Jump to content

Εκπτώσεις: ειναι πραγματικές;

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Ψωνιζετε απ'τις εκπτωσεις?  

130 members have voted

1. 1. Ψωνιζετε απ'τις εκπτωσεις?

• Ναι,παντα και μονο απ'αυτες
      6
    • Ναι,αλλα μονο οταν βρω κατι που αξιζει
      89
    • Οχι,γιατι δεν ειναι πραγματικες εκπτωσεις
      19
    • Οχι,γιατι ψωνιζω ολο τον υπολοιπο χρονο
      16

Recommended Posts

Σήμερα έκανα την πρώτη βόλτα μου στα μαγαζιά για μια εικόνα από το τι παίζει στις φετινές εκπτώσεις.

Είχα τη φαϊνή ιδέα να ξεκινήσω από το Attica, στο οποίο γινόταν τρελός χαμός από τον κόσμο (άσε που δεν είχε μείνει και τίποτα της προκοπής ή σε κανονικό μέγεθος - μόνο XXXXXXL και XXXXXXXS :p).

Μετά το Attica πήγα στη μπουτίκ των Burberry, όπου είχαν μείνει ακόμη λιγότερα κομμάτια, στα DKNY, στα Trussardi και τα Armani που δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο και εν τέλει κατέληξα στα Zegna, όπου και αγόρασα δύο ωραιότατα πουλοβεράκια με 40% έκπτωση.

Κεντρική Ιδέα: Δεν ξανακατεβαίνω στα μαγαζιά σε περίοδο εκπτώσεων... :wacko:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 103
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα έκανα την πρώτη βόλτα μου στα μαγαζιά για μια εικόνα από το τι παίζει στις φετινές εκπτώσεις.

Είχα τη φαϊνή ιδέα να ξεκινήσω από το Attica, στο οποίο γινόταν τρελός χαμός από τον κόσμο (άσε που δεν είχε μείνει και τίποτα της προκοπής ή σε κανονικό μέγεθος - μόνο XXXXXXL και XXXXXXXS :p).

Μετά το Attica πήγα στη μπουτίκ των Burberry, όπου είχαν μείνει ακόμη λιγότερα κομμάτια, στα DKNY, στα Trussardi και τα Armani που δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο και εν τέλει κατέληξα στα Zegna, όπου και αγόρασα δύο ωραιότατα πουλοβεράκια με 40% έκπτωση.

Κεντρική Ιδέα: Δεν ξανακατεβαίνω στα μαγαζιά σε περίοδο εκπτώσεων... :wacko:

Και τυχερος ησουν! Παλι καλα που δεν γυρισες με αδεια χερια :O

Εγώ πήρα ήδη 2 παντελόνια τζιν και 6 μπλούζες :)

Θέλω ακόμα παππούτσια να πάρω και μια καφέ μπλούζα.

Ελπίζω μόνο να μην την έχουν πάρει γιατί την είχα δει πριν ένα μήνα περίπου και δεν προλάβα να ξαναπάω στο μαγαζι...

Αν βρω βέβαια και κάτι άλλο να μου αρέσει, δεν θα πω όχι! Άντε να μπει ο μισθός! Ευτυχώς που περιμένω και κάτι εκτός έδρας γιατί αλλιώς πάλι θα ζητούσα :rolleyes:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δεν περιμένω τις εκπτώσεις,

ψωνίζω κάθε φορά που δω κάτι που μου αρέσει,

χωρίς να το έχω προγραμματίσει....

Και εγω τις ιδιας λογικης ειμαι οταν κατι μου αρεσει και το χρειαζομαι θα το παρω δεν περιμενω τις εκπτωσεις ειμαι των γρηγορων αποφασεων ή τωρα ή ποτε!!;) :!:

Τωρα αν βεβαια ειναι κατι πολυ ακριβο και δεν εχω την δυνατοτητα να το παρω εκεινη την στιγμη περιμενω μπας και πεσει η τιμη του στις εκπτωσεις!!!!:)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

θα παρω μαλλον σαββατο να δω τι παιζει..λετε να αργησα??:worry:

Και εγω το σαββατο σκεφτομαι να παω,αλλα απο οτι μαθαινω δεν θα υπαρχει τιποτα να παρω μεχρι τοτε γιατι γινετε χαμος.:wacko:

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

κριμα..:( :(

τουλαχιστον πηρα ενα γιλεκο σατεν με εκπτωση πριν απο 2 βδομαδες..απο bitsiani στο οποιο ειχαν κ εκπτωση την οποια την προσεξα στο ταμειο οταν μου ζητησαν τα χρηματα..:)

Και τυχερος ησουν! Παλι καλα που δεν γυρισες με αδεια χερια :O

Κατά τύχη έπεσα πάνω τους... Με άδεια χέρια θα είχα επιστρέψει...

θα παρω μαλλον σαββατο να δω τι παιζει..λετε να αργησα??:worry:

Μάλλον ναι... :(

Και εγω τις ιδιας λογικης ειμαι οταν κατι μου αρεσει και το χρειαζομαι θα το παρω δεν περιμενω τις εκπτωσεις ειμαι των γρηγορων αποφασεων ή τωρα ή ποτε!!;) :!:

Έτσι είναι. Δεν μπορείς να ρισκάρεις να πάρεις κάτι που χρειάζεσαι στις εκπτώσεις γιατί πολύ απλά μπορεί να μην το βρεις...

Πρίν απο δύο εβδομάδες ένας φίλος μου, καθώς περνούσαμε απο κάποια βιτρίνα, μου έδειξε κάποια παπούτσια τα οποία σκόπευε να πάρει και τα οποία έκαναν 89 ευρώ. Πήγε χθές να τα πάρει, μιας και έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις, και είδε έκπληκτος ότι η τιμή τους "είχε πάει" στα 99 ευρώ, χωρίς την έκπτωση...:X :shifty:

Εκπτώσεις σου λένε μετά...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Πρίν απο δύο εβδομάδες ένας φίλος μου, καθώς περνούσαμε απο κάποια βιτρίνα, μου έδειξε κάποια παπούτσια τα οποία σκόπευε να πάρει και τα οποία έκαναν 89 ευρώ. Πήγε χθές να τα πάρει, μιας και έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις, και είδε έκπληκτος ότι η τιμή τους "είχε πάει" στα 99 ευρώ, χωρίς την έκπτωση...:X :shifty:

Εκπτώσεις σου λένε μετά...

Εγώ θα πω για ένα κατάστημα επίπλων - το οποίο είναι και πολύ γνωστό, δεν ντρέπονται λίγο... - όπου η έκπτωση του 20% που ανακοινώνουν παντού είναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ και ψεύτικη. Περίμενα πώς και πώς τις εκπτώσεις για να παω να πάρω ένα καναπέ και μια τραπεζαρία που ήθελα, και τι να δω? Είχαν αυξήσει την αρχική τιμή ΚΑΤΑ 20% και σου έλεγαν ότι τώρα στις εκπτώσεις το παίρνεις -20%, με το οποίο βγαίνει η τιμή που είχε προ εκπτώσεων! Δεν ντρέπονται λίγο, οι ρεζίλιδες. Ευτυχώς είχα την προσφορά πριν και μετά και έφαγαν μια πανέμορφη καταγγελία στο Υπ. Ανάπτυξης - Προστασία του Πολίτη, όλη δικιά τους. Με αγάπη...

...And yet I know the worst is still to come...

Παραδειγμα (προς αποφυγην :!: ),τηλεοραση 29" 100Hz στο Carefour προ εκπτωσεων ειχε 400 ευρω τελικη και μαλιστα σε λιγα κομματια..τωρα εχει 450 ευρω με καποιο διψηφιο νουμερο εκπτωσης που δεν το θυμαμαι ακριβως... :X

ακριβως ετσι και πολυ σωστα τα λες.

κι εγω ειχα κοιταξει καποια πραγματα πριν τις εκπτωσεις και μετα και οι τιμες ειναι τελειως ψευτικες.μα δεν ντρεποντε λιγο?:mad:

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ευτυχώς είχα την προσφορά πριν και μετά και έφαγαν μια πανέμορφη καταγγελία στο Υπ. Ανάπτυξης - Προστασία του Πολίτη, όλη δικιά τους. Με αγάπη...

Πολύ καλά έκανες! Τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα...

Πολύ καλά έκανες! Τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα...

Επιτέλους να ξυπνήσουμε λιγάκι,

όλα αυτά συμβαίνουν επειδή η πλεοψηφεία των πολιτών, αδιαφορεί και δίνει το δικαίωμα σε κάποιους να μας εκμεταλλεύονται....:mad: :mad: :mad:

Ναι, κι εμένα πολλοί γνωστοί μου μου είπαν :"Πού να μπαίνω τώρα σε τέτοια διαδικασία...?". Αλλά παιδιά, μην τους αφήνετε να μας κάνουν ό,τι θέλουν.

1520 είναι το τηλέφωνο της Προστασίας του Πολίτη, όπου παρατηρείτε τέτοια φαινόμενα εκμετάλλευσης, καταγγείλτε τα!

...And yet I know the worst is still to come...

• 2 weeks later...
Για μενα φετος ηταν το κατι αλλο!

Σκοπευω παντως να επισκευθω τα μαγαζια της Λαρισας και ιδιαιτερα το ολοκαινουριο Notos Galleries. Eλπιζω μονο να μην γινεται τετοιος χαμος οπως στην Αθηνα (και να βρω και κατι της προκοπης) :O

Tελικα ειναι πολυ πιο μικρο απ'οτι φαινεται το καταστημα στη Λαρισα. Ιδιαιτερα ο οροφος με τα ανδρικα ειναι πολυ μικρος και εχει max 10 φιρμες. Το καλο ειναι οτι δεν εχει κοσμο.

Δοκιμασα μια μπλουζα στη Lacoste (αυτη την πρασινη που την εβλεπα σε ολους τους καταλογους και ειχα ξετρελαθει) αλλα τελικα μου επεφτε μεγαλη (και δοκιμασα το πιο μικρο μεγεθος που βγαζει η Lacoste!).

Μετα εψαξα ολα τα αρωματα και τελικα εφυγα με ενα σαμπουανακι L'Occitane με λεβαντα και πηρα και τη νεα εφετζιδικη καρτουλα του Notos Galleries :happy: :p

Πότε τελειώνουν οι εκπτώσεις;

αν δεν κανω λαθος τελος φεβρουαριου. αλλα τα περισσοτερα μαγαζια βαζουν καινουργιες παραλαβες χωρις εκπτωση φυσικα.:rolleyes:

αν δεν κανω λαθος τελος φεβρουαριου. αλλα τα περισσοτερα μαγαζια βαζουν καινουργιες παραλαβες χωρις εκπτωση φυσικα.:rolleyes:

Ναι το έχω προσέξει. Γιατί όχι, αφού τα περισσότερα μαγαζιά έχουν σχεδόν ξεπουλήσει ότι είχαν σε έκπτωση. Θενξ, βασικά ήθελα να δω αν θα τις προλάβω όταν επιστρέψω εν Αθήναις.

• 5 months later...

Είχα βάλει στο μάτι κάτι παπουτσάκια πριν τις εκπτώσεις, στα 55€. Λέω θα περιμένω.

Πάω τις προάλλες (με 45€ όλα κι όλα στην τσέπη :grin:) και βλέπω στην βιτρίνα τα παπά, δήθεν απο 66€ -> 55€

Ήττα-σοκ, φυσικά δε μπήκα καν στον κόπο να μπω μέσα:p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Τώρα που μου το θύμισες, θα παω κι εγώ στις εκπτώσεις για παπούτσια.:shifty: Να πάρω κανένα ζευγάρι Puma, γιατί τα παλιά μου απο μαύρα έγιναν "χρυσομυγέ" (που λέει και ένας φίλος μου) από τη χρήση.:p

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

2 ζευγαρια πεδιλα(σε ψιλοακριβο μαγαζακι) 70 ευρω μαζι και τα 2. Καλη φαση.

Ποτε τελειωνουν οι εκπτωσεις; Θελω να τις προλαβω και μολις γυρισω Αθηνα να αγορασω τιποτα ακομα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως οι εκπωσεις στα αντρικα παπουτσια ειναι ψιλοκοροιδια.ηθελα να αγορασω κατι παπουτστια nike(airmax 360) και περιμενα ο βλακας τις εκπτωσεις 4 μηνες, επειδη ηταν αρκετα ακριβα.με την εκπτωση η τιμη απο τα 180ε που ειχαν πηγε 16κατι.επρεπε να τα ειχα αγορασει νωριτερα καθως οπως καταλαβαινεται αυτη η διαφορα δεν αξιζε τοση αναμονη
[sIGPIC][/sIGPIC]

70 ε,2 ζευγαρια σε ακριβο κιολας μαγαζι;;;;;;;

Εχω συνηθισει σε πιο φτηνα φαινεται...Ειμαι γκρινιαρα.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]