alex_n80 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 γιατι δεν κανεις update σε 2.71 kai καπακι downgrade σε 1.50 και μετα βαζεις οτι cf θελεις?ειναι απο τις ευκολες η 2.60 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Από καποια στιγμή και ύστερα οταν το σβήνω και μετα θέλω να το αναψω δεν αναβει...!!!!!:wacko::mad: Το μόνο που ανάβει ειναι το πράσινο λαμπάκι... Ύστερα το σβήνω και το ξανα ανάβω και μου ανάβει λες κι εχει κάνει restart!!!(μου βγάζει τα σήματα της σονι,ενώ δεν το κανει συνήθως) Τι φταίει???? ξέρει κάποιος?:( Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Είμαι κι εγώ εδώ και 2 μέρες περίπου κάτοχος του psp.. Είχα καιρό να ασχοληθώ με κάτι σχετικό και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα..η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ..χεχε.. Δύο γρήγορες ερωτήσεις έχω να κάνω: 1) Έκανα upgrade στο επίσημο firmware 3.80 που είναι και το τελευταίο..Την πάτησα λέτε, ή υπάρχει ελπίδα να περάσω κάποιο μη επίσημο για ευνόητους λόγους; 2) Δοκίμασα να παίξω video κωδικοποιημένα σε divx από τη memory stick του, αλλά δεν τα αναγνωρίζει..Δεν μπορεί να παίξει divx το psp; Τι είδους video παίζει; Αυτά για αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 2) Δοκίμασα να παίξω video κωδικοποιημένα σε divx από τη memory stick του, αλλά δεν τα αναγνωρίζει..Δεν μπορεί να παίξει divx το psp; Τι είδους video παίζει; Αυτά για αρχή.. Avi όχι. Mp4 ναι :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Avi όχι. Mp4 ναι :) Όταν λέμε Mp4, εννοούμε .mpg ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 mpeg-4 Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 κατεβασε το dvdfab και διαλεξε μετατροπη σε psp....ετοιμο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Από καποια στιγμή και ύστερα οταν το σβήνω και μετα θέλω να το αναψω δεν αναβει...!!!!!:wacko::mad: Το μόνο που ανάβει ειναι το πράσινο λαμπάκι... Ύστερα το σβήνω και το ξανα ανάβω και μου ανάβει λες κι εχει κάνει restart!!!(μου βγάζει τα σήματα της σονι,ενώ δεν το κανει συνήθως) Τι φταίει???? ξέρει κάποιος?:( mporei kapoios na mou dwsei kapoia lisi??? kai an den xerete...ti na kanoume isws einai spanio problima!...na mou peite an 8elete poia einai i teleutaia anava8misi kai pws tin pernaw mesa(8elw tin ''gnisia'') mipws etsi ftiaxei!!!!!!!!!:confused: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 mporei kapoios na mou dwsei kapoia lisi??? kai an den xerete...ti na kanoume isws einai spanio problima!...na mou peite an 8elete poia einai i teleutaia anava8misi kai pws tin pernaw mesa(8elw tin ''gnisia'') mipws etsi ftiaxei!!!!!!!!!:confused: H 3.80 είναι η τελευταία αναβάθμιση. Την κατεβάζεις απευθείας στο psp συνδέοντάς το με wifi στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos87 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Από καποια στιγμή και ύστερα οταν το σβήνω και μετα θέλω να το αναψω δεν αναβει...!!!!!:wacko::mad: Το μόνο που ανάβει ειναι το πράσινο λαμπάκι... Ύστερα το σβήνω και το ξανα ανάβω και μου ανάβει λες κι εχει κάνει restart!!!(μου βγάζει τα σήματα της σονι,ενώ δεν το κανει συνήθως) Τι φταίει???? ξέρει κάποιος?:( To PSP den anoigei katholou? Παράθεση Μy PSP Fat 1004--Μπρικαρισμενο My PSP Slim 2004--Version 3.60--Version 3.71M33-- Version 3.71M33-4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Ακούσατε τίποτε για pandora's battery? Το έχει κάνει κανείς εδώ μέσα; Ακούγεται μια πολλά υποσχόμενη μέθοδος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos87 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Kαλησπερα παιδια υπαρχει κανεις που μπορει να μου στειλει pandora battery και magic memory stick ταχυδρομικως για να ξεμπρικαρω το psp μου,και την αλλη μερα να του τα επιστρεψω? Παράθεση Μy PSP Fat 1004--Μπρικαρισμενο My PSP Slim 2004--Version 3.60--Version 3.71M33-- Version 3.71M33-4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά, αν πάρω ένα καινούργιο PSP slim & lite τι πρέπει να κάνω για να παίζει κατεβασμένα παιχνίδια; Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά, αν πάρω ένα καινούργιο PSP slim & lite τι πρέπει να κάνω για να παίζει κατεβασμένα παιχνίδια; Ευχαριστώ, Μάνος Αυτό ακριβώς ψάχνω κι εγώ φίλε μου, αλλά είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση, παίζει ρόλο τι firmware φορας, αν έχει βγεί αντίστοιχο downgrade κλπ.. Θα το εκτιμούσα πολύ αν έδινε κάποιος ένα σχετικό link, με απλές και κατανοητές οδηγίες για την περίπτωσή μας :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deo Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Αξιζει να παρω τωρα τα Χριστουγεννα ενα PSP? Ή μηπως ειναι πολυ παλιο και πρεπει να περιμενω για το νεο? Παράθεση RoLLin CO. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos87 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Για τον soulmate και τον manos the greek :): Για να μπορέσετε να βάλετε το καινούργιο CFW από την Μ33 στο psp slim σας θα πρέπει να έχετε ήδη στην κατοχή σας μια Pandora Battery και ένα Pandora memory stick Επίσης θα πρέπει στην κατοχή σας για την διαδικασία να έχετε και ένα PSP Fat με CFW ή με 1.50. Περισσοτερες πληροφοριες θα βρειτε στο http://pspemulation.pspuae.com :):lol::p:D Παράθεση Μy PSP Fat 1004--Μπρικαρισμενο My PSP Slim 2004--Version 3.60--Version 3.71M33-- Version 3.71M33-4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deo Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Αξιζει να παρω τωρα τα Χριστουγεννα ενα PSP? Ή μηπως ειναι πολυ παλιο και πρεπει να περιμενω για το νεο? Παράθεση RoLLin CO. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Για τον soulmate και τον manos the greek :): Για να μπορέσετε να βάλετε το καινούργιο CFW από την Μ33 στο psp slim σας θα πρέπει να έχετε ήδη στην κατοχή σας μια Pandora Battery και ένα Pandora memory stick Επίσης θα πρέπει στην κατοχή σας για την διαδικασία να έχετε και ένα PSP Fat με CFW ή με 1.50. Περισσοτερες πληροφοριες θα βρειτε στο http://pspemulation.pspuae.com :):lol::p:D Οπότε κλάφτα χαράλαμπε... Next... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Οπότε κλάφτα χαράλαμπε... Next... μην το βάζεις κατω. Θυμάμαι όταν πήρα το δικό μου PSP μου φαινόταν βουνό να κάνω οτιδήποτε. Το έριξα στην μελέτη και σε μερικές μέρες.........το θαύμα έγινε.:D Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Μα σιγουρα, αλλά που θα βρω όλα αυτά και το παλιό psp? Δηλαδή, ακόμα και αν κάτσω και το ψάξω δεν είναι θέμα λογισμικού, αλλά και hardware που πρέπει να δώσω παραπάνω λεφτά για να τα αποκτήσω αν τα βρω ελλάδα και πρέπει να βρω και κάποιον με παλιό psp... Δύσκολο φίλε... Χρόνια Πολλά, ευχαριστώ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos87 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Μα σιγουρα, αλλά που θα βρω όλα αυτά και το παλιό psp? Δηλαδή, ακόμα και αν κάτσω και το ψάξω δεν είναι θέμα λογισμικού, αλλά και hardware που πρέπει να δώσω παραπάνω λεφτά για να τα αποκτήσω αν τα βρω ελλάδα και πρέπει να βρω και κάποιον με παλιό psp... Δύσκολο φίλε... Χρόνια Πολλά, ευχαριστώ φιλε μου προσπαθησε να βρεις κανενα παιδι να σε βοηθησει:D:rolleyes: απο που εισαι? Παράθεση Μy PSP Fat 1004--Μπρικαρισμενο My PSP Slim 2004--Version 3.60--Version 3.71M33-- Version 3.71M33-4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 H 3.80 είναι η τελευταία αναβάθμιση. Την κατεβάζεις απευθείας στο psp συνδέοντάς το με wifi στο internet. ωχ...αυτη εχω!!!τι κανω?οποτε δεν υπαρχει λυση? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristoskosto Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Σας παρακαλώ ρε παιδιά,θέλω κάποιος να μου πει,πώς μπορώ να περάσω μεσα στο psp μου με την version 3.80 που εχω κάνει,games γιατί έχω κατεβάσει μερικά παιχνίδια και με δικές μου χαζομάρες που κάνω δεν καταφέρνω τίποτα σας παρακαλώ όποιος θέλει και είναι διαθέσιμος ας με βοηθήσει..Ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε..αμα θέλετε να μου στείλετε και e-mail,το e-mail μου είναι:xristoskosto@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Πως κάνω update το firmware?? και από που?? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ρε παιδία πως μπορώ να φτίαξω το διακόπτη On off γιατί στο service δεν μου το φτίαχνουν μου δείνουν καινούργιο!!!μπορώ να το κάνω μόνος μου??:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts