dragonmaster Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 lol loipon ama exis ena gnisio 1.50 den fovasai tpt i pira ine to pan Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebastiano Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Και εγω εχω windows xp με service pack 2,καλωδιο usb οχι της sony, ενω η θυρα usb μου ειναι 1.1, και δεν εχω κανενα προβλημα. :blink: Δεν ξερω τι μπορει να φταιει! Το φυσιολογικο ειναι να αναγνωριζει την καρτα μνημης ως δισκο...Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μηπως ; α) Το συνδεεις χωρις την καρτα μνημης μεσα; :w00t: :!: (ψιλοτραβηγμενο αλλα...) β) Μηπως δεν πας στο μενου του Psp να ενεργοποιησεις το USB connection ( και αυτο απιθανο, αφου στο αναγνωριζει αλλα ως αγνωστη συσκευη...) Ξερω οτι δεν βοηθαω και πολυ, αλλα δεν ξερω τι αλλη εξηγηση να δωσω. :) Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά αλλά και πάλι τίποτα :( Παιδιά τουλάχιστον μήπως γνρωρίζετε πως ονομάζεται ο driver μήπως μπορέσω και τον κατεβάσω; Νομίζω αν κάνεις δεξί κλικ κάτω δεξιά που σου αναγνωρίζει το psp και κοιτάξεις κάπου το λέει! Πιστεύω πως αυτό είναι η τελευταία μου ελπίδα :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Εχω το Hot Shots Golf sta 423,556 mb kai δεν μου δουλευει με κανενα programma,το εχει κανεις και να του δουλευει?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Gia sas.Fa ifela na mou stilete me pm,sites gia na katebaso pexnidia.Efxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Εχω το Hot Shots Golf sta 423,556 mb kai δεν μου δουλευει με κανενα programma,το εχει κανεις και να του δουλευει?? To exw se 459MB [hot_shots_golf_open_tee_usa_psp-noneedpdx] kai mou paizei me to DevHook kanonika. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 438MB Hot_Shots_Golf_Open_Tee_USA_PSP-NONEEDPDX me ton fastloader 7 paizei kai se emena kanonika Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Oλοι κατεβάζετε games, ωραία τα λέτε, αλλα εγω φεύγω ταξίδι για 20 μέρρες και ακόμη να με βοηθήσει κάποιος να εχω στο msduo κάποια παιχνίδια. πολλά ζητάω,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Giati ti provlima exeis? Den mporeis na baleis games? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 file sakisplayer apo oti katalavaino den exis diavasi kamia online odigia gia to pos douleuon ola auta ta kaloudia sto psp gi auto koitaxe edo http://www.psp-hacks.com .KAta protimisi koitaxe sto forum Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Mπορεί κάποιος να φτιάξει έναν μικρό αλλά περιεκτικό οδηγό για όλα αυτά τα «κινέζικα» που αναφέρετε; Θα ήταν πολύ χρήσιμος για όλα τα παιδιά plus και μένα που δεν ξέρουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να παίζουμε τα απλά original games... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Λοιπον ελπιζω να σας βοηθησω με αυτα που θα γραψω οπου εχετε απορεια μου το λετε Καταρχην το PSP ή πρεπει να το εχετε μαματο 1.50 ή να το κανετε downgrade, μαματο ειναι λιγο δυσκολο εκτος και εαν καποιοι εχουν γιαπωνεζικο (ευτυχως εγω εχω και γιαπωνεζο) :D :D Γγια να το κανετε downgrade Θα χρειαστειτε το συγκεκριμενο προγραμμα (παντα με δικη σας ευθυνη εγω δεν το εχω δοκιμασει οποτε δεν το γραφω, εαν καποιος το εχει δοκιμασει και εχει πετυχει -που σιγουρα εχει πετυχει- απλα ας το γραψει, νομιζω εχει αναφερθει καποιες σελιδες πριν). Για να κανετε πετυχημενο downgrade θα χρειαστειτε και την 1.50. Οσοι τυχεροι εχουμε 1.50 θα χρειαστειτε και το WabVersionChanger_V2.5_UMD για να "κοροιδεψετε το psp ως προς την Version (υποστηριζει μεχρι και την 2.00) Για να παιξετε "backup" παιχνιδιων θα χρειαστειτε ειτε το fastloader7&8 είτε το devhook. Για να κανετε "backup" τα παιχνιδια σας παρα πολυ καλο ειναι το umdrip αν και καπως αργο ή το "κατεβασμα" απο το Internet (με γρηγορη συνδεση πολυ γρηγοροτερο απο το umdrip) Για να κρυψετε τυχον corrupted data θα χρειαστειτε το seipsptool. Για να παιξετε emulators θα χρειαστειτε για ΑΜΙGA=pspuae-0.31 GBA= vbapsp SEGA GG & MASTER SYSTEM = PSP_sms_v0.4 NES = NES05 SNES = SNES9X003A SCUMMV = ScummVM-PSP ΝΕΟGEO = ngpsp_v1.2.1 NEOGEO CD = Neo Geo CD_v_0.1_MS3 ΜΑΜΕ = Yπαρχουν διαφορες εκδοσεις καθεμια απο αυτες υποστηριζει και διαφορετικη εταιρεια παραγωγης παιχνιδιων (capcom, sega, taito Κλπ) Για ολα τα παραπανω ενδεχεται να εχουν βγει καποια Updates (εγω μεχρι στιγμης αυτα χρησιμοποιω και ειμαι μια χαρα) Ολα τα παραπανω θα τα βρειτε σε ολα τα "καλα" site που αφορουν το PSP με πρωτα και καλυτερα τα psp-hacks.com kai psp-news.dcemu.co.uk Και μην ξεχασω για να αποφυγετε περιστατικα του στυλ το Psp να βγει gameover (να ανοιγει αλλα να μην δειχνει το Menu kai αλλα τετοια ασχημα) καλα θα ειναι να βαλετε το PSafeP_1[1].1-DK το οποιο δεν επιτρεπει σε "κακοβουλα" προγραμματα απο "τσο@λανια" να φλασαρουν το pspακι σας και να το καταστρεψουν. Ολα τα παρaπανω μπαινουν στο psp μεσω Usb cable που θα το συνδεσετε με το PC σας στο x:\psp\game\ονομα προγραμματος οπου x=το γραμμα που θα σας βγαζει ο Η/Υ gia το psp Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 λοιπον σαν φιλολογος τουλαχιστο ευελπιστο να καταληξω θα προσπαθησω να επεξηγησω πρωτα πως να τρεξετε τα emulator Αυτό που χρειάζεστε: * Κάποιο emulator! * Και φυσικά, ένα PSP καντε download ενα emulator και αποσυμπιεστε το φακελο του emulator. θα βρειτε στον φακελο δυο αρχεια αντιγραψτε τα στο psp στο directory *\psp\game οπου αστερισκος το ονομα του οδηγου psp και στην προκειμενη περιπτωση τελειωσατε με επιτυχια την εγκατασταση ενος emulator στο psp .http://www.psp-hacks.com/images/psp-kxploit/psp-kxploit-pspdir-s.jpg Για την εγκατασταση roms θα τα εγκαταστησετε στο φακελο nes και οχι nes% opos φαινεται στην εικονα Αποσυνδεστε το psp απο το pc και θα ειστε ετοιμοι να απολαυσετε τα παιχνιδια παλιοτερων κονσολων. Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Εγώ έχω την έκδωση 2.0 και την βρίσκω πολύ καλή, υπάρχει κάποιο καλούδι και για μένα, απλά δεν γουστάρω να την κάνω 1.50 Βοηθήστε μεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Οπότε, το αφήνω όπως ειναι γιατι με βλέπω εαν το σκαλίσω να μένω δίχως κονσόλα για το μεγάλο μακρινό ταξίδι μου. :O Χώρια που αυτά που γράψατε ειναι πολλά - περίπλοκα, χώρια που δεν ξέρω και αγγλικά, όσον αφορά τα ξένα sites. :worry: Μια προσπάθεια που έκανα με κανα 2 παιδιά απο εδω μέσα να βρεθούμε και με το αζημίωτο να με βοηθήσουν, έπαισε στο κενό. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 ma pisteuo oti ta periegrapsa analutika sobs kala afiste me mono :D den ine diskolo na xrisimopoiisis psp den axizi na to exis kai na plironis original games otan exi toses dinatotites Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebastiano Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Paidia epitelous meta apo ena mhna katafera na syndesw to psp sto pc mou!Telika eftaige to kalwdio usb!Tha mporouse twra kapoios na mou ypodeiksei pws na kanw downgrade?Koita ksa kai proigoumena post alla den vrhka kati safes!Exw ekdosh 2.00. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Exo kani to Downgrade, Exo pexnidia na valo, alla to provlima mou einai den ksero pou vazo ti. Diladi, kapoia pexnidia exoun 2 me 3 fakelous. Mpori kapios na mou pi pos to kano...idi exo to fastloader ktlp oti xriazese diladi gia na mporis na ta peksis, alla den ksero pou na ta valo! Sas parakalo na me voithisi kapios. Einai poly aplo, kai ksero oti meriki apo sas exete katevasi pexnidia, kai kserete gia pio milao..giafto an exete tin kalosini sas parakalw!.. Thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Οπότε, το αφήνω όπως ειναι γιατι με βλέπω εαν το σκαλίσω να μένω δίχως κονσόλα για το μεγάλο μακρινό ταξίδι μου. :O Χώρια που αυτά που γράψατε ειναι πολλά - περίπλοκα, χώρια που δεν ξέρω και αγγλικά, όσον αφορά τα ξένα sites. :worry: Μια προσπάθεια που έκανα με κανα 2 παιδιά απο εδω μέσα να βρεθούμε και με το αζημίωτο να με βοηθήσουν, έπαισε στο κενό. :cool: Για δες εδω το δωδεκατο μυνημα που εχει και φωτο..ισως σε βοηθησει .. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Εγώ έχω την έκδωση 2.0 και την βρίσκω πολύ καλή, υπάρχει κάποιο καλούδι και για μένα, απλά δεν γουστάρω να την κάνω 1.50 Βοηθήστε μεεεεεεεεεεεεεε Δυστυχως οχι ..μονο για την 1.50 ..... Κατα την γνωμη μου ξανασκεψου σοβαρα το downgrade και δεν θα χασεις ... ;) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebastiano Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Paidia sto fakelo mp_root yparxoun dyo fakeloi, o 100ANV01 kai o 100MNV01, pia h diafora tous? Prospathisa me to 3GP_Converter na perasw ena video ston 2o fakelo alla otan paw na to anoiksw apo to psp leei the file is corrupted,ti ftaiei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Έχει δοκιμάσει κάποιος τον emulator για Gameboy Advance; Παίζει αξιοπρεπώς κάνα παιχνίδι; Απ οτι έχω ακούσει (διαβάσει) βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Exw dokimasei sto gbaemulator ta Castlevania,Golden Sun kai Zelda. Exei xalia fps kai me ixo paizei akoma pio arga, prepei na perimenoume gia kapoia nea ekdosi. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OXA Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Pedia mporite na mou pite titlous pehnidion pou ehete dokimasi kai ine poli kala??? Skopevo na agoraso apo evdomadas k den xero pio... Akousa kati gia Burnout oti ine fovero... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 try need for speed underground poli kalo i perimene gia to gta kai auto tha ine telio i fifa 06 kali ine episis Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Pedia mporite na mou pite titlous pehnidion pou ehete dokimasi kai ine poli kala??? Skopevo na agoraso apo evdomadas k den xero pio... Akousa kati gia Burnout oti ine fovero... O faithless εχει ασχοληθει αρκετα και εχει σχολιασει τα περισσοτερα παιχνιδια (και εχει και εικονα για το καθε ενα) που κυκλοφορουν, κανε τον κοπο να διαβασεις τα προηγουμενα ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts