Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οσα παιδια ειναι απο σαλονικα κ θελουν να περασουν cf στο psp pm me :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οσα παιδια ειναι απο σαλονικα κ θελουν να περασουν cf στο psp pm me :cool:

S'eyxaristw polu file mou gia tis plirofories pou mou edwses!

Όχι. Παίζει mp4.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

re paidia giati dn agorazete mia pandora battery kai ena magic gate memory stick apo ebay....mazeuteite 3-4 atoma (gia na moirasteite to FOVERO kostos to opoio koimenetai sta 30-35 eurw)...kanete tin douleia sas-downgrade, k meta tin poulate me tin seira sas sto ebay...k eiste OLOI happy!!! :D
IPHONE 4 The Ultimate

• 2 weeks later...
Ρε παιδια εχει ερθει το Pes 2008 στην Ελλαδα επισημα για αγορα??
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Υπάρχει κανένα προγραμματάκι για να κατεβάσω παιχνίδια κ να τα παίζει?thx

Καμιά ιδέα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Καταρχήν χαιρετώ όλους τους PSP users!! :)

Αν δεν κάνω λάθος για να τρέξουμε παιχνίδια που κατεβάσαμε από το internet από το memory stick στο psp slim, θα πρέπει να έχουμε ήδη στην κατοχή μας:

• μια Pandora Battery :(

• ένα Pandora memory stick :mad:

• ένα PSP flat :cry:

μια διαδικασία αρκετά πολύπλοκη. Επειδή είδα στο forum πολλούς φίλους να ρωτάνε για το ίδιο θέμα, θα πρότεινα τη δημιουργία μιας απάντησης στα Ελληνικά με λεπτομέρειες και βήματα (ίσως με εικόνες ) για να το τολμήσουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να κλειδώνουμε φακέλους στο PSP (π.χ. Photo, Music, Video) με κάποιο password :!:. (Όχι μόνο για πρόσβαση στα παιχνίδια: Settings – Security Settings – Parental Control Level)

• 2 weeks later...

Για σας.

Εχω ένα πρόβλημα με το psp.Κάθε φορα που το κλείνω μετα απο λίγα λεπτά ανοίγει μόνο του πηγαίνει στο RSS feeds και προσπαθεί να μπεί Internet. Ξέρει κανείς πως να το φτίαξω? (Έκδοση λογισμικού 3.80)

[sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!!

καλησπέρα!επειδη δεν εχω καλωδιο σε ποιο φακελο του memory stick πρεπει να βαλω τα mp3?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Θα ήθελα να ρωτήσω η μπαταρία πόση ώρα κρατάει περιπου??

Aνάλογα την χρήση εξαρτάται αλλή χρονική διάρκεια έχει αν πάιζεις τα games απο memory stick άλλη με umd άλλη αν παίζεις video mp3 ktl.

Εγω αν και δεν το έχω προσέξει πε΄ριπου στα games απο μέμορυ στικ κάπου στο 5ωρο...

καλησπέρα!επειδη δεν εχω καλωδιο σε ποιο φακελο του memory stick πρεπει να βαλω τα mp3?

...an katalava sosta tin erotisi sou,

vazeis ta mp3 sto fakelo "music" pou einai sto "root" tis memory stick:happy:

I do it my way... The right way!

Παιδιά το usb καλώδιο που χρειάζετε για να φορτίσει και να μεταφέρει δεδομένα το psp απο/προς το pc ειναι το κοινό usb καλώδιο της αγοράς;

Π.χ εγω εχω ενα usb καλωδιο (της ψηφιάκης φωτο. καμ.) και με το οποίο εκτος της ψηφιακης το χρησιμοποιώ για να φορτίζω και να μεταφέρω δεδομένα απο/προς το κινητό. Με αυτο θα μπορώ να κάνω δουλειά η θα πρέπει να αγοράσω usb καλώδιο ειδικά σχεδιασμένο για psp;

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Παιδιά το usb καλώδιο που χρειάζετε για να φορτίσει και να μεταφέρει δεδομένα το psp απο/προς το pc ειναι το κοινό usb καλώδιο της αγοράς;

Π.χ εγω εχω ενα usb καλωδιο (της ψηφιάκης φωτο. καμ.) και με το οποίο εκτος της ψηφιακης το χρησιμοποιώ για να φορτίζω και να μεταφέρω δεδομένα απο/προς το κινητό. Με αυτο θα μπορώ να κάνω δουλειά η θα πρέπει να αγοράσω usb καλώδιο ειδικά σχεδιασμένο για psp;

ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ;););)

^^ Σε ευχαριστώ φίλε :)

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Γεια χαρά σε όλους.

Έκανα και εγώ downgrade το psp μου, από 3.11 σε 1.50 (Lumines exploit) ακολουθώντας τις οδηγίες στο πιο κάτω λινκ.

http://forums.noobz.eu/downgrader-support/3-11-upgrader-downgrader-guide-instructions/0/

Τώρα το 1.50 μπορεί να τρέξει homebrew, iso κλπ. Ξέρει κανείς τι περισσότερο θα μου δώσει ένα upgrade σε 3.52 custom firmaware (και πιο μετά 3.90 CFW); Αξίζει τον κόπο να το ρισκάρω;

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια χαρά σε όλους.

Έκανα και εγώ downgrade το psp μου, από 3.11 σε 1.50 (Lumines exploit) ακολουθώντας τις οδηγίες στο πιο κάτω λινκ.

http://forums.noobz.eu/downgrader-support/3-11-upgrader-downgrader-guide-instructions/0/

Τώρα το 1.50 μπορεί να τρέξει homebrew, iso κλπ. Ξέρει κανείς τι περισσότερο θα μου δώσει ένα upgrade σε 3.52 custom firmaware (και πιο μετά 3.90 CFW); Αξίζει τον κόπο να το ρισκάρω;

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπερα φιλε,

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ (κατα τη γνωμη μου) να το αναβαθμισεις σε καποια απο τις εκδοσεις Μ33 για παρα πολλους λογους...:shifty:

Μερικοι απο αυτους:

-πληρη συμβατοτητα με τα παιχνιδια που εχουν βγει μεχρι και σημερα (τα παιχνιδια που εχουν βγει τον τελευταιο χρονο δεν μπορεις να τα παιξεις με version 1.50 ή με καποιον loader)

-μπορεις να παιζεις παιχνιδια PS1

-στην τελευταια εκδοση εκτος απο το internet radio εχεις δυνατοτητα για Go!messenger και για ....SKype!!!

-μπορεις να περασεις themes....

και γενικα εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες.

Ειναι ακινδυνο,δεν ρισκαρεις τιποτα και πιστευω οτι εχεις ηδη αργησει να το κανεις!:p

I do it my way... The right way!

Καλησπερα φιλε,

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ (κατα τη γνωμη μου) να το αναβαθμισεις σε καποια απο τις εκδοσεις Μ33 για παρα πολλους λογους...:shifty:

Μερικοι απο αυτους:

-πληρη συμβατοτητα με τα παιχνιδια που εχουν βγει μεχρι και σημερα (τα παιχνιδια που εχουν βγει τον τελευταιο χρονο δεν μπορεις να τα παιξεις με version 1.50 ή με καποιον loader)

-μπορεις να παιζεις παιχνιδια PS1

-στην τελευταια εκδοση εκτος απο το internet radio εχεις δυνατοτητα για Go!messenger και για ....SKype!!!

-μπορεις να περασεις themes....

και γενικα εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες.

Ειναι ακινδυνο,δεν ρισκαρεις τιποτα και πιστευω οτι εχεις ηδη αργησει να το κανεις!:p

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Προχώρησα με αναβάθμιση σε 3.52 custom και σήμερα θα το αναβαθμίσω σε 3.90 custom. Έχεις δίκαιο σε όλα τα σημεία. Μεγάλη η διαφορά και μέχρι στιγμής μόνο το 3.52 έψαξα. Έχω πολλά να μάθω ακόμα :rolleyes:

Καλημέρα σε όλους!Εμένα αυτό που με βασανίζει είναι μια γρατζουνιά που προκάλεσα στην οθόνη του.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι απευθείας η οθόνη ή αν έχει κάποιο προστατευτικό??Φυσικά αν γνωρίζει και το κόστος θα ήταν η τέλεια πληροφορία.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:happy:
Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!!