Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έβαλα την Version 2 στο PSP μου!

Μαμάει! :D Επιτέλους μπορώ να συνδεθώ στο WPA Wireless δίκτυό μου, μπορώ να κάνω web browsing με έναν πολύ γαμάτο browser χωρίς να έχω το wipeout και υπάρχουν πολλές χρήσιμες μικροεπιλογές από εδώ και από κει!

:shifty: :shifty: :cool: :lol: :O

Ναι, αλλά δεν έχεις homebrew :P

Den peirazei, proteimw na exw wpa ;)

[psp]

Να ρωτήσω κατι αν έχω ένα ιαπωνικό psp και του περάσω το firmwire v2 θα υπάρχουν διαφορές απο το PSP που θα έρθει τον Σεπτέβρη στην ελλάδα??

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Eνα μαγαζι στο μαρούσι το πουλάει 290 ευρώ αλλά είναι ntsc.

Ναι , έχει wi-fi.

το μαγαζί που λές ειναι κοντά στον σταθμό?σε κάτι στάσεις κοντα?

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

:mad: :mad: SAS PARAKALO RE PAIDIA PITE MOU POSO THA EXEI TO VALUE PACK TOU PSP STIS 1 SEMPTEMBRIOU????? KAI PIA PAIXNIDIA THA EINE DIATHESIMA TIN HMERA TIS KIKLOFORIAS TOU?????? :confused:

250 ευρώ θα κοστίζει το Value Pack όταν έρθει στην Ελλάδα. Κοίτα κι εδώ.

Σχετικά με τα games που θα είναι διαθέσιμα την 1η Σεπτεμβρίου δεν είναι γνωστό ποια θα έρθουν στην Ελλάδα, αλλά πάρε μια λίστα με το ποια θα κυκλοφορήσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη (και μάλλον και στην Ελλάδα):

• Ape Academy
  • Archer Maclean's Mercury
  • Armored Core Formula Front
  • Colin McRae Rally 2005 Plus
  • Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower
  • Dynasty Warriors
  • Everybody's Golf
  • Fired Up!
  • Formula One
  • Ghost In The Shell: Stand Alone Complex
  • Hard Corps
  • Lumines
  • MediEvil
  • Metal Gear Acid
  • Midnight Club 3 DUB Edition
  • NBA Street: Showdown
  • Need For Speed: Underground Rivals
  • NFL Street 2: Unleashed
  • Ridge Racer
  • Smart Bomb
  • Spider-Man 2
  • TOCA Race Driver 2
  • Tony Hawks Underground 2 Remix
  • Untold Legends: Brotherhood of the Blade
  • Virtua Tennis World Tour
  • Wipeout Pure
  • World Rally Championship
  • World Snooker Challenge 2005
  • World Tour Soccer: Challenge Edition
  • Zero Hour

Σε οποιο καταστημα και να εχω κοιταξει αναφερει μονο μια τιμη (γυρω στα 250 ευρω), η οποια απο ο,τι λεει και ο Flamenerve, αναφερεται στο value pack. Η standard εκδοση δεν θα πωλειται στην Ελλαδα (τουλαχιστον αρχικα) ; :confused: :worry: Αν θα υπαρχει καπου, ποσο θα κοστιζει;

(μιλαμε παντα για την ευρωπαικη εκδοση...)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

250 ευρώ θα κοστίζει το Value Pack όταν έρθει στην Ελλάδα. Κοίτα κι εδώ.

...........

i standart ekdosi 8a exei 249€ sto plaisio apo 1/9 ;)

:confused: :blink: :O

===================

Παντως αν εχει η standard εκδοση 249, ειναι καπως "τσιμπημενη" η τιμη του... :mad:

Σε οποιο καταστημα και να εχω κοιταξει αναφερει μονο μια τιμη (γυρω στα 250 ευρω), η οποια απο ο,τι λεει και ο Flamenerve, αναφερεται στο value pack. Η standard εκδοση δεν θα πωλειται στην Ελλαδα (τουλαχιστον αρχικα) ; :confused: :worry: Αν θα υπαρχει καπου, ποσο θα κοστιζει;

(μιλαμε παντα για την ευρωπαικη εκδοση...)

Από ό,τι ξέρω στην Ευρώπη τον πρώτο καιρό θα κυκλοφορήσει μόνο μια έκδοση κι αυτή θα είναι το Value Pack με το μαύρο PSP, που θα κοστίζει 250 ευρώ (το Πλαίσιο είχε αρχικά ανακοινώσει 249 ευρώ, αλλά 2-3 μέρες μετά ανέβασε την τιμή κατά 1 ευρώ - βέβαια οι διαφημίσεις με τιμή 249 στα περιοδικά είχαν μπει και δεν μπορούσαν να αλλάξουν).

Από την άλλη και να κυκλοφορήσει κάποτε έκδοση πιο light από το Value Pack, δε νομίζω να είναι σημαντικά φθηνότερη (πόσο να σου κόψει επειδή δε θα έχει το MS των 32MB? ;) )

Να ρωτήσω κατι αν έχω ένα ιαπωνικό psp και του περάσω το firmwire v2 θα υπάρχουν διαφορές απο το PSP που θα έρθει τον Σεπτέβρη στην ελλάδα??

Tha apadiseis kaneis?

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Tha apadiseis kaneis?

Αν ξερει καποιος με βεβαιοτητα θα σου απαντησει αργα ή γρηγορα...Δεν ειμαστε και ολοι ομως πανω απο το Pc περιμενοντας να λυσουμε αποριες αλλων... ;) :cool:

Εγω, λοιπον, χωρις να ειμαι βεβαιος, θα υποθεσω οτι μαλλον δεν θα εχει διαφορες. Την ιδια εκδοση software θα εχουν, ιδια region εχουν για τις ταινιες, οποτε λογικα δεν θα υπαρχει αλλη διαφορα... :)

Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια διαφορά. Η μόνη ουσιαστική διαφορά μεταξύ ιαπωνικών, ευρωπαικών και αμερικάνικων PSP είναι το Region για τα UMD movies. Και αφού τα Ιαπωνικά είναι ήδη region 2 δεν έχεις πρόβλημα πιστεύω.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

OK euxaristo poli gia tis apadiseis sas!! THelo na rotiso kati akoma... yparxei periptosi na fortoso europaiko firmwire stin iaponiki syskeui etsi oste to X me to O na min einai anapoda?

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος (με π.μ.) , μαγαζιά που να πουλάνε αυτη την στιγμή psp?Πήρα τηλέφωνο στο console club και δεν το σηκώνουν.Πάντως μου είχε πει το παιδί εκεί έναν μήνα πριν οτι το φέρνουν γύρω στα 250ε την βασική έκδοση.

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος (με π.μ.) , μαγαζιά που να πουλάνε αυτη την στιγμή psp?Πήρα τηλέφωνο στο console club και δεν το σηκώνουν.Πάντως μου είχε πει το παιδί εκεί έναν μήνα πριν οτι το φέρνουν γύρω στα 250ε την βασική έκδοση.

έχουν κλείσει για διακοπές!δεν ξέρω πότε ανοιγουν,και στην γλυφαδα καλώ σε προαναφερθέν κατάστημα αλλα κιαυτοι μάλλον το έκλεισαν για καλοκαιρι

:(

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Κρίμα... :(

Τότε ή θα πάω σε μεταχειρισμένο ή θα το πάρω όταν κυκλοφορήσει επίσημα.

Η αν έχεις την 1.50 έκδοση και 512+ MS duo να κατεβάσεις από το μουλάρι ;)

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Η αν έχεις την 1.50 έκδοση και 512+ MS duo να κατεβάσεις από το μουλάρι ;)

Αν το PsP έχει έκδοση πάνω απο την 1.50 μπορεί να γίνει καταβάθμηση?