αγοραστές του και όχι παλιούς οι οποίοι λογικά θα προτιμούσαν ένα νέο μη φουτουριστικό μοντέλο 40 σειράς...Δεν επεκτέινομαι στο νοκια καθότι βγαίνω εκτός θέματος, απλώς ότι το Κ750i φαίνεται να είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής στα candy bar ευρείας κυκλοφορίας (ευρωπαϊκής αγοράς) όλων των εποχών....Θα ήθελα να έβλεπα την ασημένια εκδοχή του και όποιος την ανακαλύψει πρώτος ας την ανεβάσει στο φόρουμ....

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Μία έξοχη συσκευούλα που θα αποκτήσει ηγετική θέση ανάμεσα στα άλλα κινητά για πολύ πολύ πολύ καιρό. Θα κάνει τρελλές πωλήσεις. Ε, λίγους μήνες μετά θα προσπαθήσουν να το .. κλωνοποιήσουν και οι άλλοι, μόλις σιγουρευτούν πως πουλάει :)

+1 από μένα για τη SE

Φιλικά.

mpourouxa

@christ k

To oti exei kerdisei akoma kai ton apaititiko christ k i siskevi leei polla gia to poso oloklirwmeni einai i nea protasi tis SE!! :)

Oriste kai mia photo tis asimenias ekdosis:

http://www.mobile-review.com/forum2/attachment.php?attachmentid=3906

'Greed, for lack of a better word... is good!'

H SE με το μοντέλο αυτό φαίνεται πως περνάει το κατώφλι της ωρίμανσης....Πιστέυω ότι αντιπροσωπεύει το ιδανικό μοντέλο της 2,75Generation και σαφως σκέφτομαι να το πάρω, περισσότερο για να δω και να απολάυσω τις βελτιώσεις που μπορεί να διαθέτει μιά τέτοια συσκευή σε σχέση με τους προκατόχους της....

Και η πρώτη ένσταση....

http://www.myphone.gr/devices/showimage.php?id=94

Το κουμπί ελέγχου της κλήσης δίπλα στο ακουστικό δρα σαν βαρίδι που βγάζει συνεχώς το ακουστικό από το αυτί....Δοκιμασμένο στο add on ραδιοφωνάκι του Τ610....απλώς εκνευριστικό! ;)

Το κουμπί ελέγχου της κλήσης δίπλα στο ακουστικό δρα σαν βαρίδι που βγάζει συνεχώς το ακουστικό από το αυτί....Δοκιμασμένο στο add on ραδιοφωνάκι του Τ610....απλώς εκνευριστικό!

Πολυ σωστος!!!! :cry:

H SE με το μοντέλο αυτό φαίνεται πως περνάει το κατώφλι της ωρίμανσης....Πιστέυω ότι αντιπροσωπεύει το ιδανικό μοντέλο της 2,75Generation και σαφως σκέφτομαι να το πάρω, περισσότερο για να δω και να απολάυσω τις βελτιώσεις που μπορεί να διαθέτει μιά τέτοια συσκευή σε σχέση με τους προκατόχους της....

Και η πρώτη ένσταση....

http://www.myphone.gr/devices/showimage.php?id=94

Το κουμπί ελέγχου της κλήσης δίπλα στο ακουστικό δρα σαν βαρίδι που βγάζει συνεχώς το ακουστικό από το αυτί....Δοκιμασμένο στο add on ραδιοφωνάκι του Τ610....απλώς εκνευριστικό! ;)

Για αυτό το καλώδιο έχει λίγο πιο κάτω ένα πιαστράκι που πάει στα ρούχα σου για να μην κρέμεται - έτσι δεν βγαίνει το ακουστικό ( @ Κ700 ) :)

H SE με το μοντέλο αυτό φαίνεται πως περνάει το κατώφλι της ωρίμανσης....

Περνά το κατώφλι της ωρίμανσης και συναντιέτε με τη γιαγιά Nokia :D :p

Πιστέυω ότι αντιπροσωπεύει το ιδανικό μοντέλο της 2,75Generation και σαφως σκέφτομαι να το πάρω . . . .

Εάν εσύ πάρεις Sony Ericsson .... :lol: , εγώ θα πάρω Nokia :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

@christ-k,ddd13:

Αν περάσετε το δεξί ακουστικό του hands-free από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας όπως πρέπει (γι'αυτό αλλώστε και το πιο μακρύ καλώδιο...) θα δείτε ότι δεν βαραίνει καθόλου από τα αριστερά και δεν θα χρειαστεί καν να χρησιμοποιήσετε το "πιαστράκι" που πολύ σωστά ο PropheT ανέφερε ότι υπάρχει. ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...