stefano23 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Οσοι εχετε περιεργο battery drain το βραδυ και ειστε root κατεβαστε το wakelock detector απο το playstore να δειτε τι ειναι αυτο που σας καταβροχθιζει την μπαταρια.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Συγχρονισμό google κοιτάξτε δουλεύει συνέχεια. Και ο καιρός ανάλογα το πρόγραμμα τρέχουν συνέχεια. Καιρός και ρολόι που έχω δουλεύει πολύ καλά. Έχω βγάλει 7:30 ώρες οθόνη wifi μόνο. Και σε 4G παίζει άνετα 5+ ώρες Edited July 27, 2016 by whitemen Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Έχετε παρατηρήσει πόση μπαταρία καταναλώνει κατά τη διάρκεια της νύχτας . Εγώ χάνω 25% Wtf? 25? Κάπου έχεις drain σοβαρό send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Συγχρονισμό google κοιτάξτε δουλεύει συνέχεια. Και ο καιρός ανάλογα το πρόγραμμα τρέχουν συνέχεια. Καιρός και ρολόι που έχω δουλεύει πολύ καλά. Έχω βγάλει 7:30 ώρες οθόνη wifi μόνο. Και σε 4G παίζει άνετα 5+ ώρες Απίστευτο, να σε ρωτήσω ποιο καιρό έχεις; με τη φωτεινότητα τι κάνεις; Edited July 27, 2016 by petrosm4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Απίστευτο, να σε ρωτήσω ποιο καιρό έχεις; με τη φωτεινότητα τι κάνεις; 2 εβδομάδες το έχω. Φωτεινότητα στα 3/4 υπερ άνετα και μόνο κάτω από ήλιο στο φουλ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Συγχρονισμό google κοιτάξτε δουλεύει συνέχεια. Και ο καιρός ανάλογα το πρόγραμμα τρέχουν συνέχεια. Καιρός και ρολόι που έχω δουλεύει πολύ καλά. Έχω βγάλει 7:30 ώρες οθόνη wifi μόνο. Και σε 4G παίζει άνετα 5+ ώρες Εσύ τον συγχρονισμό στο Google τον έχεις απενεργοποιημενο? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 27, 2016 by tommy1984 Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Και το Snapchat μου κολλάει πολλές φορές και δημιουργεί battery drain... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εσύ τον συγχρονισμό στο Google τον έχεις απενεργοποιημενο? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Μια φορά την βδομάδα κάνω ένα συγχρονισμό και το κλείνω. Και στόν καιρό κάνω χειροκίνητη ενημέρωση. Και την εφαρμογή της google την μπάρα απενεργοποίηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Παρατήρησα ότι το κάνει μόνο στη μέγιστη φωτεινότητα.. Κ δεν το έχω στο αυτόματο. ναι το κάνει και σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 ναι το κάνει και σε εμένα Σε εμένα δεν το κανεί (είμαι με 3.2.2 όμως) ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Weather underground δοκίμασες? Δεν βλέπω να μου τρώει πολύ.. Το πέρασα, για να δω και αυτό. Ευχαριστω Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Σε εμένα δεν το κανεί (είμαι με 3.2.2 όμως) 3.2.2 είμαι και γω, αλλά μη φανταστείς πολύ, ελάχιστα το καταλαβαίνεις... δεν ξεκινάει από τέρμα χαμηλά η φωτεινότητα. Ίσως έχει να κάνει και με τι ταπετσαρία έχεις... εμένα που είναι σκούρα με κάποιαα φωτεινά στοιχεία μέσα ψιλοφαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 H λειτουργία pocket λειτουργεί ακόμα και όταν το έχεις σε αδιάβροχη θήκη.Και κάθε φορά που θες να ξεκλειδωσεις πρέπει να το απενεργοποιεις πατώντας ταυτοχρονα το ''πισω'' και το πληκτρο αυξησης έντασης . Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 H λειτουργία pocket λειτουργεί ακόμα και όταν το έχεις σε αδιάβροχη θήκη.Και κάθε φορά που θες να ξεκλειδωσεις πρέπει να το απενεργοποιεις πατώντας ταυτοχρονα το ''πισω'' και το πληκτρο αυξησης έντασης . Στο καινούριο update είναι αυτό; Πως ακριβώς λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Στο καινούριο update είναι αυτό; Πως ακριβώς λειτουργεί; αυτο γινεται οταν το εχεις στην τσεπη και οπως ειπα και πριν και σε αδιαβροχη θηκη.παρε ενα κομματι χαρτι και καλυψε το πανω μερος του κινητου( μπροστινη καμερα και αισθητηρα) και πατα το πλαινο κουμπι για ξεκλειδωμα και θα σου βγαλει οτι ειναι σε λειτουργια pocket Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μόνο κατά την διάρκεια της φόρτισης. Υπάρχει κατάλληλη επιλογή ... γιά το πότε θα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εγώ δεν βλέπω τέτοια επιλογή πάντως... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Μολις παρελαβα σημερα εναν ανταπτορα της nillkin . Μεταλλικος κ εξαιρετικη κατασκευή.Λειτουργει κ η φορτιση κ η μεταφορα δεδομένων με των υπολογιστή.Βεβαια δεν λειτουργεί κ αυτό οπως κ αλλα για otg με φλασακια.http://www.ebay.com/itm/162083739339 Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Μολις παρελαβα σημερα εναν ανταπτορα της nillkin . Μεταλλικος κ εξαιρετικη κατασκευή.Λειτουργει κ η φορτιση κ η μεταφορα δεδομένων με των υπολογιστή.Βεβαια δεν λειτουργεί κ αυτό οπως κ αλλα για otg με φλασακια.http://www.ebay.com/itm/162083739339 Εμείς που παραγγείλαμε αυτούς του λιγότερο από ευρώ θα είναι μούφα λέτε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miro Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Μόλις παράγγειλα κι εγώ το τερατάκι!!! Πήρα και μια θήκη, την ORZLY FlexiCase, οπότε το μόνο που μου μένει είναι κάποιο tempered glass (χλωμό από ότι διαβάζω) οπότε παω σε film screen protector. Ποιό προτείνεται που να μην χαλάει την ανάλυση και διαύγεια της οθόνης και παράλληλα να μην έχει θέμα με την θήκη? Ευχαριστώ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Screen protector φοράει από το εργοστάσιο οπότε δεν χρειάζεται να παραγγείλεις... BTW Μου ήρθε η 3.2.2 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miro Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Το ξέρω, για αναπληρωματικές!!!! :D Η εργοστασιακή καλύβει όλη την όθονη ή αφήνει κενά όπως το τζαμάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αφήνει ένα πολύ μικρό κενό για να μην προκαλεί το halo effect Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miro Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αφήνει ένα πολύ μικρό κενό για να μην προκαλεί το halo effect Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Μόλις ήρθε ή 3.2.2. για ελλαδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εμείς που παραγγείλαμε αυτούς του λιγότερο από ευρώ θα είναι μούφα λέτε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο ταχύτητα τη λέει? Τη usb έχεις? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts