IRONMAIDEN Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 τα trial πακετα ειναι για ενα μηνα για να δεισ το παιχνιδι, ο χαρακτηρας σου θα εχει μερικουσ περιορισμους νομιζω και δεν θα μπορεισ να συνεχισεις.... για να παιξεις το παιχνιδι πρεπει να αγορασεις το παιχνιδι (25 euro περιπου) και το expansion TBC (35 euro) μπορω να συνεχισω τον char που εκανα στο trial... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 μπορω να συνεχισω τον char που εκανα στο trial... Αυτό είναι ερώτηση ή δήλωση, γιατί με μπέρδεψες να πω την αλήθεια :) Σε ποιο realm είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefos_89 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Yparxoun atoma pou paizoun ston GENJUROS server?? Παράθεση VIEWER DISCRETION IS ADVISED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS_ Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Φυσικά και μπορείς να συνεχίσεις τον char σου και τα game κάνουν 15Ε-18Ε & 35Ε-40Ε για το world of warcraft & για το world of warcraft: burning crusade αντίστοιχα... Παράθεση ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Yparxoun atoma pou paizoun ston GENJUROS server?? εγω παιζω εκει.:) μπορει καποιος να με βοηθησει με τα add on?κατεβασα μερικα τα εβαλα κ στον folder αλλα μ λεει dependency missing. μπορειτε να μου πειτε ολοκληρη τη διαδικασια κ κανενα λινκ για τα καλα add on?το quest helper θελω οπωσηδηποτε να βαλω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 εγω παιζω εκει.:) μπορει καποιος να με βοηθησει με τα add on?κατεβασα μερικα τα εβαλα κ στον folder αλλα μ λεει dependency missing. μπορειτε να μου πειτε ολοκληρη τη διαδικασια κ κανενα λινκ για τα καλα add on?το quest helper θελω οπωσηδηποτε να βαλω. ευχαριστω To quest helper ειναι για τους μη γνωστες :p Οι επαγγελματιες πανε εδω http://www.carboniteaddon.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefos_89 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 εγω παιζω εκει.:) μπορει καποιος να με βοηθησει με τα add on?κατεβασα μερικα τα εβαλα κ στον folder αλλα μ λεει dependency missing. μπορειτε να μου πειτε ολοκληρη τη διαδικασια κ κανενα λινκ για τα καλα add on?το quest helper θελω οπωσηδηποτε να βαλω. ευχαριστω Pws se lene sto Server mesa?? Παράθεση VIEWER DISCRETION IS ADVISED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 To quest helper ειναι για τους μη γνωστες :p Οι επαγγελματιες πανε εδω http://www.carboniteaddon.com/ καλα.και πως βαζεις τα addon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 sto interface ta vazeis mesa btw genjuros here too. Alliance rogue Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Δεν ξέρω τι κάνουν οι "pro" πάντως εγώ που είμαι "noobας" χρησιμοποιώ το WowMatrix http://www.wowmatrix.com/ και τα φτιάχνει μόνο του. :p Moonglade RP PvE Realm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 lete na kanoume kamia lista me osous paizoun wow apo to myphone mipws einai kai kanenas gnwstos ston server mas etc etc ? Px : Char name: Zfour , Faction: Alliance , Server: Genjuros , Guild: Illusion Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Κανενας απο agrammar alliance? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (ressing thread) Για όσους ίσως ακόμα ενδιαφέρονται, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου expansion για το World of Warcraft - Cataclysm. WORLD OF WARCRAFT®: CATACLYSM™ IN STORES STARTING DECEMBER 7 Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (ressing thread) Για όσους ίσως ακόμα ενδιαφέρονται, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου expansion για το World of Warcraft - Cataclysm. Το οποίο είναι μία τιτανομέγιστη παιχνιδάρα !!!! Απλά δεν γνωρίζω, πόσα και ποια expansion πρέπει να έχει ένας άνθρωπος σήμερα για να μπορέσει να το παίξει κανονικά πια !!!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts