Jump to content

[S7 series] Σπάσιμο οθόνης

eirini_any
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν σε εσένα καθώς και 9 στους 10 φίλους σου που το έχουν!!! έσπασε η οθόνη, ψάξτε μεταξύ σας να δείτε ποιος είναι ο γρουσούζης ή ποιος από το κύκλος σας ζηλεύει που δε το χει και σας κάνει βουντού.......:lol:

θα είναι αυτός με το Iphone μάλλον

αχαχαχαχαχ :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 85
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.Δγστυχώα και το δικό μου χθες έπεσε.Το touch και η οθόνη λειτουργουν κανονικα οποτε υπάρχει περίπτωση να αλλαχτει μονο το εξωτερικο τζάμι ή ουτε καν.Κι επίσης μιας και βρίσκομαι Θεσσαλονικη σε ποιο service προτεινετε να το παω οι γνώστες?

Καλησπερα,

Επειδη ειμαι ηλεκτρονικος και κανω επισκευες (δε με διαφημιζω) ολες οι προσπαθειες για αλλαγη μονο τζαμιου σε samsung η iphone δεν ειχαν επιτυχια. Και με εναν αλλο συναδελφο που εχει μερικα μηχανιματα παραπανω εχει περιπου επιτυχια 50% στην αλλαγη μονο τζαμιου. Η κολα ειναι αρκετα δυσχρηστη και ακριβη αλλα και το ξεκολημα ειναι ενα θεματακι.

Αποψη μου με τη μια οθονη καινουρια. Μεγαλο το κοστος αλλα ειναι η καλητερη λυση πιστευω.

Δυστυχως πάει το 300 αρι μαλλον.Εχει αλλαξει πρόσφατα κανεις στη Θεσσαλονικη να μας πει αν υπαρχει απόθεμα και αν στην αλλαζουν αμεσα?

Δυστυχως πάει το 300 αρι μαλλον.Εχει αλλαξει πρόσφατα κανεις στη Θεσσαλονικη να μας πει αν υπαρχει απόθεμα και αν στην αλλαζουν αμεσα?

Αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη και απο την εμπειρια μου μην παρεξηγιθω. Γνωμη μου απο τη στιγμη που θα πας για οθονη μιας και ειναι καινουρια η συσκευη πηγαινε στη samsung η σε καποιο μεγαλο μαγαζι να σου κανει την επισκευη.

• 1 month later...

Αν πάτε σε ένα σέρβις της Samsung, εγώ πήγα στην Πλ. Αμερικής, όλο s7 edge φέρνουν με σπασμένες οθόνες, γι' αυτό έχουν έλλειψη.

Εγώ το μετάνοιωσα που το πήρα. Άλλη φορά μόνο κινέζικο με 200-250 €

• 3 months later...

Παιδιά για κάτι γρατζουνιές που έχω στο αλουμίνιο όχι στην οθόνη... αυτό αλλάζει η διορθώνεται ξεχωριστά?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά για κάτι γρατζουνιές που έχω στο αλουμίνιο όχι στην οθόνη... αυτό αλλάζει η διορθώνεται ξεχωριστά?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω πως το body frame είναι ενιαίο με την οθόνη. Δεν αλλάζει ξεχωριστά.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

2 φορές μου έπεσε 2 φορές μου έσπασε η οθόνη. την 1η φορά την αντικατέστησα, 2η δεν θα υπάρξει, πάει για πέταμα.

Το χειρότερο τηλέφωνο, για να οικονομάνε τα service και η samsung.

το ίδιο θα συμβεί και με το S8 edge.

Αν πάτε σε ένα service της samsung θα διαπιστώσετε ότι από τα 10 τηλέφωνα για βλάβη τα 5 είναι s7 edge με σπασμένη οθόνη.

Είμαι εκνευρισμένος με την κωλοεταιρία που χρεώνει 300 €

Τόσο εύκολα σπάει; Ξέρω πως είναι ευαίσθητη στις πτώσεις λόγω κυρτότητας αλλά τόσο πολύ;

Τόσο εύκολα σπάει; Ξέρω πως είναι ευαίσθητη στις πτώσεις λόγω κυρτότητας αλλά τόσο πολύ;

Όχι.

Επίσης το "μου έπεσε" είναι σχετικό.

Και εμένα μου έπεσε χθες,αλλά ούτε σημάδι δεν έχει.

Xiaomi 12 Pro

Και με μικρά να έγραφες,θα σε πίστευα,απλά όπως είπα το πέσιμο είναι και κάτι σχετικό.

το s3 πχ μου είχε φύγει από τη μηχανή και δεν έσπασε.

Αλλά έπεσε από 20 πόντους κάτω μια άλλη μέρα και έγινε θρύψαλα.

Άντε βγάλε συμπέρασμα τώρα.

Xiaomi 12 Pro

Εδώ και κάνα μήνα σχεδόν διαθεσιμότητα στης οθόνες Samsung (όχι μόνο edge) είναι σχεδόν μηδέν (στα τρίτα service δεν δίνει καν και για τον εαυτό της έχει ελάχιστα)

Α ναι ανέβηκε και η τημη btw

Πριν 10 μέρες αντικατέστησα οθόνη στη Θεσσαλονίκη με 317€. Δεν ξέρω γιατί με χρεωσανε παραπάνω.

Και ναι, ήταν και άλλος με edge και με σπασμένη οθόνη μαζί μου στο σέρβις...

Και επίσης από τους 25 πόντους μου έπεσε, αλλά βρήκε στο σημείο κάτω ακριβώς από το κουμπί που είναι λεπτό το τζάμι (γκαντεμιά...)

Άλλη φορά ασφάλεια οθόνης.

Ποσο εύκολα σπάνε αυτές οι οθόνες ρε σεις. Και συνεχίζει ο κόσμος να αγοράζει τέτοια κινητά? Από 1 μέτρο σε τσιμέντο έπεσε το δικό μου ένα σημαδάκι έκανε μόνο. Ποτέ θήκη ποτέ tempered glass ποτέ τίποτα. Από φρου φρου και βλακειες είναι πρώτη η samsung τελευταία.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ποσο εύκολα σπάνε αυτές οι οθόνες ρε σεις. Και συνεχίζει ο κόσμος να αγοράζει τέτοια κινητά? Από 1 μέτρο σε τσιμέντο έπεσε το δικό μου ένα σημαδάκι έκανε μόνο. Ποτέ θήκη ποτέ tempered glass ποτέ τίποτα. Από φρου φρου και βλακειες είναι πρώτη η samsung τελευταία.

σπάνε λόγο κυρτότητας φίλε μου.

ειδικά στο πλάι πονάνε.

Xiaomi 12 Pro

σπάνε λόγο κυρτότητας φίλε μου.

ειδικά στο πλάι πονάνε.

Ξέρω γιατί σπάνε. Το θέμα είναι ότι τρέχουν συνέχεια οι κάτοχοι να αλλάζουν οθόνες και είναι και πανάκριβες όσο έχει το κινητό περίπου. Σαν να λέμε ότι η βάζεις θήκη η θα το κλαις το κινητό σε μια πτώση. Εγώ που είμαι όλη μέρα στο χωράφι και δεν θέλω θήκη τι να το κάνω τέτοιο κινητό. Ενώ τo note δεν καταλαβαίνει τίποτα. Να βράσω την αδιάβροχο ποίηση δηλαδή.

Ξέρω γιατί σπάνε. Το θέμα είναι ότι τρέχουν συνέχεια οι κάτοχοι να αλλάζουν οθόνες και είναι και πανάκριβες όσο έχει το κινητό περίπου. Σαν να λέμε ότι η βάζεις θήκη η θα το κλαις το κινητό σε μια πτώση. Εγώ που είμαι όλη μέρα στο χωράφι και δεν θέλω θήκη τι να το κάνω τέτοιο κινητό. Ενώ τo note δεν καταλαβαίνει τίποτα. Να βράσω την αδιάβροχο ποίηση δηλαδή.

Ούτε με θήκη στο s8/s7 πάλη οθόνη τα τρώει όλα

Ούτε με θήκη στο s8/s7 πάλη οθόνη τα τρώει όλα

Οπότε μιλάμε ότι πρέπει να προσέχεις πάρα πάρα πολύ. Δεν ξέρω τέτοιο κινητό δεν θα ακουμπαγα στα χέρια μου. Edge οθόνες και πράσινα άλογα.

Οπότε μιλάμε ότι πρέπει να προσέχεις πάρα πάρα πολύ. Δεν ξέρω τέτοιο κινητό δεν θα ακουμπαγα στα χέρια μου. Edge οθόνες και πράσινα άλογα.

Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας αλλά δε σε ανάγκασε κανένας να το αγοράσεις βρε king.

Υπάρχουν τα υπόλοιπα μη edge που είναι μια χαρά.

Xiaomi 12 Pro

Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας αλλά δε σε ανάγκασε κανένας να το αγοράσεις βρε king.

Υπάρχουν τα υπόλοιπα μη edge που είναι μια χαρά.

Εννοείται βρε συ συζήτηση κάνουμε. Δεν με αναγκασε απλά όταν βγάζει ναυαρχίδες η samsung μόνο με edge με χαλάει αρκετά. Σαν τις amoled της samsung πουθενά.

Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που δεν το πρόσεχαν καθόλου και δεν είχαν ούτε γρατσουνιά. 3 φορές το πήρα και δεν έκανα ούτε γρατσουνιά σε κανένα.

Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που δεν το πρόσεχαν καθόλου και δεν είχαν ούτε γρατσουνιά. 3 φορές το πήρα και δεν έκανα ούτε γρατσουνιά σε κανένα.

Πτώσεις είχες? Η πτώση πονάει στις edge οθόνες στο υπόλοιπο quality είναι τοπ.

Πτώσεις είχες? Η πτώση πονάει στις edge οθόνες στο υπόλοιπο quality είναι τοπ.

Και πτώσεις και καθισιό πάνω του και συγκρούσεις με παιχνίδια κι ότι θες εσύ. Ούτε γρατσουνιά και πάλι κι ας φορούσα μόνο μια ζελατίνα και μια πολύ λεπτή θήκη της nillkin. Όπως τα αγόρασα έτσι τα έδωσα.

• The title was changed to [S7 series] Σπάσιμο οθόνης