shodanjr_gr Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ποιος είπε ότι χρειάζεται cd key για να παίξεις στους free servers... Χώρια που οι free servers δεν έχουν και μία blizzard από πίσω, προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι για όσους θέλουν να παίξουν σοβαρά το παιχνίδι... Το τελευταίο πράμμα που θέλω είναι να αποφασίσει ο δημιουργός να κατεβάσει τον server με τον χαρακτήρα μου μέσα :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. March 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Ψιλοάσχετο, αλλά υπάρχει περίπτωση να βρω τώρα την Collector's Edition σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα? Γιατί όπου ρώτησα μου είπαν ότι δε θα ξαναέρθει... :cry::vava: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Και εγώ νομίζω ότι δεν θα ξαναέρθει...σε όσα μαγαζιά έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι θα φέρουν μόνο την κανονική...αλλά εγώ έχω ήδη την collectors :P Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 τελη μαρτιου ερχεται η νεα παραλαβη του wow, αλλα πολλα απο αυτα ειναι προπαραγγελιες Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. March 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 τελη μαρτιου ερχεται η νεα παραλαβη του wow, αλλα πολλα απο αυτα ειναι προπαραγγελιες Και τα οποία δε θα είναι Collector's... :mad: Δε γίνεται αλλιώς, από αύριο θα αλωνίσω όλα τα καταστήματα της Ελλάδας μέχρι να το βρω. Δεν μπορεί, κάπου θα έχει ξεμείνει 1 κομμάτι... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Εγώ πάντως γύρισα πριν καμία βδομάδα τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο και δεν υπήρχε ούτε δείγμα WoW. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 poso kostizei to kanoniko??free servers tha broume eykola?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 45 Ευρω εχει το κανονικο. Για free servers περιμενε λιγο καιρο και θα βρεις... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 poso peripou na perimenw?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 akousate tipota gia free servers???tipota neotero?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 τιποτα νεοτερο υπαρχει??κανεις free server? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Γραψετε σε ποιο realm εισαστε !!! εγω ειμαι στον Spinebreaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Straw13 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Παιδιά βοήθεια!!!!!!! Πριν κάτι μήνες άκουσα πρώτη φορά για το WOW , πόσο ωραίο είναι κ.τ.λ. ΚΑΝΕΝΑΣ @@ όμως δεν λέει ότι χρειάζεται να πληρώσεις για να παίξεις . Μήπως ξέρετε κανένα τρόπο για να παίξω FREE ???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haha_666 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Παιζω εδω και τρεισ βδομαδες το wow και μπορεις να παιξεις εφοσον εχεις το παιχνιδι με το authentication key του και μια 60-days prepaid game card που μπορεις να την προμηθευτείς απο τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ στη τιμη των 28 ευρώ. Ειναι ένας απο τους ποιο εύκολους τρόπους για να παιξεις αυτο το θεικά γ....ο παιχνίδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Τι εννοείς "κανένας δεν λέει οτι χρειάζεται να πληρώσεις για να παίξεις"? Παντού, όπου και να κοιτάξεις, αναφέρεται καθαρά οτι το παιχνίδι χρειάζεται συνδρομή. Αν ωστόσο θέλεις να την ψάξεις διαφορετικά και δεν θέλεις να πληρώνεις συνδρομές κλπ, κοίτα για free-servers στους οποίους μπορείς να παίξεις δωρεάν. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Και εγω φιλε μου ετσι την πατησα :mad: :stupid: και πληρωνεις για να αγορασεις το παιχνιδι και πληρωνεις για να παιξεις, σε λιγο θα πληρωνουμε για να αγορασουμε το Link του παιχνιδιου και να το dοwnloadιασουμε στον σκληρο μας. Και μετα μιλανε για :X πειρ@τι@ :X και παταξη αυτης................ Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Straw13 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 re paidia epsaksa gia free servers epsaksa,epsaksa,epsaksa kai........tipota! kserete pou mporw nw brw kanenan??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Συγγνώμη αλλά πως περιμένετε η blizzard να καλύψει το κόστος των servers για τα επόμενα 4-5-6 χρόνια που θα υπάρχει το game, αν δεν βάλει συνδρομή;;;;; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. May 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Και εγω φιλε μου ετσι την πατησα :mad: :stupid: και πληρωνεις για να αγορασεις το παιχνιδι και πληρωνεις για να παιξεις, σε λιγο θα πληρωνουμε για να αγορασουμε το Link του παιχνιδιου και να το dοwnloadιασουμε στον σκληρο μας. Και μετα μιλανε για :X πειρ@τι@ :X και παταξη αυτης................ Προφανώς δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύουν τα MMORPGs. :rolleyes: Παράπονα σαν τα δικά σου έχω ακούσει από πολλούς άσχετους με το αντικείμενο. Ε, απλά δε γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο... :mad: Το "θα πληρωνουμε για να αγορασουμε το Link του παιχνιδιου και να το dοwnloadιασουμε στον σκληρο μας" εφαρμόζετε ήδη από τη Valve και κάποια καταστήματα στο εξωτερικό. Πληρώνεις σημαντικά λιγότερα για το παιχνίδι και αγοράζεις μόνο το περιεχόμενο των CD/DVD. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 @shodanjr_gr δεν έπιασα αυτό που είπες!!δηλαδή από ότι κατάλαβα ποτε δεν θα βγούν free-servers?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Δωρεάν servers υπάρχουν αλλά φυσικά δεν είναι της Blizzard και πιθανότατα είναι παράνομοι. Δεν έχουν ούτε τον πληθυσυμό των official servers, ούτε το support τους, ούτε τα συνεχή updates και συνήθως είναι τίγκα στους hackers... Αν εσύ θες να παίζεις σε τέτοιο περιβάλλον... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 πάντως σε servers του lineage 2 ,αυτήν την στιγμή δεν έχει(συγκεκριμένα στον the game και noobwars)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Re paidia den exo katalavei ena prama.Poios akrivos einai o skopos toy paixnidioy; :worry: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Re paidia den exo katalavei ena prama.Poios akrivos einai o skopos toy paixnidioy; :worry: :confused: O σκοπος καθε παιχνιδιου. Να περασεις καλα καποιες ωρες μπροστα στο pc. Δεν ειναι και σκακι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 O σκοπος καθε παιχνιδιου. Να περασεις καλα καποιες ωρες μπροστα στο pc. Δεν ειναι και σκακι. Dhladh ti akrivos prospathei na epityxei o paikths oste na oloklhrosei to paixnidi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts