emperor4her Δημοσιεύτηκε June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2016 (edited) το θεμα εχει ως σκοπο να βαλουμε οτι εχουμε απενεργοποιησει μεσω του package dissabler για να γινει το s7 edge ελαφρυτερο.. Προς το παρον, εχω απενεργοποιησει τα εξης χωρις καποιο προβλημα: com.monotype.android.font.rosemary com.skype.raider com.sec.android.widgetapp.samsungapps com.samsung.android.app.galaxyfinder com.sec.android.app.chromecustomizations com.samsung.svoice.sync com.sec.android.app.wfdbroker com.samsung.android.app.withtv com.samsung.android.hmt.vrshell com.sec.factory com.samsung.android.qconnect com.sec.android.app.tourviewer com.sec.android.app.easylauncher com.samsung.android.email.provider com.sec.android.app.samsungapps com.microsoft.office.excel com.sec.android.app.minimode.res com.dsi.ant.service.socket com.sec.android.AutoPreconfig com.microsoft.skydrive com.samsung.android.app.watchmanager com.samsung.android.drivelink.stub com.dsi.ant.sample.acquirechannels com.instagram.android com.samsung.android.app.memo com.microsoft.office.onenote com.android.sharedstoragebackup com.samsung.android.app.colorblind com.google.android.music com.android.dreams.basic com.samsung.android.app.talkback com.samsung.android.game.gametools com.google.android.apps.docs com.dsi.ant.plugins.antplus com.microsoft.office.word com.microsoft.office.powerpoint com.sec.enterprise.knox.myknoxsetupwizard com.samsung.android.app.mirrorlink com.samsung.android.app.vrsetupwizardstub com.sec.android.widgetapp.locationwidget com.samsung.android.controltv com.google.android.videos com.sec.spp.push com.dsi.ant.server com.samsung.android.gamepad.service com.sec.android.app.myfiles com.android.dreams.phototable com.sec.android.service.health com.samsung.safetyinformation com.facebook.katana com.android.providers.partnerbookmarks com.samsung.android.keyguardwallpaperupdator com.samsung.android.beaconmanager com.sec.android.app.shealth com.samsung.knox.appsupdateagent com.sec.android.emergencylauncher com.samsung.android.bbc.bbcagent com.samsung.android.voicewakeup com.samsung.android.app.watchmanagerstub com.samsung.android.widgetapp.briefing com.google.android.talk com.sec.svoice.lang.de_DE com.sec.svoice.lang.en_GB com.sec.svoice.lang.fr_FR com.sec.svoice.lang.it_IT com.sec.svoice.lang.ru_RU com.monotype.android.font.cooljazz com.facebook.appmanager com.samsung.voiceserviceplatform com.sec.knox.switcher 1. Για να κάνετε dissable δεν απαιτείται root 2. Χρειάζεστε το package dissabler pro. 3. ΠΡΟΣΟΧΉ σε ότι άλλο απενεργοποιήσετε, μπορεί να σταματήσουν να δουλεύουν εφαρμογές ή και να μην ανοίγει καν το κινητό και να θέλει επαναφορά της εργοστασιακής rom. Edited June 23, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Υπάρχει απτό όφελος και πού? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Όσες λιγότερες εφαρμογές και services τρέχουν στο παρασκηνιο τόσο πιο γρήγορο είναι το κινητό και τόσο λιγότερη μπαταρία καταναλώνει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 τα απενεργοποει η εφαρμογη μονη της η το εκανες εσυ χειροκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Επιλέγεις μέσα από την εφαρμογή ότι θέλεις και κάνεις ανενεργόποίηση. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Πολύ ωραίο θέμα φίλε! Μπράβο! Αφού δεν θέλει και ρουτ ακόμη καλύτερα. Είδες διαφορά στην μπαταρία; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω 100% γιατί προς το παρόν αφού είναι ακόμη καινούριο το λιώνω με διαφορετικές συνθήκες κάθε φορά και δεν μπορώ να το υπολογίζω. Πάντως, θεωρητικά όσο λιγότερα τρέχουν τόσο λιγότερη μπαταρία καταναλώνει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Edited June 26, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Πολύ καλος οδηγος,μπραβο φιλε μου, αν και πιστευω το θεμα με την ram μονο με root λυνεται!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Πολύ καλος οδηγος,μπραβο φιλε μου, αν και πιστευω το θεμα με την ram μονο με root λυνεται!!!! Τι θεμα εχεις με τη ram? εγω εχω 800-1000 free σχεδον παντα..Aλλα, ουτως η αλλος, το android ειναι σχεδιασμενο ετσι ωστε να καταλαμβανει πολυ ram και να τρεχουν πιο γρηγορα οι εφαρμογες στην εκκινηση τους. μην ασχολησαι με τη ram, μην το κοιτας καν. :) οσο root=εκτος εγγυησης για μενα ειναι μονοδρομος το μη ροοταρισμα της συσκευης (ειδικα σε ενα τοσο ακριβο τηλεφωνο..) και το λεω αυτο εχοντας ολα τα προηγουμενα κινητα μου ροοταρισμενα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Πολύ καλος οδηγος,μπραβο φιλε μου, αν και πιστευω το θεμα με την ram μονο με root λυνεται!!!! Για ποιο θεμα μιλας φιλε? Εχω πανω απο 10 εφαρμογές ανοιχτες πίσω με κανένα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Για ποιο θεμα μιλας φιλε? Εχω πανω απο 10 εφαρμογές ανοιχτες πίσω με κανένα θεμα. Τι εννοείς οταν λες για πιο θεμα. Νομιζω γίνομαι κατανοητος λεγοντας για το θεμα της ram!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Τι εννοείς οταν λες για πιο θεμα. Νομιζω γίνομαι κατανοητος λεγοντας για το θεμα της ram!! Επειδή δεν εχω δει ποτέ κανένα να λεει για θεμα με ραμ γι αυτό σε ρώτησα. Ουτε εγω εχω προσεξει κάτι. Το ειδες εσυ καπου ή το διαβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Τι θεμα εχεις με τη ram? εγω εχω 800-1000 free σχεδον παντα..Aλλα, ουτως η αλλος, το android ειναι σχεδιασμενο ετσι ωστε να καταλαμβανει πολυ ram και να τρεχουν πιο γρηγορα οι εφαρμογες στην εκκινηση τους. μην ασχολησαι με τη ram, μην το κοιτας καν. :) οσο root=εκτος εγγυησης για μενα ειναι μονοδρομος το μη ροοταρισμα της συσκευης (ειδικα σε ενα τοσο ακριβο τηλεφωνο..) και το λεω αυτο εχοντας ολα τα προηγουμενα κινητα μου ροοταρισμενα! Δεν θα διαφωνισω μαζι σου φιλε μου,η ελευθερη ram που αφήνει ειναι και σε μενα σχεδον το ιδιο.Ομως η διαχείριση της ειναι για κλαματα,με Chrome και google+( μαζι με 8-10 εφαρμογες ανοιχτες) στην εναλλαγή με πεταει στην αρχικη σελιδα του google+.Επισης ξερω πολύ καλα πως χανω την εγγύηση με root γι αυτο ξαναγορασα το nexus 6.Ομως νομιζω πως βρισκόμαστε σε λαθος ενότητα για να αναλύσουμε παραπανω το θεμα και ισως λαθος μου που το ανάφερα εδω.Προτιμότερο θα ηταν να σταματησουμε εδω γιατι ακρη δεν πρόκειται να βρουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) όλα αυτά που έχεις απενεργοποιήσει φίλε ξέρεις τι λειτουργία κάνουν? αν έτρεχαν όλα αυτά στο παρασκήνιο την είχαμε κάτσει.... αυτές που τρέχουν μπορούμε να τις βρούμε κ να τις κάνουμε disable δεν χρειάζεται όλες αυτές....κ πάλι προσεκτικά τι κλείνουμε ας πούμε π. χ κάτι instagram κ power point κ τέτοια εγώ τα κλείνω αφού δεν τα χρησιμοποιώ κ τρέχουν τζάμπα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 26, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Ναι τα περισσότερα τα έχω goooglaρει και ξέρω τι κάνουν.. τρέχουν δεν τρέχουν, αφού είναι άχρηστα το διώχνω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvasiliz Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 ωραιο θεμα,Αμα θελω να της ενεργοποιησω ξανα τι γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Γνωρίζει κανείς τι διαφορά έχει με αυτό; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro Ευχαριστώ! Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 ωραιο θεμα,Αμα θελω να της ενεργοποιησω ξανα τι γινετε? εχει επιλογη μεσα το προγραμμα να ενεργοποιησεις ξανα οπια θελεις, και επισης αν το κανεις uninstall επαναφερει αυτοματα ολες τις dissabled Εφαρμογες. Γνωρίζει κανείς τι διαφορά έχει με αυτό; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro Ευχαριστώ! τι εννοεις? αυτο ειναι το pro. η full εκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Είδαμε. Καμία διαφορά? Τέλος όλα. Αυτά που έχεις απενεργοποιση κομπλέ? Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα? Είδες καμία διαφορά? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Είδαμε. Καμία διαφορά? Τέλος όλα. Αυτά που έχεις απενεργοποιση κομπλέ? Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα? Είδες καμία διαφορά? προβλημα οχι δεν ειδα, τωρα σε διαφορα δεν ξερω 100% να σου πω,γιατι καθε μερα κανω διαφορετικη χρηση στο κινητο.. για να δω διαφορα θα επρεπε να κανω 2 μερες την ιδια χρηση ακριβως.. παντως, με apc8 εχω 3%/10h drain το βραδυ με wifi συγχρονισμους κλπ κλπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 τι εννοεις? αυτο ειναι το pro. η full εκδοση. συγγνώμη δεν το διευκρίνισα εννοώ ανάμεσα σε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpremium και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro Ευχαριστώ Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 συγγνώμη δεν το διευκρίνισα εννοώ ανάμεσα σε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpremium και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro Ευχαριστώ Δεν εχω ιδεα! εγω εχω αυτο με το καφε εικονιδιο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά, τουλάχιστον να μιλήσω για τον εαυτό μου δεν πρόσεξα διαφορά. Εάν υπάρχει θα είναι πολύ μικρής τάξεως, barely noticeable.. Τέλος προτίμησα να το βγάλω εντελώς από το να ασχολούμαι και να μετράω. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Διάλαδη δεν αξίζει ν το κατεβάσουμε να βγάλουμε τα τέτοια? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Εγω αγόρασα και τα δυο προγράμματα και ειναι ακριβός τα ιδια Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts