leo06 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Οταν σηκώνω το τηλέφωνο κάποιοι αριθμοί από το ρολόι είναι κόκκινοι, γιατί? Έτσι είναι στην νέα ambient display, και είναι πάντα στην ώρα όχι στα λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Νομίζω ότι μόνο το 1 είναι κόκκινο λόγω 1+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Επειδή εχω παραπλήσια εμπειρία, ΣΙΓΟΥΡΑ εννοεί συνολικά 97€, για [Οθονη+Εργατικά+Fing. sensor+shipping (go and return)] Επιβεβαιώνω: Τελικό κόστος 97,03€ (Οθόνη + fingerprint sensor + εργατικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Επιβεβαιώνω: Τελικό κόστος 97,03€ (Οθόνη + fingerprint sensor + εργατικά) Πολύ καλή τιμή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλό μήνα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Να καταθέσω και τη δική μου άποψη μετά από μερικές μέρες συνύπαρξης με την Oreo.. Όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, σαν να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, κάνοντας λίγο - πολύ τα ίδια πράγματα. Σημειωτέον πως την πέρασα από πάνω κάνοντας απλώς wipe cache, αν και δε νομίζω πως έχει κάποια σημασία αυτό. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Να καταθέσω και τη δική μου άποψη μετά από μερικές μέρες συνύπαρξης με την Oreo.. Όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, σαν να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, κάνοντας λίγο - πολύ τα ίδια πράγματα. Σημειωτέον πως την πέρασα από πάνω κάνοντας απλώς wipe cache, αν και δε νομίζω πως έχει κάποια σημασία αυτό. Αντιθέτως, έχει πολύ μεγάλη ουσία να κάνεις factory reset μετά την εγκατάσταση ένος τόσο σοβαρού update Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εγώ πάντως την πέρασα με factory reset πρώτα και η μπαταρία έχει ένα 15% παραπάνω πλέον. Δε μου έβγαζε ποτέ πίσω από μιάμιση μέρα και τώρα το φορτίζω σταθερά κάθε δεύτερο βράδυ. Edit: έχω το 3t βέβαια, άλλα δε νομίζω να έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Να καταθέσω και τη δική μου άποψη μετά από μερικές μέρες συνύπαρξης με την Oreo.. Όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, σαν να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, κάνοντας λίγο - πολύ τα ίδια πράγματα. Σημειωτέον πως την πέρασα από πάνω κάνοντας απλώς wipe cache, αν και δε νομίζω πως έχει κάποια σημασία αυτό. Σε μεγάλες αναβαθμίσεις χρειάζεται Υπάρχουν παρά πολλές αλλαγές. Ακόμα και στα partition και σε πολλά κομμάτια κρίσιμα του συστήματος και πρέπει να κανείς μετά από τέτοια αναβάθμιση ένα reset για να φύγουν και κατάλοιπα από προηγούμενα update Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εγω στη μπαταρία είδα βελτίωση.Γενικα πολύ ευχαριστημένος.Σφαιρα πάει . Ούτε wipe cache ουτε reset έκανα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εγω στη μπαταρία είδα βελτίωση.Γενικα πολύ ευχαριστημένος.Σφαιρα πάει . Ούτε wipe cache ουτε reset έκανα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Που να έκανες κιόλας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το Amazon appstore σας δουλεύει με oreo; Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα. Λέει να ενεργοποιήσω τις άγνωστες πηγές, αλλά δεν υπάρχει αυτό στο oreo. Σαν εφαρμογή δεν μου έχει επιλογή να επιστρέψω την εγκατάσταση εφαρμογών. Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση ότι πριν λίγες μέρες λειτουργούσε. Είμαι με την τελευταία Beta. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το Amazon appstore σας δουλεύει με oreo; Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα. Λέει να ενεργοποιήσω τις άγνωστες πηγές, αλλά δεν υπάρχει αυτό στο oreo. Σαν εφαρμογή δεν μου έχει επιλογή να επιστρέψω την εγκατάσταση εφαρμογών. Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση ότι πριν λίγες μέρες λειτουργούσε. Είμαι με την τελευταία Beta. Sent from my iPad using Tapatalk Ρυθμίσεις-εφαρμογές- ειδική πρόσβαση- εγκατάσταση άγνωστον εφαρμογών δεν έχει το Amazon στις επιλογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ρυθμίσεις-εφαρμογές- ειδική πρόσβαση- εγκατάσταση άγνωστον εφαρμογών δεν έχει το Amazon στις επιλογές? Όχι δεν το έχει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 5.0.1 σήμερα και μου φαινεται σαν να εκαναν καλιμπραρισμα στην οθονη... το εχετε προσεξει κι εσεις..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Όσοι είστε σε τελευταία beta, το OTG σας δουλεύει ; Έχω το καλώδιο της OnePlus και τελευταία beta Hydrogen. Για πείτε εμπειρίες.. Sent from my ONEPLUS A3000 H2 Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 σε μένα όχι, νόμιζα πως ήταν το otg αλλά μάλλον δεν είναι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εμένα δε κατέβαζει τη νέα ενημέρωση.Φτανει στο 100% και δε προχωράει... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εμένα δε κατέβαζει τη νέα ενημέρωση.Φτανει στο 100% και δε προχωράει... Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΑπό το website δοκίμασες; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Όχι δεν το έχω επιχειρήσει αυτό ποτέ πώς γίνεται? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Όχι δεν το έχω επιχειρήσει αυτό ποτέ πώς γίνεται? Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΚατεβάζεις την ρομ και την περνάς ως local upgrade Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Πλέον υπάρχει ρύθμιση για το OTG και δουλεύει μια χαρά. Sent from my ONEPLUS A3000 H2 Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 καλησπερα σε ολη την ομαδα. απο χθες το 1+3 μου, σβηνει συνεχως και ανεξηγητα. το ανοιγω, δουλευει κανονικα, και οταν το αφηνω, ξαφνικα κλεινει. εκανα reset k clear cache, αλλα το προβλημα συνεχιζει. μπορει καποιος να μου εξηγησει πως κανουμε repair ticket? πηγα στο site της εταιρειας γιατι απο εκει το ειχα αγορασει, παταω στα service requests, αλλα μου βγαζει it is empty right now. δεν εχει αλλη επιλογη να επιλεξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 ... μπορει καποιος να μου εξηγησει πως κανουμε repair ticket? πηγα στο site της εταιρειας γιατι απο εκει το ειχα αγορασει, παταω στα service requests, αλλα μου βγαζει it is empty right now. δεν εχει αλλη επιλογη να επιλεξω Στον λογαριασμό σου, πηγαίνεις στο ORDERS, βρίσκεις την συσκευή και πατάς APPLY RMA Συνέχισε την κουβέντα αν θες (και δώσε μας την εμπειρία σου) στο νήμα περι service Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Πόσα νήματα έχει δηλαδή το OnePlus 3 αν υπάρχει ξεχωριστό για το σέρβις; Ο_ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts