em_seven Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 mipws kserei kaneis pote 8a kykloforhsei to aspro psp?pisteuw einai pio wraioΦιλε για κοιτα λιγο εδω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Sites με iso παιχνιδια για PSP που βρησκω βρε παιδια? Ειναι δυσκολο?? Ας μου πει καποιος με PM παρακαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Φιλε για κοιτα λιγο εδω ;) Ψιλομουφα μου κανει γιατι Sony PSP Value Pack White Platform: PS2 <--πρωτα αυτο Κωδικός: PSP0980 Κυκλοφορία: 1/6/2005 <-- δευτερο αυτο. Και εκτος αυτου το ασπρο Psp θα κυκλοφορησει ΜΟΝΟ στην Ιαπωνια τον Νοεμβριο ή Δεκεμβριο, σε πολυ περιορισμενο αριθμο, οποτε να το εχουν απο 1/6/2005 μπααααα μαλλον χλωμο και τα cyberstore δεν φημιζονται για την εμπιστοσυνη που μπορεις να τους εχεις, εγω ειμαι ενας απο αυτους που τη πατησε οταν και καλα προπαρηγγειλα το 1ο psp μου που θα φερναν αυτοι και καλα ΠΡΩΤΟΙ απο τον Μαιο του 05 και τον Αυγουστο 05 που τους επαιρνα τηλ απο βδομαδα σε βδομαδα μου το πηγαιναν (ευτυχως τελη Μαιου το ειχα ηδη αγορασει απο την Γλυφαδα) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Sites με iso παιχνιδια για PSP που βρησκω βρε παιδια? Ειναι δυσκολο?? Ας μου πει καποιος με PM παρακαλω... Και σε μενα ενα ΡΜ αν ξερει κανεις κατι, Ευχαριστω...... :) :) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Ψιλομουφα μου κανει γιατι Sony PSP Value Pack White Platform: PS2 <--πρωτα αυτο Κωδικός: PSP0980 Κυκλοφορία: 1/6/2005 <-- δευτερο αυτο. Και εκτος αυτου το ασπρο Psp θα κυκλοφορησει ΜΟΝΟ στην Ιαπωνια τον Νοεμβριο ή Δεκεμβριο, σε πολυ περιορισμενο αριθμο.Τι να πω, δε νομιζω να ειναι μουφα, παντως μακαρι να φερει οχι για εμενα(εγω θα παρω το μαυρο :D) αλλα για το παιδι που ζητησε το ασπρο psp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παντως το ασπρο επειδη το εχω δει απο κοντα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ καμμια σχεση με το μαυρο απο αποψη εμφανισης (απλα το ασπρο κανει τη διαφορα) γιατι σε ολα τα αλλα ειναι ιδιο. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRTEO100 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 to gta 70 euro san pola na einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 re paidia apo pou katebazete ta paixnidia gia tin konsola mas?kapoios den mporei na mou steilei pm?sas parakalw.episis kapoios an tha mporouse na grapsei bima bima pws ta metaferei sto mstick.twra mpika sto forum kai einai dyskolo na psaxnw tis proigoumenes selides gia tips.prospathisa alla den teleiwna me tipota. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theog Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Βρήκα το gta και το παρήγγειλα από το amazon.co.uk γύρω στα 50 ευρώ (βέβαια αγόρασα και άλλα πράγματα οπότε τα μεταφορικά ήταν πράγματι αμελητέα μπροστά στα χρήματα που κέρδισα) (Για όποιν βέβαια προτιμά αυθεντικά τα παιχνίδια του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 εχει καταφερει κανεις να συμπιεσει το twistedmetal απο τα 1.650 σε ποιο μικρο μεγεθος? δοκιμασα καποια ripkit αλλα ενω ετρεξε την εισαγωγη μετα στο loading κολαει και κλεινει το πσπ. Δοκιμαζω το ευρωπαικο umd , εχει να προτεινει κανεις κατι? Εχω 64συνδεση αρα μην πειτε να το κατεβασω απο το νετ ;) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 GTA Liberty City Stories @ play.com = 44,67 ευρώ με τα ταχυδρομικά ;) http://play.com/play247.asp?page=title&r=PSP&title=589802&pa=rnr Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 GTA Liberty City Stories @ play.com = 44,67 ευρώ με τα ταχυδρομικά ;) http://play.com/play247.asp?page=title&r=PSP&title=589802&pa=rnrΤα φερνουν απο το εξωτερικο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Ναι, αλλά έρχονται πολύ γρήγορα. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Ναι, αλλά έρχονται πολύ γρήγορα.Μολις τωρα καταλαβα οτι δεχονται μονο πιστωτικες καρτες, κανω λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Μόνο πιστωτικές αν θυμάμαι καλά :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Μόνο πιστωτικές αν θυμάμαι καλά :)Κρίμα και ειχα αρχισει να κανω ονειρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ ripkit για το midnight club 3 dub edition EUR? Μόνο ripkit για USA version έχω βρεί και δεν κάνει δουλιά. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 kserei kaneis pou mporo na vro to gta se magazi stin athina? exei kikloforisei i oxi akomi? Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRTEO100 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 kserei kaneis pou mporo na vro to gta se magazi stin athina? exei kikloforisei i oxi akomi? εχει κικλοφορισει στα 70 εθρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 εχει κικλοφορισει στα 70 εθρο Είσαι σίγουρος για αυτό; :rolleyes: Δυστυχώς το GTA: LCS θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη (σε όλες τις χώρες εκτός από UK, όπου κυκλοφορεί από τις 4/11) στις 2/12 (την ημέρα που κυκλοφορεί και το Xbox 360 δηλαδή... τυχαίο; :p ). Πολύ φοβάμαι όμως ότι η κίνηση αυτή δεν έγινε μόνο για να χτυπήσει (θα ήθελε) η Sony τις πωλήσεις του 360... Υπάρχει πιθανότητα η Ευρωπαϊκή έκδοση να απαιτεί το firmware 2.50 ή 3.00 για να τρέξει το παιχνίδι (δλδ, bye-bye homebrew). :( Εγώ πάντως το έχω εδώ και κάτι μέρες (από Play.com, 48 ευρώ) και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο action game που έχει κυκλοφορήσει για το PSP. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Κρίμα και ειχα αρχισει να κανω ονειρα... Δέχονται και Electron Visa (=χρεωστική κι όχι πιστωτική). Αφού έχεις κλείσει τα 18 πήγαινε και βγάλε μια στο όνομά σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebastiano Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Sites με iso παιχνιδια για PSP που βρησκω βρε παιδια? Ειναι δυσκολο?? Ας μου πει καποιος με PM παρακαλω... Παιδιά αν κάποιος γνωρίζει και είναι δυνατό αν μπορεί ας μου στείλει και εμένα. Ψάχνω αρκετό καιρό και δεν έχω βρει τίποτα :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Υπάρχουν screenshots απο το gta? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Παιδιά αν κάποιος γνωρίζει και είναι δυνατό αν μπορεί ας μου στείλει και εμένα. Ψάχνω αρκετό καιρό και δεν έχω βρει τίποτα :O Επισης..... :O :) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Είσαι σίγουρος για αυτό; :rolleyes: Υπάρχει πιθανότητα η Ευρωπαϊκή έκδοση να απαιτεί το firmware 2.50 ή 3.00 για να τρέξει το παιχνίδι (δλδ, bye-bye homebrew). :( Φιλε μου απο οτι καταλαβα θα μπορεις να τρεχεις το παιχνιδι μεσα απο το Fastloader το οποιο εχει επιλογη "Start inserted UMD" και ας εχεις εκδοση 1.50!!! :D Στο λεω αυτο διοτι εβαλα ενα game που οταν το ετρεχα μεσα απο το PSP (κανονικα δηλαδη) μου εβγαζε ενα μηνυμα οτι πρεπει να αναβαθμισω την κονσολα στην εκδοση 1.52 (την οποια 1.52 εκδοση την ειχε μεσα το παιχνιδι) απο 1.50 που εχω. :( Εγω ομως φορτωσα το Fastloader και ξεκινησα απο εκει το παιχνιδι και το επαιξα μια χαρα. Οποτε λογικα θα συμβει κατι παρομοιο και σε αυτο το παιχνιδι..... :O ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts