TheSmiths Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 παιδια, υπαρχει καποιο link, να δω βημα προς βημα πως σπαει το psp μου? εχω το σλιμ 3000 με 5.03 λογισμικο:) εχω χαθει στις σελίδες, και το chicken δεν μου μπαινει με τιποτα παιδες εκανα μαλλον την απολυτη "χαζομαρα":( επειδη ειχε παθει κατι η καρτα μνημης κ δεν "εβλεπε" τιποτα, επελεξα να κανω φορματ στην καρτα μεσω το υπολογιστη, δλδ δεξι κλικ στο mouse και μετα format της καρτας απο τον υπολογιστη (και οχι απο το psp) με αποτελεσμα να μην ανοιγει ποια το psp (μαυρη οθονη και μονο ανοιγει το πρασινο λαμπακι). Εβαλα την μπαταρια, τιποτα, την καρτα μνημης τιποτα, reset στο swich κουμπι τιποτα...:( εχω αρχισει να αγχωνομαι, καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 παιδια, υπαρχει καποιο link, να δω βημα προς βημα πως σπαει το psp μου? εχω το σλιμ 3000 με 5.03 λογισμικο:) εχω χαθει στις σελίδες, και το chicken δεν μου μπαινει με τιποτα παιδες εκανα μαλλον την απολυτη "χαζομαρα":( επειδη ειχε παθει κατι η καρτα μνημης κ δεν "εβλεπε" τιποτα, επελεξα να κανω φορματ στην καρτα μεσω το υπολογιστη, δλδ δεξι κλικ στο mouse και μετα format της καρτας απο τον υπολογιστη (και οχι απο το psp) με αποτελεσμα να μην ανοιγει ποια το psp (μαυρη οθονη και μονο ανοιγει το πρασινο λαμπακι). Εβαλα την μπαταρια, τιποτα, την καρτα μνημης τιποτα, reset στο swich κουμπι τιποτα...:( εχω αρχισει να αγχωνομαι, καμια ιδεα? γιατί δε πας σε κάποιο μαγαζί να στο φτιάξουνε?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 παιδια, υπαρχει καποιο link, να δω βημα προς βημα πως σπαει το psp μου? εχω το σλιμ 3000 με 5.03 λογισμικο:) εχω χαθει στις σελίδες, και το chicken δεν μου μπαινει με τιποτα παιδες εκανα μαλλον την απολυτη "χαζομαρα":( επειδη ειχε παθει κατι η καρτα μνημης κ δεν "εβλεπε" τιποτα, επελεξα να κανω φορματ στην καρτα μεσω το υπολογιστη, δλδ δεξι κλικ στο mouse και μετα format της καρτας απο τον υπολογιστη (και οχι απο το psp) με αποτελεσμα να μην ανοιγει ποια το psp (μαυρη οθονη και μονο ανοιγει το πρασινο λαμπακι). Εβαλα την μπαταρια, τιποτα, την καρτα μνημης τιποτα, reset στο swich κουμπι τιποτα...:( εχω αρχισει να αγχωνομαι, καμια ιδεα? Δες εδω: http://www.pspgr.net/ Ειμαι σιγουρος θα βρεις κατι ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaRkOzZz Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Γεια σε ολους! εχω ενα PSP 1000 και δεν ξερω πως να του περασω go messenger και skype,εχω διαβαση πως γινεται με καποιο τροπο αυτο αλλα δεν ξερω πως :/ μηπως ξερει κανεις? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Δες εδω: http://www.pspgr.net/ Ειμαι σιγουρος θα βρεις κατι ;) τι μπορω να βρω εκεί? καταρχάς μπορω να κανω κάτι να ανοιξει τουλάχιστον να μου φυγει και το αγχος?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagapontis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καλησπέρα παιδιά , Έχω στην κατοχή μου ένα Psp 3000 slim ... Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να το hack-αρω για να παίζει ISO απο την memory card ... Υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς Pandora battery ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Αν κοιταξεις στην σελιδα του προηγούμενου μηνύματος θα πάρεις οσες απαντήσεις θέλεις.Ευχομαι να μην εχεις κανει αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση firmware του PSP Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagapontis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Διαβαζω εδω και ώρες αλλα τπτ !!! Το συγκεκριμένο Έχει firmware 3.05 και το chicken δεν δουλευει με τπτ ... Ένος φίλου μου όμως (psp 1004 ) έχει v.5.55 υπάρχει πρόβλημα εκεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Διαβαζω εδω και ώρες αλλα τπτ !!! Το συγκεκριμένο Έχει firmware 3.05 και το chicken δεν δουλευει με τπτ ... Ένος φίλου μου όμως (psp 1004 ) έχει v.5.55 υπάρχει πρόβλημα εκεί ? Φίλε το chicken θέλει πολύ προσπάθεια.Σε μερικούς δεν πιάνει με τίποτα.Εγώ το είχα δοκιμάσει τότε άπειρες φορές και δεν έπιασε.Τελικά το έκανα με πανδώρα και ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 To chicken μπαίνει σε PSP Phat? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 milanmaniac, ναι κάνει σε όλα τα psp αρκεί να έχουν firmware 5.03 Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 To PSP μου έχει firmaware 3.40. Δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 5.03. Μου βγάζει σφάλμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 τι σφάλμα; Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το gran turismo, μήπως ξέρετε αν είναι ωραίο, η δεν αξίζει να το αγοράσω ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 τι σφάλμα; Πολύ απλά σταματάει η διαδικασία της αναβάθμισης. Χρόνια πολλά σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το gran turismo, μήπως ξέρετε αν είναι ωραίο, η δεν αξίζει να το αγοράσω ? Προσωπικά έχοντας ασχοληθεί με τα προηγούμενα, το βρίσκω μέτριο. Έχει μόνο arcade. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thava Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά , Έχω στην κατοχή μου ένα Psp 3000 slim ... Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να το hack-αρω για να παίζει ISO απο την memory card ... Υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς Pandora battery ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!! Μπορεισ να πασ σ ενα μαγαζι να στο τσιπαρουν αν μενεισ αθηνα εχω να σου σιστισω αμα θες Παράθεση καλα η whatsup εχεισ γινει γελια ποτε δεν μου ερεσε και δν θα μου αρεσει !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 παιδιά να ρωτήσω.σκέφτομαι να πάρω ένα psp go γιατί με άρεσε εμφανισιακά,αλλά θα μπορώ να περνάω παιχνίδια full σπασμένα iso από το ίντερνετ σε αυτό? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 παιδιά να ρωτήσω.σκέφτομαι να πάρω ένα psp go γιατί με άρεσε εμφανισιακά,αλλά θα μπορώ να περνάω παιχνίδια full σπασμένα iso από το ίντερνετ σε αυτό? Οχι φίλε μου στο PSP Go δε μπορείς Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssavvo Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Οχι φίλε μου στο PSP Go δε μπορείς only psp 1xxx-2xxx-3xxx(σε ορισμένες περιπτώσεις και όχι όλα τα 2χχχ και όλα τα 3χχχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 παιδιά να ρωτήσω.σκέφτομαι να πάρω ένα psp go γιατί με άρεσε εμφανισιακά,αλλά θα μπορώ να περνάω παιχνίδια full σπασμένα iso από το ίντερνετ σε αυτό? Εγω το πηρα πριν 1 εβδομαδα.Προς το παρον δεν μπορεις να τρεξεις iso ή cso παιχνιδια γιατι δεν το εχουν χακαρει ακομα,αν και καποιοι εχουν κανει καποιες προσπαθειες... Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 παιδια να ρωτησω κατι,καποιος που εχει psp 1000-2000 αξιζει να παρει το psp go?ποιες οι διαφορες περα το bt κι οτι δυστυχως δεν παιζει umd games?το λευκο ειναι πιο ομορφο απο το μαυρο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Οχι φίλε μου, είδικά αν έχεις το 2000 δεν αξίζει.. μικρότερη οθόνη, λίγο πιο αβολο στο χειρισμό(εως πολύ, αν έχει μεγάλα χέρια) με μόνο εξτρα το bluetooth.. για κανένα λόγο! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Οχι φίλε μου, είδικά αν έχεις το 2000 δεν αξίζει.. μικρότερη οθόνη, λίγο πιο αβολο στο χειρισμό(εως πολύ, αν έχει μεγάλα χέρια) με μόνο εξτρα το bluetooth.. για κανένα λόγο! χμ,καταλαβα,το 2000 εχω και το παλιο καλο το 1000αρακι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 τι το συζητας τότε;; μακριά και αγαπημένοι:P Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 τι το συζητας τότε;; μακριά και αγαπημένοι:P να σαι καλα φιλε μου,το 3000 εχει καλυτερη οθονη απο το 2000 ετσι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts