kostis20 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Πάντως το wifi το έχει το θεματάκι του.Όταν είναι αδύναμο το σήμα κανει αποσυνδέσεις,ενω δίπλα ακριβώς το samsung J3 άψογα... Το έχει παρατηρήσει κανείας άλλος?Μήπως φτιαχνει με τη 3.2.6? Επίσης δεν μαθαίνει μόνο του από ποια sim να κάνει τις κλήσεις για κάθε αριθμό? Edited September 21, 2016 by kostis20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Το Wi-Fi πονεμένη ιστορία... Ελπίζω να το φτιάξουν και αυτό όπως τη φωτεινότητα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 όσοι είστε στοκ χωρίς ρουτ, έχετε θέμα με την εφαρμογή της ryanair?ούτε στο g3 έπαιζε ούτε τώρα και υποπτεύομαι πως φταίει το ρουτ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ήρθε και η 3.2.6 στην Ελλάδα .... Θα τη βάλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τι ακριβώς περιλαμβάνει μέσα το κουτί της συσκευής?? Έχει και θήκη απλή μαύρη μαζί? (αυτή του review?) Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Η συσκευασία έχει το κινητό και το φορτιστή, η θήκη στο ριβιου του αλεξ ειναι έξτρα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μόνο φορτιστή έχει και τον εξολκέα για το sim tray. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To dash charging είναι η μοναδική επιλογή φορτισης?Ή μπορουμε και πιο αργα? Πολυ σπαστικό πάντως να μην αποθηκευει την επιλογή sim για κάθε αριθμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μόνο φορτιστή έχει και τον εξολκέα για το sim tray. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To dash charging είναι η μοναδική επιλογή φορτισης?Ή μπορουμε και πιο αργα? Πολυ σπαστικό πάντως να μην αποθηκευει την επιλογή sim για κάθε αριθμό... με ενα adaptor type-c μπορεις να κανεις και πιο αργη.βαζεις το ανταπτορακι σε ενα αλλο φορτιστη π.χ. samsung και το φορτιζει πιο αργα Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τι ακριβώς περιλαμβάνει μέσα το κουτί της συσκευής?? Έχει και θήκη απλή μαύρη μαζί? (αυτή του review?) Sent from mTalk Όχι η θήκη που βλέπεις στο review είναι η Sandstone της OnePlus που κοστίζει 18-19 ευρώ αν θυμάμαι καλά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ήρθε και η 3.2.6 στην Ελλάδα .... Θα τη βάλω... Και σε μένα ήρθε...πες εντυπώσεις..θα τη βάλλω εγώ μάλλον Παρασκευή και θα κάνω και μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Την έβαλα μόλις τωρα οκ δεν έχω παρατηρήσει κάτι όλα καλα.Αν είναι έτσι δε θα κάνω factory reset γιατι χθές το έστησα το κινητό. Απλα δεν έχω καταλάβει άμα κάνω factory reset τις φωτογραφίες πώς μπορώ να τις κρατήσω ανέπαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μολις αναβαθμισα κ γω σε 3.2.6( την περασα μεσω twrp ,rooted) Μέχρι στιγμης ολα καλα...αν κ πριν δεν ειχα καποιο ιδιαίτερο θεμα απο την 3.2.2 που ημουν. Εκανα εκαθαρριση cache k davlik cache πριν κ μετα την αναβάθμιση κ ξαναφλασαρα το supersu καλου κακου...α κ μου κρατησε κ το twrp ανέπαφο. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μου έφαγε 10% με μισή ώρα screen, WiFi και όλη την ώρα serfαρισμα σε Facebook, Instagram,Opera με 3.2.6. Δεν είναι και πολύ άσχημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano23 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Την έβαλα μόλις τωρα οκ δεν έχω παρατηρήσει κάτι όλα καλα.Αν είναι έτσι δε θα κάνω factory reset γιατι χθές το έστησα το κινητό. Απλα δεν έχω καταλάβει άμα κάνω factory reset τις φωτογραφίες πώς μπορώ να τις κρατήσω ανέπαφες? Συνδεσε το με το pc, πηγαινε στο DCIM/Camera, κανε αντιγραφη τον φακελο στο pc και οταν ξαναστησεις την συσκευη ξανασυνδεσε την στο pc και βαλε τον φακελο μεσα... Καθολου χρονοβορα διαδικασια και εισαι κομπλε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για εσας που θελετε να εχετε επιλογη να φορτιζετε χωρις dash charge, παρτε εναν aftermarket charger και φορτιζετε απο εκει οταν θελετε.. εγω εχω εναν aukey quick charge 2 που χρησιμοποιουσα στο Note 5 με 3 θυρες, μιας γρηγορης φορτισης και 2 κανονικης... Οπου και να το βαλω φορτιζει κανονικα και οχι με dash charge γιατι αυτη η τεχνολογια φορτισης λειτουργει μονο με τον dash φορτιστη που περιλαμβανεται στην συσκευασια... Οποτε αν φορτισετε με αλλον φορτιστη θα φορτισει αργα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Community Build v3.5.2 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160922/bed18019ffe481f8c345fc5d075552f7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 με ενα adaptor type-c μπορεις να κανεις και πιο αργη.βαζεις το ανταπτορακι σε ενα αλλο φορτιστη π.χ. samsung και το φορτιζει πιο αργα Και στον δικό του φορτιστή αν αλλάξεις καλώδιο, φορτιζει αργά! Εγώ έτσι το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Μιας και είπατε για αργή φόρτιση εχετε να μου προτείνετε καποιο φορτιστή και καλώδιο για αργή; Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Παιδιά έβαλα το cp+ της nillkin ! Παρατηρώ ότι δεν έχει κόλλα σε όλο το γυαλί αλλά μόνο στα μπεζελ ! Έκατσε τέλεια χωρίς να δημιουργεί hallo effect αλλά είναι ιδιαίτερα πιο ψηλά το γυαλί από το δαχτυλικο αποτύπωμα αλλά ή ποιοτητα είναι πάρα πολύ καλή συνηθισμένος από nillkin ! Όπως και οι 2 θήκες της παρά πολύ καλές σε κράτημα ! Ιδιαίτερα ή carbon για όποιον ενδιαφέρεται είναι φοβερή ! Ή πιο απλή είναι σαν σαγρε πίσω και γλιστράει λίγο αλλά πολύ καλή και αυτή ! Έτσι είναι όλα αυτά τέτοιου τύπου... 2 ερωτήσεις. Δαχτυλιες αφήνει? Στον ήλιο φαίνονται μήπως άσπρες τελιτσες? Γτ έχω κ εγώ μια παρόμοια άλλης εταιρίες κ κ έχει τ 2 αυτά θέματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Έτσι είναι όλα αυτά τέτοιου τύπου... 2 ερωτήσεις. Δαχτυλιες αφήνει? Στον ήλιο φαίνονται μήπως άσπρες τελιτσες? Γτ έχω κ εγώ μια παρόμοια άλλης εταιρίες κ κ έχει τ 2 αυτά θέματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι στιγμής όλα καλά δεν παρατηρώ αυτό με τις τελιτσες ούτε και ιδιαίτερα με δαχτυλιες είχα κάποιο θέμα ! Κάνα 2 άκυρα ghost touch ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Μέχρι στιγμής όλα καλά δεν παρατηρώ αυτό με τις τελιτσες ούτε και ιδιαίτερα με δαχτυλιες είχα κάποιο θέμα ! Κάνα 2 άκυρα ghost touch ! Μπορείς να δώσεις λινκ απο που το πήρες?? Επίσης καμια καλη θήκη?? Ευχαριστω Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Μιας και είπατε για αργή φόρτιση εχετε να μου προτείνετε καποιο φορτιστή και καλώδιο για αργή; Δεν αξίζει καν να δώσεις λεφτά. Πάρε έναν παλιό Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Απο "υπερβάλλοντα" ζήλο, παρηγγειλα διπλά/τριπλά όλα τα Blitzwolf accessories for USB type-C port (τα οποία δουλευουν υποδειγματικά εδώ και 40 μέρες που τά έχω) Αν κάποιος ενδιαφέρεται, έχω σχετική αγγελία Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Τα πακετακια που έχει στο σαιτ και τα λέει go big or go home τι είναι?? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αλλάξω το nexus 5 μου με το OP3. To μόνο που με έχει σταματήσει είναι η pentile amoled οθόνη του. Όλες οι amoled πλέον είναι pentile (μισή χρήση των πίξελς) οπότε οι περοσσ'οτεροι κατασκευαστές έχουν ανάλυση 2κ. Το OP3 έχει 1080 που σημαίνει οτι έχει χαμηλότερη ανάλυση (περίπου 300 ppi πραγματικά). Εσείς πόσο ευχαριστημένοι είστε απο την οθόνη όσον αναφορά την ποιότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 εγώ που ήρθα από το g3 και την 2κ δεν θα ξανά γυρνουσα σε 2κ για κανένα λόγο με την υπάρχουσα τεχνολογία Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts