Giannispan Δημοσιεύτηκε June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2016 Καλησπέρα φίλοι, θέλω να πάρω ένα dual sim κινητό το οποίο να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά, αλλά δυσκολεύομαι να βρω κάτι και θα ήθελα τα φώτα σας. - Dual sim (κατά προτίμηση 2 micro SIM διότι κάνω αρκετές εναλλαγές από τη μια sim στη θέση της άλλης) - Dedicated SD card slot (οπωσδήποτε) - >3gb RAM (το λιγότερο 2gb) - Fingerprint sensor (οπωσδήποτε) - 5'' - 5.5'' - Καλή αυτονομία (μπαταρία >3000mhA?) - Μόνο Android - Δεν με πειράζει να είναι κινέζικο, αλλά απαραίτητα η αγορά από Ευρώπη (χρειάζομαι τιμολόγιο για να το δικαιολογήσω εταιρικά) - Τιμή ~300€ +/- Τι λέτε? Υπάρχει κάτι? Αν υπάρχει κάτι, έστω και εκτός του price range των 300€ θα το σκεφτώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Με μια πρόχειρη αναζήτηση σε ελληνικά καταστήματα: Xiaomi Redmi 3 Pro Xiaomi Redmi Note 3 Pro Huawei Ascend G8 Dual Honor 7 Dual Όλα εντός του budget, και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Top επιλογή κατ' εμέ, Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Το Honor 7 φέρεται να έχει 2x nano-SIM. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannispan Δημ. June 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, όμως όλα χρησιμοποιούν την 2 sim slot για την SD card (εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος). Εγώ χρειάζομαι να έχει dedicated SD slot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ωπ. Μου ξέρφυγε αυτό. Όντως, έχεις δίκιο. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannispan Δημ. June 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αυτή η πρακτική των κατασκευαστών... Αφού προσφέρουν ένα DUAL sim κινητό, γιατί να πρέπει να θυσιάζεις μια λειτουργία του για να έχεις μια άλλη? Τόσο τεχνικά ανέφικτο είναι? Πως το έκαναν παλιότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannispan Δημ. June 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Βρήκα το παρακάτω Lenovo Vibe K4 Note: http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_k4_note-7802.php Λέει ότι είναι Dual SIM και έχει και dedicated SD slot. Αξίζει τον κόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Huawei honor 5x. Υπάρχει με 3 και με 2 GB ram. Το παίρνεις είτε από Ελλάδα είτε από Amazon. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 20, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannispan Δημ. June 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Huawei honor 5x. Υπάρχει με 3 και με 2 GB ram. Το παίρνεις είτε από Ελλάδα είτε από Amazon. Από Amazon είναι το πιο βολικό για μένα. Όμως βλέπω πως υπάρχει μόνο η 2GB ram έκδοση... και σκρουτζ πάλι τα 2GB βρίσκω. Μήπως έχεις υπόψη σου που να κοιτάξω για 3GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Όντος το honor 5x πληρεί τα κριτήρια αλλά έχω διαβάσει οτι έχει κάποια θέματα με υπερθέρμανση και είναι κάπως αδύναμο κινητό τσέκαρε το. Και το Moto g4 Plus θα σου έκανε αλλά και αυτό παρουσιάζει σοβαρά θέματα υπερθέρμανσης από ότι έβλεπα στο youtube οπότε πρόσεχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Lenovo vibe p1 To βρίσκεις από Ελλάδα στα 300. Υπάρχει και το pro από εξωτερικό με 3 ραμ. 2 νάνο κάρτες και ξεχωριστή υποδοχή μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannispan Δημ. June 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και την βοήθειά σας. Έκανα λίγο την έρευνά μου και αποφάσισα να δοκιμάσω το Honor 5x, έστω και με 2GB ram. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Περίμενε λίγο να βγει το vernee Apollo να δούμε τιμή Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Εάν δεν σου είναι υπεραπαραίτητος ο fingerprint sensor το Lg G4 Dual είναι η καλύτερη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannispan Δημ. July 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλημέρα, ήδη πήρα το 5x. Με τις λίγες μέρες που το έχω στα χέρια μου είμαι ικανοποιημένος. Έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειαζόμουν. Θέμα υπερθέρμανσης δεν έχω παρατηρήσει ούτε στο ελάχιστο (δεν παίζω παιχνίδια). Αλλά όντως, βάζοντας σιγά σιγά τις εφαρμογές που είχα στο προηγούμενο κινητό το βλέπω να λαχανιάζει λίγο στην ανηφόρα. Χθες έκανα κ την αναβάθμιση σε ΜΜ. Γενικά για τα χρήματά του κ την χρήση που θέλω εγώ, νομίζω πως είναι πολύ τίμιο κ είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts