Xourxoulitsos Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Πλάκα έχουν. Ιδιαίτερα το dance μου θυμίζει τον Χουρχουλίτσο όταν προσπαθεί να χορέψει. :ρ Ζηλεύεις ρε ξεπλένη, ζηλεύεις που είμαι δεινός χορευτής, πάγου και μη, και το dancefloor είναι ο φυσικός μου χώρος ενώ εσένα ο υπόνομος.http://www.laymark.biz/i/m/m022.gif Εξάλλου εγώ έχω λανσάρει με τον φίλο johner την νέα τρέλα στα emoticons, οπότε όλα τα νέα emoticons up yours, des!http://www.laymark.biz/i/m/m026.gif Τέλος,να καταγγείλω ΚΑΙ εδώ, ότι ο JT stole my moves. Κατά τα άλλα μ'αρεσαν, καλά είναι. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Άψογα τα νέα smilies... Καινούργιο αγαπημένο το :dash: (πάντα μαζί με το :chair:). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ουπς εχουμε καινουριους φιλους ! :thanks::dash::bow::dance::clap: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 :clap::mobile: Αυτά πρέπει να είναι τα καινούργια, σωστά; Ή έχει κι άλλα; Ωραία πάντως! ναι εκτος απ'το 2ο υπήρχε και ποιο πριν!πάντως ο συνδιασμός των 2 σκοτώνει:bow::dash: :thanks: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Είχα μια αμφιβολία αν είναι καινούργιο ή όχι!:this: Τα αγαπημένα μου : :clap::dash::bow::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Johny-Β , το δευτερο smiley (:dash:) θα το βαζεις καθε φορα που δημιουργουνται θεματα χωρις το προθεμα μπροστα, στους διαξιφισμους :p ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Είχα μια αμφιβολία αν είναι καινούργιο ή όχι!:this: Τα αγαπημένα μου : :clap::dash::bow::thanks: Το :this: υπήρχε :) :bow: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Το :this: υπήρχε :) Ναι , απλα δειχνει την προταση μ'αυτο το smiley . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ναι , απλα δειχνει την προταση μ'αυτο το smiley . :oops: έχεις απόλυτο δίκαιο... :dash: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Wirelessly posted (Nokia5610d-1/2.0 (04.20) Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1) :p Epeidh eimai ksupnios apo tis 5 kai h KME thelei overclocking gia na parei bros to smiley :bow: xrhsimopoieitai gia na poume euxaristw h parakalw :O ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Wirelessly posted (Nokia5610d-1/2.0 (04.20) Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1) :p Epeidh eimai ksupnios apo tis 5 kai h KME thelei overclocking gia na parei bros to smiley :bow: xrhsimopoieitai gia na poume euxaristw h parakalw :O ? Προσωπικά θα το χρησιμοποιούσα για παρακαλώ... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη :O . Εμενα γιατι με πειθει για "ευχαριστω" η φατσα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη :O . Εμενα γιατι με πειθει για "ευχαριστω" η φατσα ? Είναι κάτι σαν «ευχαρίστησις μου» ή «στις υπηρεσίες σας»... Εξ άλλου, για ευχαριστώ υπάρχει και το :thanks: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Σαν να λες αληθεια , τωρα αντεληφθην . Τελος παντων , :thanks: mister VeCo . Αληθεια αυτο :nagger: υπηρχε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Σαν να λες αληθεια , τωρα αντεληφθην . Τελος παντων , :thanks: mister VeCo . Αληθεια αυτο :nagger: υπηρχε ? Στις υπηρεσίες σας! :bow: Το :nagger: υπήρχε, αλλά ήταν κάπως διαφορετικό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Στις υπηρεσίες σας! :bow: Το :nagger: υπήρχε, αλλά ήταν κάπως διαφορετικό... δε το είχα προσέξει!νόμιζα πως ήταν αλλαγή από αυτό::ρ το :ooch: μάλλον είναι ο αντικαταστάτης από ένα πράσινο ή όχι????:ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 δε το είχα προσέξει!νόμιζα πως ήταν αλλαγή από αυτό::ρ το :ooch: μάλλον είναι ο αντικαταστάτης από ένα πράσινο ή όχι????:ninja: Νομίζω πως υπήρχε το :ooch:... Εννοείς αυτό το πράσινο :alien:; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Νομίζω πως υπήρχε το :ooch:... Εννοείς αυτό το πράσινο :alien:; όχι υπήρχε ένα άλλο παρόμοιο με αυτό που έβαλα τώρα σαν θέμα!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 όχι υπήρχε ένα άλλο παρόμοιο με αυτό που έβαλα τώρα σαν θέμα!;) Νομίζω πως αυτό υπήρχε/υπάρχει μόνο για τα θέματα... :worry: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Νομίζω πως υπήρχε το :ooch:... Ναι υπηρχε . Και ο πρασινος εξωγηινος που πορευεται προς εμετο υπηρχε επισης :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Αν μπορούσαμε να προσθέτουμε smiles στο quick reply θα ήταν ωραία γιατί βολεύει περισσότερο στις σύντομες απαντήσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Αν μπορούσαμε να προσθέτουμε smiles στο quick reply θα ήταν ωραία γιατί βολεύει περισσότερο στις σύντομες απαντήσεις . Υπάρχουν συντομογραφίες για τα smileys. Όπως λ.χ. : μαζί με ) = :) Ή :dash :, χωρίς κενό = :dash: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Υπάρχουν συντομογραφίες για τα smileys. Όπως λ.χ. : μαζί με ) = :) Ή :dash :, χωρίς κενό = :dash: Ναι αλλά λίγοι τα ξέρουν αυτά. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να γίνει αυτό που έχει και το adslgr. Στην σύντομη απάντηση να υπάρχει μια επιλογή που να σου δίνει λίστα με 10-12 εικονίδια(τα πιο συνηθισμένα πχ :p :) κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Λίγοι? Όταν πας να απαντήσεις(όχι με quick reply) και πατήσεις κάποιο smiley σου βγάζει την συντομογραφια στο κείμενο. Ε λογικό είναι να μπαίνει και στο quick reply :what: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ναι αλλά λίγοι τα ξέρουν αυτά. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να γίνει αυτό που έχει και το adslgr. Στην σύντομη απάντηση να υπάρχει μια επιλογή που να σου δίνει λίστα με 10-12 εικονίδια(τα πιο συνηθισμένα πχ :p :) κτλ) Μα των πιο συνηθισμένων, γνωρίζουμε την συντομογραφία. Τα πιο ασυνήθιστα και συγχρόνως τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πρέπει να μπούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts