Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia perasa sto psp to psp mod avc 1.02 gia na pernao videakia kai eno ta metatrepo me to avitopmp afto de ta pezi...mou vgazi ena provlima pmp_file_open : invalid video format....ti pezi?ti de kano sosta?genika afto ine to kalitero programa gia na pernao kai na vlepo video sto psp?kirios gia mousika video clips

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Roms για κάθε emulator ποιά καλή ψυχή θα μου στείλει σε pm που βρίσκουμε?

Εγώ πάντως έχω το Tekken Advance για GBA και μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο που έχω για τις προτιμίσεις μου.

Σου έστειλα 2 links οπού το ένα είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο site στο είδος του σε όλο τον κόσμο και ένα site που δίνει torrents για να κατεβάσεις roms για γνωστές κονσόλες και συστήματα αλλά ακόμα και για PSP PSX PS2 (.iso τα περισσότερα)κτλ...

Εγώ πάντως έχω το Tekken Advance για GBA και μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο που έχω για τις προτιμίσεις μου.

Σου έστειλα 2 links οπού το ένα είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο site στο είδος του σε όλο τον κόσμο και ένα site που δίνει torrents για να κατεβάσεις roms για γνωστές κονσόλες και συστήματα αλλά ακόμα και για PSP PSX PS2 (.iso τα περισσότερα)κτλ...

mporeis na mou stilis kai emena ta links? thanks

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα pm για να επικοινωνήσετε με κάποιον.

Παιδιά...η virgin θεά και γειτονοπούλα!

και πάλι thanx

Εεεμ...:confused: ...αν μιλάς για εμένα είμαι αγόρι...:ninja: ...αν πρόσεξες δίπλα από τα στοιχεία μου......:X

Τέλως πάντων ευχαριστώ!!!

Άν θέλει και κανείς άλλος ξέρετε ε;

PM...!

Πήγα να το κάνω "θεά" με την καλή την έννοια του Ψινάκη και ότι είμαστε γειτονόπουλα....και ξέχασα να κάνω edit...

σορρυ!

Όχι απλώς θεός...ημίθεος και βάλε.....

ρε παιδια εχει βρει κανενας τι χρειαζεται για να ανοιξουν οι ταφοι με το λουκετο που βρισκονται στην κρυπτη στο mortal kombat??

na kaneis profile kai kathe fora pou paizeis mazeyontas pontous tha ksekleidwneis diaforous tafous...

Θέμα: gia saaaaaaaaaaas

Παιδιά σας χαιρετώ ως καινούργια στο site δεν ξέρω εαν έγραψα στο σωστό section...λοιπόν θέλω κάποιες βασικές απ:

1. Έχω πάρει το sony psp+που μπορώ να βρω σπασμένα παιχνίδια?έχω ήδη 1g κάρτα...

2.που μπορώ να βρω πρόγραμμα free για να μετατρέπω ταινίες,video,songs για να τις περνάω στο psp?

PLZ απαντήστε μου όσο πιο κατατοπιστικά ξέρετε

ΤΗΧ

Πήγα να το κάνω "θεά" με την καλή την έννοια του Ψινάκη και ότι είμαστε γειτονόπουλα....και ξέχασα να κάνω edit...

σορρυ!

Όχι απλώς θεός...ημίθεος και βάλε.....

!Έλεος!

Καλό, καλά πως δε το κατάλαβα!

ενας φιλος μου μολις πηρε ενα απο τα παλια καλα και εχει 2.50,αν θυμαστε παλια καπου ειχε γραφτει οτι για να κανεις downgrade πρεπει να εχει γινει τουλαχιστον 1 update,ισχυει αυτο να του το κανω 2.60 πρωτα η κατευθειαν με τον easy downgrader??

na kaneis profile kai kathe fora pou paizeis mazeyontas pontous tha ksekleidwneis diaforous tafous...

φιλε μου τους εχω ανοιξει ολους εκτος τα καταραμενα λουκετα!!δεν ανοιγουν με ποντους:ninja:

Ν80power

Παιδιά βοήθεια!:cry: Έκανα ένα "μικρό" σφάλμα κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του 3,03 ΟΕ (DevHook) στο 1.50 PSP μου και... brickαρε..:cry: Τώρα προφανώς το μόνο που με σώζει είναι το τσιπάκι (Undiluted Platinum) αλλά δε βρίσκω κανένα μαγαζί που να ασχολείται με το τσιπάρισμα του PSP..:( Αν ξέρει κανείς κάποιο σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη σας παρακαλώ ας μου πεί.. Ξέρω έκανα μεγάλη :X αλλά θέλω το PSP μου πίσω...:(

Ποσο κραταει η μπαταρια του σαω mp3 player συνεχομενο παιξιμο??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Παιδιά βοήθεια!:cry: Έκανα ένα "μικρό" σφάλμα κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του 3,03 ΟΕ (DevHook) στο 1.50 PSP μου και... brickαρε..:cry: Τώρα προφανώς το μόνο που με σώζει είναι το τσιπάκι (Undiluted Platinum) αλλά δε βρίσκω κανένα μαγαζί που να ασχολείται με το τσιπάρισμα του PSP..:( Αν ξέρει κανείς κάποιο σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη σας παρακαλώ ας μου πεί.. Ξέρω έκανα μεγάλη :X αλλά θέλω το PSP μου πίσω...:(

Εγκατάσταση του 3,03 ΟΕ (DevHook)???

Με μπέρδεψες...Αν δεν κάνω λάθος το 3.03 ΟΕ είναι firmware και το Devhook είναι application που τρέχει σε firmware 1.50 ( και σε 2.71 hen-d αν δεν απατώμαι ).

Εσύ τελικά τι από τα 2 έκανες??? Firmware ή application installation? Μάλλον το 1ο υποθέτω...

T3h following takes place between now and later.

ενας φιλος μου μολις πηρε ενα απο τα παλια καλα και εχει 2.50,αν θυμαστε παλια καπου ειχε γραφτει οτι για να κανεις downgrade πρεπει να εχει γινει τουλαχιστον 1 update,ισχυει αυτο να του το κανω 2.60 πρωτα η κατευθειαν με τον easy downgrader??

φιλε μου τους εχω ανοιξει ολους εκτος τα καταραμενα λουκετα!!δεν ανοιγουν με ποντους:ninja:

nomizw tote.. an i ekdosei einai idia me to ps2..tha anoigoun mona tous san bonus ...apo to jurney...kati tetoio..mpes se ps2 cheat site kalytera..

paidia exw tin 3.01 ekdosei..dark alex ....exw katevasei polla psx paixnidia...pws ginete na paixoun???

Εγκατάσταση του 3,03 ΟΕ (DevHook)???

Με μπέρδεψες...Αν δεν κάνω λάθος το 3.03 ΟΕ είναι firmware και το Devhook είναι application που τρέχει σε firmware 1.50 ( και σε 2.71 hen-d αν δεν απατώμαι ).

Εσύ τελικά τι από τα 2 έκανες??? Firmware ή application installation? Μάλλον το 1ο υποθέτω...

Βασικά το 3.03 ΟΕ (Open Edition) είναι μια πειραγμένη έκδοση του 3.03 για το DevHook (Απο τον Dark Alex όπως πάντα-και μάλιστα η τελευταία έκδοση υποστηρίζει βίντεο ανάλυσης 480x272 Full) και κατά την εγκατάστασή της μπλέχτηκαν τα πράγματα...(Δικό μου το σφάλμα, το ομολογώ..) Αν ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα που να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων... (Το τσιπάκι άλλωστε είναι νόμιμο, άλλο που η sony δε το δέχεται..)

Βασικά το 3.03 ΟΕ (Open Edition) είναι μια πειραγμένη έκδοση του 3.03 για το DevHook (Απο τον Dark Alex όπως πάντα-και μάλιστα η τελευταία έκδοση υποστηρίζει βίντεο ανάλυσης 480x272 Full) και κατά την εγκατάστασή της μπλέχτηκαν τα πράγματα...(Δικό μου το σφάλμα, το ομολογώ..) Αν ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα που να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων... (Το τσιπάκι άλλωστε είναι νόμιμο, άλλο που η sony δε το δέχεται..)

Έχω την εντύπωση ότι το 3.03 ΟΕ έχει recovery mode...Aν δεν κάνω λάθος, τη στιγμή που το ανοίγεις κρατάς πατημένο το R και σου βγάζει κάποιο menu το οποίο αν θυμάμαι καλά έχει και την επιλογή "TOGGLE USB ON/OFF" ή κάπως έτσι. Αν συνδέσεις το USB και βάλεις την επιλογή στο ON ο υπολογιστής σου θα δει το psp σου κανονικά...Από κει και πέρα...δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δυστυχώς ή

ευτυχώς δεν brick-αρα κανένα psp βάζοντας του firmware 3.03 OE...οπότε δεν ξέρω ποια είναι τα βήματα από κει και πέρα. Αν πας μια βόλτα από το maxconsole.net ή από άλλα forums που ασχολούνται με psp σίγουρα θα βρεις κάτι. Πάντως το psp σου δεν είναι εντελώς brick αλλά semi-bricked όπως λένε, αν δεν κάνω λάθος.

Και πριν κάποιοι βιαστούν και με πουν ψεύτη ή ότι δεν γίνεται να αναστήσεις κάποιο brickαρισμένο psp το οποίο έχει χαλάσει από firmware update i downgrade, θα συμφωνήσω μαζί τους! Το 3.03 firmware της SONY ΔΕΝ έχει recovery mode. Γι'αυτό που μιλάμε εδώ είναι το 3.03 ΟΕ, το οποίο δεν είναι επίσημο firmware, αλλά είναι ένα "πειραγμένο" firmware το οποίο αυτός που το "πείραξε" (respekt to Dark_Alex) έβαλε αυτό το recovery mode. Και αυτό το λέω γιατί έχω παρατηρήσει σε κάποια forums ότι κάποιοι βιάζονται να κρίνουν και μιλούν χωρίς να παρατηρούν και το χειρότερο, ρίχνουν και μπινελίκια...Οπότε, είπα να προλάβω να αποφύγω κάτι τέτοιο γι'αυτό και εξηγούμαι. Αν τώρα, κάπου κάνω κάποιο λάθος σε αυτά που λέω, ας μου το υποδείξει κάποιος ήρεμα και ωραία και αν όντως κάνω λάθος, κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ :)

Sorry για τη ζαλάδα...

Όντως, μπορείς να ξεμπρικάρεις κάποιο psp αλλά δοκίμασα όλους τους τρόπους και μάλλον μόνο το τσιπάκι σώζει τη κατάσταση.. Ευχαριστώ πολύ πάντως outerheaven για το ενδιαφέρον... Θα δω τι θα κάνω έτσι όπως τα 'κανα...

Όντως, μπορείς να ξεμπρικάρεις κάποιο psp αλλά δοκίμασα όλους τους τρόπους και μάλλον μόνο το τσιπάκι σώζει τη κατάσταση.. Ευχαριστώ πολύ πάντως outerheaven για το ενδιαφέρον... Θα δω τι θα κάνω έτσι όπως τα 'κανα...

Το δικό σου psp μπαίνει σε recovery mode ή όχι? Γιατί αν μπαίνει σε recovery mode τότε δεν είναι πολύ αργά για σένα!

Και από κει και πέρα αν δεν γίνει κάτι...τότε ψάχνεσαι για το "πατατάκι" :D .

Απλώς χρειάζεσαι κάποια αρχεία που πρέπει να περαστούν στην κάρτα μνήμης. Ενεργοποιείς το recovery mode στο psp, συνδέεις το psp στο pc σου, βάζεις USB ON από το recovery mode, το pc βλέπει το psp, περνάς τα απαραίτητα αρχεία στην κάρτα εκεί που χρειάζονται και, τελικώς, τρέχεις από το recovery mode τα αρχεία που πέρασες στο psp και αν όλα έχουν γίνει όπως πρέπει...τότε ο μικρός σου φίλος θα πρέπει να ξαναλειτουργήσει. Εν ολίγοις, απ'όσο έψαξα, αυτά είναι τα βήματα...Τώρα αν θες και τα αρχεία...στείλε μου ένα pm και θα σου στείλω κάποια που βρήκα.

Ποσο κραταει η μπαταρια του σαω mp3 player συνεχομενο παιξιμο??

3 - 6 Ώρες με ενεργοποιημένη οθόνη*

4 - 8 Ώρες με απενεργοποιημένη οθόνη*

*=Οι τιμές είναι συμβατικές και πάντα με απενεργοποιημένο τον διακόπτη WLAN.

παιδια ειχα 3.02β,εκανα format κ με easy installer πηγα 3.03α,εκανα update σε 3.03α" κ μετα σε 3.03β αλλα μεσα στο root του psp δε μου εμφανιζει τωρα το φακελο που μπαινουν τα iso-cso!μηπωσ δεν επρεπε να κανω format???τι κανω τωρα?αν ξανατρεξω την 3.03α με τον installer????

ΕΥΤΥΧΩΣ!μου εκοψε κ δηνιουργησα ενα φακελο ISO μεσα στο root του psp κ ευτυχωσ διαβαζει τα παιχνιδια απο κει μεσα!ολα καλα!ελπιζω με το format να μην πειραχτηκαν κ αλλα αρχεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]