songless_bird Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Οκ. Και το ανταγωνιστικό 6230i έχει 0,70 :blink: :cry: 0.5 W/Kg.... Oσο μικροτερο καλυτερο! Ειναι η ακτινοβολια που δεχεται το σωμα σου. Νομιζω Watt ανα κυβικο εκατοστο μυικης μαζας... [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Sto Ellhniko pixmania to exoun 460e. Thewrw poly yperbolikh ayth thn timh. Ean enswmatwne kai kapoio leitoyrgiko symbian tha to thewrousa logiko. Mono gia kalh camera kai radio me MP3 den prokeitai na dwsw tosa xrhmata mias kai exw synithisei sta "kala" twn smartphones. Otan pesei sta 300 kai katw tote to syzhtw. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Ρε παιδια πριν γραψετε κατι δειτε λιγες σελιδες πισω..μην γραφουμε ετσι μια τιμη και μετα λεμε παλι τα ιδια..ειναι κουραστικο..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Sto Ellhniko pixmania to exoun 460e. Thewrw poly yperbolikh ayth thn timh. Ean enswmatwne kai kapoio leitoyrgiko symbian tha to thewrousa logiko. Mono gia kalh camera kai radio me MP3 den prokeitai na dwsw tosa xrhmata mias kai exw synithisei sta "kala" twn smartphones. Otan pesei sta 300 kai katw tote to syzhtw. Φαντασου κιολας οτι στο pixmania λεει οτι με την τιμη των 460 ευρω εξοικονομουμε 36 ευρω! Ειναι δυνατον? Δηλαδη στα καταστηματα οπως το πλαισιο και ο Γερμανος θα ερθει στην τιμη των 496 ευρω?? :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Mήπως μπορείς να βρεις τιμή για το D750i της T-Mobile; Το D750i παίζει από 0 μέχρι 310 ευρώ ανάλογα με το πρόγραμμα που θα κάνεις. Δε βρήκα συσκευή χωρίς συμβόλαιο. Τα Γερμανικά μου, βέβαια, είναι χάλια, οπότε μπορεί να κάνω και κάποιο λάθος... :) Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, πες μου. Φαντασου κιολας οτι στο pixmania λεει οτι με την τιμη των 460 ευρω εξοικονομουμε 36 ευρω! Ειναι δυνατον? Δηλαδη στα καταστηματα οπως το πλαισιο και ο Γερμανος θα ερθει στην τιμη των 496 ευρω?? :!: Όπως έχω ξαναπεί, τα κινητά στο εν λόγω site είναι πανάκριβα. Το ίδιο ισχύει και για το expansys. Απλά αγνοήστε τα. Σε όλη την Ευρώπη (που έχει το ευρώ σαν νόμισμα), το κινητό branded χωρίς συμβόλαιο κοστίζει, κατά μέσο όρο, 330 ευρώ. Το original, όπου κυκλοφορεί, έχει μερικά ευρώ παραπάνω. Εδώ το Vodafon Live κοστίζει 350 ευρώ (τυχερούλιδες που είμαστε...:)), οπότε το original θα έχει μερικά ευρώ παραπάνω. Υποθέτω ότι αν βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα το πουλάνε 400 και 450 ευρώ, τουλάχιστον τα δικά μου χρήματα δε θα τα δουν ΠΟΤΕ! Πιστεύω ότι αν υπάρξουν τέτοιοι θα είναι εξαιρέσεις. Cool down... ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 εχει μονο 3+1 πεδια (κινητο , σταθερο , γραφειο και 1 φαξ) τα οποια μαλιστα δεν μπορεις να αλλαξεις, δηλαδη να δηλωσεις π.χ. 2 κινητα και 1 σταθερο . Tα k700,s700,αλλά και T630 και πρίν έχουν τα πεδία: home,work,mobile,fax,other Άρα μπορείς να βάλεις μέχρι 5 αριθμούς. Φυσικά μπορείς να καταχωρήσεις και δεύτερο αριθμό κινητού πχ, απλώς θα πρέπει να τον "χαρακτηρίσεις" ως κάτι άλλο (σπίτι, γραφείο). Mήπως το multiple numbers σημαίνει ότι δέχεται περισσότερους από έναν αριθμούς σε κάθε τύπο; Kαι γω κάτι τέτοιο καταλαβαίνω. Αφού το review του mobile-burn λέει you can store just about every conceivable data point possible in a contact record. Multiple numbers, email ADDRESSES και υπάρχει ένα πεδίο για e-mail προς το παρόν σε k700,s700,άρα γιατί να μην μπορείς να βάλεις 2 κινητά, 3 σταθερά κλπ http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Συγγνωμη αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι το sar? Το εχω δει και σε περιοδικα για κινητα τηλεφωνα αλλα δεν ηξερα τι ειναι. Οσο πιο μεγαλο τοσο το καλυτερο η το αντιθετο? Όσο μικρότερο, τόσο το καλύτερο. Για την Ευρώπη το μέγιστο επιτρεπτό είναι 2,0 W/kg, για Αμερική και Αυστραλία 1,6 W/kg Για περισσότερες πληροφορίες, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρίξει μια ματιά στην πολύ καλή δουλειά του ΤΝ97 στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=620740#post620740 Αν θέλετε παραπάνω λεπτομέρειες: http://www.sarvalues.com/what-is-sar.html http://www.sarvalues.com/measuring-sar.html http://www.sarvalues.com/eu-complete.html Για το Κ750 το 0,5 W/kg πιστεύω ότι είναι μια χαρά, είναι από τις καλύτερες (χαμηλότερες) που κυκλοφορούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 0,3-0,4w/kg για οσους μιλανε πολλες ωρες το μηνα (οπως εγω) και παλι το θεωρω πολυ. παντως πολυ θα ηθελα να δω το κινητο πως θα ηταν μετα απο μια πτωση... δεν πιστευω να την αντεχε , λογω της "ελαφριας κατασκευης του" πολυ "ψευτικο" μου φαινεται αυτο το πλαστικο του. εχω ενα κινητο λιγο παλιοτερο (2003) το οποιο το εχω "συναρμολογησει μετα απο αρκετες πτωσεις και δεν εχει παθει τιποτα .... αλλα δυστηχως ολα τα νεα κινητα ειναι φτιαγμενα για "οσο το δυνατον πιο γρηγορη αντικατασταση" αν καταλαβαινεται τι εννοω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Για να έχουμε να ασχολούμαστε μέχρι νά 'ρθει - για την περίπτωση που κάποιος δεν το έχει εντοπίσει: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242 Επίσημο manual από την SE σε αγγλικά και ελληνικά. Όχι ότι έχει να προσθέσει κάτι συναρπαστικό σε αυτά που ήδη έχουν συζητηθεί, απλά έτσι για να χαιρόμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 0,3-0,4w/kg για οσους μιλανε πολλες ωρες το μηνα (οπως εγω) και παλι το θεωρω πολυ. ... 0,3-0,4w/kg είναι σχεδόν οι minimum τιμες προς το παρόν, απ΄ότι είδα στα παραπάνω links. Εσύ έχεις κάποια άλλη πληροφορία; ... παντως πολυ θα ηθελα να δω το κινητο πως θα ηταν μετα απο μια πτωση... δεν πιστευω να την αντεχε , λογω της "ελαφριας κατασκευης του" πολυ "ψευτικο" μου φαινεται αυτο το πλαστικο του. ... Πίστεψέ με δε θα ήθελες... :) ... εχω ενα κινητο λιγο παλιοτερο (2003) το οποιο το εχω "συναρμολογησει μετα απο αρκετες πτωσεις και δεν εχει παθει τιποτα .... αλλα δυστηχως ολα τα νεα κινητα ειναι φτιαγμενα για "οσο το δυνατον πιο γρηγορη αντικατασταση" αν καταλαβαινεται τι εννοω. Αυτός είναι βασικός κανόνας πλέον. Το μόνο που μας "σώζει" είναι η διετή εγγύηση, που ισχύει πλεον και στην Ελλάδα. Τώρα, αν μας πέσει, μόνο η τύχη μας σώζει, κι αν! ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Επίσης, αν κάποιος ενδιαφέρεται για μια έκθεση με κάποιες καθαρά τεχνικές πληροφορίες και μετρήσεις για το τηλέφωνο (και είναι σε θέση να τα καταλάβει - εγώ ομολογώ δεν είμαι), καθώς και μερικές φωτογραφίες του σε... τεύχη (φαίνεται το εσωτερικό και τα εξαρτήματα αποσυναρμολογημένα) μπορεί να τα βρει στο http://k750i.org/index.php?page=links επιλέγοντας το "FCC Test" (είναι pdf ~2,8 Mb). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Παιδια νομιζω οτι θα βγει συντομα.Εδω βγηκε στην αγορα το Ζ800 που λεγανε για Αυγουστο οτι θα εβγαινε. χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotgan Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Σήμερα απο Vodafone, τιμή 382 ευρώ και έρχεται μέχρι το τέλος του μήνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Kαμιά 400άρα κάτι δηλ το κανονικό...είναι αρκετούτσικα! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Σήμερα απο Vodafone, τιμή 382 ευρώ και έρχεται μέχρι το τέλος του μήνα Vodafone live εχει 359 εχουμε πει. Αυτο που λες ειναι χωρις Live ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotgan Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Vodafone live εχει 359 εχουμε πει. Αυτο που λες ειναι χωρις Live ? 1106006823002 ERICSSON K750i MMS/Vodafone live! ΜΑΥΡΟ 382,00 Απο τον τιμοκατάλογο για τους εργαζόμενους που είδα με τα ματάκια μου ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 1106006823002 ERICSSON K750i MMS/Vodafone live! ΜΑΥΡΟ 382,00 Απο τον τιμοκατάλογο για τους εργαζόμενους που είδα με τα ματάκια μου ;)382 live!!!!!! :X :X :X :wacko: :wacko: non live :cry: :cry: :cry: http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Kαμιά 400άρα κάτι δηλ το κανονικό...είναι αρκετούτσικα! καποιοι απο μας εχουμε δωσει και λιγα περισσοτερα ακομα για κινητα με πιο λιγες δυνατοτητες :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 simfona me http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=70406&page=1 kai to post toy mythozz tha exei 450-475 χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotto Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Geia sas! To exw edw kai 10 imeres... Eixa to Ericsson 928, SH888, R320s,T68, T610, K700, alla to K750i ta sxisei ola auta.. Mexri stigmis kanena crash, kai i mpataria tin prwti fora mou kratise 5 imeres! Camera? i kaliteri pou exw dei se kinito... Fantastiko!!! Mionektima: kainouria accessories :-( Allaksane to Port Sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Από πουτο πήρες και πως;;; Το έχεις δέκα μέρες και δεν έχεις κανένα παράπονο ή κάποια σημείωση για το κινητό;;; Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Geia sas! To exw edw kai 10 imeres... Eixa to Ericsson 928, SH888, R320s,T68, T610, K700, alla to K750i ta sxisei ola auta.. Mexri stigmis kanena crash, kai i mpataria tin prwti fora mou kratise 5 imeres! Camera? i kaliteri pou exw dei se kinito... Fantastiko!!! Mionektima: kainouria accessories :-( Allaksane to Port ωραια απο τα λογια σου σε βλεπω αρκετα εως και πολυ ικανοποιημενο απο το κινητακι,γραψε μας περισσοτερα σχετικα με την συμβιωση σου με το κινητο. να υποθεσω οτι το χεις παρει απο γερμανια ετσι φιλε??? :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotto Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Nai, germania... Ekana annewsi tou symboliou, 79 Eurw. Alles xronies i SE ta kanouria kinita ta prwemfanise stin Ellada, pus ki allakse strategiki? Kai stin ollandia yparxoune... Edw stin germania kykloforise prwta apokleistika stin eplus, xwris branding, mono ta apla: animation, data account. Edw kai 2 meres kykloforei kai stin agora gia peripou 360 Euro. I Vodafone den to exei idi - pois agorasei kinito stin VF - full branded :-((( I T-Mobile tha exei to D750i.. Rwate me kai thas sas apantisw - eimai para poly euxaristimenos - ola telia, animated menu, i kamera san mia sony cybershot, autofocus einai telio. To sindes me USB ston ypologisty kai to Memorystick sou emfanisete amesws san drive. kai i mpataria fortisete me to USB ;-) Den eixa skopo na agorasw Memorystick, elega, ti to thelw, afou exo Digicam, ipod, alla 2 meres meta agorasa Memorystick 512 MB - ti na simainei auto ;-) Tin alli ebdomada tha kykloforisei kainourio Firmware, me to USB kaneis anbathmisi.... Tha to skeftw ean to kanw, giati den exw kanena problima, kykloforoun omws syskeues pou exoune crash kathe wra! Sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Τότε για το Expansys το έχει 445 Euro ? ....και το Pixmania 478 ? "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotto Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 anigis to protection tis camras ki amesws eisai se camera mode. Ean theleis tou les na sou knei kai sima SOS ki o fakos arxisei ;-) Einai to klaytero multimedia mobile phone, san business den mporw na sou pw polla: bluetooth - ok email - ok Organizer - ok synchronisation: exw to fma kai to MyphoneExplorer alla gia business xrisimopio to Nokia 9300 kai to hp 2210 Th akykloforisei kai se asimi - alla to mauro fenete pio sowaro ;-) Sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts